GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4,4% η τελική διαφορά...

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που αποκάλυψε το Press-gr πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ερωτηματικά για τη ροή των αποτελεσμάτων. Επικοινωνιακό ...

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που αποκάλυψε το Press-gr πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ερωτηματικά για τη ροή των αποτελεσμάτων. Επικοινωνιακό παιχνίδι από την κυβέρνηση. Πολύ φασαρία για το τίποτε η αμφισβήτηση των exit polls.

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών, η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ είναι περίπου 4,4%. Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 36.65% και η ΝΔ 32.29%. Το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει απόλυτα το Press-gr που από τα ξημερώματα της Κυριακής και πριν ανοίξουν οι κάλπες είχε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ) ότι σύμφωνα με λίαν αξιόπιστες πληροφορίες, οι επιστημονικές αναλύσεις των τελευταίων δημοσκοπήσεων που έγιναν λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες -και για τις οποίες έχουν ενημερωθεί τα κομματικά επιτελεία- δίνουν την ακόλουθη εικόνα για τα ποσοστά που θα πάρουν στις σημερινές εκλογές τα κόμματα:
-Το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 37% - 39%. Θεωρείται πολύ δύσκολο έως απίθανο το ποσοστό του να είναι κάτω από το 37%.
-Η ΝΔ θα κυμανθεί μεταξύ 31% - 33%. Θεωρείται πολύ δύσκολο έως απίθανο να ξεπεράσει το 33%.
Με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ, επαληθεύτηκαν τα ποσοστά και για τα άλλα κόμματα.
Το ΚΚΕ παίρνει 8.35 %
Ο ΛΑΟΣ 7.14 %
Ο ΣΥΡΙΖΑ 4.70 %
Οι Οικολόγοι 3.49 %

Με τα exit polls δημιουργήθηκε βέβαια ένα κομφούζιο καθώς αρχικά έδιναν τη διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ σε μεγαλύτερα επίπεδα, αλλά η πλάκα είναι ότι ενώ τα υιοθέτησαν αρχικά οι μεγαλοδημοσιογράφοι των καναλιών -που τα παρήγγειλαν κιόλας!- στη συνέχεια έκαναν ότι ...δεν ήξεραν τίποτε. Και ορισμένοι -όπως ο φοβερός και τρομερός Πρετεντέρης- έβγαλαν όλο το κόμπλεξ τους στο πάνω στο διαδίκτυο κατηγορώντας το γιατί μετέφερε τα στοιχεία που διέρρρεαν μέχρι τις 7 το απόγευμα, οπότε άνοιξαν οι κάλπες. Λες και τα exit polls δεν ήταν υπό την "αιγίδα" των ίδιων των καναλιών...
Τονίζεται επίσης ότι δημιούργησε πολλά ερωτηματικά η "κοιλιά" που παρατηρήθηκε στη μετάδοση των αποτελεσμάτων με αποτέλεσμα για πολλές ώρες η διαφορά να εμφανίζεται γύρω στο 2-2,5%. Και μόνο όταν ο κ. Καραμανλής αποχώρησε από το Ζάππειο, χειροκροτούμενος από ΟΝΝΕΔιτες και έχοντας δημιουργήσει το κλίμα που ήθελε, η διαφορά άρχισε να ανεβαίνει κανονικά μέχρι το 4,4% τα ξημερώματα.
Σημειώνεται ακόμα ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι και "μακριά" από τα exit polls που έδιναν 5 μονάδες διαφορά, αλλά η διαχείριση που έκανε η κυβέρνηση στη ροή των αποτελεσμάτων σίγουρα τη βοήθησε από πλευράς εντυπώσεων.
Σε κάθε περίπτωση, το Press-gr που πήρε το βάρος των δικών του πληροφοριών (και όχι των exit polls που όφειλε πάντως να τα καταγράψει και να τα ερμηνεύσει πολιτικά) επιβεβαιώθηκε αφού είχαμε γράψει ότι θα είναι "Πάνω από το 37% το ΠΑΣΟΚ" (πήγε τελικά στο 36,65%, ελάχιστη η απόκλιση) και ότι θα είναι "κάτω από το 33% η ΝΔ" - τελικά πήγε 32,29%..

60 σχόλια

  1. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ
    Γνωστοι Τηλεπαρουσιαστες- -αναλυτες δημοσκοπησεων ψαχνουν απεγνωσμενα για δουλεια.Kινδυνευουν τα παιδια μας απο την πεινα μετα το Φιασκο του Αφεντη μας, κ.Καραμανλη.

    Προσοντα:
    1.Αριστη γνωση των κανονων του Γκεμπελς
    2.Πολυ καλα κονε με τον πρωην εργοδοτη-υπουργο [Ρουσοπουλος]
    3.Μπαινοβγαινουμε οποτε θελουμε στου Μαξιμου και στο σπιτι της Doras.
    4.Tαγμενοι στην υπηρεσια του εκαστοτε εργοδοτη παντα εν ονοματι της ελευθερης δημοσιογραφιας.
    5.Καλες τιμες.
    αν ακουσετε κατι παρακαλω ειδοποιηστε μας το συντομοτερο.Μπορουμε να κανουμε ακομη και babysitting σε διδυμα.
    Με τιμη
    ΤρεμοΠρεντερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

    Έλληνας Μουσουλμάνος της Θράκης ΠΟΜΑΚΟΣ δηλαδή μακεδόνας εδώ και χιλιάδες χρόνια.
    Και πιο Έλληνας από πολλούς εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    1)ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ .

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ;
    Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ;
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ;
    ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ;


    2)

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤOΣΟ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΩΝ"

    ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ)
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ)

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ;;;;;;

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι χαιρεστε ρε μαλακιδια πασοκοι που φαγατε τα σωθικα του ελληνικου λαου επι 20χρονια ?

    4.35% και ξυσ'τ'αρχιδια σου με γκασμα..
    Τοση προπαγανδα απο τις πουλημενες εταιριες δημοσκοπησεων, φασαριες και καταστροφες που προκαλουσαν τα πρακτορακια των αμερικανων για το ΒΛΑΚΟΓΙΟΡΓΟ, πισωμαχαιριες της Μπακογιαννη και αλλα πολλα ΜΟΝΟ για 4.35%.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
    Ολα τα πασοκοστρατιωτακια ηταν εκει ετοιμα να ψηφισουν ενω οι νεοδημοκρατες αραζαν στις πλαζ για να τιμωρησουν λιγο την ΝΔ.
    Ευρωεκλογες ηταν στα παπαρια μας το αποτελεσμα.

    Μονο οι μαλακες οι κρητικοι ειναι το πραγματικο προβλημα οπου θα χασει ψηφους οι ΝΔ.

    Οσοι νεοδημοκρατες δεν ειχαν τι να κανουν και πηγαν να ψηφισουν την εριξαν στο ΛΑΟΣ για να τιμωρησουν και αυτοι την ΝΔ. Δεν θα κανουν το ιδιο και στις κανονικες εκλογες ρε ηλιθιοι.

    Αντε να δουμε τι θα πουνε και οι πραγματικες ΚΑΛΤΣΕΣ οπως λεει και το δυσλεκτικο 75% Εβραιοσπορι-25% ελληνας GIORGO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά, λίγη αυτοκριτική! Ηθελα κι εγώ τις 6 μονάδες διαφορά και μας παραπλανήσατε εσείς που υποτρίθεται είστε έγκυροι και με μεγάλη αναγνωσιμότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ??ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ???ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ?ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥΧΕΣΑΣΑΣ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Βγήκε στον ALPHA και είπε ότι Δεν χάσαμε λέει γιατί ψηφίσανε τους άλλους -χάσαμε γιατί οι δικοί μας πήγαν για μπάνιο...
    Μαζέψτε τον...Στα 5 λεπτά μας κάνει να αλλάζουμε κανάλι.Με τέτοιους που έχει μαζέψει η ΝΔ μάλλον δεν πρόκειται να ξανακερδίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θελετε να μας κανετε να πιστεψουμε οτι πεσατε μεσα στην διαφορα;Ελατε ρε παιδια ματια εχουμε και βλεπουμε.Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τις επομενες εκλογες θα τις κερδισει οτι και να κανετε αρκει να παρει το μηνυμα του 50% που δεν ψηφισε χτες.Οσο για την ροη των αποτελεσματων μαλλον ξεχνατε το ξαφνικο 2% του ΠΑΣΟΚ επι Κου Σιμητη.Τελος παντων χρησιμο θα ειναι να αλλαξετε τον τιτλο του blogspot σε κατι που θα εχει σχεση με το ΠΑΣΟΚ θα τεριαζει καλυτερα.Οτι και να κανετε ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.Καλημερα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΔΕΞΙΑ....ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ..ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ..Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ .ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 500ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.29ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΖΙΠ.ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO ΠΕ ΤΟ ΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην κολοτουμπα ειστε πρωτοι παντως. Χα χα χα. Μαθετε να διαβαζετε αποτελεσματα μαλακες.
    Μια χαρα ειναι για την ΝΔ αυτο το αποτελεσμα. Δειτε λιγο το ποσοστο του ΛΑΟΣ και τις συσπειρωσεις και θα καταλαβετε οτι θα φαμε στην μαπα τον χοντρο για πολλα χρονια ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Παρακαλουνται και τα 100 ατομα που ψηφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ολη την Ελλαδα (τα στελεχη του συριζα δηλαδη),
    να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και μαζι με τους κολλητους τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες να παρουν δρομο απο την χωρα.

    Ελπιζω πια να καταλαβαν οτι κανεις δεν πιστευει τις μπουρδες τους και δεν τους θελει πια στην Ελλαδα ΚΑΝΕΙΣ.

    Παταγωδης συντριβη των ψευτοκουλτουριαρηδων τεμπεληδων του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Sorry που σου έσκισα το γαλάζιο σου κωλαρακι και πόνεσες.
    Ε ρε κλάμα οι Λαζόπουλοι οι Πρετεντερηδες και ολοι οι πληρωμένοι τσάτσοι του αρχι μαλάκα Καραμανλή
    Πω πω κλώσες οι φασίστες της δεξιάς που τους φταίει η αποχή.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος πολιτικός ηγέτης παγκοσμίως που βγήκε με ύφος 1000 καρδιναλίων και δήλωσε δημόσια και σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση πως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ.
    Όπως ο ίδιος δήλωσε του πήρε 6 με 8 μήνες να πάρει χαμπάρι πως οι υπουργοί του κατάκλεψαν το ελληνικό δημόσιο με το Βατοπαιδι και για να τους καλύψει έκλεισε νύχτα τη βουλή.
    Σε μια πολεμική κρίση τι θα κάνεις κύριε αργόστροφε ;
    Εσύ δε φταις , φταίνε όσοι σε χειροκροτούσαν από κάτω και όσοι σε ψηφίζουν.
    Θυμάσαι πόσο καλά περνούσες εκείνες τις αξέχαστες εποχές στη Θεσσαλονίκη που μπεκρόπινες κάθε βράδυ και είχες και τον κοσμηματοπώλη και σου έριχνε και κανένα μανίκι και ήταν όλα ζάχαρη ;
    Και ξαφνικά σου την πέσανε οι Βαρδινογιάννηδες και οι κομματάρχες και θέλανε να σε κάνουνε πρωθυπουργό.
    Είναι τώρα σοβαρές δουλειές να τις κάνει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε τραμπούκε αν αναλαμβάνεις την ευθύνη για κάποια πράγματα παραιτήσου και τον πούλο !
    Άντε να πας να γαμηθείς ψευταρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τσάτσοι του Αντώναρου και του Ρουσσόπουλου που είσαστε ?

    Πήραμε τον πουλο και δεν έχουμε σήμερα γλώσσα να μιλήσουμε ??
    Τρέμουνε τα χεράκια σας και δεν μπορείτε να γράψετε σήμερα ???
    Σας κόβει κρύος ιδρώτας ???
    Αι στο διάολο πληρωμένοι ρουφιάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Καραμανλής όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δημόσια είναι αρκετά αργόστροφος για να καταλάβει τι έπαθε χτες .
    Μίλησε και για νίκη της Ν. Δ. ο Μαλάκας …….
    Και οι γκαβοί χειροκροτητές του λένε πάλι πως ο Βλάκας δεν λειτουργεί εν θερμώ …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΩΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ .ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ BLOG TOY ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7% ΔΙΑΦΟΡΑ .ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ?? ΤΟΣΟ ΑΓΝΩΜΩΝ?? Η ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΘΕΣΗ??.
    ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ(ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Χ Α Τ Ζ Η Ν Ι Κ Ο Λ Α Ο Υ θελει κατι κλοτσιες που να ειναι ολες δικες του. Δεν μπορω να καταλαβω πως δεχονται ορισμενοι για να μην πω ολοι οι βουλευτες να τους μιλαει αυτος Μ.....ς με αυτον σκαιοτατο τροπο, κι αυτοι να συμπεριφερονται σαν αγορακια που τα πιασανε να κανουνε μια αταξια.Καλα δεν ντρεπονται καθολου? οποιος δηποτε αλλος θα του ειχε πεταξει το μικροφωνο στο κεφαλι,Και μετα περιμενουμε απ' αυτους τους πολιτικους να εχουν το σθενος να υπερασπισουν τα δικαια του Λαου !!!
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ

    Σαρώνει το Πασοκ

    με 4,5 % διαφορά !

    Αποθεώθηκε ο ηγέτης Γιώργος Παπανδρέου!!

    Η ΝΔ έχει χάσει την λαική "δεδηλωμένη".

    Υπάρχει δυσαρμονία βουλής και λαικής βούλησης!!

    Συντριπτική ήττα υπέστη η ΝΔ και προσπαθούν να "χρυσώσουν την ήττα"!!

    Την πραγματική διαφορά την εδειξαν μετά τις 2.3ο πμ

    - Η αποχή είναι λογικη (αλλα δεν είναι μεγάλη) για την περίπτωση ευρωεκλογών.
    - Οι εκλογικοί κατάλογοι δεν εχουν εκκαθαριστει, άρα υπάρχει πλασματική αποχή!
    - Oσοι δεν πηγαν να ψηφίσουν ήταν στην πλειονότητα Πασοκ και αφού ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ για τη ΝΙΚΗ πήγαν για μπάνιο (στα πρασινα νησια).
    - Η αποχή είναι και αυτή μια αρνητική ψήφος εναντίον της ΝΔ ειδικά από τους νέους!!!
    - Σε καποιους νομους και περιοχες καποιοι δεν καναν τον αγωνα που μπορούσαν(καλυμενη προδοσια)!!

    - έτσι η πραγματική διαφορά είναι 11% (όπως προείπαμε) άρα μεγάλη η διαφορά!

    - Εξαφανίζονται οι "γιαλατζί οικολόγοι" 3, 45 % με κλάματα!!

    - Θα φύγει ο Κώστας σιγα σιγα

    -Γελαει η Ελλάδα με τους ψευτοδημοσκοπους!!

    - Ο κόσμος ψηφισε σοφα, χρυση τομή
    - Παμε σε εκλογες ανα πάσα στιγμή!!

    Επιβεβαιώνεται ο Δρ Κουτσούκος που
    που βάλλεται από τους χουντο-καραμανλικούς....που βαδίζουν χερι χερι....!!!

    Τώρα είναι στην Ιπποκράτους!!
    Τον χαιρετησε θερμα ο Γιωργος !
    Eτοιμάζόμαστε για τις επικείμενες εκλογές!!!

    Εκλογές Εδώ και τώρα!!
    Κώστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε τι επιβεβαιωθήκατε ? στο 5 τουΛΑΟΣ η 6-6,5 του ΣΥΡΙΖΑ μπας και εννοείται το 5,5 τον ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ρε βαθιά νυχτωμένοι ήσασταν όλοι , εμένα δυο φορές που με ρώτησαν , αδιάβαστους τους έστειλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να χαίρεται. Έδωσε "δημοψηφισματικό" νόημα στις εκλογές και κατόρθωσε να συγκεντρώσει 200 χιλιάδες λιγότερους ψηφοφόρους από τις "χαλαρές" για αυτό ευρωεκλογές του 2004. Η "νίκη" του συνίσταται απλώς στο ότι ο αντίπαλός του έχασε περισσότερους ψηφοφόρους. Από τα 5 κοινοβουλευτικά κόμματα κανένα δεν έπεισε, εκτός από το ΛΑΟΣ, που σε συνθήκες μεγάλης αυξήσεως της αποχής κατόρθωσε να αυξήσει τον αριθμό των ψηφοφόρων του.

    Ο ΛΑΟΣ αυξάνει για τέταρτη συνεχή φορά τον αριθμό των ψηφοφόρων του. Αυτό είναι το μήνυμα των ευροεκλογών παράλληλα με την καταψήφιση των άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ
    2 ΣΚΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΟ- ΣΚΡΟΦΑ
    ΕΝΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ.
    ΕΝΑ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή διαβάζουμε πολλές μαλακίες σε σχέση με τα ποσοστά των κομμάτων
    να δούμε κι αυτό.
    Όταν σε 10.000.000 εγγεγραμμένους σε ψηφίζουν 1.700.000 ψηφοφόροι δεν
    Έχεις πάρει 35% αλλά μόλις 17%. Και το σύνολο των δύο μεγάλων κομμάτων δεν είναι 70% αλλά μόλις 35%.
    Αυτά για τους μαλάκες που πανηγυρίζουν με τα χάλια τους , και για κάτι αγράμματους δημοσιογράφους τύπου Ευαγγελάτου που λένε αυτές τις αρλούμπες.
    Τώρα θα πει κάποιος δεν έχουν εκκαθαρίσει τους εκλογικούς καταλόγους.
    Ε και. Από 10.000.000 εγγεγραμμένοι θα γίνουν 9.000.000 και το 17% θα γίνει 19%.
    Στην φοβερή « δημοκρατία » που έχουμε , το 20% θέλει να κυβερνήσει το 80%.
    Και μετά βγαίνουν μερικοί και βρίζουν τον Στάλιν , τον Παπαδόπουλο , τον
    Τσαουσέσκου , αντί να πάρουν κανάν καθρέφτη να δουν τα χάλια τους, και να
    καταλάβουν ότι είναι ίδιοι.
    Και μια ερώτηση για τους αργόστροφους. Εάν είμαστε 100 άτομα και πάμε και
    ψηφίσουμε μόνο οι 10 και το Πασόκ πχ. πάρει 7 ψήφους , έχει πάρει 70% ή 7% ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επειδή διαβάζουμε πολλές μαλακίες σε σχέση με τα ποσοστά των κομμάτων
    να δούμε κι αυτό.
    Όταν σε 10.000.000 εγγεγραμμένους σε ψηφίζουν 1.700.000 ψηφοφόροι δεν
    Έχεις πάρει 35% αλλά μόλις 17%. Και το σύνολο των δύο μεγάλων κομμάτων δεν είναι 70% αλλά μόλις 35%.
    Αυτά για τους μαλάκες που πανηγυρίζουν με τα χάλια τους , και για κάτι αγράμματους δημοσιογράφους τύπου Ευαγγελάτου που λένε αυτές τις αρλούμπες.
    Τώρα θα πει κάποιος δεν έχουν εκκαθαρίσει τους εκλογικούς καταλόγους.
    Ε και. Από 10.000.000 εγγεγραμμένοι θα γίνουν 9.000.000 και το 17% θα γίνει 19%.
    Στην φοβερή « δημοκρατία » που έχουμε , το 20% θέλει να κυβερνήσει το 80%.
    Και μετά βγαίνουν μερικοί και βρίζουν τον Στάλιν , τον Παπαδόπουλο , τον
    Τσαουσέσκου , αντί να πάρουν κανάν καθρέφτη να δουν τα χάλια τους, και να
    καταλάβουν ότι είναι ίδιοι.
    Και μια ερώτηση για τους αργόστροφους. Εάν είμαστε 100 άτομα και πάμε και
    ψηφίσουμε μόνο οι 10 και το Πασόκ πχ. πάρει 7 ψήφους , έχει πάρει 70% ή 7% ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @11.54


    Καλώς τον μαλάκα του Χαρδαβιόλα!

    Αυτή είναι η επιστολή που εστάλη στο ΑΛΤΕΡ για "Πύλες του Ανεγκέφαλου":


    Σας στέλνουμε τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας για την πιο διασκεδαστική trash εκπομπή, της Ελληνικής τηλεόρασης.

    Μετά τα ραντεβού των ΕΛ σε γνωστή καφετέρια, σήμερα τεκμηριώσατε τα «chemtrails», ενώ από δικό μας λάθος, δεν σας παρείχαμε έγκαιρα ένα σχετικό βίντεο που έχουμε φτιάξει, και το οποίο υπάρχει εδώ:
    .http://www.youtube.com/watch?v=9KBSrW7rhE0".

    Ετσι, μάθαμε πόσο άσχετος ήταν αυτός ο ακατονόμαστος Μπερνούλι (ή Μπερνούγι στα Γαλλικά), όταν μιλούσε για την αντίστροφη σχέση της ταχύτητας των ρευστών και της πιέσεώς τους. Επίσης καταρρίψατε κάθε θεωρία που αφορά στην επιτάχυνση των αερίων, όπως και αυτές που αναφέρονται στην (διαφορετική) θερμοχωρητικότητα των γνωστών χημικών ενώσεων. Το ίδιο άσχετος θα πρέπει να θεωρηθεί και ο αυτοαποκαλεσθείς "σύγχρονος πατέρας της φυσικής", ο γραφικός κύριος Νεύτων με την βαρύτητά του. Φαιδρότητες δηλαδή...

    Εσείς πάντως μην δίνετε καμία σημασία στη φυσική και στα μαθηματικά. Το βάρος πρέπει να δίδεται κυρίως στην θεωρία του Λιάκουρα, εκείνου του λαμπρού επιστήμονα με τους αντιβαρυντικούς μπιντέδες, όπως αυτός που φαίνεται σε αυτή την φωτογραφία:
    .http://www.flickr.com/photos/39088656@N00/121733741/sizes/o/.

    Μερικά ακόμα λαμπρά Εμμονικά Επιτεύγματα του Λιακουροειδούς επιστήμονος μπορείτε να δείτε σε αυτό το site,
    .http://www.flickr.com/photos/39088656@N00, όπου υπάρχει μια πολύ μεγάλη και πλούσια κολεξιόν, για να διαλέξετε αυτό που σας αρμόζει καλύτερα.

    Εμείς δικαιολογούμε απόλυτα την θεματολογία σας και τον προσανατολισμό σας, κάτι που υπαγορεύεται εξάλλου και από την καθημερινή διαφήμιση - επί μια ολόκληρη ώρα - του διασήμου τηλε-Σαβουροπώλη χάρτου, του αίροντος την καταγωγή αυτού από την Μεγάλη Φασιστομάνα του Βορρά, την Ξεσαλωνίκη μας.

    Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλο το team συντακτών και δημοσιοτέτοιων της εκπομπής «οι Πύλες του Ανεγκέφαλου», αλλά εμφατικά και μετ' επιτάσεως, στον αιωνόβο, τον αμίμητο, τον μοναδικό, τον ηρωικό κωμικό, τον Κώστα Πάνια Χαρδαβιόλα.

    Θα παρακαλούσαμε στο μέλλον, ει δυνατόν, να συμπεριλάβετε στην ατζέντα σας και να ασχοληθείτε με τον πατέρα Παϊδάκιο, ώστε να φανεί πέραν κάθε δυνατότητας αμφισβήτησης, το πόσο πολύ σούργελα, το πόσο στόκοι είστε τελικά.

    «Τα σπάτε» που λένε και οι νεότεροι.

    Θα σας στολίσουμε καταλλήλως..

    Μετά τιμής, (το βαρύ πακέτο μόνο 35?),

    για τους bloopers,
    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παλικάρια η προβλέψεις σας έπεσαν τελείως έξω είπατε για το ΠΑΣΟΚ 37-39 και πήρε 36,65 είπατε για την ΝΔ 31-33 πήρε 32,29 εδώ πέσατε μέσα , είπατε για το ΚΚΕ 8 πήρε 8,35 και εδώ καλά πήγατε για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το συζητάω από το 6-6,5 πήγε στο 4,70 οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ τους δίνατε 5,5 πήραν 3,49 και για το ΛΑ Ο Σ δίνατε κάτι περισσότερο από 5 και πήραν 7,15 συμπέρασμα τα προγνωστικά σας ήταν μάπα , όχι βέβαια μόνο τα δικά σας αλλά όλων των άλλων και ξέρετε γιατί ? διότι ο κόσμος δεν απαντά με ειλικρίνεια , και μένα όσες φορές χρειάστηκε να ερωτηθώ ανάποδα τα έδινα , για αυτό μην ξανά ασχοληθείτε με προγνωστικά , ρεζίλη θα γίνεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8 Ιουν 2009 11:54:00 πμ

    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 6:11:42 ,ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ,Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ,Ο ΑΡΙΘΜΟΣ "ΟΥΡΩΝ " ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ.

    ΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,Η ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,Η ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΡΥΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. RE MALAKSES TOU PASOKPRESS GR SAS EXOUME PAREI XABARH. GAMIESTE ASYSTOLA! ROUFHSKTE TO TROBONI TWRA POU KANATE KAI XARES GIA 7 MONADES. H DIAFORA DHMOSIOKAFRE TOU INTERNET EINAI 4.35, OXI 4.5 GAMW TA PTYXIA SAS (1 XRONO STON ANT1 K EISAI DHMOSIOGRAFOS LOL!). BOBOELLAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ. ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΤΑ 2%. ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ. ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΑΜΙΔΙΑ ΠΟΥ ΡΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ. ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ Κ...ΛΟ, ΚΩΛΟ ΔΕΞΙΑ-ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ,

    ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...

    4,4% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ-ΤΖΙ-ΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καταρχην ρε παιδια ηρεμια.Δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποιουν καποιοι τετοιο λεξιλογιο,ριχνουμε το επιπεδο της κουβεντας.Ορθα ειπε καποιος οτι το PRESS-GR.blogspot.com λεγεται PASOKPRESS-GR.blogspot.com,και εμενα μου ακουγετε καλυτερα ετσι.Το ξαναλεω οτι οσο και να μας βριζετε οσο και να μας λετε φασιστες(ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;)ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αρκει να διωξει απο μεσα αυτους που εκαναν οτι εκαναν.Οσο για τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ γιατι δεν αναρωτιωσαστε μεταξυ σας αν τον θελετε για προεδρο.Γιατι εγω αλλα βλεπω και ακουω απο συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Παρακαλουνται και τα 100 ατομα που ψηφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ολη την Ελλαδα (τα στελεχη του συριζα δηλαδη),
    να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και μαζι με τους κολλητους τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες να παρουν δρομο απο την χωρα.

    Ελπιζω πια να καταλαβαν οτι κανεις δεν πιστευει τις μπουρδες τους και δεν τους θελει πια στην Ελλαδα ΚΑΝΕΙΣ.

    Παταγωδης συντριβη των ψευτοκουλτουριαρηδων τεμπεληδων του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΚΑΛΥΠΤΕ (ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ),

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ,

    ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΙ,

    Εμμμμ..., ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ?

    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥ...

    ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ Ν.Δ. ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. PROTEINO O PAPAGIANNIS NA GINEI EKPROSOPOS TIPOU NEAS DIMOKRATIAS O ALAFOUZOS YPOURGOS PERIVALLONTOS O MPOMPOLAS YPOURGOS DIMOSION ERGON O KOKKALIS IPOURGOS TILEPIKOINONION O LAMPRAKIS IPOURGOS POLITISMOU O KIRIAKOU IFIPOURGOS ATHLITISMOU KAI TON THEMO IPOURGO OIKONOMIKON(OLOS PERIERGOS OLOI AFTOI EXOUN APO 1 MME)... ANTE GAMITHEITE OTI KAI NA KANETE OSO REVMA KAI NA DOSTE ME PLASTES DIMOSKOPISEIS KAI EXIT POLL PALI 2oi THA ERXESTE KSEFTILES . O JEFRY MONOS TOU EPEZE STO GIPEDO KAI DEN KATAFERE NA PAREI PARAPANO PSIFOUS... DEN MASAME SAS MATHAME PIA MAKARI NA GINOUN VOULEFTIKES EKLOGES NA DOUME TI EXEI NA GINEI PARTY THA KANEI PALI O KARAMANLIS.. TO MINIMA EINAI ENA I ALLAZETE I VOULIAZETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ναι καψαμπέλη τι 4 τι 7 και 8 που μας έλεγες ουστ ρε πράσινο ερπετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. εκει στην ριγγιλης δεν καταλαβαν γιατι εχασαν ακομα εκτος απο τα σκανδαλα που ακολουθει και ο γερμανος νομιζουν οτι ξεχασαμε τα επισοδια του δεκεμβριου ?
    καθως οι συμβασιουχοι δεν τους ψυφισαν ουτε αυτους τους καταλαβαν με τις λαλακιες που ελεγε γθες το βραδυ γι αυτους ο τσιτουριδεις
    και τις βουλευτικες θα χασουν απο τους συμβασιουχους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Παρακαλουνται και τα 100 ατομα που ψηφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ολη την Ελλαδα (τα στελεχη του συριζα δηλαδη),
    να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και μαζι με τους κολλητους τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες να παρουν δρομο απο την χωρα.

    Ελπιζω πια να καταλαβαν οτι κανεις δεν πιστευει τις μπουρδες τους και δεν τους θελει πια στην Ελλαδα ΚΑΝΕΙΣ.

    Παταγωδης συντριβη των ψευτοκουλτουριαρηδων τεμπεληδων του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βρε παπάρες εχθές γράφατε ότι πάει στο 7 η διαφορά για μαλάκες μας έχετε, τρβάτε τώρα!!! όσο για έσας ρε πούστηδες Πασόκοι, ούτε 38 δεν πιάσατε και γλεντάντε? το 18% της ελλάδος σας ψήφησε, όσο έχετε το κουτσό άλογο αρχηγό ο Καραμανλής Καβάλα θα είναι μαλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. na dw twra poios ua xanapistepsei tis gallopoetaireies! se ola exw epesan...xa xa...oute mia douleia den mporoun na kanoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΑΝ ΟΙ 4.4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΟΙ 9.5 ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ? ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. RE file oi 9,5 monades eine thriambos oi 4,4 episis einai megali niki omos kane tin prosthesi 9,5+4,4=13,9 kataferame na anatrepsoyme 9,5 monades alla pirame kai 4,4 sinolo peripu 14 ti allo thes gia na to xaraktiriseis thriambo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kala den einai kai katorthwma me osa eginan ta teleytaia xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σο σπιτι σας φασιστομουτρα.
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θα ρωτησω αλλη μια φορα ολους αυτους τους ανωνυμους που βριζουν και χρησιμοποιουν την λεξη φασιστας να μου πουν τι σημαινει αυτη η λεξη.Οσο για το λεξιλογιο σας το μονο που εχω να πω ειναι ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ Ο ΛΑΚΗΣ.ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΛΛΑ Η ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑ- ΜΑΝ- ΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ενοχλουνται γιατι τα blog λενε αληθειες ενω αυτοι δεν μπορουν να τις πουν γιατι το χρημα ειναι πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αγαπητέ θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που εκτίμησες την φωτογραφία μου και την χρησιμοποίησες. Θα το εκτιμούσα επίσης αν έβαζες και μια αναφορά στην πηγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μου αρέσει που μπήκατε στον κόπο να αλλάξετε την φωτογραφία για να μην κάνετε αναφορά στην πηγή. Καλώς. Όμως αφαιρέστε και την φωτογραφία από την πλευρική μπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση