GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ . Όταν στις 29/01/09 έγραφα και έστελνα τις απόψεις μου στο press-gr δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής, [διότι...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ
.
Όταν στις 29/01/09 έγραφα και έστελνα τις απόψεις μου στο press-gr δεν περίμενα για να
είμαι ειλικρινής, [διότι στην Ελλάδα ζούμε] ότι το δικαστήριο θα έβαζε πόρτα στα συμφέροντα που απαρτίζουν όλους αυτούς , που με πρόσχημα το γήπεδο, έκρυβαν τους πραγματικούς τους στόχους, που δεν είχαν καμία σχέση με το γήπεδο και τους αγνούς παναθηναϊκούς φιλάθλους .Τώρα που το ΣΤΕ αποφάσισε για την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που με δόλιο τρόπο πήγαν να περάσουν όλοι αυτοί οι ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΠΙΧ/ΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ καιρός είναι να ψάξουν να βρουν με ποιες μεθοδεύσεις ο βωβός πήρε στην κατοχή του τμήμα ,με ποια τροπολογία πέρασε από την βουλή, και πόσα έχει πληρώσει η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην εταιρία ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ που αποτελούν ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ και πως ΞΑΦΝΙΚΑ εμφανίζεται ο ΒΩΒΟΣ. Ειλικρινά θα εκπλαγείτε.

20 σχόλια

  1. O ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ

    ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΚΑΙ ΤΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ΄;

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης εγκαινίασε έκθεση με θέμα τη Διπλή Ανάπλαση.

    Η κίνηση είναι απόλυτα κατανοητή καθώς το σχέδιο της δημοτικής αρχής να συνδέσει την μεταφορά του γηπέδου του ΠΑΟ, με δύο γιγάντια εμπορικά κέντρα φαίνεται να περνά στην ιστορία. Και την ιστορία πρέπει να τη θυμόμαστε.

    * Πρέπει να θυμόμαστε την μακέτα που παρουσίαζε 220 στρέμματα γεμάτα τσιμέντο και υπόγεια πάρκινγκ, με λίγους θάμνους και γρασίδια.
    * Πρέπει να θυμόμαστε τις δηλώσεις του Δημάρχου ότι ο νόμος είναι ενιαίος και χωρίς το εμπορικό κέντρο Βωβού δεν μπορεί να γίνει γήπεδο.
    * Πρέπει να θυμόμαστε τις επιθέσεις του στο ΣτΕ όταν βγήκε η απόφαση αναστολής και τις επικλήσεις του κ. Κακλαμάνη στην οργή των φιλάθλων για να περάσει τα σχέδια του.

    Και πρέπει να τα θυμόμαστε γιατί όλα αυτά έχουνε περάσει στην ιστορία.

    Πλέον, ξεκίνησαν τα έργα του γηπέδου χωρίς το εμπορικό και ο κ. Δήμαρχος δηλώνει ότι άσχετα από την απόφαση του ΣτΕ γι αυτό, υπάρχουν εναλλακτικές. Δηλαδή γήπεδο και εμπορικό δεν είναι τελικά τόσο συνδεμένα όσο μας έλεγε…

    Κατανοούμε κάθε κίνηση αντιπερισπασμού του κ Κακλαμάνη για να περισώσει τα προσχήματα καθώς σήμερα είναι πιο εκτεθειμένος παρά ποτέ και έχει απομείνει μόνος σαν τον μυθικό Άτλαντα να κρατάει, όχι τη γη, αλλά το εμπορικό Βωβού. Μιας και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

    Η Ανοιχτή Πόλη δεν προτίθεται να οργανώσει οποιαδήποτε έκθεση για το θέμα, καθώς η απόλυτη επιβεβαίωση των θέσεων της ότι γήπεδο και εμπορικό ούτε είναι, ούτε θα έπρεπε να είναι συνδεμένα και η ανοιχτή προοπτική για ένα μεγάλο πάρκο στον Ελαιώνα αποτελούν παρόν και όχι παρελθόν.

    Ανοιχτή Πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια συγγνώμη για το ΣτΕ
    prosopikos | 15/5/2009 8:52:11 μμ

    Ωστε το ΣτΕ έδωσε το πράσινο φως για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ούτε κατακλυσμοί ήρθαν, ούτε διαλύθηκε το πράσινο όνειρο, ούτε κατέρρευσε το χρηματιστήριο, η ελληνική οικονομία και ο κόσμος όλος. Το ΣτΕ έκρινε ότι το γήπεδο μπορεί άνετα να κατασκευαστεί - αυτό που δεν γίνεται να χτιστεί, έκρινε το ΣτΕ, είναι το εμπορικό κέντρο του Βωβού επειδή ο διπλάσιος συντελεστής δόμησης είναι αντισυνταγματικός και παράνομος. Τώρα να δω ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από το ΣτΕ και τους 131 τους οποίους κάποιοι στοχοποιούσαν ως εθνικά μιάσματα.

    Τώρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να πανηγυρίζει που το γήπεδο δύναται να έχει ολοκληρωθεί ως το 2011. Τώρα ο Νικήτας Κακλαμάνης μπορεί να ονειρεύεται την επόμενη λεζάντα με μυστριά, μπετονιέρες και πανευτυχείς οικοδόμους και παναθηναϊκούς οπαδούς γύρω του. Η κυβέρνηση να ελπίζει σε ψηφοφόρους, το ΠΑΣΟΚ επίσης και η Παπαρήγα να σφυρίζει αδιάφορα, αφού σε κάτι τέτοια δεν παίρνει θέση και λέει ότι για όλα φταίει το Μάαστριχτ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

    Ομως αυτή η απόφαση του ΣτΕ εκθέτει πολλούς. Κατ' αρχάς κάτι πολιτικούς σαν τον Κακλαμάνη που μέχρι πρότινος ούρλιαζε για εχθρούς του Παναθηναϊκού και εχθρούς της Αθήνας που δεν θέλουν το γήπεδο του ΠΑΟ. Επίσης κάτι πολιτικούς σαν τον Σουφλιά και τον Αλογοσκούφη οι οποίοι ανερυθρίαστα επιχείρησαν να επηρεάσουν την απόφαση του ΣτΕ, κινδυνολογώντας για επιπτώσεις στην ανεργία και στην οικονομία αν δεν χτιστεί το υπερεμπορικό κέντρο Βωβού. Και έπειτα κάτι μεγαλοδημοσιογράφους που μιλούσαν για «σκοτεινές αίθουσες δικαστηρίων», «ανατροπές νόμων του ελληνικού κοινοβουλίου» και άλλα υστερικά. Ή κάτι εφημερίδες σαν το "Derby" που δημοσίευαν τα ονόματα των 131 που είχαν προσφύγει στο ΣτΕ λες και πρόκειται για εχθρούς του έθνους και της παγκόσμιας ειρήνης.

    Δεν αναφέρομαι ούτε στον Βωβό, ούτε καν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τόσο ο πρώτος όσο και η δεύτερη, είναι επιχειρηματικές οντότητες και με λίγη βία μπορεί να δεχτεί κανείς ότι είχαν κάποιο «έννομο» συμφέρον να πολεμήσουν με όσα μέσα διέθεταν αυτούς που έβλεπαν να τους στέκονται εμπόδιο. Αλλά τους τελευταίους μήνες, είδαμε πολιτικούς και δημοσιογράφους να ελεεινολογούν κατά του ΣτΕ δηλαδή του τελευταίου προπύργιου της δημοκρατίας μας. Είδαμε πολιτικούς και δημοσιογράφους να υποδαυλίζουν αντιδράσεις «αγανακτισμένων» και να ταΐζουν τη μισαλλοδοξία απέναντι σε μια ομάδα πολιτών που κινήθηκε στο πλαίσιο κάθε δημοκρατικής νομιμότητας.

    Και όλα αυτά έγιναν για ποιο λόγο; Για να έρθει μετά από λίγους μήνες το ΣτΕ να πει το αυτονόητο. Οτι το γήπεδο του ΠΑΟ μπορεί να κατασκευαστεί, αλλά για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται να χτιστεί μαζί και το εμπορικό κέντρο των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών. Και να υπογραμμιστεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να χρειάζεται κάποιον Βωβό για να κάνει γήπεδο.

    http://www.sport.gr/default.asp?pid=49&aid=38764

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ KAI MIA AYTOKTONIA

    Άλλες 3 αυτοκτονίες μικρο-επαγγελματιών είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο συνολικός αριθμός των απελπισμένων αυτόχειρων μικρομεσαίων έφτασε τους 123 από την αρχή του χρόνου, χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς που ῾῾σώθηκαν῾῾την τελευταία στιγμή ή αυτούς που έχουν μπεί στα ψυχιατρεία...

    Κανένα κανάλι, καμμία εφημερίδα δεν αναφέρεται στο θέμα αυτό.

    Αντίθετα, όλα τα ΜΜΕ της χουντο-νεοδημοκρατίας αναφέρονται διαρκώς στα 8 θύματα της νέας γρίππης παγκοσμίως.

    Με πόσο αίμα πρέπει να πληρώσουμε εμείς οι μικρομεσαίοι την ανάλγητη και απάνθρωπη πολιτική της NEAΣ ΧΟΥΝΤΑΣ που έχει εγκαθιδρύσει η Ν.Δ μέσω της ΕΦΟΡΙΑΣ, του ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ ???

    ένας μικρομεσαίος στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. + Δρ. Κουτσούκος. Απεβίωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίτωνας Αρσένης... συνεχίζεται η οικογενειοκρατία των "εκλεκτών τέκνων" του συστήματος

    "Ο Κρίτωνας Αρσένης, γιος της Μαρίας Αρσένη σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, η οποία διατέλεσε δοτή νομαρχίνα Πιερίας επί ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 1980 και κατόπιν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πάλι στην Πιερία, παρότι κατάγεται από τη Χαλκιδική και άρα εκεί θα έπρεπε κανονικά να πολιτευθεί, αλλά αφού οι ψηφοφόροι της Πιερίας την ψήφιζαν και εκλεγόταν, εμείς τι να πούμε; Πάμε πάσο.

    Το θέμα με την τοποθέτηση του ...
    υιού της Μαρίας στο ευρωψηφοδέλτιο είναι ότι τα τέκνα των μεγαλοσχημόνων τυγχάνουν ιδιαίτερης φροντίδας και τακτοποιούνται και έτσι η οικογενειοκρατία εν έτι 2009 συνεχίζεται, όπως με τις "άγιες οικογένειες" και λοιπές δυνάμεις : τους Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέηδες, Βαρβιτσιώτηδες κλπ...
    Κορόιδο λαέ..."
    Αναρτήθηκε από ΠΙΕΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΡΓΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .
    ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.
    ΟΥΣΤ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΈΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΛΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΟΛ, ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΤΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ;

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,

    ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ξεχάσετε την αναγραφή του ονόματος της Αρχιλούγκρας Αθηναίων στη σχετική στήλη που θα στηθεί.

    Μπαμπόγρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΣΕ ΓΙΑ ΓΕΝΕΕΣ ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ..
    ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

    ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!
    ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.. ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΕ ΠΑΣΟΚΕ.. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Αναμενόμενο, τουλάχιστον μια δεκαετία βλέπουμε το ίδιο έργο.

    Πρόβλημα του Καραμανλή είναι, άς είχε προνοήσει να τους κάνει τα χατήρια για να μην τον διαβάλλουν. Ο Γιωργάκης, που είναι και υπάκουο παιδί, έχει καταλάβει πιο καλά τη μεγάλη σημασία του πάρε-δώσε με τους καναλάρχες και τους μεγαλο-επιχειρηματίες.

    Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι που μας υποτιμούν.

    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.

    ΑΛΛΑ όμως ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;

    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;

    ΤΟΣΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ;

    Το τελευταίο δίμηνο, πχ, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον πονηρούλη Αδόλφο.

    Μόνο τα δελτία καιρού δεν λένε οι νεοφασίστες του Καρατζαφέρη στα ιδιωτικά κανάλια.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, τον Αγγελιοφόρο και τις δεκάδες κατασκευαστικές και άλλες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80;

    Είμαστε πιο μορφωμένοι, πιο πονηρεμένοι, πιο ψαγμένοι και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ από όσο νομίζετε.

    Εσείς μπορεί να είστε πάμπλουτοι αλλά εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε αυτόν που έχει αναλάβει υποχρεώσεις απέναντί σας, με το αζημίωτο βέβαια.

    Δυστυχώς για σας, ξέρουμε ότι αυτές τις υποχρεώσεις θα τις πληρώσουμε εμείς και όχι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε δε ντρέπεστε και εσείς και οι 131 και το σΤΕ? Δεν θα γίνει το γ'ηπεδο σε μια περιοχή εντελώς μα εντελώς υποβαθμισμένη επειδή λέει εκέι φωλιάζουν ..κάποια περίοδο του έτους κορμοράνοι !!!! Και από τους 131 κανείς δεν έχει καμία σχέση με τη περιοχή !!! Δε φτάνει που με το γήππεδο θα έπερνε και λίγο τα πανω της η γειτονιά του βοτανικού οι δήθεν κορμοράνοι μας πειράξανε. Ο ΣΥΝ? Πολύ υποκρτική η στάση του και πολύ δήθεν. Άμα είχε @@ ας έλεγε εξ αρχής πως είναι κατά του γηπέδου στο συγκεκριμένο σημείο και όχι να κάνει κολοτούμπες. Και αν γίνει το γήπεδο ποιο είναι το κέρδος τελικά? Να πληρώσουν οι αθηναίοι ~200 εκατ. € αποζημίωση. Οι γραφικότητες των 131 θα κοστίσουν τόσα χρήματα στο πολίτη. Αλλά σας ένοιαξε ποτέ για τον απλό πολίτη και εσάς και τον ΣΥΝ ... το μαγαζάκι σας κοιτάτε πάντα. Εκλογές έρχοντε όμως , Κυριακή κοντή γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην πυροβολείτε τον... πιανίστα (Βωβό)

    Μετά από πολύμηνες μάχες και κόντρες σε επιχειρηματικό και πολιτικό επίπεδο το Συμβούλιο της Επικρατίας έκρινε παράνομο και αντισυνταγματικό το νόμο της διπλής ανάπλασης. O Βωβός χάνει το project και ζητά αποζημίωση -ως όφειλε- προστατεύοντας τους μετόχους της. Το πρόβλημα δεν είναι η εταιρία ούτε ο επιχειρηματίας, ο οποίος προσπάθησε με βάση ένα νόμο να κάνει μια επένδυση. Στο στόχαστρο έπρεπε να βρίσκεται ο Δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης που οδήγησε μια εταιρία μεγαθήριο στο χείλος του γκρεμού και τώρα δρα ως Πόντιος Πιλάτος.

    Η κατασκευαστική έχει επενδύσει στο project -μετά από άδεια και παρένεση του Δήμου Αθηναίων- και όχι μόνο.

    Ο επιχειρηματίας πήρε ένα μεγάλο αλλά υπολογίσιμο ρίσκο, βλήθηκε και βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής.

    Ο Δήμος Αθηναίων και η πολιτική του ηγεσία που ενορχήστρωσε το project και πίεσε για το νόμο -καθώς και το υπουργείο που τον πέρασε και οι βουλευτές που τον ψήφισαν- μένουν σιωπηρά αμέτοχοι.

    Η υπόθεση θυμίζει σε πολλά σημεία την υπόθεση του Καζίνο του Φλοίσβου... Επιχειρηματίες, επενδυτές και πολιτικοί όλοι ένα κουβάρι.

    http://www.sofokleousin.gr/archives/37998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. tτωρα το καταλαβατε μαλακοπιτουρες τι παιχνιδι παιζοταν και βριζατε ολοι σωρηδον τον τσιπρα και αλλους .ουαστ προβατα χαμενα .μ αρεσει που ψηφιζετε κιολας κουτορνιθια οπαδοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς τόσο οι «οικολόγοι», όσο και το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, απείχαν από την μάχη στον Ελαιώνα με διάφορους τρόπους. Παρ’ ότι έγινε προσπάθεια σοβαρή να συμμετέχουν και να υπογράψουν και την προσφυγή στο ΣτΕ. Όμως το αρνήθηκαν. Το μεν ΚΚΕ ήταν ενάντια αλλά δεν έκανε τίποτα, το δε ΠΑΣΟΚ ήταν διακριτικά υπέρ (δες Παπουτσή) και μόνο μερικά στελέχη του είχαν λίγο καλύτερη θέση. Οι «οικολόγοι» απλά δεν υπήρχαν στο θέμα. Γιατί μύριζε φθορά και αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΑ ΜΩΡΕ , ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ..ΣΕ 40-50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτροπή Πολιτών για την Διάσωση του Ελαιώνα

    Τηλ.: 6932 424547 6976 266387 e-mail: elaionas@yahoo.gr, http://elaionas.wordpress.com

    19-05-2009
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Απαντώντας στην ανακοίνωση της εταιρίας «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική», ότι αν γίνει δεκτή από το ΣτΕ η προσφυγή των 130 πολιτών, τότε «θα αναζητήσει άμεσα τη ζημία της εταιρίας για την κατεδάφιση των βιομηχανικών κτιρίων και την αξία του υπάρχοντος οικοπέδου της, που υπερβαίνει το ποσόν των 280 εκατομμυρίων ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του κατασκευασθέντος έργου» (Δελτίο Τύπου 18.05.2009), σημειώνουμε:

    Ί Η εταιρία «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» αγόρασε τον Οκτώβριο του 2006 το σύνολο των 100 στρεμμάτων του οικοπέδου της ΕΤΜΑ αντί 50 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το σχετικό συμβόλαιο

    Ί Η εταιρία «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» μεταβίβασε το Δεκέμβρη του 2007 στο Δήμο Αθηναίων την έκταση των 56 στρεμμάτων από το οικόπεδο της ΕΤΜΑ, η αξία της οποίας («δωρεά» υποτίθεται προκειμένου να λάβει διπλάσιο συντελεστή) αναφέρεται στο σχετικό συμβόλαιο ως 26 εκατ ευρώ.

    Ί Η δαπάνη της κατεδάφισης των κτιρίων ανέρχεται κατά το μέγιστο σε 10 εκατ ευρώ.

    Κατά συνέπεια το ενδεχόμενο αίτημα που αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» είναι αυθαίρετο, εντελώς ατεκμηρίωτο και υπερπολλαπλάσιο κάθε εύλογης αποζημίωσης για την απαλλοτρίωση της ιδιοκτησίας αυτής.

    Ο κ. Βωβός μπορεί να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει ό,τι θέλει. Πιθανόν ακόμη, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης να θεωρεί ως εύλογο ό,τι του ζητήσει ο κ. Βωβός.
    Όμως, οι νόμιμες διαδικασίες προφανώς και δεν επιτρέπουν σε κανένα να πληρώσει «κερατιάτικα» από το Δημόσιο ταμείο.

    Θα ήταν πρόκληση να χρησιμοποιηθεί κάθε ενδεχόμενο αίτημα της εταιρίας «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» ως ένα ακόμη μέσο πίεσης και εκβιασμού. Αρκετά με τις συκοφαντίες, τις απειλές, τους εκβιασμούς

    Ας το πάρουν απόφαση: έχασαν.

    Ο Ελαιώνας δεν θα γίνει βορά στα κερδοσκοπικά και περιβαλλοντοκτόνα σχέδια τους. Ο Ελαιώνας δεν είναι Βατοπέδι.

    Η συγκεκριμένη ιδιοκτησία Βωβού πρέπει αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ να απαλλοτριωθεί -φυσικά με εύλογο τίμημα, που θα προσδιοριστεί με βάση τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες- σύμφωνα με το ισχύον Προεδρικό Διάταγμα του 1995, προκειμένου να γίνει κοινόχρηστο πράσινο. Ο εν μέρει οικοδομημένος υπόγειος χώρος στάθμευσης μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί με στρώση χώματος επαρκούς πάχους και να δεχθεί υψηλό πράσινο

    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απίστευτο το θράσος σας!! Μ'αρέσει που πανηγυρίζετε κιόλας αντί να τρέχετε να κρυφτείτε. Δε φτάνει που βάζετε ταφόπλακα σε μια άθλια περιοχή που της έτυχε μοναδική ευκαιρία να ξεβρωμίσει με το γήπεδο (στοπ και σε αυτό τώρα) και την εμπορική ζωή που θα αναπτυσσόταν δίπλα, θριαμβολογείτε γιατί ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει το φέσι του Βωβού!! Και σα να μη φτάνει αυτό κοροϊδεύετε τον κοσμάκη ότι θα γίνει πάρκο ο βόθρος του Ελαιώνα. Ποιος θα το κάνει; ο χρεωκοπημένος δήμος ή το ΣτΕ;; ή μήπως θα πάτε να κάνετε άλλη μια δενδροφύτευση;; βρε άι σιχτιρ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα το ΣΕ αποφάσισε αλλα για την ταμπακιέρα τίποτα και η ταμπακιέρα είναι τα λεφτά ποιός θα πληρώσει ρε παιδία το Βωβό; και με τι λεφτά;
    Εύκολο να λες θα το απαλλοτριώσουεμε όλο θα φυτέψουμε υψηλό πράσινο και μπλα..μπλά.
    Και πως θα γίνει το γήπεδο σε ξένο οικπόπεδο; πρέπει πρώτα να απαλλοτριωθεί ή να αγοραστεί (αν συμγωνήσει ο Βωβός) και μετά βλέπουμε για το γήπεδο. Δηλαδή το λιγόρετο 10 χρόνια και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση