GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τηλεοπτικό σποτ των Οικολόγων...

ΣΠΟΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ


ΣΠΟΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

9 σχόλια

  1. Θεωριες της μαλακιας. Δεν ξερω εξω αλλα στην Ελλαδα οι οικολογοι ειναι αντρο καλυμμενων αναρχικων και απατριδων. Δυστυχως τους ευνοει η συγκυρια και θα αναδειχθουν αλλα βαζουμε φιδι στο κορφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aδέλφια,
    Mη σκιάζεστε τα σκότη.
    Της Λευτεριάς σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι,
    της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ γενίτσαροι των άπληστων καπιταλιστών, οπαδοί του ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ Γκορ καιτων ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ-ΑΣΥΜΦΟΡΩΝ ψευτοεναλλακτικών που στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο που ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ μαζί με τα άλλα καύσιμα.
    Τεμπελχανάδες ενοχοποιητές της ανθρωπότητας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές και μισάνθρωποι εχθροί της συμφιλιωτκής αποκέντρωσης, που ψηφοθηρείτε για να παρασιτείτε. ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κορίτσι του Τσίπρα σε πρόβα νυφικού
    Πρόβα νυφικού στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη για τη (μαύρη Σταχτοπούτα) Καντίτζα Σάνκοχ, που με αφορμή την 34η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου α λα μπρατσέτα με τον Αλέξη Τσίπρα και...
    έκανε άπαντες τους καλεσμένους του Προέδρου Κάρολου Παπούλια να παραμιλούν.

    Η 24χρονη μετανάστρια δεύτερης γενιάς από τη Σιέρα Λεόνε αυτό το διάστημα διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Ούτε στο πιο τρελό της όνειρο δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως από το κομμωτήριο όπου δούλευε, προτού γίνει το πρόσωπο της ημέρας,

    θα βρισκόταν να είναι φοιτήτρια στο πρώτο έτος Ψυχολογίας σε ιδιωτικό κολέγιο********* όπου σπουδάζει από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
    Την ίδια στιγμή, η μαύρη καλλονή με το αστραφτερό χαμόγελο καμαρώνει για την τιμή που της έκανε ο «cool» Αλέξης να βάλει το όνομά της -έστω και τελευταίο- στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, ενώ πετάει στον έβδομο ουρανό αφού όπως αποκάλυψε (μόνο στην «Εspresso»), ετοιμάζεται να ανέβει πολύ σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας των Μορμόνων στο πλευρό του αγαπημένου της, Μέλανικ!

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ. ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ.***
    ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ !!!!!!
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ! η κοροιδία πάει σύνεφο απο τον ΤΣΙΠΡΑ και τον ΣΥΝ
    "Οχι στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ..."
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ....
    ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΑΤΙΚΟΣ επιστήμονας εκπέμπει άλλο ένα SOS από τη Δολαρία:
    [σε ελεύθερη απόδοση της παρατιθέμενης φράσης του]
    "Μπαίνουμε σε μεγάλα ΚΡΥΑ και κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ μας απασχολούν με την 'υπερθέρμανσή' τους"...
      To say that that we in interesting times is a huge understatement.
      We are about to enter a Grand Minimum, which in the past have produced a cooler planet, while our government is preparing for run-away global warming.  Who could have predicted this stupidity?
    Paul Stanko of National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA)
    http://wattsupwiththat.com/2009/04/21/solar-isn-mean-dips-below-100/#more-7243

    The Coming Ice Age - Parents Ate Their Own Children
    By David Deming, a geophysicist and associate professor of Arts
    and Sciences at the University of Oklahoma.
    13 May 09 – The coldest part of the Little Ice Age was marked by the nearly complete absence of sunspots. The Sun now appears to be entering a period of quiescence. By reducing our production of carbon dioxide, we risk hastening the advent of the next ice age. It is not hyperbole to state that such a climatic change would mean the end of human civilization as we know it.

    http://www.americanthinker.com/2009/05/the_coming_ice_age.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ στην Ισπανία λόγω της απληστείας των ψευτοοικολογικών φορολογιών κατά του λαού και των επιδοτήσεων στα λαμόγια των ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ-ΑΣΥΜΦΟΡΩΝ ψευτοεναλλακτικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε,με τις φωκιες και την απαγορευση των τσιρκο θα κανετε πολιτικη;Εδω θα μου πεις μεχρι και ψηφοδελτια με μαυρες κατεβαζουν.Να δουμε τι αλλη μαλακια θα δουμε σε αυτον τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε,με τις φωκιες και την απαγορευση των τσιρκο θα κανετε πολιτικη;Εδω θα μου πεις μεχρι και ψηφοδελτια με μαυρες κατεβαζουν.Να δουμε τι αλλη μαλακια θα δουμε σε αυτον τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ (ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ CHEMTRAILS) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΡΑΣΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση