GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδικείται τη ΝΔ ο Αλογοσκούφης...

Από τον Γιώργο Κρόγια http://krogias.blogspot.com/ O πρώην "Τσάρος" έδωσε στεγνά τη Ν.Δ. !!!! Και την έδωσε δύο φορές!!! 1ον) Λέει...

Από τον Γιώργο Κρόγια
http://krogias.blogspot.com/

O πρώην "Τσάρος" έδωσε στεγνά τη Ν.Δ. !!!!
Και την έδωσε δύο φορές!!!
1ον) Λέει ότι σύμφωνα με την πρόβλεψη του ECONOMIST το έλλειμμα βρίσκεται στο 6,8%!!!!
2ον) Είπε ότι δεν γνωρίζει τα ακριβή στοιχεία του ελλείμματος γιατί δεν είναι υπουργός!!!

Δηλαδή, ουσιαστικά ξεβρακώνει την επικοινωνιακή τακτική της Ν.Δ. και του Καραμανλή, που ζητούν συνέχεια και επιμόνως από το ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα στοιχεία για την δημοσιονομική του πολιτική!!!!
Εδώ ο έως πριν ένα χρόνο "Τσάρος της Οικονομίας" δεν ξέρει τι γίνεται στην οικονομία μας!!!
Ή ξέρει και για αυτό άρχισαν να μας το λένε με το μαλακό, μέσω της... πρόβλεψης του Economist..;
Υ.Γ. Αληθεύει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος μίλησε για έλλειμμα στο 8%; Μήπως είναι και παραπάνω ρε παιδιά;

7 σχόλια

  1. Διαβάζοντας την Καθημερινή, το μάτι μου έπεσε σε μια επιστολή, που έστειλε κάποιος επώνυμα και έκανε αναφορά σε επεισόδιο που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Λάρισας την 18η Σεπ 2009.
    Περίμεναν λοιπόν οι επίσημοι την άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχου, κάτι έγινε και η έκπληξη ήταν, η χυδαία συμπεριφορά του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατά του Υπουργού Χρ.Ζώη,με τις εκφράσεις θα σας ρίξουμε μαύρο στις εκλογές και δέκα ημέρες σας έμειναν ακόμη.
    Αν έτσι συμπεριφέρεται μητροπολίτης, φαντάζεστε τι θα γίνει από τους άλλους.
    Αν το 2004, έλεγε κάτι αντίστοιχο ο μακαριστός Χριστόδουλος, ακόμα και τώρα οι πατσαβουροφυλλάδες θα ζητούσαν την παραίτησή του.
    Είδατε πουθενά να γίνεται θέμα?Αν το έλεγε τώρα ο μητρ.Ανθιμος σε κάποιο βουλευτή του Πασοκ.Δεν το συζητάμε,έπρεπε να παραιτηθεί η Κυβέρνηση,ο Άνθιμος ,επερώτηση στον ΟΗΕ,διάβημα στο ΝΑΤΟκ.λ.π.
    Τελικά ρε παιδί μου η ψυχή φεύγει,το χούι μένει. Αν σπάσει ο διάβολος το πόδι του και έρθει το Πασοκ οι παλιοί ξέρουμε τι μας περιμένει,οι νέοι δυστυχώς δεν ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @10:54:00
    Όταν αναφέρεσαι σε κάποιο γεγονός, να αναφέρεσαι σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το γεγονος, δλδ. Πειραιώς τσαντίστηκε γιατί ο Υπουργός του παρουσιάστηκε ως "Καλησπέρα,είμαι αυτός που δεν σας δίνει το Hummer" (όπως τα μεταφέρει ο διευθυντής του γραφείου του Πειραιώς) και όχι ότι σε συμφέρει για να βγάλεις τυχόν λάθος ειδήσεις.
    Αλλά και κάτι άλλο, μην είναι πλεονέκτης ο Καραμανλής, είχε 2 ευκαιρίες να κυβερνήσει σωστά, δικαιωματικά πρέπει να αλλάξει πρόεδρο η χώρα, όχι μόνο επειδή μέσα σε 54 μήνες έκανε 45 σκάνδαλα, αλλά επειδή είναι τόσο πολύ λίγος γι'αυτόν τον τόπο και το απέδειξε με τον χειρότερο τρόπο, αφήνοντας τους περισσότερους Έλληνες μέσα στην αβεβαιότητα και τη φτώχεια. Όταν λοιπόν κυβερνήσει και ο ΓΑΠ τότε να τον κρίνεις, τώρα κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ. ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ.Ο ΙΔΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ. ΑΥΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΤΟ ΑΝΙΔΕΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΟΙΝΩΣ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΗΣ ΤΑΧΑΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.


    ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΥΤΟ , ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ .


    ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΦΑΓΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ .


    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ...ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ -ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ- ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ -ΛΑΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ- ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ..ΔΕΞΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ..ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ -ΝΔ..ΚΕΝΤΡΟ-ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ..ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ..ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ..ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΛΣΟΚ ...ΠΑΣΟΚ(ΔΕΞΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ..ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ...ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ!!)..Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΛΑΙΤ ΣΑΝΤΗΓΗ ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ..ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση