GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γελάμε με τα χάλια μας...

9 σχόλια

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ νομιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες αυθαίρετα στην Αττική το 2003;

    Και ποια ήταν η Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ τότε (και σήμερα κάνει την παρθένα);

    Και ποιος ήταν πρωθυπουργός τότε (και σήμερα κάνει τη νυφίτσα);

    Και ποιος ήταν ο Ράν ταν πλάν της παράταξης τότε και σήμερα (αλλά τώρα κάνει την πάπια παρουσιάζοντας τζάμπα ευχολόγια αντί πραγματικών σχεδίων);

    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθήσαμε ολόκληρη την παρέμβαση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου πριν από λίγο στον ΑΝΤ1. Είχε πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που τοποθετήθηκε. Κατήγγειλε μάλιστα ότι "κορυφαίος πολιτικός παράγοντας έχει πάρει το διπλανό οικόπεδο από το σπίτι του στην Ραφήνα δια χρησικτησίας!". Πες ονόματα κύριε Μάκη Τριανταφυλλόπουλε. Πες ονόματα για να μην μπερδευτούμε. Γιατί το δικό μας μυαλό πάει στον Καραμανλή. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεφυλλίζεις τις σημερινές οικονομικές εφημερίδες και ασυναίσθητα του έρχεται στο μυαλό η δήλωση που έκανε πριν μερικές μέρες ο πρωθυπουργός. «Η οικονομική κρίση πλήττει κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα» μας είχε δηλώσει ο Καραμανλής.

    Εχουμε και λέμε λοιπόν.

    Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι τα καθαρά κέρδη του διαμορφώθηκαν σε 371,2 εκατ. ευρώ τα οποία έρχονται να προστεθούν στα 385,8 εκατ. ευρώ που είχε στο α' εξάμηνο του 2008.

    Η ΑΤΕ Ασφαλιστική (θυγατρική της Αγροτικής Τράπεζας) εμφανίζει περίπου πενταπλάσια κέρδη, τα οποία - προ φόρων - φτάνουν σε 8,8 εκατ. ευρώ (από 1,8 εκατ. ευρώ πέρυσι).

    Η «Αlpha Bank» αν και παρουσιάζει μειωμένη κερδοφορία παρουσιάζει κέρδη 267,3 εκατ. Ευρώ.

    Ο όμιλος Infoquest -δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής- στο α΄εξάμηνο του 2009 είχε καθαρά κέρδη 1,4 εκατ. Ευρώ …

    Φανταστείτε να μην τους «έπληττε η οικονομική κρίση» ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.
    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.
    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.
    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.
    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".
    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά Μυστήρια Βρήκαν τη Λύση τους - Κόπηκαν Γόρδιοι Δεσμοί Χιλιάδων Ετών!!!

    Ο ψηφοκλέπτης λαοπλάνος Πρωθυπουργός, που αν δεν ήταν αυτός, η Αναστασία δεν θα έβλεπε Ιατρική Σχολή ούτε με το τηλεσκόπιο Χάμπλ, κατάφερε το ακατόρθωτο Με τη βοήθεια της Θρυλικής Ε.Υ.Π., εντόπισε τη θρυλική Μάρω Λύτρα της νεοκαψούρας, να προπονείται σε φλογερούς εμπρησμούς, στο Δήμο Παραβόλας της Αιτωλοακαρνανίας.
    Τη συνάντηση την επεδίωξε ο ίδιος ο ηγέτης της ΝΔ, για να εκφράσει στη περιζήτητη, πέραν από τον αδιαμφισβήτητο θαυμασμό του και τη τεράστια πικρία του, για την άδικη πρόκληση εμπρησμών και πυρκαγιών από τη Μάρω, στην Αττική, την Εύβοια, τη Ζάκυνθος, τη Πελοπόννησο και σε άγνωστο αριθμό βλαχονησίδων.
    Απ' ότι φαίνεται, η παντελής απουσία του Πρωθυπουργεύοντος Κώστα, από τα καυτοπεδία των πυρκαγιών, δεν οφείλεται στη διαπιστωμένη ανικανότητά του και στη πανθομολογούμενη καθημερινή εγκληματική αδιαφορία του, αλλά αυτή τη φορά απουσίαζε για μέγα εθνικό θέμα, το της συνεννοήσεως της κυβέρνησης Καραμανλή με τη καυτή Μάρω, για περιορισμό των καυτών εμφανίσεών της, ώστε να βρουν χρόνο οι καρβουνιάρηδες, να μαζέψουν τα αποκαΐδια κλπ κάρβουνα.
    Η Μάρω, εμπνεόμενη από πολύ μεγάλα εθνικά ιδεώδη και ανταποκριτή θαυμασμό προς τον ανίκανο Καραμανλή, αποδέχθηκε αμέσως το εθνικό προσκλητήριο και αποσύρθηκε προφασιζόμενη κρυολόγηση και γρίπη Α και Η1Ν1 και των γουρουνιών της πίστας του Αβραμόπουλου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΩΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΤΕ
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ.

    ΔΥΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ 7.5 Kgr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση