GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 13,5% ψήφισε κόντρα στο "σύστημα"...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αθροιστικά συγκεντρώνουν περίπου 69%. Δηλαδή είναι κάτω από 70% και φυσικά δεν πέτυχαν το 77% που πάρει ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αθροιστικά συγκεντρώνουν περίπου 69%. Δηλαδή είναι κάτω από 70% και φυσικά δεν πέτυχαν το 77% που πάρει στις ευρωεκλογές του 2004. Τα άλλα τρία κόμματα της σημερινής Βουλής (KKE, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ) συγκεντρώνουν περίπου 20%.
Αυτό σημαίνει ότι περίπου 11% πήγε σε άλλα κόμματα (συμπεριλαμβανομένων και των Οικολόγων), γεγονός πρωτοφανές στην ελληνική πολιτική ιστορία. Μαζί με το 2,55% των λευκών - άκυρων, ένα ποσοστό περίπου της τάξης του 13,5% ψήφισε εναντίον του σημερινού πολιτικού συστήματος.
Τέτοιο ποσοστό δεν έχει ξαναβρεθεί στις κάλπες. Και αυτή η διασπορά θεωρείται μια εξήγηση γιατί έπεσαν έξω -όσο έπεσαν - τα exit polls...

8 σχόλια

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

    Έλληνας Μουσουλμάνος της Θράκης ΠΟΜΑΚΟΣ δηλαδή μακεδόνας εδώ και χιλιάδες χρόνια.
    Και πιο Έλληνας από πολλούς εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ??ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ???ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ?ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥΧΕΣΑΣΑΣ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Παρακαλουνται και τα 100 ατομα που ψηφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ολη την Ελλαδα (τα στελεχη του συριζα δηλαδη),
    να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και μαζι με τους κολλητους τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες να παρουν δρομο απο την χωρα.

    Ελπιζω πια να καταλαβαν οτι κανεις δεν πιστευει τις μπουρδες τους και δεν τους θελει πια στην Ελλαδα ΚΑΝΕΙΣ.

    Παταγωδης συντριβη των ψευτοκουλτουριαρηδων τεμπεληδων του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χ Α Τ Ζ Η Ν Ι Κ Ο Λ Α Ο Υ θελει κατι κλοτσιες που να ειναι ολες δικες του. Δεν μπορω να καταλαβω πως δεχονται ορισμενοι για να μην πω ολοι οι βουλευτες να τους μιλαει αυτος Μ.....ς με αυτον σκαιοτατο τροπο, κι αυτοι να συμπεριφερονται σαν αγορακια που τα πιασανε να κανουνε μια αταξια.Καλα δεν ντρεπονται καθολου? οποιος δηποτε αλλος θα του ειχε πεταξει το μικροφωνο στο κεφαλι,Και μετα περιμενουμε απ' αυτους τους πολιτικους να εχουν το σθενος να υπερασπισουν τα δικαια του Λαου !!!
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ
    2 ΣΚΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΟ- ΣΚΡΟΦΑ
    ΕΝΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ.
    ΕΝΑ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκει στην ριγγιλης δεν καταλαβαν γιατι εχασαν ακομα εκτος απο τα σκανδαλα που ακολουθει και ο γερμανος νομιζουν οτι ξεχασαμε τα επισοδια του δεκεμβριου ?
    καθως οι συμβασιουχοι δεν τους ψυφισαν ουτε αυτους τους καταλαβαν με τις λαλακιες που ελεγε γθες το βραδυ γι αυτους ο τσιτουριδεις
    και τις βουλευτικες θα χασουν απο τους συμβασιουχους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση