GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χώρα πεθαίνει στην ομίχλη...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr Τι σόι κυβέρνηση είναι αυτή; Ένας πρωθυπουργός που... διαλογιζόμενος κάπου μεταξύ Ραφήνα...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr

Τι σόι κυβέρνηση είναι αυτή;
Ένας πρωθυπουργός που... διαλογιζόμενος κάπου μεταξύ Ραφήνας και Μαξίμου έπαψε να είναι κατάλληλος και έγινε καταλληλότερος…
Και ένα περίεργο τσούρμο «στελεχών» της ΝΔ που δηλώνεται πολιτικό προσωπικό με μόνο όραμα το ίδιον όφελος.
Τι σόι αντιπολίτευση είναι αυτή;
Ένας αρχηγός που δυσκολεύεται να παρουσιάσει ακόμη και τις κοινοτυπίες που του ετοιμάζουν κάθε λογής σύμβουλοι και αδυνατεί να εμφανιστεί έστω και ως καταλληλότερος… Και ένα επίσης περίεργο τσούρμο «στελεχών» του ΠΑΣΟΚ που εμφανιζόταν και επιμένει να εμφανίζεται ως πολιτικό προσωπικό με μόνο όραμα -και αυτοί- το ίδιον όφελος.
Δύο κόμματα, μία κοψιά και προφανώς...
... τα ίδια αδιέξοδα. Πότε ευρωλιγουριά και πότε αστερόεσσα. Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει η αριστερά μας;
Αλλά, τι σόι αριστερά είναι αυτή;
Με τους διαγκωνιζόμενους για τη θέση του καταλληλότερου να μην μπορούν να πείσουν ούτε τους παρατρεχάμενους, με τα δύο κόμματα «εξουσίας» να δυσκολεύονται να αρθρώσουν στοιχειώδη λόγο έστω και για το πιο απλό θέμα και με τα «στελέχη» τους να αποκαλύπτουν την ανημπόρια τους καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα της βαρεμάρας, οι αριστεροί μας μένουν στη γωνία τους και παλεύουν για τη διατήρηση των γλίσχρων ποσοστών τους.
Κάπως έτσι η Ελλάδα πεθαίνει σαν χώρα. Με το «ίδιον όφελος» να είναι πλέον το μόνο όραμα, τις σημαίες ευκαιρίας να ανεμίζουν σε μπαλκόνια και παράθυρα, τα σχολεία της αμάθειας να παράγουν απασχολήσιμους με πτυχία και ντοκτορά, τα γήπεδα να οροθετούν την εκτόνωση και το τηλεοπτικό θέαμα να ορίζει τον πολιτισμό μας.
Α, και την αριστερά να σπεύδει για το δικό της μερίδιο στα προγράμματα ενσωμάτωσης ή να κάνει ασκήσεις τροχάδην... επιτόπου.
Δεν είναι περίεργο που σε αυτή τη χώρα, με αυτά τα κόμματα και αυτό το πολιτικό προσωπικό, ο μόνος που φαίνεται να έχει σχέδιο είναι ο θίασος σκιών του Καρατζαφέρη.
Βέβαια, σχέδια έχουν και οι εθνικοί μας εργολάβοι αλλά ελέγχοντας εδώ και δεκαετίες τα ΜΜΕ καταφέρνουν να τα κρατούν έξω από τη βιτρίνα, πίσω από τα σίριαλ, τα σόου και τις ειδήσεις που τους βολεύουν.
Σχέδιο έχει και η ελίτ των μανατζαρέων που βγάζει τον επιούσιο και... κάτι τις παραπάνω, λέγοντας αρλούμπες για το πώς θα ξεπεραστεί η κρίση που δεν πρόβλεψαν ή και προκάλεσαν.
Σχέδιο έχουν και οι μεγαλοδημοσιογράφοι που μοιράζουν ρόλους στήνοντας τα γαϊτανάκια των αποκρύψεων σε κανάλια και εφημερίδες. Αυτοί ίσως είναι και χειρότεροι: πλασάρουν τις γελοιότητες με αβάσταχτη σοβαροφάνεια, σαν να πιστεύουν οι καψεροί ότι τους πιστεύουμε!
Τοπίο στην ομίχλη λοιπόν. Μια ομίχλη βαριά που δεν πρόκειται να σκορπίσει με τις κάλπες.

27 σχόλια

  1. η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ
    ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΑΛΛΟΙ ΨΟΦΟΛΟΓΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ
    ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΑΥΝΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΧΘΕΣ
    ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ..... ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καψαμπέλη τί έγινε.
    Τρελάθηκε ο Τσόγλανος που έχεις
    στο γραφείο και βάζει 5 - 5 τις μαλακίες του..
    ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ καμιά 30.000
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ"
    και μην κόβεις σχόλια.
    Δεν κερδίζεις τίποτα και γίνεσαι
    ΡΕΝΤΙΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραμανλή Καραμανλή Καραμανλή
    Καραμανλή Καραμανλή μπουχέσα
    Είσαι για την πούτσα και για να χέζεις μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε το άρθρο σου - σκέψεις σου- με εκφράζει απόλυτα και μου αρέσει πάρα πολύ σαν γραφή. Μοιράζομαι τις ίδιες διαπιστώσεις και προβληματισμούς με σένα και αυτό που προσωπικά με βαραίνει και μου κλέβει τον αέρα από τα πνευμόνια είναι το " τότε τι?" Ποια είναι η λύση ποια η δική μας ευθύνη, τι είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να έχει νόημα και να βοηθήσει και όχι απλώς να ικανοποιήσει και να ηρεμήσει τη συνείδηση μας? Δεν το γνωρίζω και θλίβομαι γι' αυτό και επιρρίπτω ευθύνες και στον εαυτό μου που δυστυχώς έχω καταβληθεί τόσο πολύ ώστε να περιορίζομαι μόνο στις λυπηρές διαπιστώσεις και στην κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θύμιο, μην την απλώνεις τη μανέστρα και εσύ.

    Παίζεις το παιγνίδι του Γιωργάκη έτσι.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (ΤΗΣ ΜΑΝ κλπ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κοκκινοι) και ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Και ειδικά αυτό, εσύ θα έπρεπε να το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΟΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oταν η πλειοψηφία των κατοίκων μιας χώρας πεθαίνει γιατί αποδέχεται την "προβατοποίησή" του,τότε πράγματι η χώρα πεθαίνει στην ομίχλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..

    Κάθε μέρα έχουμε και μια αυτοκτονία μικροεπαγγελματία. Χθές στη θεσσαλονίκη, προχθές στον Πειραιά, σήμερα στους Α. Αναργύρους.

    Πάνω από 100 αυτοκτονίες μικροεπαγγελματιών λόγω οικονομικών προβλημάτων μέσα στο 2009.

    Και δεν υπολογίζουμε αυτούς που ... ῾σώθηκαν῾ την τελευταία στιγμή, ούτε αυτούς που καταλήγουν στα ψυχιατρεία..

    Κύριοι του υπουργείου Οικονομικών,
    Κύριοι Δημοσιογράφοι,
    Κύριοι βουλευτές,

    με πόσο αίμα πρέπει να πληρώσουμε εμείς οι μικρομεσαίοι την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης ??

    ένας μικρομεσαίος στα πρόθυρα της αυτοκτονίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πεί και ο κακομοίρης ο Τσουκάτος;

    Έμπλεξε με τη μαφία του Γιωργάκη.

    Δεν φτάνει που δούλευε σα χαμάλης για να είναι υπουργοί κάτι ανεπάγγελτοι ρεμπεσκέδες σαν το βλακογιώργο, θα την πληρώσει ο Τσουκάτος μόνο;

    Δεν φτάνει που τον πετάξατε στην ανυποληψία και του βρωμίσατε την όνομά του, τώρα θέλετε να πείτε ότι τα λεφτά της Siemens τάπαιρνε για την πάρτη του;

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Τόσο κορόϊδο ήταν η Ζίμενς;

    Μόνο ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών μπορεί να υπογράψει σύμβαση τόσο πολλών εκατομμυρίων, προφανώς μετά από έγκριση του πρωθυπουργού.

    Εσύ εάν ήθελες να μιζώσεις κάποιον για να πάρεις μιά δουλειά, θα δωροδοκούσες αυτόν που υπογράφει τη σύμβαση ή το βαποράκι;

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙ.

    Λάτρα και χαμαλίκι έκανε για το κόμμα και τώρα όλοι οι βολεμένοι κάθονται στο βουλευτικό τους θρόνο και κάνουν τους ανήξερους.

    Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και η σικελική μαφία έχει ένα κώδικα τιμής που προστατεύει τα μέλη της.

    Ο Γιωργάκης είναι τόσο τυχοδιώκτης, αδίστακτος και μονοφάης που η σικελική μαφία μπροστά του φαίνεται παιδική χαρά.

    Όχι μόνο δεν βγαίνει να παραδεχθεί την αλήθεια, δηλαδή ότι τους χρηματοδοτούσε παράνομα η Siemens, αλλά τώρα κατηγορεί τον Τσουκάτο ότι τσέπωσε το χρήμα για τον εαυτό του.

    Φοβερός κώδικας τιμής.

    Αυτό είναι αξιοπιστία.

    Αυτό είναι μπέσα!

    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το άτομο έχει παραφρονήσει εντελώς!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΩΣ ΩΡΙΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ.

    Επειδή το άτομο είναι από άλλο πλανήτη και μπορεί να βάλει τρικλοποδιές ακόμα και στον εαυτό του, εδώ και χρόνια τον βάζουν να μιλάει μόνο σε στημένα πλάνα (με μονόχρωμο απαλό φόντο) και να απαγγέλλει το ποιηματάκι που του έχουν μεταφράσει οι Έλληνες επικοινωνιολόγοι του.

    Η πλάκα είναι ότι, επειδή δεν μπορεί μόνος του να διαβάσει σωστά τα Ελληνικά, συνεχίζει να κάνει απίθανα σαρδάμ, για να ξεκαρδιζόμαστε και εμείς στις χιουμοριστικές εκπομπές της τηλεόρασης.

    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πρόσεξα ότι τον έχουν βάλει να μιλάει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    Ξέρουν από μάρκετιγκ οι άνθρωποι, το κατέχουν εξαιρετικά το σπόρ της επικοινωνίας.

    Προφανώς το κέρδος είναι διπλό.

    Πρώτο, μιλώντας αργά φαίνεται πιό σοβαρός, ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

    Δεύτερο, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και έτσι μειώνονται τα γνωστά ξεκαρδιστικά του σαρδάμ, με τα οποία φτιάχνουν συκώτι οι τηλεθεατές του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα.

    Τϊ να κάνεις;

    Έτσι είναι η ζωή.

    Κερδίζει η πολιτική και χάνει η επιθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κατεστημένο είναι πονηρό φτιάχνει μικρά κόμματα για να μαζέψει τις ψήφους διαμαρτυρίας και οι ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνουν ότι φεύγουν από ένα μαντρί και πηγαίνουν σε ένα άλλο μαντρί που το έχει ιδιοκτησία ο ίδιος τσοπάνος. Αλλά για να μην είμαστε καχύποπτοι μπορούμε να κρίνουμε κάθε κόμμα από το βιογραφικό των στελεχών του και κατά πόσο αυτά είναι διαπλεκόμενα. Αλήθεια τα ψηφοδέλτια με τι κριτίρια καταρτίζονται και ποιός επιλέγει ποιοί θα είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ? Επαναλαμβάνω ποιός καταρτίζει τα ψηφοδέλτια των κομμάτων ? Ο αρχηγός του κόμματος κάποιος άλλος και με τι διαδικασίες ? Γιατί κανένα κόμμα δεν κάνει συζήτηση πάνω σ' αυτό το θέμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλτατε

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ το να ισοπεδώνουμε τα πάντα με το μηδέν ....
    Εχω τη γνώμη αλλά και την Ελπίδα πως ο Παπανδρέου έχει την ΘΕΛΗΣΗ αλλά και την τόλμη να επαναφέρει τα πράγματα στο καλύτερο.
    Αλλωστε απο όσα έχουμε δεί δρά ασταπιαία ....
    Δεν έχει σημασία που υστερεί στην "εμφάνηση" του καραμανλή ...που λέει με στόμφο τις όποιες αχρηστες κοινοτυπίες....

    Βλέπεις εσύ καμιά μεταρύθμιση? Αρα πως θα δείς την ...επόμενη που ετοιμάζει?

    Χρειάζεται ο λαός να ξυπνήσει :
    Αν η ΝΔ πάρει 16% και όλα τα "ξεφτέρεια της" μηδενιστούν τότε θα δείς αν κάποιος τολμά να σκεφτεί να βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι....

    Και κάτι ακόμα :

    Με προβληματίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το να ισχυρίζεται ο κ. ανακριτής πως χάθηκαν τα έγγραφα στο .....φωτοτυπείο....

    ΚΡΙΜΑ

    ΔΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ?
    Αν ήθελαν να χτυπήσουν του ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ θα τους παρουσιάζαν στα γκάλοπ 0,5% δηλαδή χαμένη ψήφο. Το κατεστημένο είναι πονηρό φτιάχνει μικρά κόμματα για να μαζέψει τις ψήφους διαμαρτυρίας και οι ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνουν ότι φεύγουν από ένα μαντρί και πηγαίνουν σε ένα άλλο μαντρί που το έχει ιδιοκτησία ο ίδιος τσοπάνος. Αλλά για να μην είμαστε καχύποπτοι μπορούμε να κρίνουμε κάθε κόμμα ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ και κατά πόσο αυτά είναι διαπλεκόμενα. Αλήθεια τα ψηφοδέλτια με τι κριτήρια καταρτίζονται και ποιός επιλέγει ποιοί θα είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ? Επαναλαμβάνω ποιός καταρτίζει τα ψηφοδέλτια των κομμάτων ? Ο αρχηγός του κόμματος κάποιος άλλος και με τι διαδικασίες ? Γιατί κανένα κόμμα δεν κάνει συζήτηση πάνω σ' αυτό το θέμα ?
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τον ΓΑΠ δε η εξήγηση ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η αποχή από τις εκλογές σημαίνει ανοχή και συγκάλυψη στη μαφιόζικη συμμορία Καραμανλή που σήμερα κυβερνά την Ελλάδα .
    Η αποχή είναι μια ανεύθυνη στάση απέναντι στα προβλήματα που καθημερινά ζούμε δίνει συχωροχάρτι στην κλοπή και στα κλεφτρόνια της Ν. Δ.
    Αν συμφωνείτε με τους αλήτες που σήμερα κυβερνούν μην πάτε στην κάλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .
    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρουλας . Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .
    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς . Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Καραμανλης σας φταιει ρε τουρκοσπερματα "Ελληνες" ?

    Αυτο αξιζετε ρε ζωαδια. Ντουβαρια ειστε και οποιος και να ειναι στην εξουσια σαν ζωα θα σας φερετε γιατι αυτο ΕΙΣΤΕ.

    ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεκαπέντε χιλιάδες ρεμούλες,
    χοντρέλο, απολύεσαι.
    Πέντε ολόκληρα χρόνια θητεία,
    Μπουχέσα, πια δεν κρύβεσαι.

    Όλο κλέβουν οι δικοί σου,
    κι όλο λένε «πάμε γι άλλα»,
    αν σε σφάξουν σα κουνέλι,
    θα σου πω αν «παίζεις μπάλα».

    Σκάνδαλα, σκάνδαλα,
    σκάνδαλα παντού,
    και τα μυαλά στα σκάνδαλα,
    μονάχα τ’ αλλουνού.
    Κόρακες, κόλακες,
    χανούμισσες, κιλότες,
    τι κι αν ειρωνευόσαστε,
    σας κρέμονται καπότες.

    Είμαστε οι ληστευμένοι,
    οι «πάρτα Λίζα»,
    είσαστε «αποφασισμένοι»,
    και μες τη μίζα.

    Τα μπούτια σου Μπουχέσα,
    θα πάτε μέσα,
    Τα μπούτια σου μαλάκα,
    κλέφτη, ψεύτη, βλάκα.

    --sl--

    Τριανταπέντε μιζάρες και μία,
    ερπετά, τα βουτήξατε.
    Μόνο πέντε χρονάκια θητεία,
    κι εντελώς, ξεφτιλιστήκατε.

    Μια ζωή ψευδολογείτε,
    και ο Τράκας πιστός σκύλος,
    Ότι κι αν ονειρευτείτε,
    δεν σας έμεινε πια φίλος,

    Σκάνδαλα, σκάνδαλα,
    σκάνδαλα παντού,
    και τα μυαλά στα σκάνδαλα,
    μονάχα τ’ αλλουνού.
    Κόρακες, κόλακες,
    χανούμισσες, κιλότες,
    τι κι αν ειρωνευόσαστε,
    σας κρέμονται καπότες.

    Είμαστε τ’ αφεντικά σας,
    αυτοί που αποφασίζουν,
    και τραβάμε καζανάκι,
    στους αλήτες που φασίζουν.

    Τα μπούτια σου Μπουχέσα,
    θα πάτε μέσα,
    Τα μπούτια σου μαλάκα,
    δεν έχει άλλο πλάκα.

    --sl—

    Με εκατό πενήντα μαλάκες,
    πέσατε, στις μάσες.
    Με τη συμμορία για κόμμα,
    ένα με… τη πολυθρόνα.

    Όταν θά βγεις στο μπαλκόνι,
    σαν να είσαι παπαγάλος.
    Όσο πάει και σας σηκώνει,
    μέχρι να σας πάρει ο διάλος,

    Σκάνδαλα, σκάνδαλα,
    σκάνδαλα παντού,
    και τα μυαλά στα σκάνδαλα,
    μονάχα τ’ αλλουνού.
    Κόρακες, κόλακες,
    χανούμισσες, κιλότες,
    τι κι αν ειρωνευόσαστε,
    σας κρέμονται καπότες.

    Είσαι ήδη μαυρισμένος,
    κι όσο θέλεις λύσσα,
    Έρχεται το πούπουλο,
    πάνω από τη πίσσα!

    Τα μπούτια σου Μπουχέσα,
    όλοι θα πάτε μέσα,
    Τα μπούτια σου μαλάκα,
    τέρμα, κομμένη η πλάκα.

    --sl—

    Ο πριτέντερ κι αν χτυπιέται,
    την αλήθεια και αν κρύβει,
    ε, ρε θα’ρθει κάποια μέρα,
    που τόνε φάει το φίδι!

    Άλλο ψέμα δεν σηκώνει,
    δεν αντέχει άλλο η φούσκα,
    χοντρέ έγινες μπαλόνι,
    μα δεν έβγαλες τη φούστα.

    Σκάνδαλα, σκάνδαλα,
    σκάνδαλα παντού,
    και τα μυαλά στα σκάνδαλα,
    μονάχα τ’ αλλουνού.
    Κόρακες, κόλακες,
    χανούμισσες, κιλότες,
    τι κι αν ειρωνευόσαστε,
    σας κρέμονται καπότες.

    Είσαι κλέφτης, είσαι ψεύτης,
    άτιμος και κότα,
    Είσαι βρώμικος και χέστης,
    σου φαίνεται η κιλότα.

    Τα μπούτια σου Μπουχέσα,
    θα πάτε μέσα,
    Τα μπούτια σου μαλάκα,
    Τέρμα, και κομμένη η πλάκα.



    Δεκαπέντες χιλιάδες ρεζίλια,
    Μπουχέσα, συλλαμβάνεσαι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AYTO TO AΛΟΓΟ (ΟΝΟΣ)ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΑΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Ο ΣΠΙΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
    Ο ΒΟΥΡΓΑΡΑΚΗΣ
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΟ ΟΠΩΣ Η ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μουχετε κανει κατι αρχιδια
    σαν παπορια
    χοντρομαλακες

    αντε πλυντε κανενα πιατο - αργοσχολοι

    κι εσυ Θυμιο να κοψεις το βουτυρο
    γιατι εμποδιζει τη μεταδοση σκεψης του επανω κεφαλιου προς το κατω και λες μαλακιες
    μπουχεσες

    ολοι οι ηλιθιοι εδω στο πρεσσ.....


    ελπιζω να ψηφισετε το πουτσοκ
    για να πατωσει

    μουλαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ

    Πολύ καλή επιλογή ο Παπακωνσταντίνου.
    Σοβαρός, μετρημένος, καθαρό πρόσωπο, νέος αλλά και έμπειρος.

    Μαζί του πρέπει να είναι ο δρ Κουτσούκος Αναστάσιος που έχει τα ίδια προσόντα και τον συμπαθεί πολύ το ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ Πασοκ!!
    Ο δρ Κουτσούκος φαίνεται αποφασισμένος "να καθαρίσει το εκλογικό παιχνίδι" υπέρ του Πασοκ!!
    Μακάρι να επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kosta
    se perimenei o dr Koutsoukos stin ...strofi..."tipota den paragrafetai"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση