GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρωθυπουργός θα το ανακοινώσει...

Από το http://kontari.blogspot.com/ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Σταματήστε επιτέλους όλοι με την εκλογολογία και τα περί ανασχηματισμού. Εφ...

Από το http://kontari.blogspot.com/
.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Σταματήστε επιτέλους όλοι με την εκλογολογία και τα περί ανασχηματισμού. Εφόσον ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αφού είναι ο μόνος που γνωρίζει την όλη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, κρίνει απαραίτητο το να γίνουν εκλογές θα μας το ανακοινώσει. Τι ασχολείται τώρα και ο κάθε ανίδεος με το θέμα αυτό; Αυτό είναι καθαρά θέμα της κυβέρνησης και του ίδιου πρωθυπουργού αν θα πραγματοποιήσει εκλογές! Η παραπληροφόρηση δεν έχει όρια. Ειπώθηκε ακόμα και ότι ο κ. Καραμανλής σε λίγη ώρα θα πραγματοποιήσει πρόταση συγκυβέρνησης στο Πασοκ. Μα είστε με τα καλά σας; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

15 σχόλια

  1. Χαχα! Ξέρει ο Καραμνλής την πραγματική κατάσταση της χώρας? Αλλο ανέκδοτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τούτη την ώρα στη ΝΔ συγκρούονται το προσωπικό συμφέρον του ηγέτη της παράταξης με τα προσωπικά συμφέροντα του πελατειακού μηχανισμού του κόμματος και η χρυσή τομή θα αναζητηθεί όχι στο επίπεδο «εθνικό-κομματικό», αλλά μάλλον μεταξύ προσωπικού συμφέροντος του Καραμανλή και προσωπικού συμφέροντος των κομματικών οριζουσών της εξουσίας του.

    Μα θα μου πείτε ίσως ότι αυτό αποτελεί …στριπτίζ της διαφθοράς και θα έχετε δίκιο με μια μικρή «ένσταση». Ο κ. Καραμανλής σταθμίζοντας το προσωπικό του συμφέρον συμπεριλαμβάνει την εκτίμηση της αδυναμίας του να διαχειριστεί από εδώ και εμπρός τα λεγόμενα εθνικά θέματα, καθώς τα έφτασε στα όρια των γραμμών που έστω και με μεγάλη ελαστικότητα έθεσε ο ίδιος.

    Ο χρόνος του κ. Καραμανλή στην εξουσία τέλειωσε μια και δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια «πατριωτικών ελιγμών» στα «εθνικά» και οι μάσκες του υπερπατριωτισμού στον οποίο στηρίζει το ιδεαλιστικό της προφίλ η Δεξιά πέφτουν.
    Με την έννοια αυτή ο κ. Καραμανλής καταφεύγοντας σε πιο-πρόωρες εκλογές δεν σώζει μόνον την υστεροφημία του, αλλά και το προσωπείο της παράταξής του. Μόνον που αυτό είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό από τα …κομματικά αρπακτικά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώ πώ ο πρωθυπουργός αμάν φοβηθήκαμε σιγά το ιερό πρόσωπο
    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μη "γνωρίζει την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η χώρα!...."

    Αυτός δεν ξέρει τα τρία κακά της μοίρας του...
    Μόνο άγεται και φέρεται, από επικοινωνιολόγους, δημοσκοπήσεις, και συγκυρίες!.....
    ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ....
    Ολα είναι θέμα τι τον συμφέρει τι δεδομένη χρονική στιγμή.
    Οσο για το τι συμφέρει εμάς, τον κόσμο και τι χώρα δηλαδή, ας μη το συζητήσουμε καλύτερα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από καιρό τον είδαν να περνάει το κατώφλι του κόμματος.
    Ο Γιώργος μάλλον του αναθέτει ρόλο στον εκλογικό αγώνα. Ο Κώστα Λαλιώτης δρασκέλισε το κατώφλι των νέων γραφείων του κόμματος κρατώντας 2 μεγάλους χαρτοφύλακες
    Τι περιείχαν?
    Δεν μάθαμε ακόμα…

    ANTE ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΟΣΤΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕΧΡΙ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα κάνετε ορέ εκλογές ή θα μας τα πρήξετε και άλλο, ρωτά ομολογουμένως πιο κόσμια ο αντιπρόσωπος του λαού στη Βουλή, τους συναδέλφους του από τη κυβερνητική πλευρά.
    «Σε κάθε περίπτωση κοντός ψαλμός. Ο πρωθυπουργός με πληρέστερη εικόνα και γνώμονα το εθνικό συμφέρον θα πάρει τις σχετικές πρωτοβουλίες και θα πάρετε τις πρέπουσες απαντήσεις. Απαντά ο Πάνος.
    Και τότε αναβλύζει ο πόνος!

    Όπως, ίσως, γνωρίζετε υπάρχει μια μορφή διαστροφής κατά την οποία η πρόκληση πόνου επιφέρει ηδονικά συναισθήματα, είτε ενεργητικά (σαδισμός), είτε παθητικά (μαζοχισμός). Σε κάποιες μάλιστα εξαιρετικές περιπτώσεις, η συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή λαμβάνει τη μορφή του σαδομαζοχισμού.

    Το φαινόμενο στη γενικότητα του ορίζεται ως αλγολαγνεία και στη χώρα μας συναρτάται απολύτως με την εκλογολογία.
    Η τελευταία, ως διαστροφή της λαϊκής εντολής, είναι εγγεγραμμένη στο DNA του πολιτικού μας συστήματος – όχι που δεν θα μάθαινα και εγώ το κώδικα των εκπροσώπων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

    Ψηφίζει ο πελάτης ένα από τα κόμματα του δικομματισμού και μένει ήσυχος ότι αν αυτό πλειοψηφήσει θα την… βολέψει και αυτός με τη σειρά του για μια τετραετία.
    Έλα όμως που το Σύνταγμα έχει στήσει μια παγίδα και επιτάσσει την διάλυση της βουλής εάν κατά την τρίτη στη σειρά ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν επιτευχθεί η συγκέντρωση της πλειοψηφίας των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών!

    Ιδού η πολιτική διαστροφή που εκ των πραγμάτων συνδέεται με την πρόκληση άλγους στον πολιτικό αντίπαλο μεταξύ των φορέων του δικομματισμού, το οποίο κάποιες φορές, όπως σήμερα καληώρα με την διαφαινόμενη απόφαση του Καραμανλή να δώσει τέλος στην εκλογολογία προσφεύγοντας σε πρόωρες εκλογές, εμφανίζεται να πονάει και να καίει τους ίδιους τους πελάτες του κόμματος του.

    Έτσι ο σαδισμός του Γιώργου συνδέεται με τον μαζοχισμό του Κώστα και το αποτέλεσμα παραπέμπεται για μελέτη σε ένα καλό ψυχολόγο, καθώς ο συνταγματολόγος απορρίπτεται, μια και ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται «διχασμένη προσωπικότητα». Το «πνεύμα», βλέπετε, του Συντάγματος δεν συμφωνεί με το «γράμμα» του. Εκτός και εάν θεωρήσουμε ότι το «γράμμα» του αποτυπώνει το «πονηρό πνεύμα» του, τις κρυφές σκέψεις του συντακτικού νομοθέτη, ο οποίος προσομοιώνει τα χαρακτηριστικά και τα συμφέροντα του δικομματισμού στον καταστατικό χάρτη της χώρας. Αυτό μάλλον παρέλειψε να πει κατά την σχετική γνωμοδότησή του, που προκάλεσε τόσο θόρυβο ο αγαπητός και σεβαστός μου δάσκαλος.

    Βεβαίως, στο σημείο αυτό, ένας ανυποψίαστος παρατηρητής των ελληνικών πραγμάτων μάλλον θα απορούσε και θα ρώταγε. Καλά τόσο κακό πράγμα είναι η πρόωρη διάλυση της βουλής και η προκήρυξη εκλογών;
    Κακό, δεν λες τίποτε! Με τη διάλυση της βουλής, διαλύονται ταυτοχρόνως πρόωρα και οι ελπίδες όσων πίστεψαν, ότι ο Καραμανλής είναι ένα καλό όχημα για να τους μεταφέρει στη γη της επαγγελίας, όπου θα τακτοποιηθούν, θα αποκατασταθούν και θα εξασφαλιστούν σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας προφανώς, μέχρι το τέλος της κακόμοιρης ζωής τους.

    Άρα ο κ. Καραμανλής φαντάζει στην ταραγμένη σκέψη τους ως σαδομαζοχιστής που κραδαίνει το μαστίγιο της λαϊκής ετυμηγορίας, για να αυτομαστιγωθεί και να πονέσει μεν ο ίδιος, αλλά ταυτόχρονα να ματώσουν και εκείνοι που δεν συσπειρώνονται υπό την ηγεσία του, αλλά τολμούν και τον εκβιάζουν για ένα ακόμη ρουσφέτι στα πεταχτά, μέχρι την τελευταία στιγμή. Κάπως έτσι οι πελάτες του τον ανακήρυξαν ως τον καταλληλότερο αυτόχειρα, προδίδοντας παράλληλα μια στενή σχέση πατρωνίας που ολοκληρώνεται ιδανικά με την αλγολαγνεία των εκλογών.

    Υ.Γ. Μα είναι για να σχολιάσεις σοβαρά;
    Δ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μας κλάσει τ'α.......

    Αν αφήσει τα μπριτζολάκια μπορεί να καταφέρει να πει και κάτι στην ΔΕΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥΣΤ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ! ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ??? Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚ@Τ@!!! ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΛΠ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝΕ !!! ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΄΄ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ΄΄ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους πιά.
    Αμάν πιά.

    Οι έλληνες πολίτες κρέμονται από τα χείλη του πρωθυπουργού του ΤΙΠΟΤΑ και της κυβέρνησης των σκανδάλων και της αρπαχτής.

    Επιτέλους πιά,σταματείστε.
    Τι κατάσταση είναι αυτή ;
    Άντε πιά.

    Ο Πρωθυπουργός των σκανδάλων είναι ικανός να ανακοινώσει από μόνος του τι θα κάνει.

    Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει μετά την ακυβερνησία της χώρας επί 5 χρόνια , τους 70 νεκρούς σαν κάρβουνο συνανθρώπους μας το 2007, τα εκατοντάδες χιλιάδες στέμματα καμένου δάσους της τελευταίας πενταετίας και τους κλέφτες υπουργούς και βουλευτές του που με τα οικονομικά σκάνδαλα βύθισαν τη χώρα.

    Είναι το μόνο σωστό πράγμα που μπορεί να κάνει ο Πρωθυπουργός της χώρας.
    Να προκηρύξει εκλογές.

    Μην του λέτε τι να κάνει γιατί ξέρει.
    θα επικαλεστεί μάλιστα τη Πυθία και να οραματιστεί τι θα έκανε ο Θείος του.

    Θα ανακαλέσει με ψυχοθεραπευτή τον Θείο Κώστα, αυτόν που με τόσο ζήλο ο Σκάϊ αλλά και άλλοι οργανισμοί μεταξύ των οποίων το ΙΜΕ ,η ΝΔ και φυσικά η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , θέλουν να μας παρουσιάσουν ότι ήταν Εθνάρχης και Ηγέτης πασών των Ελλήνων.

    Όταν γίνει αυτό τότε να είστε σίγουροι ότι θα μας πει τι θα κάνει για το καλό της χώρας και των Ευρω-καμένων ελλήνων πολιτών οι οποίοι εμβρόντητοι κοιτούν αν έχει μείνει κανένα ευρώ στο πορτοφόλι τους με περισσή μελαγχολία μήπως μαζί με τη μούτζα τους ,πετάξει κανένα ευρώ σε αυτούς τους άχρηστους ,ανίκανους και ανεκδιήγητους κυνερνητικούς της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κάθε ανίδεος είσαι και εσύ που ανάρτησες το σχόλιο ρε βλήμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τί ζόρι τραβάς μεγάλε?
    Τί πάθος κι αυτό!
    Χαλάρωσε λίγο,δεν πας καλά.
    Καλό κουράγιο ως τον Οκτώβρη.
    Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει μια ώρα αρχίτερα.
    Δυστυχώς επτωχεύσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά στοιχία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!! Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα . Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές . Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ.ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΕΙΣΤΕΨΑΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ
    ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.. (ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΩΑ !!!
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΗΤΗ.

    Τι είπε ο Πάγκαλος στον αέρα;

    Έβρισε με την λέξη που... ξέρουν ακόμη και οι ξένοι!
    Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες λέξεις στον αέρα και να μην λέει κανείς τίποτα; ι είπε ο πρώην υπουργός ρε παιδιά; Ήταν στον...real fm και στην εκπομπή της Πυργιώη, όταν ακούστηκε να λέει" Ας παραδεχτούν ότι έκαναν...."
    Ποια λέξη ξέρουν ακόμη και οι πέτρες; Απίστευτο!

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:56 μ

    ΚΑΛΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση