GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνασχηματισμό ζητά ο ξάδελφος‏...

Από το PRESS ON ICE . «Όσοι εισηγούνται εκλογές το φθινόπωρο στον πρωθυπουργό, τον οδηγούν στην αυτοκαταστροφή», δηλώνει σε συνέντευξή του σ...

Από το PRESS ON ICE
.
«Όσοι εισηγούνται εκλογές το φθινόπωρο στον πρωθυπουργό, τον οδηγούν στην αυτοκαταστροφή», δηλώνει σε συνέντευξή του στον κυριακάτικο «Αδέσμευτο Τύπο», ο Μιχάλης Λιάπης, και υπογραμμίζει ότι μια τέτοια απόφαση θα αποτελούσε «ιστορικό λάθος» της παράταξης. Καλεί δε, τον Κ. Καραμανλή να «κόψει το βήχα» όσων συντηρούν την εκλογολογία.
«Πρέπει επιτέλους να μπει φρένο σε αυτή την υφέρπουσα βλακεία για επίσπευση των εκλογών», τονίζει ο πρ. υπουργός και παράλληλα, διατυπώνει την εκτίμηση πως «όσο σέρνεται το πράγμα, δυσκολεύει περισσότερο», γεγονός που καθιστά επιβεβλημένο τον ανασχηματισμό, καθώς, όπως λέει, «τα πρόσωπα άλλοτε κουράζονται, άλλοτε φθείρονται».

6 σχόλια

  1. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοξάδελφος δέν είσαι?
    Μαλακίες θα πείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνες!!!!

    Αν νομιζετε οτι αυτα που γινονται σημερα στην Ελλαδα δεν ειναι προϊοντα της τρομοκρατιας και του αιματοκυλισματος που εχουν εξαπολυσει οι εβραιοσιωνιστες διεθνως με πληρεξουσιο τους Αμερικανους, πληρωνετε δωματιο στον Αστερα της Βουλιαγμενης και σας στελνουν να κοιμηθητε στα βραχια της Πειραϊκης.

    Παρτε το χαμπαρι.
    Η Δυση ειναι υποδουλωμενη σε δαυτους.

    Καραμανληδες, Παπανδρεηδες, Συριζαιοι, Αλαφουζοι, Λαμπρακηδες, Μπομπολες Βαρδινογιαννηδες, Αγγελοπουλοι, Κοκκαλιαρηδες και λοιποι Εφιαλτες της Ελλαδας θα εξαφανιστουν οταν οι εβραιοι χασουν την πολιτικο-οικονομικη δυναμη που εχουν στον Κοσμο.

    Μην πω οτι χωρις αυτους η Τουρκια θα διαλυθη και η Γερμανια θα γινη παλι ανεξαρτητη.

    Εκει ειναι το ζουμι ολο.

    Μην χτυπατε το σαμαρι. Χτυπατε τον γαϊδαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SIEMENS SIEMENS
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ! ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ!

    Ααααχ Μιχαλάκη μου...
    Τι τό'θελες το ταξίδι Μιχαλάκη μουουουου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο Σκιαθο με λατρεια!!!!

    @ Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/αρουραιε της ισραελοχεστρας (που θελει να ονομαζεται και κρατος)/προβοκατορα κουκουλοφορε/γνωστε και ως Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες.

    Καποιος ειπε οτι εισαι μαλλον καθηλωμενος σε αναπηρικο καροτσακι ρε μαλακα. Το οτι εισαι αναπηρος στο μυαλο ειναι αυτονοητο!
    Πηγαινε και σε καμμια παραλια να κανεις και κανα μπανιστηρι ρε αρχιδι.
    Φοβασαι μη στη φορμαρει κανενας;
    Πηγαινε στο τριτο λιμανακι στη Βουλιαγμενη. Εκει θασαι ασφαλης.Το πολυ-πολυ να κλεισης ραντεβου για καμμια αλλαξωκολια το βραδυ.

    Φασον σ' εχει προσλαβει ο Καψαρχιδης μωρη αδερφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση