GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θέλουν να διαταραχτεί η πεπατημένη...

Από το http://massmedia-gr.blogspot.com/ . Τι Πετρούλα, τι Πρετεντερούλα‏... Παρατηρούμε τους λουσάτους των ΜΜΕ, στρατευμένους και μη, να δι...

Από το http://massmedia-gr.blogspot.com/
.
Τι Πετρούλα, τι Πρετεντερούλα‏...
Παρατηρούμε τους λουσάτους των ΜΜΕ, στρατευμένους και μη, να διαγκωνίζονται ξεδιάντροπα στα τηλεοπτικά παράθυρα, προσπαθώντας να αποδείξουν, στον διαπλεκόμενο ή το κόμμα που υπηρετούν, πως είναι άξιος ο μισθός τους.
Αγωνίζονται να πείσουν ή πιο σωστά να επιβάλουν τον επιδιωκόμενο στόχο του εντολοδότη τους, την αυτοδυναμία του έτερου κόμματος «εξουσίας». Ούτως ώστε να μην διαταραχτεί η πεπατημένη. Στον αγώνα τους αυτό, δοκιμασμένο (μέχρι πρότινος) δημοκοπικό εργαλείο, οι δημο(σ)κοπήσεις. Οι οποίες πλέον, δεν δείχνουν απλώς το κόμμα που θα νικήσει, άλλα δείχνουν (λέει) αυτοδύναμη νίκη αυτού.
Με άλλα λόγια, σύμφωνα με...

τις τελευταίες μετρήσεις, ο Έλληνας έχει χάσει τελείως τον αυτοσεβασμό του. Έχει μετατραπεί σε ένα ανδράποδο, των μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού συμφερόντων που του ορίζουν εξολοκλήρου τη ζωή. Είναι ένα τυφλό, ιδιοτελές πλάσμα, με σκοτισμένη κρίση που του αρέσουν τα πολιτικά παραμύθια της σταθερότητας δια των αυτοδύναμων κυβερνήσεων του δικομματισμού.
Αν στην Ελλάδα του 2009 είναι αληθινά και δεδομένα τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τότε ας πάρουμε ένα φτυάρι και έναν κασμά, να αρχίσουμε το σκάψιμο για να αποδείξουμε στους γύρο μας (εννοείται, τους «ισότιμους εταίρους» Μποτσουάνα, Αιθιοπία κτλ) πως υπάρχει και πιο κάτω από τον πάτο…

16 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΩς ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!!!
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ!!

    11% ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΟΥΤΕ ΣΜΟΚΙΝ....

    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ....

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ Η΄ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ??

    ΜΑΓΙΑ....ΠΑΣΟΚ

    21 Σεπ 2009 1:02:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ιδιωτικά κανάλια μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.
    Εάν δεν καταργηθούν τα ιδιωτικά κανάλια δεν θα ξανάλθει ποτέ η πραγματική δημοκρατία την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΚΑΦΑΛΗΣ ΤΟ ..ΓΙΔΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ !
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ...ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ
    ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ...ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ..ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ...
    ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ....ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ !

    ΜΠΡΑΒΟ !
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ..
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS
    ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ !

    G : ΤΟ ΧΑΛΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ.

    / OΙ ΗΛΙΘΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ
    ΤΟΥ.
    (ΚΕΦΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ) Νο 000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εφημερίδες και τα κανάλια των καναλο-εκβιαστών επιβιώνουν ως πωλητές DVD, λαχείων και διαφημίσεων.

    Το περιεχόμενό τους δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία, έτσι και αλλιώς ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Την «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» την προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης και ο Αλαφούζος κάνουν την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προσπάθεια να κάνουν το Γιωργάκη πρωθυπουργό.
    Χάνοντας τις επόμενες εκλογές το πασόκ θα διασπασθεί και θα τελειώσουμε με το σοσιαλισμό στην Ελλάδα, όπως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ σε κανένα άλλο μέρος του πολιτισμένου κόσμου.
    Δεν αρέσει το σενάριο στους καναλο-εκβιαστές και τους Αμερικανούς, που αλλού θα βρούν πολιτικούς που θα τους κάνουν ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ έναντι της υποστήριξης των ηθοποιών / "τηλε-δημοσιογράφων".

    per

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι ο κακομοίρης ο Γιωργάκης το κύριο πρόβλημα για τις προπτικές της χώρας
    Ο Γιωργάκης είναι απλά ένας Ελληνοαμερικάνος, που εάν δεν είχε διάσημο πατέρα σήμερα θα δούλευε δασκαλάκος σε κάποιο δημόσιο σχολείο στην Αμερική. Μιά μαριονέτα και μάλιστα ψιλο-αστεία.
    Το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας είναι τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα, που ευνοούνται από τη λογική του μεγάλου κράτους.
    Με ένα μεγάλο κράτος κάνουν "εξαιρετικά κερδοφόρες δουλειές" χωρίς αξιόλογο ανταγωνισμό, που θα μπορούσε να ρίξει τα περιθώρια κέρδους τους.
    Τα καρτέλ γιγαντώθηκαν επί Σημίτη και μας πίνουν ασταμάτητα το αίμα. Είτε πρόκειται για τραπεζίτες, είτε σουπερ-μαρκετάδες, είτε πετρελαιάδες, είτε εταιρίες λιανικού εμπορίου, όλοι αυτοί υποστηρίζουν το κόμμα που ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ να αναπτυχθούν καινούργιες επιχειρήσεις.
    Δεν τους συμφέρει ο ανταγωνισμός, όπως δεν τους συμφέρει και η διαφάνεια στις κρατικές προμήθειες.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.
    Αιχμή του δόρατος των ντόπιων συμφερόντων είναι οι γνωστοί 5 επιχειρηματίες που ελέγχουν το 95% των εργαλείων προπαγάνδας, τα ιδιωτικά κανάλια και τις εφημερίδες.
    Αυτοί πληρώνουν πλουσιοπάροχα τους λακέδες δημοσιογράφους.
    Αυτοί κάνουν την τρίχα-τριχιά για τη Ν.Δ. και κρύβουν τις βρωμιές του Γιωργάκη.
    Αυτοί φτιάχνουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις για να φτιάξουν «ρεύμα».
    Όλοι ξέρουμε ότι η δημοκρατία είναι δίκοπο μαχαίρι.
    Εάν ο λαός καταλαβαίνει το παιγνίδι τους, θα κερδίσει.
    Εάν όχι, θα χάσει.
    Όλα τα άλλα είναι μεμψιμοιρίες και κουβέντες καφενείου.
    Ας πάρει ο καθένας τις προσωπικές ευθύνες που του αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΑΦΙΑ
    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία.
    Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.
    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).
    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.
    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και
    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.
    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:
    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,
    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και
    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων
    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.
    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).
    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.
    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.
    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.
    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.
    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.
    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)
    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.
    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.
    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!
    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!
    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.
    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.
    ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.
    (Έρχεται ο γιός της κυρία Τσάντ που «δεν χρωστάει σε κανένα»).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι τελικό.
    Παρόλο το μεγάλο ανταγωνισμό, ο πιο συμπλεγματικός πρασινοφρουρός Θέμος Αναστασιάδης κέρδισε πάλι τις εντυπώσεις στον αγώνα της υποκρισίας, της εμπάθειας, της ψευτιάς και της συκοφαντίας.
    Σήκωσε το κύπελλο της Χρυσής Κουράδας της Ελληνικής δημοσιογραφίας τα δύο συνεχή προηγούμενα χρόνια.
    Βοήθησαν και τα 5 εκατομμύρια που ξέπλυνε, βέβαια.
    Όπως και να το κάνουμε το μετρητό τον εμπνέει τον άνθρωπο.
    Άντε και σε ανώτερα το 2009, βρε χοντρούλη!
    Πάει για το παγκόσμιο ο μπαγάσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η πολιτεία πρέπει να αποσύρει αμέσως τη αστυνομική φύλαξη των πάμπλουτων δημοσιογράφων.
    Ένα σκασμό εκατομμύρια βγάζουν κάθε χρόνο και γιαυτό δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τους αστυνομικούς που φυλάνε όλους αυτούς τους αργυρώνητους τυχοδιώκτες που βλέπουμε στο χαζοκούτι.
    Δεν φτάνει που μας μαυρίζουν την ψυχή από το πρωί μέχρι το βράδυ πρέπει να πληρώνουμε και για τη φύλαξή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ********************************************************

    1. Ο περιοδεύων θίασος ΟΝΝΕΔιτών που ακολουθεί τον απερχόμενο πρωθυπουργό όπου κι αν μιλάει, από τα Μέγαρα μέχρι τα Ιωάννινα, σε λογική οπαδού-χούλιγκαν, ξεσπάθωσε χθες εναντίον του Γ. Παπανδρέου αποκαλώντας τον σε συνθήματα «Αμερικάνο». Ο κ. Καραμανλής, αντί να τους ζητήσει να σταματήσουν τα συνθήματα, έκανε πώς δεν άκουσε, όπως ακριβώς και ο κ. Βουλγαράκης πριν λίγα χρόνια, όταν τα ίδια - είμαστε σίγουροι - «μπουμπούκια» καθύβριζαν χυδαία, ενώπιόν του, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

    2. Δεν έχει πάτο η κατάντια τους. Ο κ. Καραμανλής, αντί να φύγει με αξιοπρέπεια, επιλέγει να αποχωρήσει μέσα στη αισχύνη της πιο άθλιας ακροδεξιάς συκοφαντίας.

    3. Η καλύτερη απάντηση σε όλη αυτή την αθλιότητα ήλθε από τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου στη χθεσινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Απαντώ ότι και τον πατέρα μου τον εμφάνιζε η δεξιά ως πράκτορα της Αμερικής, και από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει την ιστορία.»

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παληκάρι από τα Σφακιά21 Σεπ 2009, 7:13:00 μ.μ.

    Από την Ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους δύο Καρκίνοι του τρώνε τις σάρκες .
    Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις από το 1830 μέχρι σήμερα αντί να προσπαθούν να θεραπεύσουν αυτούς τους καρκίνους τους θρέφουν και τους διογκώνουν.
    Πρωταθλητής στο διόγκωμα απεδείχθη ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής .

    Ποιοί όμως είναι οι Καρκίνοι ;

    Πρώτος είναι η φορτωμένη με εκατοντάδες χιλιάδες αργόμισθους υπαλλήλους Δημόσια Διοίκηση .
    ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις για να διατηρούν κομματικούς στρατούς κατασκευάζουν άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες που τις φορτώνουν με αργόμισθους υπαλλήλους .
    Σήμερα η Ελλάδα των 11 εκατ.κατοίκων έχει περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους από την Γερμανία των 82 εκατ.κατοίκων.

    Δεύτερος καρκίνος είναι η Εκκλησία .
    Δεν εννοώ μόνο την Εκκλησία της Ελλάδος.
    Παντός είδους Εκκλησία που συντηρεί αφορολόγητες μπίζνες εντός της Ελληνικής Δημοκρατίας .
    Ξενοδοχεία , Θέατρα , τεράστια ενοικιαζόμενα ακίνητα , Εκκλησία της Ελλάδας , Αρχιεπισκοπή Κύπρου , Πατριαρχείο Ιερουσαλήμ (όλα τα θέατρα των Αθηνών ανήκουν στον ... Πανάγιο Τάφο )
    Κάποιους φόρους πλήρωναν, μέχρι τον Νοέμβρη 2004 ,που τους φοροαπάλλαξε πλήρως ο Κ.Καραμανλής.
    Τεράστιες εκτάσεις καλλιεργήσιμων αγρών , τα περίφημα ''μετόχια'' έχουν οι Ρασσοφόροι Θεομπαίχτες ανά την Ελλάδα .
    Όπως μας πληροφόρησε ,η διάσημη πλέον, κυρία Πελέκη οι Ρασσοφόροι απέκτησαν τα κτήματα με Σουλτανικά φορμάνια . Τετρακόσια χρόνια έσφαζαν και βασάνιζαν τους Έλληνες οι Οθωμανοί αλλά έδιναν δώρα στους ρασσοφόρους .
    Γιατί ;
    Μήπως επειδή υπήρξαν καλοί φίλοι τους και συνεργάτες ;
    Δεν βρήκε χρήματα στα ταμεία ο Κώστας Καραμανλής αλλά φοροαπάλλαξε τους Δεσποτάδες και ίδρυσε 655 νέους Δημόσιους οργανισμούς ,
    όπως κατήγγειλε η αντιπολίτευση , για να βολέψει τα γαλάζια παιδιά .

    Καλό ταξίδι Κώστα και να μην μας γράφεις .

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Αν ξαναβγεί, λέει, θα διορίσει επόπτη υπουργό για να ελέγχει τους υπουργούς. Μα αυτή είναι δουλειά πρωθυπουργού και καθόλου κάποιου υπουργού. Επομένως αν ξαναβγεί πρωθυπουργός- ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας- θα διορίσει κάποιον σε ρόλο πρωθυπουργού. Έτσι ώστε ο ίδιος ως τύποις πρωθυπουργός να αγοράσει χρόνο για τις χρήσιμες και δημιουργικές ασχολίες του. Όπως Ηome cinema και άλλα τέτοια πρωθυπουργικά καθήκοντα. Πράγμα που σημαίνει πως επί πεντέμισι χρόνια η Νέα Δυστυχία κυβερνούσε ως εικονική πραγματικότητα. Πράγμα που επίσης σημαίνει πως μόλις απομακρύνθηκε ο σκηνοθέτης αυτής της εικονικής πραγματικότητας, δηλαδή ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, αποκαλύφθηκε η γυμνή αλήθεια. Πως η διαχείριση της πραγματικής πραγματικότητας είχε ανατεθεί σε ανίκανους, λαμόγια, ρουσφετολόγους και μπέηδες που τα έκαναν όλα μαντάρα. Όπως και με τη ρητορεία. Ωραία τα λέει, στάχτες και μπούλμπερη τα κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΩΝ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΩΝ και των ΟΙΚΟΝΟΜΕΝΑΚΗΔΩΝ
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ..

    - Κάνουν τα πάντα για να μας προστατέψουν από την λάμψη του μυαλού του Αϊνστάιν-GAP.
    - Τρελλή αβάντα με παρέμβαση ακατανόητη.
    - Κάνουν πως θίγονται κιόλας όταν πριν είκοσι χρόνια έτρεχαν πίσω από τις περιοδίες για να “τσακώσουν” μια είδηση και μια καλή κουβέντα, γλύφοντας δεξιά και αριστερά.
    - Τεμπέληδες και ανίκανοι να προσφέρουν στοιχιώδη ενημέρωση τη στιγμή που με περισπούδαστο ύφος αυτοχαρακτηρίζονται έγκυροι και αντικειμενικοί.

    ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ. ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ .. ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
    ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ.
    Δημοσιοκάφροι γλειώδη σκουπιδοειδή
    απορρίμματα.
    φτου...ΕΜΕΤΟΣ.

    ΣΗΜ. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΓΓΛΟΜΑΘhΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ! ΠΑΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ....ΓΙΑ ΤΗΝ mpaxarigia

    Υ.Γ. ΣΑΛΤΑΡΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    ΤΙ......ΤΡΕΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!
    ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ Ή ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ...ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση