GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηδενική ανοχή στην λαθρομετάναστευση...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου . Σκηνές πρωτοφανούς βαρβαρότητας , με θύματα δύο μετανάστες από το Μπανγκλαντές, εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στη Νέα...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
.
Σκηνές πρωτοφανούς βαρβαρότητας, με θύματα δύο μετανάστες από το Μπανγκλαντές, εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Δύο νεαροί αγρότες χτύπησαν, έδεσαν και έσυραν με το μηχανάκι τους τους μετανάστες, ισχυριζόμενοι ότι προσπάθησαν να τους κλέψουν τρία αρνιά από τη στάνη τους.
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς» του Πύργου, «οι αγρότες της περιοχής πήραν τον νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν να τιμωρήσουν με τον δικό τους, απάνθρωπο τρόπο, οικονομικούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Τους γρονθοκόπησαν, στη συνέχεια τους έδεσαν στο δίκυκλο και...
τους έσυραν σαν ζώα στο κέντρο του χωριού για παραδειγματισμό, επειδή το τελευταίο δεκαήμερο φέρεται να είχαν αφαιρέσει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημά τους. Οι κλοπές ωστόσο ουδέποτε είχαν δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές».
πηγή: Σκηνές πρωτοφανούς βαρβαρότητας εναντίον μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα αποκαλύπτει εφημερίδα
Σχόλια: Σφίξτε κόμπο το στομαχι και ακούστε τα χαμπέρια.

12 σχόλια

  1. σιγά μην δεν τρολάριζε ο "μποϊκοτάζ" εγκληματίας @1.40

    κονσέρβα σκουριασμένη τσόγλανε, κονσερβοκούτι με τη μια γερμανοτσολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AFISTE TOIS MALAKIES KAI VGITE STOUS DROMOUS ENANTION TWN MOULADWN STO IRAN. LEFTERIA STA ADELFIA MAS.
    EINAI TO IDIO OPOS H DIKIA MAS EPANASTASI ENANTION TIS DIKTAKTORIAS.
    ANTE...MALAKES ELLINES NA DIADILOSETE GIA TIN LEFTERIA KAI DIMOKRATIA TOU IRANIKOU LAOU...ANTE KSEFTILES APO TOUS KANAPEDES KOPROSKILA.......KOIMOSASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΝ ΤΑΚΗΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

    Οι 12000 υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας
    Βρίσκονται στα όρια της φτώχιας , οι περισσότεροι
    Φεσώνονται από δάνεια και κάρτες .
    για να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια .
    Τα ρούχα που φοράνε είναι από το
    παζάρι και από τα καλάθια και υπολείμματα
    προσφορών .
    Μπάνιο στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα για
    οικονομία λιτότητα και στο στομάχι .
    Ο μισθός των περισσότερων είναι 1000- 1500 ευρώ
    τον μήνα .
    Ενώ οι δικηγόροι στην τράπεζα παίρνουν 3000 ευρώ
    τον μήνα ο μικρότερος ο ανώτερος 10000ευρω τον μήνα .
    Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι είναι πολύ κατωτέρου
    ποιοτικής απόδοσης και ανίκανοι.
    Στον ιδιωτικό τομέα ούτε για κλητήρες δεν κάνουν .
    Απορούμε όλοι μας πως προσελήφθηκαν όλοι αυτοί
    οι ανίκανοι
    Οι συνδικαλιστές επίσης πολλά τα χρήματα και εκεί
    Άχρηστοι όλοι τους .
    Πολλά τα τρωκτικά και τα λαμόγια αν
    τους ανακαλύψετε όλους αυτούς μέσω της επιθεωρήσεως και τους τα κόψετε όλα τους
    τα προνόμια θα μπορείτε να δώσετε αυξήσεις
    Τις τάξεως του 20 -30 % στο προσωπικό
    που πένεται χωρίς να επιβαρυνθεί η τράπεζα
    κύριε Αραπογλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πουστράκια bloopers είναι πολύ στενοχωρημένα. Αν φύγουν οι αλλοδαποί ποιός θα τους γαμάει; Η σέξι δικηγορίνα που θα βρίσκει λουκάνικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.15
    τσούζει η αλήθεια, αααχχχ πως σε τσούζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΠΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ;
    ΕΖΗΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Σ Ε Β Ο Μ Ο Υ Ν ΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ...
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!! ΚΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΤΛ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικά καταλαβαίνω τους βοσκούς τις περιοχής γιατί πιθανώς οι αγρότες της περιοχής να απασχολούν μετανάστες στα χωράφια τους.
    Οι λαθρομετανάστες έκλεψαν τα αιγοπρόβατα. Γιατί; Επειδή πεινούσαν ή για να τα εμπορευθούν;
    Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να βασιστούν στις αστυνομικές αρχές ή όχι;

    Παρόλα αυτά δε θα κρίνω ούτε τους ντόπιους (ήμασταν και εμείς πολλές φορές λαθρομετανάστες),αλλά ούτε και τους μετανάστες (οι Έλληνες έχουν διωχθεί με πολύ χειρότερους τρόπους).
    Το όλο γεγονός δείχνει την απουσία Κράτους (ή μάλλον τη παρουσία της Νέας Τάξης των Πραγμάτων).

    Γιατί ποιος άλλος επωφελείται από την όλη κατάσταση; Πάντως ούτε οι βοσκοί, ούτε οι λαθρομετανάστες από ότι συμπεραίνω. Άρα κάποιοι άλλοι επωφελούνται των καταστάσεων.
    Τι συμφωνίες έχουν γίνει κάτω από το τραπέζι που δεν γνωρίζουμε;


    Καπετάν Μακρής. http://rense.com/general86/pikeknew.htm το μέλλον είναι ήδη παρόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ,τουs εκαναν,λογικα οι κλεφτεs των αρνιων πρεπει να πληρωσαν την βενζινα ,για την βολτα τουs με τα μηχανακια. κρανοs φορουσαν η οχι οπωs ο κλεφτοβουλγαρακηs που κανει βολτεs στο κολονακι χωριs κρανοs ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Φασισμός ανέκαθεν δημαγωγούσε με "χειροπιαστές αλήθειες". Για παράδειγμα, αν ψόφαγε ο γάϊδαρος από την πείνα, έφταιγε ο γάϊδαρος και όχι το αφεντικό που τον άφησε νηστικό.

    Έτσι και στις μέρες μας, τα κάθε φασιστοειδή, εθνοπατριώτες, λαοσωτήρες και λοιποί νεόκοποι χιτλερίσκοι, φορτώνουν την κακοδαιμονία της χώρας στους μετανάστες.

    Γνωρίζουν όμως και μάλιστα από πρώτο χέρι (ενας εξ᾽αυτών που βγαίνει στα κανάλια ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ότι η καλή του γυναικούλα, έχει 2 υπηρέτριες στο σπιτάκι τους στο Π. Ψυχικό από Συρία, μία νταντά από την Αίγυπτο και έναν Ινδό οδηγό (και προφανώς όλους ανασφάλιστους).

    Γνωρίζει το εν λόγω φασιστόμουτρο ότι το ψυγείο του είναι γεμάτο με εισαγόμενα, άσχετα αν τα ίδια προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα.

    Γνωρίζει το ίδιο Λεπενίδιο ότι τα παιδιά του φοιτούν σε ξένα σχολεία (εγκατεστημένα στην Ελλάδα), η γυναικούλα του ταξιδεύει ανά εβδομάδα στις πρωτεύουσες της εσπερίας για τα συνολάκια της και τη διασκέδασή της.

    Αυτό το Χιτλερίδιο μας πουλάει πατριωτισμό και φορτώνει όλα τα δεινά της χώρας στους μετανάστες.

    Μια μέρα κραύγαζε ότι οι μετανάστες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα. Θέλει να αγνοεί ότι αν δεν υπήρχαν τα σαν και του λόγου του καθάρματα-αφεντικά, κανένας μετανάστης δεν θα είχε λόγο να έλθει στην Ελλάδα και να πληρώσει 3.000 ΕΥΡΩ, ξεπουλώντας την ψυχή του, στον κάθε νταβατζή έλληνα δουλέμπορο που φέρνει δούλους στα σαλόνια της Αδωνίτιδος χώρας.

    Φυσικά και δεν λέει κουβέντα για τα φοβερά κυκλώματα των ελλήνων δουλεμπόρων και ομοϊδεατών του, δεν λέει κουβέντα για τα αφεντικά που βρίσκουν δουλειά οι μετανάστες.
    Ας πάει να κάνει έναν έλεγχο στις μεγάλες επιχειρήσεις και δή στις αποθήκες τους, να δεί πόσες χιλιάδες πακιστανοί δουλεύουν σαν σκλάβοι σε αυτές τις επιχειρήσεις.

    Και φυσικά δεν λέει κουβέντα για τους μεγάλους ξένους "επενδυτές" που εισέβαλαν στη χώρα μας, επέβαλαν την υπάρχουσα μεταναστευτική πολιτική και ταυτόχρονα αφάνισαν και αφανίζουν κάθε ελληνική επιχείρηση, πουλώντας μας ακόμα και χαρτοπετσέτες εισαγωγής.

    Αυτή είναι η αλήθεια και φυσικά κανένα φασιστοειδές δεν θέλει να την ομολογήσει, γιατί αυτόματα αυτοαναιρείται.

    Ακουγα σήμερα από το κανάλι του 4ου Ραϊχ (ΤΗΛΕΑΣΤΥ) έναν ηλικιωμένο (κ. Γεωργίου, βουλευτή του ΛΑΟΣ) που έλεγε κάτι απίθανα ψεύδη για να στηρίξει τη φασιστική προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Έλεγε αυτός ο κύριος (που μόλις είχε ορκισθεί βουλευτής υπηρέτης τηα αλήθειας..) ότι για να κάνεις εύκολα, γρήγορα και δωρεάν εξετάσεις στα νοσοκομεία μας αρκεί να δηλώσεις ότι είσαι Αλβανός, Ινδός, Πακιστανός, κ.λπ. Και εγώ που τυχαίνει να γνωρίζω κάποιους τέτοιους ταλαίπωρους, βλέπω ότι δεν τολμούν να εμφανιστούν όχι σε νοσοκομείο, αλλά ούτε στο φώς της ημέρας.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ με τος μονομανίες-"αλήθειες" του ματοκύλησε τον κόσμο. Φαίνεται ότι το φαινόμενο θα υπάρχει όσο υπάρχουν διατεταγμένα καθάρματα στις υπηρεσίες του πιο ασύδοτου και σκοτεινού καπιταλισμού. Ο Χίτλερ τόπαιξε φιλολαϊκός και πολλοί το πίστεψαν. Η Ιστορία έγραψε όμως πόσο ήταν φιλολαϊκός και πόσο υπηρέτης των πιο άγριων και αιμοβόρων τεράτων της καπιταλιστικής Γερμανίας.
    Ο Καρατζαφύρερ και οι συνοδοιπόροι του μιλούν για τα λαϊκά συμφέρονται.. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, εύχομαι ως μια γελοία φάρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κυριοι δεν μιλαμε για μεταναστες προκειται για κλοπη και διωκεται ποινικα και εαν πεσεις και στον αγανακτησμενο που τον εχουν ρημαξει εχουμε αυτα τα φαινομενα. το αντοιστιχο που εγινε στο μαγαζι που διατηρω οπως εβγαλε οπλο εκανα το ιδιο,δηλαδη αν τον σκοτωνα θα ητο οφουκαρας μεταναστης αλλοιως ενα ακομα θυμα της εγκληματικοτητας θα ημουν εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πακιστανός είχε διαρήξει σπίτι γνωστού μου. Βγαίνοντας απο την πόρτα με το λάπτοπ στην αμασχάλη πέφτει πάνω στην γυναίκα του γνωστού που γύριζε σπίτι.
    Τον αρπάζει και βάζει τις φωνές.
    Του παίρνει το λάπτοπ αλλά η απορία της αργότερα ήταν γιατί δεν βγήκε κάποιος απο τους γείτονες στην πολυκατοικία να την βοηθήσει.
    Σκέφτομαι.
    Η μία περίπτωση εάν βγείς είναι να πέσεις πάνω σε πιστόλι ή μαχαίρι να να φας καμμία .
    Η δεύτερη περίπτωση είναι να ρίξεις καμμιά γροθιά.Αν χτυπήσεις όμως τον κλέφτη την έβαψες. Αμέσως τρέχουν εισαγγελείς , αριστεροί , προοδευτικοί, ανθρωπιστές και το κακό συναπάντημα.
    Με τις υγείες σας.
    Όπως έχει στηθεί το σύστημα μην περιμένεις κάποιον να σε βοηθήσει αν δεχτείς επίθεση.
    Είμαστε η χώρα που το νομικό σύστημα είναι υπέρ των παρανόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση