GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εχουν πάρει φωτιά και οι Νομαρχιακές της ΝΔ...

Αν πάει τώρα σε εκλογές ο Καραμανλής να βρει μόνος του κόσμο για να μιλήσει, προειδοποίησαν τον Ζαγορίτη! . Από τον Μαρίνο Πουλάκη ΑΠΟΚΑΛΥΨ...

Αν πάει τώρα σε εκλογές ο Καραμανλής να βρει μόνος του κόσμο για να μιλήσει, προειδοποίησαν τον Ζαγορίτη!
.
Από τον Μαρίνο Πουλάκη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Οχι μόνο οι βουλευτές της ΝΔ αλλά και οι περισσότερες νομαρχιακές επιτροπές διαφωνούν με τις εκλογές τον Οκτώβριο. Η Ρηγίλλης και συγκεκριμένα το γραφείο του Λ. Ζαγορίτη έχει κατακλυστεί από μηνύματα οργής νομαρχιακών επιτροπών από όλη την Ελλάδα που θεωρούν "αυτοκτονικές" τις εκλογές και προειδοποιούν μάλιστα ότι αν ο Καραμανλής πάει τώρα σε εκλογές, να έρθει μόνος του να μαζέψει κόσμο για να μιλήσει...

13 σχόλια

  1. Μετά από καιρό τον είδαν να περνάει το κατώφλι του κόμματος.
    Ο Γιώργος μάλλον του αναθέτει ρόλο στον εκλογικό αγώνα. Ο Κώστα Λαλιώτης δρασκέλισε το κατώφλι των νέων γραφείων του κόμματος κρατώντας 2 μεγάλους χαρτοφύλακες
    Τι περιείχαν?
    Δεν μάθαμε ακόμα…

    ANTE ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΟΣΤΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕΧΡΙ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κάνετε ορέ εκλογές ή θα μας τα πρήξετε και άλλο, ρωτά ομολογουμένως πιο κόσμια ο αντιπρόσωπος του λαού στη Βουλή, τους συναδέλφους του από τη κυβερνητική πλευρά.
    «Σε κάθε περίπτωση κοντός ψαλμός. Ο πρωθυπουργός με πληρέστερη εικόνα και γνώμονα το εθνικό συμφέρον θα πάρει τις σχετικές πρωτοβουλίες και θα πάρετε τις πρέπουσες απαντήσεις. Απαντά ο Πάνος.
    Και τότε αναβλύζει ο πόνος!

    Όπως, ίσως, γνωρίζετε υπάρχει μια μορφή διαστροφής κατά την οποία η πρόκληση πόνου επιφέρει ηδονικά συναισθήματα, είτε ενεργητικά (σαδισμός), είτε παθητικά (μαζοχισμός). Σε κάποιες μάλιστα εξαιρετικές περιπτώσεις, η συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή λαμβάνει τη μορφή του σαδομαζοχισμού.

    Το φαινόμενο στη γενικότητα του ορίζεται ως αλγολαγνεία και στη χώρα μας συναρτάται απολύτως με την εκλογολογία.
    Η τελευταία, ως διαστροφή της λαϊκής εντολής, είναι εγγεγραμμένη στο DNA του πολιτικού μας συστήματος – όχι που δεν θα μάθαινα και εγώ το κώδικα των εκπροσώπων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

    Ψηφίζει ο πελάτης ένα από τα κόμματα του δικομματισμού και μένει ήσυχος ότι αν αυτό πλειοψηφήσει θα την… βολέψει και αυτός με τη σειρά του για μια τετραετία.
    Έλα όμως που το Σύνταγμα έχει στήσει μια παγίδα και επιτάσσει την διάλυση της βουλής εάν κατά την τρίτη στη σειρά ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν επιτευχθεί η συγκέντρωση της πλειοψηφίας των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών!

    Ιδού η πολιτική διαστροφή που εκ των πραγμάτων συνδέεται με την πρόκληση άλγους στον πολιτικό αντίπαλο μεταξύ των φορέων του δικομματισμού, το οποίο κάποιες φορές, όπως σήμερα καληώρα με την διαφαινόμενη απόφαση του Καραμανλή να δώσει τέλος στην εκλογολογία προσφεύγοντας σε πρόωρες εκλογές, εμφανίζεται να πονάει και να καίει τους ίδιους τους πελάτες του κόμματος του.

    Έτσι ο σαδισμός του Γιώργου συνδέεται με τον μαζοχισμό του Κώστα και το αποτέλεσμα παραπέμπεται για μελέτη σε ένα καλό ψυχολόγο, καθώς ο συνταγματολόγος απορρίπτεται, μια και ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται «διχασμένη προσωπικότητα». Το «πνεύμα», βλέπετε, του Συντάγματος δεν συμφωνεί με το «γράμμα» του. Εκτός και εάν θεωρήσουμε ότι το «γράμμα» του αποτυπώνει το «πονηρό πνεύμα» του, τις κρυφές σκέψεις του συντακτικού νομοθέτη, ο οποίος προσομοιώνει τα χαρακτηριστικά και τα συμφέροντα του δικομματισμού στον καταστατικό χάρτη της χώρας. Αυτό μάλλον παρέλειψε να πει κατά την σχετική γνωμοδότησή του, που προκάλεσε τόσο θόρυβο ο αγαπητός και σεβαστός μου δάσκαλος.

    Βεβαίως, στο σημείο αυτό, ένας ανυποψίαστος παρατηρητής των ελληνικών πραγμάτων μάλλον θα απορούσε και θα ρώταγε. Καλά τόσο κακό πράγμα είναι η πρόωρη διάλυση της βουλής και η προκήρυξη εκλογών;
    Κακό, δεν λες τίποτε! Με τη διάλυση της βουλής, διαλύονται ταυτοχρόνως πρόωρα και οι ελπίδες όσων πίστεψαν, ότι ο Καραμανλής είναι ένα καλό όχημα για να τους μεταφέρει στη γη της επαγγελίας, όπου θα τακτοποιηθούν, θα αποκατασταθούν και θα εξασφαλιστούν σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας προφανώς, μέχρι το τέλος της κακόμοιρης ζωής τους.

    Άρα ο κ. Καραμανλής φαντάζει στην ταραγμένη σκέψη τους ως σαδομαζοχιστής που κραδαίνει το μαστίγιο της λαϊκής ετυμηγορίας, για να αυτομαστιγωθεί και να πονέσει μεν ο ίδιος, αλλά ταυτόχρονα να ματώσουν και εκείνοι που δεν συσπειρώνονται υπό την ηγεσία του, αλλά τολμούν και τον εκβιάζουν για ένα ακόμη ρουσφέτι στα πεταχτά, μέχρι την τελευταία στιγμή. Κάπως έτσι οι πελάτες του τον ανακήρυξαν ως τον καταλληλότερο αυτόχειρα, προδίδοντας παράλληλα μια στενή σχέση πατρωνίας που ολοκληρώνεται ιδανικά με την αλγολαγνεία των εκλογών.

    Υ.Γ. Μα είναι για να σχολιάσεις σοβαρά;
    Δ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕPΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ! ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συντεχνία των νταβάδων δια των διαύλων της και του Τύπου της εκβιάζει τον Καραμανλή, ψέλνοντας κατά το δοκούν το τροπάριο των εκλογών και «καταγράφοντας τη κοινή γνώμη»: Μην κάνεις εκλογές τώρα, άφησέ το για αργότερα. Τώρα καταποντίζεσαι, αύριο βλέπουμε, είναι το μήνυμα των επιφανέστερων από αυτούς.

    Την ίδια τακτική ακολουθούν ακόμη και όσοι εξ αυτών εμφανώς αρθρογραφούν υπέρ της ανάγκης διεξαγωγής εκλογών εξαιτίας της προφανούς ακυβερνησίας. Ομολογουμένως, ολίγον αντιφατικά οι τελευταίοι και μάλλον αμήχανα, προσπαθούν να κρατήσουν μια αμφιλεγόμενη ισορροπία μεταξύ του εκλογικού διλλήματος και του χρόνου πραγματοποίησης των εκλογών.

    Το διακύβευμα είναι προφανές. Οι νταβάδες και οι αχυράνθρωποί τους επιχειρούν να επιμηκύνουν την ουσιαστικά, αλλά όχι τυπικά προεκλογική περίοδο, ώστε να επιτύχουν διαφορετικές ισορροπίες εκκίνησης στην προεκλογική κούρσα.
    Προσπαθούν κάποιους να αποδυναμώσουν ή ακόμη και να διαλύσουν, κάποιους άλλους να εξασθενήσουν και κάποιους τρίτους να ενδυναμώσουν, ώστε να μπορέσουν τελικά να διαχειριστούν το αποτέλεσμα των εκλογών.

    Από την άλλη, ο Καραμανλής εκβιάζει το καθεστώς που τον στηρίζει με άμεση προσφυγή στις κάλπες, αν δεν του διασφαλίσει προνομιακή μεταχείριση και δεν συμβάλει σε μια αξιοπρεπή ήττα γι’ αυτόν, η οποία θα επιτρέπει την παραμονή του στο πολιτικό προσκήνιο και στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Νομαρχιακές επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας καλά θα κάνουν να βγάλουν το σκασμό διότι προφανώς αδυνατούν να καταλάβουν ότι πέντε χρόνια η παράταξη τους δεν έκανε τίποτα και το μόνο που έκανε είναι να τρώει αυτή και οι κλέφτες Υπουργοί και υφυπουργοί τα λεφτά του κόσμου.
    Κύριοι, όπως βρίζατε το ΠΑΣΟΚ από το 1981 ήρθε η σειρά σας να σας βρίζουν όλοι.
    Εσείς δεν βρίζατε και λέγατε τους Πασοκτζήδες κλέφτες και απατεώνες;
    Ήρθε τώρα η ώρα να σας λέμε εμείς κλέφτες και απατεώνες γιατί με τα σκάνδαλα που κάνατε 5 χρόνια αυτό αποδείξατε.

    Έτσι λοιπόν και επειδή είστε κλέφτες και απατεώνες,ταπεινοί και σεμνοί κλέφτες θα πρέπει να καταλάβετε ότι το συμφέρον της πατρίδας μας απαιτεί εκλογές.
    Χάσατε τη πλειοψηφία και ο κόσμος θέλει εκλογές διότι θέλει να τα μαζέψετε και να φύγετε από την εξουσία εφόσον είστε ανίκανοι.

    Κάθε ώρα που περνάει είναι όχι μόνο χειρότερα για τον τόπο αλλά και για το κόμμα σας το οποίο αν δεν κάνει εκλογές τώρα αλλά την Άνοιξη θα χάσει με όσο το δυνατόν περισσότερο από το ΠΑΣΟΚ το οποίο θα ανεβαίνει στα ποσοστά σαν ράλυ κούρσας ακριβώς επειδή εσείς είστε άχρηστοι και ανίκανοι να κυβερνήσετε ΣΩΣΤΑ τη χώρα.

    Το έχετε καταλάβει αυτό ή όχι ;

    Απλά δεν θέλετε εκλογές γιατί θέλετε να επιμηκύνετε το χρόνο στον οποίο μπορείτε να φάτε και να καταστρέψετε ότι υπόλοιπο υπάρχει και οι κώλοι των στελεχών σας να μείνουν ακόμα λίγο στις καρέκλες που τους αποδίδουν τρελά χρήματα όπως αυτή του προέδρου της ΕΡΤ για παράδειγμα.

    Εθνικός λόγος για εκλογές είναι ένας και μόνο ένας.Η ακυβερνησία της χώρας και η μη σωστή άσκηση κυβερνητικής πολιτικής και υπεράσπισης των πολιτών αλλά μόνο η υπεράσπιση των εξαρτημένων κέντρων που σας υποστηρίζουν και η "Βούτα" στα λεφτά των ελλήνων πολιτών που περιμένατε με τόση ανυπομονησία τόσα χρόνια μέχρι να γίνετε η κυβέρνηση της σεμνότητας και ταπεινότητας.

    Αποτύχατε , Γειά σας και χαρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι έζησαν την κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ, πίστεψαν ότι δεν υπάρχουν πιο ταπεινά υποκείμενα από τα περισσότερα προβεβλημένα στελέχη του.
    Σήμερα, νομίζω, ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν αμφιβάλει ότι υπάρχουν και χειρότερα!

    Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες αντιδράσεις πρωτοκλασάτων νεοδημοκρατών πολιτικών, βουλευτών της ΝΔ, στελεχών του κόμματος σε όλα τα επίπεδα και ρουσφετολογικών προϊόντων του κόμματος στη διοίκηση, καθώς και του στρατευμένου στην ιδέα της εξυπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων Τύπου, το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα: δυστυχώς υπάρχουν και ελεεινότερα υποκείμενα!

    Να, λοιπόν, γιατί ζητούν ή εκβιάζουν την ψήφο σας. Τώρα είναι ακόμη πιο έκδηλο, παρακολουθώντας την ανταρσία των νεοδημοκρατών εναντίον του ηγέτη τους με διακύβευμα τον χρόνο των εκλογών.
    Δεν διστάζουν να επιδεικνύουν την ταπεινότητα των κινήτρων τους για να παραμείνουν λίγους μήνες ακόμη στην εξουσία.

    Προφανώς έχουν καταδυθεί στον κρατικό κορβανά και προτιμούν να σκάσουν παρά να προσφύγουν στη λύτρωση των εκλογών για να πάρουν ανάσα!

    Είναι μηδενικά με τα οποία, προσωπικά, ντρέπομαι να μοιράζομαι την ίδια εθνική καταγωγή. Δεν θέλω ούτε να διαβάζω πλέον για τα διαδραματιζόμενα στον καραγκιόζ μπερντέ, που αποκαλείται πολιτική σκηνή της Ελλάδας.
    Είναι σιχαμεροί και ξεδιάντροποι!

    Αυτές οι εκλογές που έρχονται, δεν είναι σαν τις άλλες…αποκαλύπτουν την πλήρη διάσταση του εκφυλισμού του Έλληνα σε όλα τα επίπεδα.
    Χαρείτε τους και ξαναψηφίστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΠΠΕΣ, καταλάθος πρόεδρος της ΟΛΜΕ , μέλος της ΔΑΚΕ για να διατηρήσει τη θεσούλα του που του την έδωσε η ΠΑΣΚΕ που ψήφισε λάθος , αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν τα βρήκαν με το ΣΥΡΙΖΑ και τις παραμονές που ο αρχηγός του και πρόεδρος της ΝΔ πηγαίνει για εκλογές και να μιλήσει στην ΔΕΘ τον καταγγέλλει …. Τα ποντίκια τρέχουν να διασωθούν … θα μας πουν βέβαια για τον ανεξάρτητο συνδικαλισμό….. κουραφέξαλα!!!Το πλήρες κείμενο που υπέγραψε θα το βρείτε στην ιστοσελίδα www.olme.gr αρχίζει «….Το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα και άλλοθι την οικονομική κρίση βιώνουμε καθημερινά μια επίθεση από την πλευρά της Κυβέρνησης τόσο σε εργασιακά δικαιώματα - εργασιακές σχέσεις όσο και στο εισόδημα…» και τελειώνει «Οι πολιτικές αυτές δεν θα περάσουν.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
    ΣΑΒΒΑΤΟ 5/9/2009 στις 6:30 Μ.Μ. στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» Αν δεν είναι φάρσα , τότε έχουν βαρέσει διάλυση….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λόγος που πάει σε εκλογές είναι η μικρότερη και διαχειρίσιμη ήττα, και η (κάποια) υστεροφημία του...
    Με την ελπίδα να επανακάμψουν σχετικά σύντομα...
    Ολα τ' αλλα είναι απλά οδοντόκρεμες...

    Τι νομίζετε, πως το κάνει για "το καλό του τόπου?" Ασχετα αν θα αποβεί σε καλό του τόπου...

    Να φύγουν να πάνε απο κει πούρθαν τα σούργελα, και να μη ξανάρθουν ποτέ!.....
    Για το καλό του τόπου!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;
    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;
    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο τυχοδιώκτης-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του κι αυτός.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ;
    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ -ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑ ΜΠΟΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι σχεδόν έτσι τα πράγματα όπως αναφέρονται στην ανάρτηση "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΠΠΕΣ, καταλάθος πρόεδρος της ΟΛΜΕ" για το τι συνέβη στην Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης [ΟΛΜΕ] και μας προέκυψε πρόεδρος ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ. Μόνο που δεν έγινε λάθος ο αποκλειστικός υπεύθυνος ήταν ο απερχόμενος Πρόεδρος Κ. Μανιάτης, ο οποίος όχι μόνο δεν έκανε λάθος αλλά απλά ήθελα να μείνει πρόεδρος άλλα δύο χρόνια , επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι σίγουρο ότι θα ερχόταν στην εξουσία. Μόνο που με αυτό τον τρόπο διευκόλυνε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για εκ περιτροπής προεδρείο. Έτσι από τον άλλο μήνα ο ΔΑΚΙΤΗΣ Πρόεδρος της ΔΑΚΕ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αφού θα συνυπογράφει τις χωρίς καμμιά προοπτική και σχέδιο «κραυγές» του ΣΥΡΙΖΑ , του ΚΚΕ και των ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ. Και το "όνειρο" του κλάδου για διακομματική ενότητα αλλά 1989 επαναλαμβάνεται , με αποκλειστική ευθύνη του «ΠΑΣΚΙΤΗ» Κ. Μανιάτη που τον ακολούθησαν και οι άλλοι της παράταξης για να διασώσουν τις καρέκλες και συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους για την παιδεία της αναξιοκρατίας που για προσωπικούς λόγους πολιτεύονται στο σύλλογο ενάντια στα συμφέροντα του κλάδου. Και αυτό διαρκεί 30 χρόνια τώρα… τα ίδια ανίκανα πρόσωπα έχουν καταστρέψει όχι μόνο το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά και κάθε προσπάθεια που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ. Άντε παιδιά πάρτε σύνταξη, αδειάστε μας τη γωνιά να έρθουν νέα άτομα [όχι κατανάγκη ηλικιακά] με όρεξη, μεράκι και ανιδιοτέλεια., μιας και δεν προλαβαίνετε να ξαναμπείτε στην τάξη , την οποία για τελευταία φορά επισκεφτήκατε πριν το 1978….
    Σήμερα 3 του Σεπτέμβρη 35 χρόνια μετά το 1974 η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στην παιδεία είναι να μας αδειάσετε τη γωνία… Γιατί καταντήσατε την ΟΛΜΕ ένα διακομματικό μαγαζάκι ,,,, και τίποτε άλλο. Ευτυχώς που ο ΓΑΠ τον οποίο στηρίζουμε θα σας συνταξιοδοτήσει την 5 Οκτώβρη 2009… Για να έρθουν να προσφέρουν άτομα με μεράκι και ανιδιοτέλεια και όχι άτομα εξυπηρέτησης των προσωπικών τους συμφερόντων και ανίδεα αναφορικά με τα θέματα της παιδείας….
    Γιατί ο τόπος θέλει φρεσκάδα και επιστημονική και παιδαγωγική επάρκεια. ΓΑΠ προχώρα άλλαξε τα όλα, πρόσεχε μόνο τις παραφυάδες που κολακεύουν και τρυπώνουν παντού , πρόσεχε αυτούς που επί Ανδρέα ήταν με τον Ανδρέα, επί Σημίτη με τον Σημίτη , επί ΓΑΠ με τον ΓΑΠ. Έχε εμπιστοσύνη σε αυτούς που με ανιδιοτέλεια έλεγαν πάντα τις απόψεις τους., είχαν θέσεις ,έκαναν προτάσεις επιστημονικά και παιδαγωγικά άρτιες, δεν κέρδισαν τίποτε και ας μην ήταν αρεστοί. ΓΑΠ αξιοποίησε τις προτάσεις για την παιδεία που στηρίζονται σε μια ρεαλιστική πολιτική που είναι ταυτόχρονα επιστημονικά και παιδαγωγικά άρτια…. Και υπάρχουν τέτοιες φωνές στο κίνημα που συνθλίβονται και προτάσεις που απαξιώνονται γιατί δεν εξυπηρετούν την ανεπάρκεια και τα συμφέροντα των ανίκανων. Η αγωνία μας είναι να αξιοποιηθούν τέτοιες προτάσεις γιατί η εκπαίδευση δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς … ΓΑΠ αν το αντιληφθείς αυτό τότε έχει ελπίδα ο τόπος για πραγματικές αλλαγές …. Είμαστε βέβαιοι ότι η έκκλησή μας για ανιδιοτελή συμμετοχή και κατάθεση των προτάσεων μας για την παιδεία στη βάσανο της κριτικής θα ακουστεί… γιατί φαίνεται ότι παρά τα λεγόμενα ότι δεν περισσεύει καμιά φωνή …. Κάποιες φωνές αποκλείονται μόνιμα για να επιβιώσουν οι τυχάρπαστοι και ανίκανοι [γ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση