GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μισόλογα των δύο επικεφαλής...

Από τον Κυριάκο Μοναχό Σε μεγάλο θέμα εξελίσσεται το αν οι επικεφαλής των δύο βασικών ευρωψηφοδελτίων, Μ. Γιαννάκου και Γ. Παπακωνσταντίν...

Από τον Κυριάκο Μοναχό

Σε μεγάλο θέμα εξελίσσεται το αν οι επικεφαλής των δύο βασικών ευρωψηφοδελτίων, Μ. Γιαννάκου και Γ. Παπακωνσταντίνου, πάνε στις Βρυξέλλες για να μείνουν ή για να ...επιστρέψουν σε λίγους μήνες. Οπως ακριβώς από την πρώτη στιγμή έγραψε το Press-gr (δείτε εδώ), εμφανίζονται με ημερομηνία λήξεως και οι δύο. Ύστερα από το θόρυβο, βγήκαν με τηλεοπτικές δηλώσεις και οι δύο και είπαν κάτι μισόλογα. Οτι πηγαίνουν στην Ευρωβουλή για να μείνουν, ότι "δεν σκοπεύουν" να θέσουν υποψηφιότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές αλλά δεν δεσμεύτηκαν και κατηγορηματικά ότι θα εξαντλήσουν την πενταετία.
Σε κάθε περίπτωση, ποιος αμφιβάλει ότι όταν θα έρθουν οι εθνικές εκλογές όλα αυτά θα έχουν "ξεχαστεί" και αμφότεροι θα μπορούν κάλλιστα να λένε ότι τους "επιστράτευσε" το κόμμα τους για τις εκλογικές του ανάγκες;

24 σχόλια

  1. ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ)

    1. Οι αποφάσεις που λήφθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, εν κρυπτώ, για την τοποθέτηση Τούρκου διοικητή στο νατοϊκό αεροπορικό στρατηγείο Λάρισας, προκαλούν έκπληξη και ερωτηματικά για τα εθνικά μας θέματα.

    2. Οι υποχωρήσεις της κυβέρνησης είναι αποτέλεσμα της ανύπαρκτης εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής, η οποία αρκείται σε απλή παρουσία στα διεθνή φόρα και στις επιτροπές διαπραγματεύσεων.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .
    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Οι κατηγορούμενοι για τη SIEMENS τα δίνουν όλα για να γλιτώσουν μέχρι τις 9 Ιουνίου... τότε ελπίζουν να γίνει Πρωθυπουρός ο Γιωργάκης...»
    ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    Ο Χριστοφοράκος την έκανε και καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης... αυτό σημαίνει ότι ο κλοιός γύρω από τα λαμόγια έχει σφίξει επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΕ ..
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΜΠΑΤΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ...

    ΒΛΑΚΑ ΚΩΛΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
    ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ
    ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ.. ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ
    ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
    ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ giorgo..ΤΗΣ ΟΛΜΠΡΑΙΤ..

    KΩΛE MONO TO KKE ANTΙΔΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ..
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΤΕ ΜΑΝΤΙΛΙΑ
    ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΘΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Οι κατηγορούμενοι για τη SIEMENS τα δίνουν όλα για να γλιτώσουν μέχρι τις 9 Ιουνίου... τότε ελπίζουν να γίνει Πρωθυπουρός ο Γιωργάκης...»
    ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    Ο Χριστοφοράκος την έκανε και καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης... αυτό σημαίνει ότι ο κλοιός γύρω από τα λαμόγια έχει σφίξει επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοησίες των καναλιών αφού και οι δύο δήλωσαν πως θα μείνουν. Τι πρέπει να κάνουν; να κάνουν τούμπες; Και καλά ο Παπακωνσταντίνου θα μπορούσε. Η Μαριέττα όμως;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ....
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ...
    ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ........ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..ΝΑΙ Η ΖΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ -ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΑΜΟΥΜΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΛΑΟΣ ,,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ!ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ...ΓΙΑ ΝΑ...ΜΑΛΩΝΟΥΝ..ΧΑΧΑΧΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΕΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eimaste sto NATO nomizo..Ara kapou tha ehoume NATOiko dioikiti....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε πρόσφατο γκάλοπ 80% των ερωτηθέντων απάντησαν πως πρέπει να παραμείνουν στις Βρυξέλλες.Ο κόσμος αντιλαμβάνεται με πόση υποκρισία τα κόμματα αντιμετωπίζουν τους θεσμούς και στην προκειμένη περίπτωση τις ευρωεκλογές με όλα τα πομπώδη που θα ακούσουμε προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τούρκος διοικητής στη Λάρισα!
    Εναλλάξ με Έλληνα ανά διετία θα διοικεί το νέο ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λουκάς Δημάκας
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

    ▅ Τούρκος πτέραρχος θα είναι ο διοικητής κάθε δύο χρόνια στο νέο ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου στη Λάρισα που έχει την ευθύνη και του Αιγαίου...
    Σκληρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση- αλλά και από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις- προκαλεί η μυστική συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης για την τοποθέτηση Τούρκου πτεράρχου ως διοικητή στο νέο ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου στη Λάρισα, εναλλάξ με Έλληνα, ανά διετία.



    Από το πανίσχυρο αυτό Κέντρο με έδρα τις υπόγειες εγκαταστάσεις έξω από τη Λάρισα, η Συμμαχία θα ασκεί αστυνόμευση στον εναέριο χώρο Ελλάδας, Τουρκίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και μέρους της Αν. Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του Αιγαίου! Πιο πάνω από το Κέντρο της Λάρισας είναι το αεροπορικό Στρατηγείο στη Σμύρνη που έχει μόνιμο Αμερικανό διοικητή.

    Η κατ΄ αρχήν συμφωνία στο σχέδιο του ΝΑΤΟ έγινε πριν από 13 ημέρες μεταξύ των αρχηγών ΓΕΕΘΑ των χωρών της Συμμαχίας και κρατήθηκε μυστική από την ελληνική κοινή γνώμηπροφανώς λόγω των ευρωεκλογών. Η αποκάλυψη της συμφωνίας έγινε χθες από Τούρκους δημοσιογράφους που είχαν επισκεφθεί την έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες για ενημέρωση... Στους βασικούς άξονες της συμφωνίας που «ψηνόταν» εδώ και 3 χρόνια προβλέπεται, σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ, ότι η εναλλαγή θα αρχίσει με Έλληνα και θα ακολουθήσει Τούρκος- η Βουλγαρία και η Ρουμανία, ως νέα μέλη, δεν διεκδίκησαν τη θέση. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ κατά την περίοδο που θα είναι Τούρκος διοικητής στη Λάρισα (CΑΟC-4), ο υποδιοικητής θα είναι Έλληνας, όπως Έλληνας θα είναι κατά τη χρονική αυτή περίοδο και ο Νο2 (επιτελάρχης) του προϊστάμενου αεροπορικού Στρατηγείου στη Σμύρνη.

    Για το κατά πόσο θα επιτευχθούν αυτές οι δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν ερωτηματικάάλλωστε και πηγές του ΓΕΕΘΑ σημείωναν ότι «το θέμα συνολικά βρίσκεται σε εξέλιξη». Επίσης σε μια προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, κύκλοι του ελληνικού Πενταγώνου έλεγαν ότι για να εφαρμοστεί το μοντέλο θα χρειαστούν 1-2 χρόνια συζητήσεων. Αντίθετα, το ΝΑΤΟ έχει κάνει τους σχεδιασμούς με στόχο να κλείσει πλήρως το θέμα εντός του 2009!

    Τορπιλίζει η Τουρκία
    Ο λόγος πάντως που ενδεχομένως το σχέδιο καθυστερήσει ή τροποποιηθεί δεν φαίνεται ότι θα προέρχεται από την Ελλάδα. Η Άγκυρα, παρά την ικανοποίηση της αξίωσής της για εναλλαγή των διοικητών, επιχειρεί άλλοτε ευθέως και άλλοτε υπογείως να τορπιλίσει την αναβάθμιση του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου της Λάρισας και τη διατήρηση του σημερινού καθεστώτος που προβλέπει δύο μικρά Κέντρα- ένα στη Λάρισα και ένα στο Εσκή Σεχίρ.

    Με βάση τη νέα δομή που στήνει το ΝΑΤΟ σε όλη την Ευρώπη δημιουργούνται 4 ισχυρά Κέντρα (CΑΟC) στη θέση των 10 που υπάρχουν σήμερα. Πέραν της Λάρισας, τα άλλα 3 ισχυρά Κέντρα ιδρύονται στην Ιταλία, τη Γερμανία και τη Δανία. Σ΄ αυτά που καταργούνται είναι και του Εσκή Σεχίρ στην Τουρκία. Σύμφωνα με ελληνικούς στρατιωτικούς κύκλους, η Άγκυρα δεν θέλει την κατάργηση του Κέντρου του Εσκή Σεχίρ όπως και την αναβάθμιση αυτού της Λάρισας. Είναι χαρακτηριστικό ότι δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου πρόβαλαν χθες το ενδεχόμενο να δημιουργούνται αντιδικίες στη Λάρισα λόγω των πτήσεων στο Αιγαίο...

    Οι Τούρκοι θεωρούν ότι αφενός με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή το Κέντρο του Εσκή Σεχίρ- που ελέγχουν- θα αναβαθμιστεί στην πράξη και αφετέρου όποτε θέλουν θα ακυρώνουν ή θα μειώνουν τον ρόλο του Κέντρου της Λάρισας μέσω του προϊσταμένου Στρατηγείου της Σμύρνης με τη βοήθεια, πολλές φορές, του Αμερικανού διοικητή... Μ΄ αυτό τον τρόπο άλλωστε έχουν ήδη πετύχει σε ορισμένες περιπτώσεις ουδετεροποίηση του ΝΑΤΟ όσον αφορά τις αξιώσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο και προώθηση των τουρκικών που έχουν στόχο τον μερικό έλεγχό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην παραποιειτε την αληθεια. Στο MEGA ο Παπακωνσταντινου μετα απο επιμονη της Τρεμη,ΔΗΛΩΣΕ Πως δεν θα επιστρεψει πριν της 5ετιας.Μηπως θελετε να υπογραψουν κανενα συμβολαιο? Πολλα μπορει να συμβουν σε καποιον απο τους 22 Ελληνες ευρωβουλεφτες και να επιστρεψει στην Ελλαδα. Αυτο ειναι το προβλημα? Εδω ο Χριστοφορακος την εκανε με μικρα πηδηματακια και εγραψε ολους τους θεσμους εκει που δεν πιανει μελανι. Στην υγεια σας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος
    20 Μαϊ 2009 9:48:00 μμ


    When you see mr Christoforakos back to Greece, let me know.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Γιαννάκου ποιούς θα εκπροσωπήσει στην Ευρώπη; Τους έλληνες ή τους τούρκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗΘΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ
    Κλασσική μαφιόζικη μεθοδολογία από τη συμμορία του Γιωργάκη.
    Η έκρηξη στο γραφείο του Τρεπεκλή είναι άλλοθι για να επικαλεστεί καταστροφή στοιχείων όταν κληθεί να καταθέσει στο Ζαγοριανό.
    Παλιά τα κόλπα αλλά ο εισαγγελέας δεν είναι τόσο αγαθός.
    Εξ' άλλου οι λογαριασμοί του Τρεπεκλή μιλούν από μόνοι τους.
    Απέδρασε και ο Χριστοφοράκος και έδεσε το γλυκό.
    Μου αρέσει που οι οπαδοί του πασόκ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΟ ΚΑΛΜΠΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΕΙΠΕ.. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΑΧΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΓΚΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ 09.56 ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

    Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

    Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

    Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

    Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

    Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

    Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραία ! Τα πράσινα παπαγάλια.
    Μπάμ και κάτω.
    Και μόνο που ενοχλήθηκαν ακόμα και οι χαζούτσικοι πασόκοι του press.
    δηλαδή ο πάτος της πρασινοβλακείας,
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση