GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Funky Monkey...

Από το http://mogadishu.capitalblogs.gr/ . Μπαίνει ένας κύριος σε ένα piano-bar, παραγγέλνει μια μπίρα και χαζεύει μια μαϊμού που κάθεται στ...

Από το http://mogadishu.capitalblogs.gr/
.
Μπαίνει ένας κύριος σε ένα piano-bar, παραγγέλνει μια μπίρα και χαζεύει μια μαϊμού που κάθεται στην άλλη άκρη του μπαρ ήσυχη και αμέριμνη, δείχνοντας ν' απολαμβάνει την όμορφη μελωδική μουσική του πιανίστα και την εξαίσια ατμόσφαιρα του μαγαζιού. Φέρνει λοιπόν ο μπάρμαν την μπίρα και μαζί με τους ξηρούς καρπούς, την αφήνει μπροστά στον κύριο. Εκείνος πληρώνει, ο μπάρμαν γυρίζει για να σερβίρει ένα ζευγαράκι στο μέσο της μπάρας και ο κύριος ετοιμάζεται να πιάσει το ποτήρι με την μπίρα. Πριν όμως το ακουμπήσει, πετάγεται η μαϊμού από την άλλη άκρη του μπαρ και με αστραπιαία ταχύτητα αρπάζει το ποτήρι, πίνει την μπίρα και επιστρέφει στη θέση της.
Απορημένος ο κύριος και μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα, παραγγέλνει 2η μπίρα. Πράγματι ο μπάρμαν φέρνει την μπίρα, ο κύριος πληρώνει και...

πάλι κι ετοιμάζεται να σβήσει επιτέλους την δίψα του. Πριν όμως προλάβει να πιάσει το ποτήρι, η μαϊμού με αστραπιαία ταχύτητα και πάλι, πετάγεται, αρπάζει το ποτήρι, πίνει κι αυτή την μπίρα μονορούφι, ρίχνει κι ένα ρέψιμο κι επιστρέφει στη θέση της.
Δίνοντας τόπο στην οργή για 2η φορά ο κύριος, παραγγέλνει 3η μπίρα, την πληρώνει, αλλά για μια ακόμη φορά πριν προλάβει ν' αγγίξει το ποτήρι, η μαϊμού με αστραπιαία και πάλι ταχύτητα, την πίνει κι αυτή κι επιστρέφει στην θέση της.
Αγανακτισμένος πια, φωνάζει τον μπάρμαν κι έτοιμος για τσαμπουκά τον ρωτάει: - "Δε μου λες, αυτή η βρωμομαϊμού που δεν μου έχει αφήσει μπίρα για μπίρα, δική σου είναι";
- Α, λες για τον "Funky" ε; απαντάει αυτός...ε λοιπόν όχι, ο Funky Monkey είναι του πιανίστα κι όποτε βλέπει καινούριο πελάτη στο μαγαζί, μέχρι να τον γνωρίσει δεν του αφήνει βότκα για βότκα...αλλά μπίρα περίεργο, δεν πίνει μπίρες, πολύ περίεργο, πρέπει να σε συμπάθησε πολύ μάλλον, λέει προσπαθώντας να τον κατευνάσει ο μπάρμαν.
Χίλιες φορές του 'χει βάλει χέρι τ' αφεντικό του πιανίστα, αλλά ο Funky το χαβά του, τον ανεχόμαστε όμως γιατί βλέπεις είναι και το σόου που προσφέρει αργά τη νύχτα, όταν φτιαγμένος απ' τα ποτά, πιάνει αυτός το πιάνο και τρελαίνει όλο το μαγαζί με τα κομμάτια που παίζει...Κάνε υπομονή να δεις!
Υπομονή; Τι υπομονή; Αρπαγμένος πλέον σηκώνεται, βγάζει το σακάκι του, σηκώνει τα μανίκια του και με θολωμένη ματιά πλησιάζει τον πιανίστα, τον σκουντάει στον ώμο και με βροντερή φωνή του λέει:
- "Η μαϊμού σου πίνει τις μπίρες μου"...το ξέρεις ρε χαμένε;
Ο πιανίστας φοβισμένος χαμηλώνει το κεφάλι, τον λοξοκοιτάζει με την άκρη του ματιού του και ντροπιασμένος του απαντάει χαμηλόφωνα:
- "Funky Monkey drinks my beers;"
Χμμμ...δεν το ξέρω κύριε, αλλά αν μου σιγοτραγουδήσετε λίγο τον σκοπό, μπορεί και να το παίξω".

13 σχόλια

  1. φοβερό !!! Απιστευτα δοσμενο...
    στο Blog του φιλου,
    "Απουσία ψάλτου βηξ", είναι σαν ταινία μικρού μήκους, με πολλες φωτο και μουσικη, επίσης υπάρχουν πολλα΄ακόμη στο ίδιο ύφος και όχι μόνο...Μια περιπλάνηση στο blog αξιζει...

    http://mogadishu.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=19259&blid=318

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είπε ότι στην κυβέρνηση αυτή δεν έχουν ιδέες; Λάθος!
    Μέγα λάθος…. Πάρτε παράδειγμα τα φωτοβολταϊκά είναι ή δεν είναι ιδέα από τις λίγες; Επενδύεις από την τσέπη σου 250 χιλιάρικα ευρώ για μια εγκατάσταση κόστους 500 χιλιάρικων, και παραγωγής 100 κιλοβάτ, τα υπόλοιπα 250 χιλιάρικα είναι επιδότηση, από το κράτος, από την τσέπη του Καραμανλή; όχι βεβαίως, αλλά από την τσέπη και του τελευταίου πολίτη που ζει σε αυτήν την χώρα, και μόλις αρχίζεις την παραγωγή αρχίζεις και να εισπράττεις 50 κολλαριστά χιλιάρικα το χρόνο από την ΔΕΗ, γιατί;
    Γιατί την κιλοβατώρα θα την πουλάς με συμβόλαιο εικοσαετίας 0.45 ευρώ, και με δεσμευτικό συμβόλαιο αγοράς εικοσαετίας από αυτήν.
    Και που είναι το κακό θα μου πείτε;
    Το κακό είναι ότι η ΔΕΗ θα αγοράζει 0.45 ευρώ την κιλοβατώρα, η ΔΕΗ όμως θα πουλάει την κιλοβατώρα πολύ λιγότερο στους καταναλωτές, θα χάνει χρήματα η ΔΕΗ ; ΟΧΙ, γιατί αυτή την διαφορά θα την πληρώσουν οι καταναλωτές από την τσέπη τους, για να την πάρουν οι επενδυτές, και όχι η ΔΕΗ από τα κέρδη της σαν επιχείρηση.
    Με ποιο τρόπο; Στο λογαριασμό μας στην ΔΕΗ θα υπάρχει και υπάρχει πρόβλεψη είσπραξης αυτής της διαφοράς, ούτως ώστε την παίρνει με το έτσι θέλω αυτή την διαφορά και την ακουμπά αυτούσια στους ιδιώτες παραγωγούς.
    Όμως γιατί η ΔΕΗ πρέπει να αγοράζει ακριβά την κιλοβατώρα και μετά να την πουλά φτηνά;
    Και γιατί με απόφαση του κράτους κάποιοι τυχεροί λαμογιάρηδες και προσκείμενοι κατά πλειοψηφία στην κυβέρνηση επενδυτές, γιατί όλα αυτά γίνονται επί Δεξιάς, και ξέρουμε καλά τι συμβαίνει επί Δεξιάς, θα πρέπει εμείς από την άκρα Δεξιά ως την άκρα Αριστερά, και για τουλάχιστον 20 χρόνια να τους πληρώνουμε, δηλαδή να τους χρυσώνουμε;
    Για να έχει η Δεξιά στηρίγματα και λαδωμένους διαχρονικά στα χέρια της, για να την ευγνωμονούν για μια εικοσαετία τουλάχιστον, και να λένε δεξιά και αριστερά πως αυτή ήταν η καλύτερη κυβέρνηση που πέρασε ποτά από την Ελλάδα; Φτου σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (30-8-2009, 4 μμ)
    Η πυρκαγιά που ξέσπασε βόρεια του Λος Άντζελες, την Τετάρτη, συνέχιζε να μαίνεται, με τον τελευταίο απολογισμό να κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση.
    Οι αρχές διέταξαν την υποχρεωτική, άμεση εκκένωση 3.000 κατοικιών.
    Η πυρκαγιά ήδη κατέκαψε 28.000 εκτάρια και απειλεί σημαντικές τηλεπικοινωνιακές υποδομές, περιλαμβανομένων αναμεταδοτών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών. Επεκτάθηκε προς κατοικημένες περιοχές στην Πασαντίνα και προς την Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο.
    Πάνω από 700.000 στρεμματα έχουν ήδη χαθεί και σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες Μαρκ Σάβιτζ, έως χθες είχε τεθεί υπό έλεγχο μόλις το 30% των μετώπων.
    Την Παρασκευή ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στις κομητείες του Λος Άντζελες και του Μοντερέι λόγω των πυρκαγιών. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν πάνω από 750 πυροσβέστες, με τη βοήθεια ελικοπτέρων.
    Το 2007 είχαν σημειωθεί οι χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της πολιτείας, όταν είχαν καταστραφεί 2.000 κατοικίες και είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους 640.000 πολίτες.

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι πολύ χαρούμενος.
    Εγώ θα δώσω μία ψήφο στο Γιωργάκη και αυτός θα μου φτιάξει τα οικονομικά μου, θα βάλει στη θέση τους τους σκοπιανούς και τους τούρκους, θα λύσει το κυπριακό, δεν θα ξανακαούν τα δάση, δεν θα ξαναπαίρνουν μίζες οι υπουργοί, δεν θα μας ληστεύουν στο χρηματιστήριο, δεν θα μας πίνουν το αίμα τα ολιγοπώλια και δεν θα μας δουλεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα κανάλια τους.
    Αν το καλοσκεφτείς, με συμφέρει.
    Θα δώσω μία ψωροψήφο και μετά θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
    Πώς δεν το είχα σκεφθεί και νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζεις ένα κατεβατό και τελικά είναι παπαριά. Λυπήσου μας ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 08.47, ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΤΟ 2004, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ??? ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκλογές ή Ανασχηματισμός ?

    Σενάρια!!!!
    1. Δεν μπορεί να κάνει εκλογές με 6 μονάδες πίσω!
    2.Δεν μπορεί να κάνει ανασχηματισμό γιατί τον μόνον που μπορεί να ανασχηματίσει είναι ο εξής ΕΝΑΣ ο κυρ Αντώναρος!
    3. Δεν μπορεί να κάνει προϋπολογισμό, του τόπε ο Παπαθανασίου!!!!
    4. Αν πάει Μάρτη θα χάσει με 14 μονάδες!
    5. Δεν θα κάνει τίποτα!?
    6. Θα δηλώση την παραιτησή του!?
    7. Θα κάνει εκλογές στις 11 Οκτ!!!! Το Μ Α Θ Α Μ Ε εμείς ΝΑΙ!!!
    8. Για την ιστορία ! Για την Κυβέρνηση Καραμανλή πάντως ποτέ δεν φταίει κάποιος άλλος εκτός από κάποιον υπηρεσιακό παράγοντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές

    ΙΔΟΥ τι μπορεί να αλιεύσει κάποιος με σύντομο σερφάρισμα στο Ιnternet: η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, για τη συμβολή του στη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τα ΕΛΤΑ. Αν καταλάβαμε καλά, χωρίς τον κ. Στυλιανίδη, βουλευτή Ροδόπης και γεννημένο το ΄66 στην Κομοτηνή, τα ΕΛΤΑ δεν θα ήταν «χρυσός χορηγός» της συμπαθούς ΠΑΕ. Πώς ακριβώς, όμως, βοήθησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης; Και δική του δουλειά είναι να λειτουργεί ως... εμπορικός διευθυντής για ομάδες τής ευρύτερης εκλογικής του περιφέρειας; Κατά τα λοιπά, ο Πανθρακικός δεν άρχισε καλά (και) σε αυτό το πρωτάθλημα. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για κόπια της περασμένης σεζόν, αν η ΠΑΕ της Θράκης δεν εμφάνιζε συμπτώματα νεοπλουτισμού!

    Γιατί το λέμε αυτό; Διότι αντίθετα με το πρόσφατο παρελθόν, ο μεγαλομέτοχος Σαββάκης και ο πρόεδρος Κητζίδης αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να «καθαρίσουν» τον Ντουμιτρέσκου και να προσλάβουν έναν Γάλλο: τον Καρτιέ. Πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να διαπιστώσουμε αν ό,τι...

    λάμπει είναι χρυσός και άρα αν αξίζει η διαφήμιση που γίνεται στον νέο προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελλάδα θα σωθεί μόνον με τον Εθνικοσοσιαλισμό .
    Άλλη λύση δεν υπάρχει , τα άλλα συστήματα
    έχουν αποτύχει ,
    και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!! ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ..Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ . ΜΠΡΡΡΡΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι εμείς που μένουμε δίπλα απο τις γραμμές του τραίνου τον τελευταίο καιρό μετά τις εργασίες που εχουν γίνει στον ΗΣΑΠ ακούμε ένα δυνατό θόρυβο όταν περνάνε τα τραίνα, σαν να περνάει αεροπλάνο.
    Μου αρέσει που διαφημίζανε ότι με τις αλλαγές στις γραμμές...
    θα ήταν αθόρυβα!!!
    Για να καταλάβουν και οι αναγνώστες σας κάνει τον θόρυβο του ΜΕΤΡΟ, που τον ακούς απο μακριά στις προβλήτες και ξέρεις ότι θάρθει και σηκώνεσαι. Με την διαφορά όμως ότι το ΜΕΤΡΟ είναι σε κλειστό χώρο, ενω το τραίνο περνάει μπροστά απο τα σπίτια μας.
    Συγχαρητήρια σε αυτούς που σκέφτηκαν να αλλάξουν τις γραμμές.
    Φαίνεται ότι τα έργα προς τους κατασκευαστές καλά κρατούν.
    Φάτε - φάτε - φάτε αρκει να μη μας ρίξετε...

    Πλέον δεν ζούμε δίπλα στο τραίνο, αλλά δίπλα στο αεροδρόμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ MEGA, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Παλιά μου τέχνη Κόσκινο. Πρώτα βγάζει στις δυό βρωμο-φυλλάδες του τις μαϊμού δημοσκοπήσεις και μετά τις επικαλείται στο πορωμένο κανάλι του;

    Γιατί προσπαθεί να σώσει το Γιωργάκη από τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για το Χριστοφοράκο;

    Μήπως γιατί η υπόθεση C4I και οι μίζες του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, έχει δέσει;

    Οι κινήσεις των λογαριασμών που έχει στα χέρια του ο ανακριτής Ζαγοριανός ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

    Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    Έρχονται τα πάνω - κάτω.

    Ανατρέπονται τα σχέδια των καναλαρχών και των αμερικάνων χρηματοδοτών τους να φέρουν ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα, που θα μας γδύσουν οικονομικά και θα χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

    Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Ευτυχώς ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιγνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι τέσσερις γνωστοί μαφιόζοι των καναλιών και των εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:44 ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 300ΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΔΑΣΗ 700 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 30 ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 250 ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση