GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άστα να πάνε, Φεβρωνία...

Του Λυκούργου Σκαμνιώτη Τραγική ήταν η πρώτη εμφάνιση της Φεβρωνίας Πατριανάκου ως εκπροσώπου της ΝΔ για τις ευρωκλογές. Δεν την βοήθησε ο...


Του Λυκούργου Σκαμνιώτη

Τραγική ήταν η πρώτη εμφάνιση της Φεβρωνίας Πατριανάκου ως εκπροσώπου της ΝΔ για τις ευρωκλογές. Δεν την βοήθησε ούτε το look της, ούτε η άρθρωσή της. Επίσης εμφανίστηκε πολύ αμήχανη, "ψαρωμένη" και με ξύλινες πολιτικές φράσεις που παραπέμπουν σε περασμένες δεκαετίες. Αν δεν "στρώσει" γρήγορα, θα εξελιχθεί σε πρόσθετη πληγή για τη ΝΔ. Χρειάζεται επειγόντως κάποιον να την ...δασκαλέψει. Ποιον όμως;

18 σχόλια

  1. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .
    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΕ ..
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΜΠΑΤΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ...

    ΒΛΑΚΑ ΚΩΛΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
    ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ
    ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ.. ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ
    ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
    ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ giorgo..ΤΗΣ ΟΛΜΠΡΑΙΤ..

    KΩΛE MONO TO KKE ANTΙΔΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ..
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΤΕ ΜΑΝΤΙΛΙΑ
    ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΘΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Οι κατηγορούμενοι για τη SIEMENS τα δίνουν όλα για να γλιτώσουν μέχρι τις 9 Ιουνίου... τότε ελπίζουν να γίνει Πρωθυπουρός ο Γιωργάκης...»
    ΧΑ..ΧΑΧΑ.ΧΑ..ΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

    Ο Χριστοφοράκος την έκανε και καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης... αυτό σημαίνει ότι ο κλοιός γύρω από τα λαμόγια έχει σφίξει επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ
    ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΝΛΗ
    ΜΕ ΤΑ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ......
    Τι να κάνουμε !
    Ετσι είναι το πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΙΒΡΑΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΛΑΔΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

    Ο ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

    ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΣΙΑ

    ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ

    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ/Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ/Ο ΔΟΥΚΑΣ/Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ/Ο ΛΙΑΠΗΣ/Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ/Ο ΚΟΝΤΟΣ/Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ

    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΜΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΛΩΜΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ,,,ΝΑ ΤΡΩΕΙ- ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΚΟ?Α ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΚΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ Ο ΛΑΖΟ..ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ-ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΥΣΤΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ .Η ΠΟΥΣΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που εισαι Ριρη μου καιγομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.37 ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΤΕΚΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ ΘΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ.ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος-20 Μαϊ 2009 9:37:00 μμ

    Σιγα ρε φιλε ποιος γαμει το Λαζοπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΘΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ
    Κλασσική μαφιόζικη μεθοδολογία από τη συμμορία του Γιωργάκη.
    Η έκρηξη στο γραφείο του Τρεπεκλή είναι άλλοθι για να επικαλεστεί καταστροφή στοιχείων όταν κληθεί να καταθέσει στο Ζαγοριανό.
    Παλιά τα κόλπα αλλά ο εισαγγελέας δεν είναι τόσο αγαθός.
    Εξ' άλλου οι λογαριασμοί του Τρεπεκλή μιλούν από μόνοι τους.
    Απέδρασε και ο Χριστοφοράκος και έδεσε το γλυκό.
    Μου αρέσει που οι οπαδοί του πασόκ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9.57
    ΟΨΙΜΕ ,ΟΡΓΙΛΕ ΚΝΙΤΗ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ..
    ΄΄ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ΄΄ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΚΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΟΛΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.
    ΄΄ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ΄΄ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ [ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ]
    ΄΄ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ΄΄. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.
    -ΟΙ ΑΠΑΠΝΔΡΕΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ.
    -ΤΟ 1977 Ο ΣΗΦΗΣ Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ.
    --ΤΟ 1987 Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ.
    ΤΟ 1994 Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ.[ΕΝΩ Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΥΓΚΥΒΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ]
    -ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο Α. ΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΡΗΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.
    -Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΘΕΣΕ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΕΜΠΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ.
    -Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ [ΣΑΜΠΡΑ ,ΣΑΤΙΛΑ] ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΗΝΥΣΙΑ, ΑΠΟΣΟΒΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΤΟΝΙΑ.
    -Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΑΡΑΚΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΨΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΜΑ 297 ΘΥΜΑΤΑ ΞΑΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.
    -Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ, ΙΝΤΙΡΑ ΓΚΑΝΤΙ,[ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ] ΤΟΝ ΦΕΛΙΠΠΕ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ, ΤΟΝ ΜΙΓΚΕΛ ΝΤΕΛΑ ΜΑΝΤΡΙΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΝΕΡΕΡΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΩΛΤ 1 ΚΑΙ ΣΩΛΤ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.
    -Ο ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΑΦΑΤ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.
    -ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΤΟΤΕ...
    ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ο ΒΙΝΤΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
    ΜΕΤΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΡΑΚ ΚΑΡΜΑΛ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Ο ΤΑΡΑΚΙ.
    -ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΛΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Κ-ΦΟΡ ΑΛΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

    Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

    Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

    Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

    Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

    Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

    Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία ! Τα πράσινα παπαγάλια.
    Μπάμ και κάτω.
    Και μόνο που ενοχλήθηκαν ακόμα και οι χαζούτσικοι πασόκοι του press.
    δηλαδή ο πάτος της πρασινοβλακείας,
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση