GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωεκλογές κι αυτή τη φορά...

Από το http://akomideneidametipota.blogspot.com/ . Ευρωεκλογές κι αυτή τη φορά! Όπως και τόσες άλλες εθνικές ή δημοτικές. Και σ’ αυτές τις ε...

Από το http://akomideneidametipota.blogspot.com/
.
Ευρωεκλογές κι αυτή τη φορά!
Όπως και τόσες άλλες εθνικές ή δημοτικές.
Και σ’ αυτές τις εκλογές ο στόχος παραμένει ίδιος: Να πιστέψουν οι άνθρωποι πως είναι ελεύθεροι και πως αποφασίζουν για τη ζωή τους και για όσα τους ενδιαφέρουν.
Κι όμως! Καμιά αλήθεια δεν υπάρχει πίσω απ’ αυτό.
Η ανάθεση και η εντολή μέσω της ψήφου είναι η επιβεβαίωση της υποταγής.
Δεν έχει σημασία ποιον θα ψηφίσεις. Αρκεί να ψηφίσεις.
Δεν είναι τυχαίο που και σ’ αυτές τις εκλογές όλα τα παπαγαλάκια , από τους πιο ακραίους εθνικιστές μέχρι και τους ριζοσπάστες αριστερούς έχουν βγει μπροστά και ζητούν να τους ψηφίσουν.
Από κει και πέρα, ανεξάρτητα από το ποιοι θα κερδίσουν και ποιοι θα χάσουν, ανεξάρτητα από το αν θα πάρουν βουλευτική θέση ή όχι, όλοι μαζί θα συνεχίσουν το έργο τους, που είναι να κρατούν τους ανθρώπους καθηλωμένους με ψεύτικες ελπίδες. Να τους κάνουν να πιστεύουν πως την επόμενη φορά θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Βρήκα αυτό το άρθρο εξαιρετικά ενδιαφέρον...
Αργότερα θα αποκαλύψω και ποιός το έγραψε...

13 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ

    ΔΕΝ ΨHΦIΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατι
    1.Καταπατησε το πολίτευμα της χώρας δεν σέβεται το σύνταγμα και τους νόμους
    Ελέγχει και κατευθύνει όλες τις εξουσίες είναι ένα φασιστικό κόμμα που σκοτώνει μικρά παιδιά εκπορνεύει και φυλακίζει γυναίκες, φυλακίζει παιδιά κλέβει τα χρήματα των εργαζομένων από τα ολυμπιακά έργα τα κτήματα των κάτοικων στην βιστωνιδα
    Έφυγε από τις προανακριτικές νόθεψε το σύνταγμα έκλεισε την βουλή πλαστογραφεί νομοσχέδια .
    Έκανε την δικαιοσύνη την αστυνομία τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας ιδιόκτητα κομματικά όργανα. Ελέγχει και κατευθύνει πλήρως τα μέσα εννημερωσεις πληρώνοντας τα αδρά από τα δικά μας λευτα.
    2. Πρόσβαλε βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου δεν σεβάστηκε το άγιο Όρος το όποιο κατακτητές αλλόθρησκοι εδώ και 10 αιώνες δεν τόλμησαν να αγγίξουν. Χρησιμοποίησε την θρησκεία για κομματική προπαγάνδα.
    3.Δεν είναι μόνο μπλεγμένη σε σκάνδαλα αλλά σήκωσε όλο το ταμείο μόνο το σκάνδαλο του Βατοπεδίου είναι 1 δισεκατομμυρίου ευρώ όλοι οι υπουργοί και όχι μόνο από φτωχοί έγιναν πάμπλουτοι καταλήστεψαν τα πάντα είδαν το κράτος ως λάφυρο
    4.Χρεοκοπησε την χώρα χωρίς να τα έχει επενδύσει σε κάποιο τομέα 6 % έλλειμμα και ύφεση Η ανταγωνιστικότητα της χώρας μειώθηκε οι εξαγωγές μειώθηκαν ο κατασκευαστικός κλάδος η κλωστοϋφαντουργία η μεταποίηση η βιομηχανία διαλύθηκαν τα νοσοκομεία δεν έχουν ούτε γάζες χρεωστάει χρήματα σε δημοσίους υπαλλήλους με μισθό 300 ευρώ
    Η διαφθορά η εγκληματικότητα τα εργατικά και τροχαία ατυχήματα αυξήθηκαν
    5.Αφησε τα σύνορα ανοιχτα και μπήκαν 2.500.000 λαθρομετανάστες παίρνοντας τις δουλείες των ελλήνων. Στην Ελλάδα υπάρχουν 20.000 γυναίκες θύματα σωματεμπορίας
    Και στα σχολεία πωλουνται ναρκωτικά.
    6.Στην εξωτερική πολιτική τρώμε σφαλιάρες από ένα κρατίδιο όπως τα Σκόπια ενώ τουρκικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτα στο Σούνιο
    8 Δεν απορρόφησε ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ αλλά το διάρθρωσε με τέτοιο τρόπο
    Που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ημέτερων και κάποιων ιδιαίτερων ομάδων
    Δεν ξέρει να διεκδικεί τα συμφέροντα τις χώρας στην Ευρώπη έχει μοιρολατρική στάση.




    ΔΕΝ ΨΙΦΗΖΩ ΛΑΟΣ
    1.Γιατι με τα ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις 5-6% εξασφαλίζει 100% την μια έδρα στην ευρωβουλή το να δώσουμε μια δεύτερη δεν θα προσφέρει τίποτα περισσότερο ο ένας εκπρόσωπος θα περάσει τις θέσεις όλου του κόμματος.
    2. Στηρίζει την κυβέρνηση των σκανδαλών και τον Καραμανλή ονειρεύεται να γίνουν ένα κόμμα.
    3.Ο καρατζαφερης είναι αγράμματος και ο μεγαλύτερος συκοφάντης πολιτικός από κάθε άλλο χρησιμοποιώντας το επάγγελμα του ως δημοσιογράφος τις γνωριμίες του με τα ΜΜΕ αλλά και ένα δίκτυο με μπλοκ στο διαδίκτυο και κατηγορεί κατά 70% άδικα τους πολιτικούς του αντιπάλους με τρόπο οργανωμένο προσβλητικό υποτιμητικό φασιστικό υπερβολικό άδικο που βλάπτει την δημοκρατία αλλά και τον πολιτισμό μας
    ( Ντορα,Αλαβανος Τσιπρας ΠαπανδρεουΤρεμοπουλος Ρουσοπουλος κτλ)
    4. Το κόμμα του δεν είναι συνεπείς στις θέσεις του έχει στελέχη από χουντικούς εως κουμουνιστές από χριστιανούς εως εβραίους και μασόνους.
    5.Ενω είναι πάμπλουτος με 47 σπίτια κατακράταγε μέρος του μισθού των εργαζομένων που δούλευαν στο κόμμα υπέρ του κόμματος.
    6 Γιατί μας δουλεύει ψιλό γαζί την μια μέρα τα λέει έτσι την άλλη αλλιώς
    7.Υποστηριζει τον φασισμό στην αστυνομία με την στάση που πήρε με την δολοφονία του Αλέξανδρου υποστήριξε όσο κανένας άλλος τον δολοφόνο κορκονέα.
    8.Η μια έδρα του φτάνει και του περισσεύει ας διορθωθεί ας γίνει ειλικρινής απέναντι στους πολίτες ας σεβαστεί την δημοκρατία στη χώρα ας μην διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και τότε ίσως αλλάξουμε γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ
    Γιατί συνωμοτεί μαζί με την νέα δημοκρατία και ξεπουλαει στην πράξη τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι σαν να έχεις βάλει ένα δικηγόρο να σε υπερασπιστεί και αυτός να συνεργάζεται και χρηματοδοτείται από τον αντίδικο είναι καλύτερα να μην τον εχεις
    τον αριστερό ψάλτη τις δεξιάς.
    2. Έχω βαρεθεί να ακούω την κασέτα για όλα φταίει ο δικομματισμός, την αγενέστατη Κανέλλη με το τσιγάρο και τον καφέ να βγαίνει στα κανάλια και να χρησιμοποιεί το μυαλό της για να μας σπάει τα νεύρα την ενόχλησε που ο πρόεδρος του ΣΕΒ είπε την αλήθεια για την πολιτική στη χώρα.
    3. Ενώ λέει ότι είναι υπέρ των εργαζομένων ταυτόχρονα είναι και υπέρ των μεταναστών που τους περνούν τις δουλείες με την ανασφάλιστη εργασία.
    4 .Γιατί βρίσκεται με ένα πανό και με μια ντουντούκα δεν πάτησε ποτέ το πόδι της σε κανένα εργοτάξιο να δει πόσες ώρες δουλεύουν οι εργαζόμενοι και με τη συνθήκες είναι ένα κόμμα μόνο στα λόγια δεν έχει καμία σχέση με το παλιό ΚΚΕ και είναι ξεπερασμένο
    για την εποχή μας.
    Μια με δυο έδρες είναι υπέρ αρκετές γι αυτό.
    ΔΕΝ ΨΙΦΗΖΩ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ
    1.Διότι έβαλε πάνω από τους έλληνες και τους χριστιανούς τους μετανάστες και τους μουσουλμάνους προσδοκώντας κάποια μέρα να τους κάνει δυνητικούς ψηφοφόρους.
    Έβαλε πάνω από το όφελος της χώρας το κομματικό όφελος.
    2.Διοτι έχει το χειρότερο ψηφοδέλτιο απ όλα τα κόμματα για την ευρωβουλή με μετανάστες και αγράμματους.
    Γιατί δεν αντέχουμε άλλες στημένες διαδηλώσεις και καταλήψεις που περιορίζουν την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών και είναι επιζήμιες για την οικονομία και την φήμη της χώρας η αντιπολίτευση την σημερινή εποχή πρέπει να γίνεται με άλλο τρόπο με δομημένο λόγο με προτάσεις και πολιτισμό.
    Έχω βαρεθεί να ακούω να κατηγορεί τον δικομματισμό αφού το κομα του βρίσκεται μέσα στην βουλή .
    Μια έδρα είναι αρκετή για να τιμωρηθεί και άλλη φορά να βάζει την Ελλάδα τους έλληνες
    Και την ελληνική θρησκεία που εκπροσωπεί τους περισσότερους πάνω από οτιδήποτε ξένο.
    ΔΕΝ ΨΙΦΗΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ
    Όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις η μια έδρα στην ευρωβουλή είναι 100% εξασφαλισμένη δεν χρειάζεσαι περισσότερο για ένα κόμμα που δεν γνωρίσουμε ας δούμε τη θα κάνει κι αν αξίζει περισσότερο θα το δώσουμε στις βουλευτικές εκλογές.
    Με προβληματίζει πολύ η ανεύθυνη στάση του κόμματος στα εθνικά θέματα.
    Φοβάμαι μήπως στηρίζεται από ξένα κέντρα.
    Μια έδρα είναι υπέρ αρκετή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ
    1.Γιατί αυτό θα είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση και τιμωρία για την άθλια πολιτική της νέας δημοκρατίας θατην πονέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη επιλογή.
    2.Ότι καλό υπάρχει σε αυτή τη χώρα το έφτιαξε το πασοκ κέντρα υγείας παλιότερα σε ολη την Ελλάδα δημόσια εκπαίδευση καπη μετρό αεροδρόμια νοσοκομεία σε σχεδόν τις πρωτεύουσες των νομών αττική οδός γέφυρα Ρίου Αντιρρίου φράγματα έκτροπη Αχελώου υποθαλάσσιες σήραγγες Εγνατία οδός τραμ προαστιακός γήπεδα ολυμπιακοί αγώνες κεπ, ανεξάρτητες αρχες, πανεπιστιμια σε όλη τη χώρα, ένταξη στην ευρωζώνη, ένταξη Κύπρου στην εοκ, βοήθεια στο σπίτι, Ασεπ,.Θα μου πεις είναι αρκετά θα πω όχι όμως η νέα δημοκρατία δεν έφτιαξε τίποτα και τα άλλα κόμματα δεν έχουν πρόταση ανάπτυξης .
    3.Γιατί είναι ένα δημοκρατικό κόμμα και που σέβεται τις ελευθερίες των ελλήνων
    4.Διότι η εξωτερική πολιτική γίνεται με διπλωματία που κερδίζει συνεχώς φίλους στον κόσμο όμως ταυτόχρονα είναι άκρως αποτελεσματική στο να κερδίζει αθόρυβα διάφορα οφέλη για την χώρα.
    5.Η πολιτική υπερασπίζεται τους πολλούς τους νέους και τους εργαζόμενους ξέρει να ελέγχει τους αδίστακτους εργοδότες και δεν τους αφήνει ανεξέλεγκτους.
    6.Ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας και να διεκδικεί και να πετυχαίνει οφέλη για την χώρα στην ευρωπαϊκή ένωση είναι ένα κόμμα δικτυωμένο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.
    7.Διαθέτει πολλά έμπειρα έξυπνα στελέχη εχει μεγάλη πείρα και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής οικονομίας.
    8.Είναι διατιθέμενο να ακολουλουθησει νέες πολιτικές να ανανεωθεί και να διορθώσει παλιά λάθη είναι ένα κόμμα ανοιχτό στους πολίτες και θέλει να συνεργαστεί με κόμματα φορείς προκειμένου να υπάρχει συναίνεση και πρόοδος του τόπου.
    9.Ο Παπανδρέου είναι ένας σύγχρονος ευρωπαίος πολιτικός μα με πολύ καλές σχέσεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο που έχει όραμα για μια καλύτερη ευρωπαϊκή Ελλάδα με ειρήνη και σταθερότητα ανάπτυξη αγαπητός σε όλους και ενώνει τους έλληνες .
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ
    Πανελλήνιο μακεδονικό μέτωπο
    Γιατι αν και με εκνευρίζει το ότι καταδικάζει τον δικομματισμό είναι σαν να καταδικάζει την επιλογή των ελλήνων όμως θα το επέλεγα .
    Γιατί έχει σταθερές αρχές ένα χριστιανικό πατριωτικό κόμμα με ήθος και στελέχη που έχουν κάνει πολύ δουλειά σε εθνικά θέματα και μπορούν να προσφέρουν στη χώρα.
    Γιατί το έθαψαν τελείως τα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΟΤΕ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ..
    ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΛΙΑΟΤΕΡΑ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ..
    ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ...


    " Jacoline Vinke - Η Ευρωπαία που μας έκλεψε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου
    Η Jacoline Vinke γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Αφού σπούδασε οικονομικά στο Άμστερνταμ και το Λονδίνο και εργάστηκε επί σειράς ετών στο Παρίσι ως στέλεχος διεθνούς οργανισμού, το 1998 μετακόμισε στην Αθήνα με τον Έλληνα σύζυγο της, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τα δύο παιδιά της, το Νικόλα και το Στέφανο.
    Αυτό που ξεκίνησε ως οικογενειακές αποδράσεις του σαββατοκύριακου σε μικρά ξενοδοχεία και ξενώνες, μακριά από την καθημερινότητα της πόλης σύντομα έγινε η αρχή μιας καινούργιας καριέρας για εκείνη, καθώς άρχισε να γράφει για τα μοναδικά ξενοδοχεία που ανακάλυπτε σε όλη την Ελλάδα.
    Η Jacoline έχει δημοσιεύσει δύο σχετικά βιβλία: Great Small Hotels in Greece και Around Greece in 80 Stays . Αυτά τα βιβλία είναι αποτέλεσμα χρόνιων περιπλανήσεων σε υπέροχα μέρη της Ελληνικής επαρχίας.
    Κατά μία έννοια, έχουν γραφτεί προς τιμήν της χώρας μας, που η Jacoline λατρεύει και πλέον ονομάζει πατρίδα της την Ελλάδα. "

    ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4-5 ****
    ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΚΙΟΛΑΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OXI ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ,ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ

    ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΡΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 35 ΕΤΩΝ

    OXI ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ,ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ

    ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΡΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 35 ΕΤΩΝ

    OXI ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ,ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ

    ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΡΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 35 ΕΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωταπριλιά 2010 :

    Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:

    Πρωθυπουργός: Γιωργάκης Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα στις φευγαλέες σκέψεις. Τελευταία μαθαίνει ποδήλατο και ξένες γλώσσες (τα ελλήνικος τα μαθαίνει από λιγκουαφόν, γι’ αυτό μιλάει σαν ρομποτάκι και μαζί κουνάει και το χεράκι).

    Υπουργός Εξωτερικών: Μιχαλάκης Χρυσοχοίδης (βοηθός του Γενικού Τοποτηρητή με ειδική εκπαίδευση στη ΣΙΑ, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό, τους ρωσικούς αγωγούς και τη συμφωνία για τα λιμάνια με τους κινέζους)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στις χρηματιστηριακές φούσκες)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να απεραντολογεί 5 φορές τη μέρα στα κανάλια με σηκωμένο το φρύδι)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδόχους – η νυφίτσα).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα να αλλάζει τους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Μ.Δαμανάκη (ειδικότητα οι συναγωγές)

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες, τη χοληστερίνη και να βρίζει το ΚΚΕ)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μιλάει συνεχώς αλλά κανείς να μην καταλαβαίνει τι λέει)
    -Υφυπουργοί Επικρατείας-αρμόδιοι σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης-Ν.Ρόβλιας

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα – κυρίως μαστουρωμένο)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχασάν (δηλώνει Τουρκάλα αλλά αγαπάει την Ελλάδα σαν Έλληνας, όπως και ο γενικός τοποτηρητής Γιωργάκης)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Γ. Παπακωνσταντίνου (ειδικότητα να παίζει την κασέτα για το πώς αισθάνεται ο λαός ακόμη και στην τουαλέτα)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές συνεισφορές στο κόμμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ……………………..

    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.
    ………………………

    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των επτά γνωστών πάμπτωχων υπερασπιστών των συμφερόντων του φτωχού λαού :

    Μπόμπολας (ο φαταούλας),

    Λαμπράκης (είμαι παλιός δικαούμαι μερίδιο),

    Αλαφούζος (θέλω και εγώ παρόλο που άργησα),

    Κυριακού (θέλω και εγώ ο γεροξεκούτης για επίδειξη στη μπεμπούλα),

    Κοντομηνάς (έχω 10 κακουργήματα στην πλάτη),

    Κουρής (το παίζω διπλό γιατί παλιά την πάτησα) και

    Βρυώνης (ο μπιστόλας του Αντρέα)

    με πρωταγωνιστές τους γνωστούς ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα-σταθερή αξία)

    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά – μαμά μου θα τις φάω τις φακές)

    Π.Τσίμας (ο λιμοκοντόρος με το κουνιστό κεφάλι)

    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά – τι τσιρίζεις καλέ;)

    Μ.Καψής (ο κασέτας - λέει ακριβώς ότι και ο προηγούμενος)

    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου )

    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής-πρώην ΠΑΣΠ)

    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)

    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός – που κατάντησα να φιλάω κατουρημένες ποδιές)

    Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός κρητικός μπουρδολόγος - σταθερή αξία)

    Γ.Οικονομέας (το χλωμό ρετάλι επαναστάτης - ίδιο ύφασμα με Τσίμα)

    Δ.Καμπουράκης (ο πλαδαρός βοηθός του χλωμού ρεταλιού που γελάει πάντα μόνος του)

    Γ.Βαρεμένος (ο βαρεμένος)

    Α.Παυλόπουλος (η ποντικομαμή)

    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα, παναγιά μου σώσε με, δεν θα ξανακατουρήσω γύρω από τη λεκάνη)

    Γ.Αναγνωστάκης (το ρετάλι με τη χάρλει)

    Γ.Τράγκας (Άλ καπόνε - το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)

    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός – η χαρά του συνταξιουχούλη)

    Γ.Παπαγιάννης (νέο είδος - η παραμυθατζού μαιμού - έρχεται να τον εξετάσει ο Ντέιβιντ Άττενμπορο)

    Α.Καψαμπέλης (ο νεκροθάφτης, φτού χαμένε μακριά από εμάς)

    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ.

    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΕΥ ΠΛΑΚΑΣ.

    Ισχύει και στην Ευρωβουλή
    η Ελληνική ΜΑΛΑΚΙΑ
    περί ΑΣΥΛΙΑΣ των Βουλευτών
    για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ πάσης φύσεως ?

    Βλέπε ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρχισαν να λένε ποιοι βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα συμμετέχουν στα πάνελ το βράδυ των εκλογών για να ….στιγματίσουν αυτούς που έβλαψαν την παράταξη. Μεταξύ αυτών ακούω και τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και τρελαίνομαι. Ποιος είσαι εσύ ρε Μιχαλολιάκο που θα κρίνεις τους άλλους .Ξεχνάς ότι ως υφυπουργός άμυνας χρέωνες μέχρι και τα παγωτίνια σου στα .. απ’ορρητα κονδύλια του Υπουργείου ; Ξεχνάς που δημοσιεύτηκαν αποδείξεις στις εφημερίδες που μέχρι και τα καθαριστήρια από τα κουστούμια σου χρέωνες στον Ελληνικό λαό; Ξεχνάς τα μανικετόκουμπα ; ξεχνάς τους ψευδομάρτυρες λαμόγιο Μιχαλολιάκο;;; Αν ήσουν Υφυπουργός θα μείλαγες ;;; Φθάνει το γλείψιμο στο Καραμανλή μέσω τηλεόρασης , δεν ξαναγίνεσαι Υπουργός , η Ελλάδα δεν θέλει μπαρούφες όπως εσύ.
    Στο βρετανικό κοινοβούλιο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ παραιτούνται όταν κάνουν πολύ μικρότερες λαμογιές από εσένα.
    Άρχισαν να λένε ποιοι βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα συμμετέχουν στα πάνελ το βράδυ των εκλογών για να ….στιγματίσουν αυτούς που έβλαψαν την παράταξη. Μεταξύ αυτών ακούω και τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και τρελαίνομαι. Ποιος είσαι εσύ ρε Μιχαλολιάκο που θα κρίνεις τους άλλους .Ξεχνάς ότι ως υφυπουργός άμυνας χρέωνες μέχρι και τα παγωτίνια σου στα .. απ’ορρητα κονδύλια του Υπουργείου ; Ξεχνάς που δημοσιεύτηκαν αποδείξεις στις εφημερίδες που μέχρι και τα καθαριστήρια από τα κουστούμια σου χρέωνες στον Ελληνικό λαό; Ξεχνάς τα μανικετόκουμπα ; ξεχνάς τους ψευδομάρτυρες λαμόγιο Μιχαλολιάκο;;; Αν ήσουν Υφυπουργός θα μείλαγες ;;; Φθάνει το γλείψιμο στο Καραμανλή μέσω τηλεόρασης , δεν ξαναγίνεσαι Υπουργός , η Ελλάδα δεν θέλει μπαρούφες όπως εσύ.
    Στο βρετανικό κοινοβούλιο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ παραιτούνται όταν κάνουν πολύ μικρότερες λαμογιές από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ!!



    ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!

    ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ...ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΥΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ!!


    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ !!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
    ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    6 Ιουν 2009 6:03:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Μήνυμα Γιωργάκη: Όλοι στις ΚΑΛΤΣΕΣ στις 7 ΙΟΥΛΙΟΥ...»

    Μήνυμα Παπανδρέου προς ΠΑΣΟΚους:

    Αυτή την Κυριακή αλλάξτε ΚΑΛΤΣΕΣ... και στις 7 Ιουλίου πηγαίνετε στις κάλπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση