GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμή στον ήρωα πιλότο του πυροσβεστικού‏...

Aπό το http://www.danagennisi.eu/ . Σε δήλωσή του για τον πιλότο του πυροσβεστικού αεροσκάφους σμήναρχο Κωτούλα Στέργιο (φωτογραφία) που έπε...

Aπό το http://www.danagennisi.eu/
.
Σε δήλωσή του για τον πιλότο του πυροσβεστικού αεροσκάφους σμήναρχο Κωτούλα Στέργιο (φωτογραφία) που έπεσε στην γραμμή του καθήκοντος, συμμετέχοντας στην μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κεφαλονιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής τόνισε:
«Εκφράζουμε την βαθειά μας θλίψη για τον χαμό του ήρωα πιλότου, ο οποίος με αυταπάρνηση έδωσε τη ζωή του στον αγώνα για την καταστολή της πυρκαγιάς στην Κεφαλονιά. Στο πρόσωπό του τιμούμε όλους τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών και τους πυροσβέστες που αγωνίσθηκαν αυτές τις μέρες για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες πολιτών και περιβάλλον.Είθε η θυσία του να γίνει παράδειγμα για όλους μας, για μια Ελλάδα καλύτερη από αυτήν που βιώνουμε σήμερα».

11 σχόλια

  1. Στέλιος Παπαθεμελής τόνισε:
    «Εκφράζουμε την βαθειά μας θλίψη για τον χαμό του ήρωα πιλότου,
    ==
    Νταξει.

    Τραβα στην κηδεια του .
    Κανενα παραπανω ψηφαλακι τοχω σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμημενο παρασανταλο καψαμπελη.

    γαμω την φυλη σου και τον πεθερο σου τον ιδιο σκατολοιδι

    Γιατι δεν ανοιγεις τα σχολια ρε παρασανταλο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέμπτη 27.08.09
    ΤΩΡΑ!!Ειρηνική κατάληψη κτηνοτρόφων στο γραφείο του βουλευτή Αλ. Παρίση


    Απαιτούν επιβεβαίωση

    Έντονα προβληματισμένοι και ανήσυχοι οι κτηνοτρόφοι για τις φήμες που διοχετεύονται από εδώ και από εκεί για συμβιβασμό για αύξηση των ορίων της περιμετρικής ζώνης εκτός των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Αίνου.



    Δήλωσαν ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να δεχτούν ούτε μια σπιθαμή αλλαγής των ορίων του Εθνικού Δρυμού, μια τέτοια ενέργεια την θεωρούν εκ του πονηρού που εγκυμονεί κινδύνους φέροντας σαν παράδειγμα τα όσο συμβαίνουν τελευταία με τη περιμετρική της Ζακύνθου και τον Φορέα του Εθνικού Πάρκου.



    Ο βουλευτής Αλέξανδρος Παρίσης τους είπε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε από τις θέσεις του, είναι πάντα στο πλευρό τους, υποστηρίζει τα αιτήματά τους, ενημερώνοντας τους παράλληλα ότι κάνει ενέργειες για να βρεθούν πόροι για τη συρματόπλεξη των ορίων του Εθνικού Δρυμού και για πρόσθετα μέτρα προστασίας.



    Οι κτηνοτρόφοι διαβεβαίωσαν το βουλευτή ότι αυτοί είναι οι πρώτοι που προστατεύουν και θα συνεχίσουν να προστατεύουν τον πυρήνα του Δρυμού και θα υποστηρίξουν κάθε μέτρο προστασίας του.



    Η συζήτηση κατάληξε με την επιβεβαίωση του βουλευτή για να επιδιώξει συνάντηση με τον αρμόδιο Υφ/γο περιβάλλοντος κ. Καλογιάννη το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη όπως είχε προγραμματιστεί.

    Για το θάνατο του πιλότου στην Κεφαλονιά υπάρχει ηθικός αυτουργός και δεν είναι άλλος από τον βουλευτή του νομού Αλέξανδρο Παρίση τον άνθρωπο που υποθάλπει τους εμπρηστές στο νησί αν υπάρχουν δημοσιογράφοι στη Ελλάδα ας ψάξουν το τι έγινε στην Κεφαλονιά τον Απρίλιο σε σχέση με την ΚΥΑ για τον Αίνο? ποιους καταεστησε συνομιλητές της κυβέρνησης [ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ] και ποιοι είναι αυτή που δέχτηκε στο γραφείο του την πέμπτη 27/8 θα καταλάβετε πάρα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΤΡΙΑΝΤΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν μέσω πυρκαγιών ο κ .Γ. Παπανδρέου απολάμβανε ...το μπάνιο του...!

    Τις προηγούμενες ημέρες με τις μεγάλες φωτιές στην Ανατολική Αττική -και όχι μόνο- είχα μια εύλογη απορία. Το ίδιο νομίζω και η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ο κ. Γ. Παπανδρέου αυτό το Σαββατοκύριακο και εμφανίστηκε ΜΟΝΟ δύο πρωινά, με ολιγόλεπτες παρουσίες στους τόπους όπου οι άνδρες των δυνάμεων κατάσβεσης εθελοντές και οι πολίτες έδιναν τον δικό τους αγώνα στις μάχες με τις φλόγες ;

    Μα το ποιο πιθανόν, απαντούσα στον εαυτό μου, στο γραφείο του στην Ιπποκράτους απ` όπου θα παρακολουθούσε διαρκώς την εξέλιξη της πύρινης λαίλαπας. Αυτό είναι το λογικό για έναν πολιτικό Αρχηγό και ...εν δυνάμει Πρωθυπουργό (όπως τον χαρακτηρίζουν ο κ.Ψυχάρης, ο κ. Λαμπράκης, ο κ. Μπόμπολας και τα ...άλλα παιδιά).

    Αλλά Φευ ! Όπως διαβάζω σε δημοσίευμα από την καθημερινή εφημερίδα της Πάτρας «Σημερινή» , στη στήλη «το κεντρί», (παρεμπίπτοντος η εφημερίδα πρόσκειται στο ΠαΣοΚ), ο κ. Γ. Παπανδρέου εθεάθη να απολαμβάνει ....το μπάνιο του σε παραλία του Διακοπτού ( κλικ στη φωτο). ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !

    Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι: «Στην περιοχή του Διακοπτού, στην παραλία της Πούντας, εθεάθη προχθές το μεσημέρι (σ.σ της Κυριακής) να κάνει το μπάνιο του ο Γ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του Κινήματος το πρωί του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής βρισκόταν κοντά στις περιοχές της Αν. Αττικής που είχαν παραδοθεί στις φλόγες , το μεσημέρι μετέβη έως το Διακοπτό, όπου (σ.σ εκτός του μπάνιου του) είχε και συνάντηση με πρόσωπα του περιβάλλοντος του».

    Μέσα λοιπόν στην αγωνία χιλιάδων ανθρώπων που οι περιουσίες τους απειλούνταν να γίνουν παρανάλωμα του πυρός , μέσα στην πίκρα κάποιων άλλων πολιτών που έβλεπαν να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής και μέσα στις πύρινες γλώσσες που απειλούσαν ανθρώπινες ζωές, μέσα σε αυτόν λοιπόν τον χαμό που επικρατούσε ο κ. Γ. Παπανδρέου ….απολάμβανε το μπάνιο του.

    Έμπρακτη απόδειξη πως θεωρεί ο ίδιος την έννοια της υπευθυνότητας. Έμπρακτη απόδειξη πως θέλουν τα συμφέροντα τον ...(επόμενο;) Πρωθυπουργό και τον ρόλο του στην διακυβέρνηση αυτής της χώρας!!!

    ΑΥΤΟ ας μας ανοίξει τα μάτια. Γιατί μετά την απομάκρυνση ...εκ του ταμείου , ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε ηλίθιοι πάτε σε κανα άλλο θέμα να παίξετε λίγη σοβαρότητα και σεβασμό στον νεκρό.
    Καλό Ταξίδι Στέργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @6.23

    Έχεις δίκιο.

    Έπρεπε να μείνει στην Αθήνα να συντονίσει όπως έκανε και ο αρμόδιος υφυπουργός εσωτερικών που φαίνεται εδώ.

    φιλάκια πολλά κ. "politis-dapitis-gr"
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για και προς τον κ.
    27 Αυγ. 2009 6.11.00 μ.μ.

    Φιλάρα, διάβασε κι αυτά...

    1."Η Αττική καιγόταν κι ο υφυπουργός…γλεντούσε!

    Από τον Μιχ. Ρούπα
    .
    Ενώ η Αττική γίνεται μπριζόλα καρβουνιασμένη στην ψησταριά της κυβερνητικής ανικανότητας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Νάκος συμμετείχε στο …συντονισμό της πυρόσβεσης τρέχοντας σε γάμους σε χαρές και πανηγύρια στο Βόλο.
    Το Σάββατο 22 Αυγ. 2009 στις 20:00 στον Αγια Τρύφωνα στη Νέα Ιωνία του Βόλου άνετος κι ωραίος έδινε ευχές και φιλιά στους νεόνυμφους για βίο ανθόσπαρτο.
    Στους κατακαημένους της Αττικής, στη ρημαγμένη χώρα, αύριο θα δίνει συγχαρητήρια για την υπομονή και την ανοχή τους που τον έχουν Υπουργό. Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνεται γιατί αυτός μας αξίζει… "

    2."Τι έκανε ο ίδιος την Κυριακή της φωτιάς...
    Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    Ντροπή σας!
    Αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πολιτικής υποκρισίας και πρόκλησης, να προβαίνει ο κ. Γιακουμάτος σήμερα σε δηλώσεις, κατηγορώντας τους πάντες για ανικανότητα και καλώντας τους να παραιτηθούν, όταν ο ίδιος την Κυριακή της φωτιάς έτρωγε χαλαρός, άνετος και ευδιάθετος στο Πρυτανείο του Κολωνακίου! Απορώ πώς του κατέβαινε το φαγητό..."

    και μη βιάζεσαι τόσο πολύ....
    Αυτούς τους έχουμε ήδη, ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,και μας απέδειξαν πως δεν κάνουν τίποτα!...
    Ο κ. Π"νδρέου δεν είναι κυβέρνηση, και δεν έχει καμιά αρμοδιότητα...
    Ο ρόλος του είναι, (και μόνον), να ασκεί κριτική.... Οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δεις πόσα και τι λάθη δεν έχουν αναγνωριστεί, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο της ΝΔ.....

    Και θα σου έλεγα εδώ, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!...

    Κατάλαβες η δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ..
    the Bloopers Team ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ
    ΠΑΤΗΜΕΝΑ.
    ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΩΡΑ ?
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση