GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα και η απουσία...

Του Δεξιού Είρωνα Έρχονται τα νέα ήθη... Ο Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για το Περιβάλλον και τη Χωροταξία, Σπύρος Κουβέλης έστειλε σε όλους τους συ...

Του Δεξιού Είρωνα

Έρχονται τα νέα ήθη...
Ο Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για το Περιβάλλον και τη Χωροταξία, Σπύρος Κουβέλης έστειλε σε όλους τους συντρόφους, για τη διαμαρτυρία της Παρασκευής στο Σύνταγμα, το ακόλουθο μήνυμα:
"Δυστυχώς δε θα μπορέσω να είμαι μαζί σας απόψε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, καθώς θα είμαι στο εξωτερικό. Πρέπει βλέπετε να μαζέψω τα παιδιά μου από κει που τα παράτησα όταν ξέσπασε η πυρκαγιά και να τα επιστρέψω στη Γαλλία γιατί ανοίγουν τα σχολεία τους…
Με το νου όμως θα είμαι μαζί σας, και πιστεύω και ελπίζω η συμμετοχή μας να είναι μεγάλη
."

23 σχόλια

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Πολύ δούλεμα, ρε παιδιά, δεν καταπίνεται με τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tουλάχιστον αυτός έχει κάποια δικαιολογία !!!
    ΟΧΙ στα Ιδιωτικα, για τους άλλους βέβαια.
    ΕΝΩ.. αυτός ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΧΟΣ τα δικά του τα παιδιά....ΒΕΒΑΙΑ... ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ !
    Είπαμε Σοσιαληστής είναι !
    Δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ σαν τους οπαδούς του.
    ΑΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ?
    ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ?
    ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΣΟΚ....ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί καθυστερημένος θα έμενε αυτός.
    Αφου όλοι όσοι χτυπιούνται για να μην έχουμε ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα ( αριστεροί της πλάκας και της μάσας). Τα παιδιά τους τα σπουδάζουν όλοι οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ σε ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού.

    Ξεχάστε και την κουρούλα του Γιωργάκη
    στην Αγγλία και όλων των υπολοίπων
    ¨"αριστερών" Πολιτικών και δημοσιοκάφρων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ .ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ..ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ?ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΑ?ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ...ΛΑΟΥ..ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑΖΕΤΑΙ..ΜΟΥΦΕΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ-ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΧΡΟΙΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ..ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΩΝ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    Α.Π.Ε.
    Εξακολουθούν (ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ) να μαίνονται οι πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, οι οποίες απειλούν 12 χιλιάδες κτίρια, ένα αστεροσκοπείο και ένα από τα κύρια κέντρα μετάδοσης της περιοχής. Η φωτιά έχει απανθρακώσει από την περασμένη Τετάρτη περισσότερα από 17.000 εκτάρια βλάστησης, ενώ χθες τραγικό θάνατο βρήκαν δύο πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες.
    Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να σταματήσουν την επέλαση της φωτιάς στο όρος Γουίλσον, στον εθνικό δρυμό βόρεια του Λος Άντζελες, όπου υπάρχουν πολλοί αναμεταδότες καθώς και ένα ιστορικής σημασία αστεροσκοπείο.
    Ο κυβερνήτης της πολιτείας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, δήλωσε πως η φωτιά είναι εκτός ελέγχου και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες για εκκένωση, ιδίως μετά τον σοβαρό τραυματισμό τριών πολιτών.
    Ήδη από την Τετάρτη η πολιτεία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
    Περίπου 2 χιλιάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες οι οποίες έχουν κάψει περισσότερα από 142 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους, ενώ έχει δοθεί εντολή για εκκένωση τουλάχιστον 10 χιλιάδων σπιτιών.
    Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. .

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΧΑΧΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΗ ΠΛΑΚΑ....ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΗΤΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ -ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΩΡΑΓΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ- ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SYGGNWMH SE DIAVAZW MHNES TWRA KAI EXW MIA APORIA.OLOYS AYTOUS POY MPAINOUN STA ARTHRA KAI GRAFOUN TIS IDIES MALAKIES PANTOU GIATI DEN TOUS KOVEIS?ALLO 8EMA EXEI TO ARTHRO THN IDIA MALAKIA GRAFOUN AYTOI.ALLA AFOY YPARXOUN TOSO MA TOSO MEGALOI MALAKES STHN ELLADA TI PERIMENETE NA MAS KYVERNHSEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Αναμενόμενο, τουλάχιστον μια δεκαετία βλέπουμε το ίδιο έργο.
    Πρόβλημα του Καραμανλή είναι, άς είχε προνοήσει να τους κάνει τα χατήρια για να μην τον διαβάλλουν. Ο Γιωργάκης, που είναι και υπάκουο παιδί, έχει καταλάβει πιο καλά τη μεγάλη σημασία του πάρε-δώσε με τους καναλάρχες και τους μεγαλο-επιχειρηματίες.
    Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι που μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    ΑΛΛΑ όμως ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    ΤΟΣΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ;
    Το τελευταίο εξάμηνο, πχ, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος
    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης
    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον πονηρούλη Αδόλφο.
    Μόνο τα δελτία καιρού δεν λένε οι νεοφασίστες του Καρατζαφέρη στα ιδιωτικά κανάλια.
    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, τον Αγγελιοφόρο και τις δεκάδες κατασκευαστικές και άλλες επιχειρήσεις σου),
    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),
    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)
    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80;
    Είμαστε πιο μορφωμένοι, πιο πονηρεμένοι, πιο ψαγμένοι και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ από όσο νομίζετε. Εσείς μπορεί να είστε πάμπλουτοι αλλά εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε αυτόν που έχει αναλάβει υποχρεώσεις απέναντί σας, με το αζημίωτο βέβαια. Δυστυχώς για σας, ξέρουμε ότι αυτές τις υποχρεώσεις θα τις πληρώσουμε εμείς και όχι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρέμουν σαν τα ψάρια οι βολεμένοι στα υπουργεία...
    Έχουν χάσει τον ύπνο τους με το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές οι "βολεμένοι" σε υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς, κάποιοι "βλαχοδήμαρχοι" που το έπαιζαν παράγοντες και νταήδες, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ή επερχόμενη ήττα της ΝΔ θα σημάνει και το τέλος της "κυριαρχίας" τους... Από χτες, τη στιγμή της παραίτησης του Γ. Μανώλη, και τις πληροφορίες που φέρουν τον Καραμανλή αποφασισμένο να πάει σε εκλογές τα πρόσωπά τους κοκκίνιζαν από θυμόν και αγανάκτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε ζωα πασοκ. άργησε λίγο η δόση σας, αλλά ήρθε, φρέσκια-φρέσκια αλογίσια σαν την μούρη σας.

    Όπως στους ναρκωμανείς δείνουν μεθαδόνη.
    Ετσι τους ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΟΥΣ πασόκους τους ταίζει το κόμμα τους με οτι μαλακίες βρεί.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    Που.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.
    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. erxontai ta prasina lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Πρέπει βλέπετε να μαζέψω τα παιδιά μου από κει που τα παράτησα όταν ξέσπασε η πυρκαγιά και να τα επιστρέψω στη Γαλλία γιατί ανοίγουν τα σχολεία τους…"

    Γιατί δεν κάθονται να τα πηδήξει κανένας γυμνασιάρχης στυλ Ζαχόχοντρος και μετά να βρουν μια καθηγήτρια με γιο που ενδιαφέρεται για συμβόλαιο με τον ΟΠΑΠ;

    Θα γινόταν με τη μια γιατροί και οι δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιά ζωή οι Δεξιοί το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά ήταν να ρίχνουν λάσπη με τον κουβά, να πουλάνε πατριδοκαπηλεία, να λυμαίνονται το κράτος και να κάνουν προσωπικά ρουσφέτια.
    Ξέχασα βέβαια την ικανότητά τους να φτάνουν την Ελλαδίτσα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και μετά να στρίβουν δια των εκλογών, αφήνοντας τους άλλους να την επανορθώσουν ξανά και να πληρώσουν τα δικά τους εγκλήματα.
    Την τελευταία βέβαια πενταετία, εκπαιδεύτηκαν ικανοποιητικά και στο να κατακαίνε την έρμη Ελλαδίτσα γιατί το real estate είναι στο αίμα τους(Βλέπε Βατοπαίδι, αγοραπωλησίες οικοπέδων, καταπατήσεις οικοπέδων κλπ)
    Αι σιχτίρ αλητήριοι, ρουφιάνιοι, άρχιλήσταχοι.
    Μιλάτε κιόλας!!!!!!
    Αγανακτισμένος Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεξιά υποκείμενα, ξέρουμε και εμείς να κρυφτούμε πίσω από την ανωνυμία και να κάνουμε αναρτήσεις για τον Πρόεδρό σας...

    Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αποκαλείτε τον Πρόεδρο της αντιπολίτευσης, τον αυριανό πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ηλίθιο...

    Εαν είναι ηλίθιος και έχει τόσα αξιώματα, το δικός σας τι είναι που ούτε υφυπουργός δεν είχε γίνει στο κόμμα του θείου του?

    Ξέρετε ότι έχουμε και άλλα πολλά που μπορούμε να πούμε... Δεν είμαστε όμως στο ίδιο επίπεδο με εσας. Το στόμα το χρησιμοποιούμε για να μιλάμε και όχι για να χέζουμε όπως εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ροβόλατα ..ροβόλατα τα γίδια
    ( Ραγκούσης κ.λ.π. )
    και τα πρόβατα .... και τα πρόβατα
    ( Γιωργάκης )...
    ροβόλατα..ροβόλατα.
    &
    Μπήκαν τα γίδια ( πασόκια )
    στο μαντρί... στο μαντρί .

    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΗΜΩΔΕΣ.
    σε μετάφραση, για καθυστερημένα τετράποδα πασόκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα αν ο Γιωργάκης είναι ηλίθιος δεν ξέρω.
    Πανηλίθιος και νουμερο είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ?
    ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ?
    ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ?
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ?
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ?

    ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ !
    ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά, όλοι αυτοί που θεωρούν το υβρεολόγιο ποιότητα και ελευθερία έκφρασης, δεν ξέρουν άλλες λέξεις;
    Και από τη μια και από την άλλη πλευρά - εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ.
    Ως προς την ουσία, πάντως, δεν θα έπρεπε να αναρωτηθούν, οι λαύροι σχολιαστές,μήπως η μητέρα των παιδιών του ανθρώπου είναι Γαλλίδα και στην πατρίδα της θα έπρεπε να πάνε στο σχολείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντε ζωα πασοκ. άργησε λίγο η δόση σας, αλλά ήρθε, φρέσκια-φρέσκια αλογίσια σαν την μούρη σας.

    Όπως στους ναρκωμανείς δείνουν μεθαδόνη.
    Ετσι τους ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΟΥΣ πασόκους τους ταίζει το κόμμα τους με οτι μαλακίες βρεί.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    Που.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.
    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση