GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα χάλια της Γλυφάδας...

Από την "ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" .. Όταν στις 27/03/09 δημοσιοποιήσαμε το σκάνδαλο με τους ψαλμούς ΓΑΙΤΑΝΟΥ στην Γλυφάδα και την υπέρογ...

Από την "ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
..
Όταν στις 27/03/09 δημοσιοποιήσαμε το σκάνδαλο με τους ψαλμούς ΓΑΙΤΑΝΟΥ στην Γλυφάδα και την υπέρογκη αμοιβή που θα πλήρωνε ο Δήμος, γίναμε αιτία να ξεκινήσει ένα ατελείωτο αλισβερίση τιμών με κατάληξη την ΖΟΥΓΚΛΑ όπου ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ [όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω] έδωσε βήμα στους εμπλεκόμενους να γίνουν πιο ρόμπες από όσο ήταν προηγουμένως με προεξάρχουσα την Δημοτική Αρχή.
Τότε όμως είχαμε καταγγείλει και...
το άλλο Μεγάλο Σκάνδαλο της Ενοικίασης Ακινήτου από τον Πολιτιστικό Οργανισμό αντί 25.000 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως και άπαντες κάνουν την πάπια. Έτσι λοιπόν δικαιωθήκαμε μόνο για το ένα σκέλος των καταγγελιών και αναμένουμε από τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ να ασχοληθεί και με το κτήριο, γιατί είναι πολλά τα λεφτά Δήμαρχε και με τέτοιο ποσό αγόραζες κτίριο. Θα περιμένουμε λοιπόν κάποιον ΛΑΝΔΡΑΚΗ, να ξεκινήσει το θέμα [όπως με τον Γαϊτανο] μήπως και εδώ αρχίσουν οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ.
Στο επόμενο θα δείτε πώς ένας δρόμος γίνεται [χαρίζεται] για ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΕ ΜΕΓΆΛΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

2 σχόλια

  1. ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΘΑ ΕΜΕΝΕ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΕΞΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πλατειά Γλυφάδας την είδατε? δεν εξετάζω αν έγιναν ατασθαλίες γιατί βαρέθηκα η το θεωρω πια δεδομένο, αλλά ποιος βλακας σχεδίασε αυτό το τσιμεντένιο έκτρωμα? πάντως αυτός που την σχεδίασε πρεπει να έχει πολύ αγαπη με το τσιμεντο, και αισθητικες η μαλον αντιαισθητικες τασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση