GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαββατιάτικες εφημερίδεεεεεεεεεες‏...

3 σχόλια

  1. ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
    *******************************************

    Οι πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο λένε ότι προβληματίζονται ως προς τις επιλογές που θα πρέπει να κάνουν. Προβληματίζονται, λέει, αν θα πρέπει να πάνε σε εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Μάρτιο, προβληματίζονται για τον τρόπο με τον οποίο θα μας πλασάρουν τους νέους φόρους που ετοιμάζουν για τον Οκτώβριο, προβληματίζονται για τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνουν σε κυβέρνηση και κόμμα και γενικά προβληματίζονται με ποιον τρόπο θα καταφέρουν να μας πείσουν ότι κάτι κάνουν, ενώ δεν κάνουν τίποτα.
    Δεν έχουν καν σασπένς όλοι αυτοί οι δήθεν προβληματισμοί. Ισως μια μικρή εξαίρεση να αποτελεί η περίπτωση του χρόνου των εκλογών, αλλά όλα τα άλλα είναι σαν θέματα ανιαρά .

    Ποια, δηλαδή, είναι τα ονόματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σε περίπτωση ανασχηματισμού κάτι περισσότερο από ένα χασμουρητό ανίας; Ή ποιος πιστεύει σοβαρά ότι το πρόβλημα της κυβέρνησης αντιμετωπίζεται αν φύγουν οι Αντώναροι και έρθουν οι Σπηλιωτόπουλοι και οι Λυκουρέντζοι; Μπαλώματα με κακής ποιότητας κλωστή είναι όλα αυτά.
    Αυτό το ξέρει ο ακαταλληλότερος σημερινός πρωθυπουργός μας ,όπως
    επίσης ξέρει και κάτι άλλο: πως αυτήν την ώρα χρειάζονται άλλες πολιτικές, αλλά ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τις προσφέρει. Αν μπορούσε ο Καραμανλής θα το είχε κάνει στα πέντε χρόνια που κυβερνά. Αλλά αποδείχτηκε ανίκανος να το κάνει. Και αυτό πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση