GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέμε τώρα...‏

Από το http://thesa1nt.wordpress.com/ Συνέντευξη του Μέλμπεργκ στη Nova μετά τον χθεσινό αγώνα. «Ως γνωστόν οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων ...

Από το http://thesa1nt.wordpress.com/

Συνέντευξη του Μέλμπεργκ στη Nova μετά τον χθεσινό αγώνα.
«Ως γνωστόν οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχουν μειωθεί. Προβλήματα αντιμετωπίσαμε και με την Εθνική μας ομάδα, με χώρες, όπως, Μολδαβία, Αλβανία, «Μακεδονία»!
Ως γνωστόν αυτό είναι το αποτέλεσμα διεθνώς της διπλής ονομασίας. Sic
Μόνο στη χώρα που γέννησε τον Μητσοτάκη, χρησιμοποιούμε την δεύτερη ονομασία!
Άσε που μόλις έσβησαν οι φωτιές, η θυγατέρα ξανά ματα προειδοποίησε την γειτονική χώρα και μετά ανέβηκε στο κότερο να κάνει μια βόλτα!

2 σχόλια

  1. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ , ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ .

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ .



    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ;

    ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ .

    Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ,ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΩΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ .

    ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ.


    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΛΑΒΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΔΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ;


    ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση