GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ και κινηματογράφος...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/ . Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο;; Και όμως γίνεται... Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είχαμε δει την διαφήμισ...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/
.
Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο;; Και όμως γίνεται...
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είχαμε δει την διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ στην TV ακόμα, αλλά να είναι καλά ο Αλέξης την είδαμε στον κινηματογράφο. Ναι ναι, μαζί με τις βαρετές διαφημίσεις τις coca-cola και των τσιγάρων κάπου εκεί ξεπρόβαλε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σας ακούγεται περίεργο;;
Εμάς να δείτε που το βλέπαμε κιόλας!!

6 σχόλια

  1. Αυτό είναι αλήθεια.Στα village στο mall είχε προεκλογικό σποτ του Σύριζα...Πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΡΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας την Καθημερινή, το μάτι μου έπεσε σε μια επιστολή, που έστειλε κάποιος επώνυμα και έκανε αναφορά σε επεισόδιο που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Λάρισας την 18η Σεπ 2009.
    Περίμεναν λοιπόν οι επίσημοι την άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχου, κάτι έγινε και η έκπληξη ήταν, η χυδαία συμπεριφορά του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατά του Υπουργού Χρ.Ζώη,με τις εκφράσεις θα σας ρίξουμε μαύρο στις εκλογές και δέκα ημέρες σας έμειναν ακόμη.
    Αν έτσι συμπεριφέρεται μητροπολίτης, φαντάζεστε τι θα γίνει από τους άλλους.
    Αν το 2004, έλεγε κάτι αντίστοιχο ο μακαριστός Χριστόδουλος, ακόμα και τώρα οι πατσαβουροφυλλάδες θα ζητούσαν την παραίτησή του.
    Είδατε πουθενά να γίνεται θέμα?Αν το έλεγε τώρα ο μητρ.Ανθιμος σε κάποιο βουλευτή του Πασοκ.Δεν το συζητάμε,έπρεπε να παραιτηθεί η Κυβέρνηση,ο Άνθιμος ,επερώτηση στον ΟΗΕ,διάβημα στο ΝΑΤΟκ.λ.π.
    Τελικά ρε παιδί μου η ψυχή φεύγει,το χούι μένει. Αν σπάσει ο διάβολος το πόδι του και έρθει το Πασοκ οι παλιοί ξέρουμε τι μας περιμένει,οι νέοι δυστυχώς δεν ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ...ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ -ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ- ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ -ΛΑΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ- ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ..ΔΕΞΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ..ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ -ΝΔ..ΚΕΝΤΡΟ-ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ..ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ..ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ..ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΛΣΟΚ ...ΠΑΣΟΚ(ΔΕΞΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ..ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ...ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ!!)..Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΛΑΙΤ ΣΑΝΤΗΓΗ ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ..ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση