GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πραξικόπημα στο ΤΥΠΕΤ...

...ναρκοθετεί την αυτοτέλεια του Ταμείου . Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Συνταξιούχο Ε.Τ.Ε. . Σε παράνομη και αντικαταστατική συνεδρίαση ομάδ...

...ναρκοθετεί την αυτοτέλεια του Ταμείου
.
Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ
Συνταξιούχο Ε.Τ.Ε.
.
Σε παράνομη και αντικαταστατική συνεδρίαση ομάδας στελεχών της ΠΑΣΚΕ συνεπικουρούμενη από 2 στελέχη της ΔΑΚΕ, προχώρησαν σε εκλογή ‘νέου προεδρείου’, στο Ταμείο Υγείας των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα (ΤΥΠΕΤ) , χωρίς να προηγηθούν παραιτήσεις των μελών του προηγούμενου προεδρείου και αφού είχε ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του οργάνου και αποχώρησαν 4 σύμβουλοι της ΠΑΣΚΕ(μεταξύ των οποίων και ο νόμιμος πρόεδρος Κων. Ζορμπάς) καθώς και οι σύμβουλοι της ΔΑΣ (πρόσκειται στο Συνασπισμό) ΕΝΙΑΙΑΣ (πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε.) και ενός μέλους της ΔΑΚΕ.
Φυσικά η απόφαση αυτή είναι νομικά ανυπόστατη αλλά δεν παύει να αποτελεί βόμβα για την ίδια την υπόσταση του Ταμείου.
Η ενέργεια αυτή εκτός του ότι...

αποτελεί ωμή πραξικοπηματική ενέργεια που καταλύει κάθε έννοια ψήφου, εκλογής και νόμιμης συγκρότησης οργάνων, υποκρύπτει και ιδιοτέλεια των αφρόνων εκείνων που συνέπραξαν τόσο στο προσκήνιο, αλλά κυρίως από το παρασκήνιο όπου ‘λάθρα βιώνουν’ εδώ και 25 περίπου χρόνια.
Το Ταμείο που ιδρύθηκε το 1930(πριν ακόμα και από το Ι.Κ.Α.) έχει ετήσιο προϋπολογισμό 75εκ. € περίπου…
Οι εμπνευστές των παράνομων σχεδίων σε βάρος του ΤΥΠΕΤ είναι βέβαιο ότι δεν διακατέχονται από διάθεση προσφοράς, αλλά από βουλιμία πλιατσικολογήματος.
Αποτελεί δε μέρος συμφωνίας –πακέτο μεταξύ της (αυτονομημένης από τη κεντρική ηγεσία)ΠΑΣΚΕ /ΕΤΕ και των όψιμων συνεργατών της και για το επερχόμενο συνέδριο της ΟΤΟΕ.
Στους εργαζόμενους της ΕΤΕ είναι γνωστοί οι ισχυροί δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ των στελεχών ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ του χώρου που από κοινού και σε αγαστή συνεργασία από χρόνια προσπαθούν- και σε ένα μεγάλο βαθμό το πετυχαίνουν- να ελέγχουν την τράπεζα από το παρασκήνιο με λογικές παρέας και παράγκας ερήμην αλλά και σε βάρος των απλών συναδέλφων μας .
Οι «αντάρτες» της ΠΑΣΚΕ που καθοδηγούνται από εξωθεσμικό παράγοντα (πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ) αλλά και από πρώην Διοικητικό στέλεχος του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την μετεκλογική αμηχανία και να δημιουργήσουν τετελεσμένα….
Είναι γνωστό ότι από τον περασμένο Ιούλιο η παρασιτική συνδικαλιστική ομάδα που δρα στο παρασκήνιο, είχε σα στόχο τον Πρόεδρο του Ταμείου που όπως φαίνεται αποτελεί εμπόδιο στα άνομα σχέδιά της…
Βέβαια η επίσημη ΠΑΣΚΕ με έγγραφο του Γραμματέα της και Προέδρου της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλου(επισυνάπτεται), αποκηρύσσει τις παράνομες ενέργειες στο ΤΥΠΕΤ. Μια επιστολή που έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους οι «πραξικοπηματίες» σύμβουλοι της ΠΑΣΚΕ στο ΤΥΠΕΤ .
Μένει όμως να αποδειχθεί στη πράξη αν η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ θέλει και μπορεί να επιβάλλει τη νομιμότητα στο ΤΥΠΕΤ ή οι «πραξικοπηματίες» και αυτοί που τους υποκινούν είναι ‘κράτος εν κράτει’…
Επειδή τα όσα παράνομα και αντικαταστατικά συνέβησαν στρέφονται ευθέως κατά του ΤΥΠΕΤ και των συμφερόντων των 60.000 περίπου ασφαλισμένων του, είναι βέβαιο ότι τις επόμενες μέρες η δικαιοσύνη θα κληθεί να αποκαταστήσει τη τάξη που διασαλεύτηκε από το σημερινό πραξικόπημα, κάτι που γνωρίζουν και οι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής. Όπως φυσικά και γνωρίζουν οι νομικοί ‘εγκέφαλοι’ που έδωσαν νομική κάλυψη στις παράνομες αυτές ενέργειες γιατί προτίμησαν να είναι αρεστοί στα ‘νέα αφεντικά’.
Όμως η προάσπιση της αυτοτέλειας του ΤΥΠΕΤ , που σήμερα βάλλεται εκ των έσω, εναπόκειται και στον κάθε ένα από εμάς εργαζόμενο και συνταξιούχο που επιθυμεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο περίθαλψης από το Ταμείο μας μακριά από πολιτικο-συνδικαλιστικές ίντριγκες και βρώμικα παιγνίδια…

21 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΝΑ ΤΟ " ΚΑΤΟΡΘΟΜΑ" ΤΟΥ..ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ... ΤΟΥ ΓΚΟΥΦΗ.

    Συγκροτείται επιτροπή που θα καταγράφει τα βασικά δημοσιονομικά μεγέθη”.

    Μπίνγκο! Απογραφή δεν το έλεγαν αυτό, όχι πολύ παλιότερα;! Ρε, μας δουλεύουν;

    Ο Λαμπράκης γράφει ότι η επιτροπή θα αναζητήσει το πραγματικό ύψος του ελλείματος…
    Καλά αυτοί δεν είπαν 12.5%, στέλνοντας στοιχεία 15 μέρες μετά την ορκομωσία;
    Τί άλλαξε ξαφνικά και θέλουν να το ξαναυπολογίσουν;
    Άλλαξε!

    Η ΕΕ, ο Αλμούνια και ο Γιούγκερ τράβηξαν και τα δυό αυτιά του “κουμπαρά”! Τα είδε όλα! Οι Financial Times το έγραψαν κατηγορηματικά: Το ύψος του ελλείματος αυξάνεται με τρόπο που θυμίζει τα στοιχεία που έστελνε η Ελλάδα για να μπει στην ΟΝΕ!!!!
    Οπότε φτιάχνει μια δήθεν ανεξάρτητη επιτροπή( θυμάστε που καταργούσαν 3000 επιτροπές;;;) για να “αντικειμενικοποιήσει” αυτό που έχει ήδη πει!

    Αθάνατοι ΠΑΣΟΚΟΙ… σε λίγο θα παραμιλάει η υφήλιος με το οικονομικό μοντέλο που θα μειώνει τα ελλείματα και θα αυξάνει τον πλούτο…

    Πώς; χρεώνοντας ακόμα και τα οπίσθια του Ελληνικού λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπάρμπα Γιώργο........ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    Εχει να γίνει της επιτροπής το κάγκελο.

    Επιτροπή για τον εκλογικό νόμο και επιτροπή για τη νέα αρχιτεκτονική στη Διοίκηση συγκροτήθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών και αναλαμβάνουν άμεσα έργο.

    Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τη δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής εμπειρογνωμόνων η οποία θα παρακολουθεί τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας, έλλειμμα, χρέος, ισοζύγιο και άλλα.

    Στο υπουργείο Υγείας σκέφτονται να φτιάξουν επιτροπή που θα ελέγχει τις δαπάνες των νοσοκομείων και τις προμήθειες.

    Η επιτροπή για τις αλλαγές στο Λύκειο και το εξεταστικό σύστημα συνεχίζει στο υπουργείο Παιδείας.

    Ο Α. Λοβέρδος έχει φτιάξει μια επιτροπή που θα μελετήσει τη διαδοχική ασφάλιση και θα δώσει τα συμπεράσματά της ενώ υπάρχει και η επιτροπή για τα βαρέα και ανθυγιεινά.

    Ο Δ. Ρέππας ήδη έχει ανακοινώσει τη δημιουργία μιας επιτροπής ανεξάρτητης, κάτι σαν ΑΣΕΠ για τον έλεγχο της πορείας και της ποιότητας τωνη δημόσιων έργων.

    Η Τίνα Μπιρμπίλη ετοιμάζει μια επιτροπή όπου θα καταγραφούν οι απόψεις και θα μελετηθούν όλα τα σενάρια για τους ημιυπαίθριους χώρους.

    Μας διαφεύγουν αυτή τη στιγμή πόσες άλλες επιτροπές έχουν σχηματιστεί ή πρόκειται να γίνουν σε μια σειρά από υπουργεία.

    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο Μαξίμου; Κόψατε για οικονομία τα υπουργεία και θα γεμίσουμε από επιτροπές; Η μήπως πρόκειται για ένα πλάγιο τρόπο «βολέματος» των ημετέρων οι οποίοι φυσικά στις επιτροπές δεν πάνε με το αζημίωτο;

    Εμείς κακεντρεχείς δεν είμαστε αλλά φοβούμαστε ότι θα γίνει της… επιτροπής το κάγκελο.

    ΚΑΙ του ΠΑΣΟΚ το ΚΑΓΚΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων που εξήγγειλε ο Χρυσοχοίδης...όταν θα συλλαμβάνεται κάποιος...θα οδηγείτε και θα κρατείτε στα αστυνομικά τμήματα ή στα ΚΕΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..."Το Ταμείο που ιδρύθηκε το 1930(πριν ακόμα και από το Ι.Κ.Α.) έχει ετήσιο προϋπολογισμό 75εκ. € περίπου…"

    και η διαχείριση του ταμείου αυτού είνε αναγκαστικά μείζων θέμα για τα κομματόσκυλα του χώρου, φίλους, συγγενείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά θα κάνουν οι εργαζόμενοι στο αμαρτωλό ΤΥΠΕΤ να σκάσουν και να βουλώσουν το στόμα τους.
    Δε φτάνει που έχουν μπεί με μέσο ,δε φτάνει που από το 1978 και μετά γινόντουσαν μαϊμού εξετάσεις πρόσληψης σε μια από τις οποίες είχα πάρει και εγώ μέρος το 1987 αν θυμάμαι καλά μιλάνε και από πάνω.

    Σημειώνω ότι τότε που είχα δώσει εξετάσεις έπαιρναν 25 άτομα στο ΤΥΠΕΤ με εξετάσεις που έδωσα και εγώ στην Πάντειο.
    Είχα πετύχει και ήμουν 23ος στη σειρά με εσωτερική πληροφόρηση εκ των έσω και μετά από μία εβδομάδα μου είπαν τηλεφωνικώς ότι έκαναν λάθος και αντί για 23ος ήμουν 33ος και άρα είχα μείνει εκτός.

    Να πάνε να γαμηθούν λοιπόν και ολόψυχα τους εύχομαι από τον τελευταίο ως τον πιο ψηλά στην ιεραρχία του ΤΥΠΕΤ να μην βρίσκουν τα παιδιά τους δουλειά και να κάνουν οτιδήποτε άλλο από αυτό που σπούδασαν με 500 ευρώ.

    Οπότε βουλώστε το στόμα σας όλοι και μούγγα στη στρούγγα μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην ανακοίνωση που εχει αναρτηθεί στην ιστοσελιδα του ΤΥΠΕΤ (www.typet.gr)ως "ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ" αναφερεται:Την Πεμπτη 27 /10/2009,το Διοικητικο Συμβούλιο του ΤΥΠΕΤ σε ειδική συνεδρίαση των μελών του,προχώρησε στην ανασύνθεση του Προεδρείου,εκλέγοντας τα παρακάτω μέλη:.......
    Επειδή σαν μέλος του ΔΣ απεχώρησα και δεν νομιμοποιησα αυτη την εκλογή, έκπληκτος βλέπω οτι παρουσιάζεται στα μέλη του ΤΥΠΕΤ η ανασύνθεση σαν να εγινε με ομοφωνια.ΑΙΣΧΟΣ
    Β Κωνσταντοπουλος μελος ΔΣ ΤΥΠΕΤ με την ΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο Κος ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ.ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (βενζελικοι) ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΤΥΠΕΤ. Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 65.000 ΜΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ μου άνθρωπε,δεν σου πέρασε απο το μυαλό ότι αυτοί 11 εκλεγμένοι με σταυρό σύμβουλοι του ΤΥΠΕΤ που ΗΤΑΝ στην ίδια παράταξη με αυτόν τον πρόεδρο ζήτησαν να φύγει ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ;
    Και οι 11 ήταν φερέφωνα;
    Επίσης, το ταμείο αυτό είναι αυτοδιοικούμενο άρα ας πει και ο Παναγόπουλος και το ΠΑΣΟΚ ότι θέλει.
    Αυτοί που έχουν την ευθύνη λειτουργίας του αυτοί θα κριθούν.Όλα τα άλλα γέρο είναι αμπελοφιλοσοφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς το βαθύ "εκσυγχρονιστικό" ΠΑΣΟΚ ξαναδείχνει το αππτρόπαιο προσωπό του.
    Οι ίδιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους σταλινικών γκρουπούσκουλων για να μπορέσουν να πάρουν μέρος στην νμή της εξουσίας...
    Οι Τσουκατοπανταγιάδες και οι συν αυτοίς ξανακάνουν την εμφάνισή τους μυρίζοντας (όπως τα σκυλιά το αίμα) την γνωριμή τους μυρωδιά της εξουσίας... Και μη χειρότερα φίλε Γιώργο Δημητρόπουλε. Αποκάλυψες μια φορά τον γνωστό καλπονοθευτή... Και τώρα αποκαλύπτεις την προσπάθεια των ίδιων ανθρώπων να εκμεταλευτούν ένα πρότυπο αυτοδιοικούμενο ασφαλιστικό ταμείο, για να παίξουν παιχνίδια εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 31 10 2009 ΩΡΑ 12. 03 μμ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΚΕ, ΤΟΥΣ 11 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 11 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 11 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΤΥΠΕΤ" ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ(ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ) ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ (ΑΓΟΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ) ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.΄ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΕΧΕΙ 60.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 60.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΗΣ Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Κους ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) Κο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ Κου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΠΡΑΚΙΚΟΠΗΜΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΤΩΝ "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΥΛΟΚΟΠΩΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν θέλετε να καταλάβετε την ουσία αυτών των ενεργειών αρκεί να παρακολουθήσετε το σενάριο της διάλυσης ενός άλλου ιστορικού αυτοδιαχειριζόμενου ταμείου: ΤΑΠΙΛΤΑΤ. Εργοδοτικοί συνδικαλιστές, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ το έχουν φτάσει στο πρόθυρα της χρεωκοπίας... Και εκεί οι ίδιοι άνθρωποι στα παρασκήνια κινούσαν τα νήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ 'ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΚΟΥΚΟΣ' ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ,ΚΟΥΚΟΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΑΡΕΛΗΣ(ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΥΠΕΤ) ΚΑΙ ΟΙ 11 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΜΕΝΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ 11 ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ 1965.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΩΝ, ΧΩΡΩΝ , ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ (ΤΥΠΕΤ) ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55.000 ΛΑΟ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριοι, διαβαζοντας το σχολιο "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΤΥΠΕΤ", του κου Γιωργου Δημητροπουλου συνταξιουχου της ΕΤΕ, σκεφτηκα αν ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοιου ειδους ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ εν ετει 2009 στην ΕΛΛΑΔΑ και συγκεκριμενα σε ενα χωρο οπως αυτον του συνδικαλισμου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ στην κυριολεξια ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ολους τους χωρους εργασιας στην ελλαδα, με ονοματα οπως των ΜΑΥΡΟΥΛΙΔΗ, ΑΛΕΥΡΑ, ΠΟΥΛΗ, ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥ, ΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΖΕΡΒΑΚΗ, ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΟΥΛΗ, ΣΑΡΡΗ, ΚΑΡΛΗ, ΧΡΥΣΑΚΗ, ΠΑΝΟΥΣΗ, ΚΩΣΤΑ ΡΟΥΣΑΚΗ, ΚΟΥΛΙΕΡΗ, ΖΩΓΡΑΦΟ, ΜΑΥΡΟ, ΡΩΤΑ και τοσων αλλων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ συναδελφων που δοξασαν το συνδικαλισκο μας χωρο.Και τωρα ερχονται αυτοι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ συνδικαλιστες, ως μια συμπαγη ΟΜΑΔΑ αποστατωντας απο τις παραταξεις τους ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ και κανουν αυτο το πραξικοπημα, αυτην την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ εις βαρος 55.000 συναδελφων τους , αλλα και του εκλεγμενου Προεδρου του ΤΥΠΕΤ κου Κωστα Ζορμπα. Γιατι αραγε το κανουν αυτο? Τι κινητρα εχουν? Παρακαλω τον κο Γιωργο Δημητροπουλο να ναφερει τους 11 ΕΦΙΑΛΤΕΣ-ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ της ΠΑΣΚΕ και τους 2 της ΔΑΚΕ για να μαθουμε και τα αξιωματα που πηραν. Πρεπει ομως να αναφερει και αυτους τους 4 συνδικαλιστες της ΠΑΣΚΕ που δεν ενεδωσαν στα κελευσματα της ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ , για να μαθουμε ποιους πρεπει να στηριζουμε απο δω και μπρος. Σαυτους πρεπει να πω ΣΥΓΧΑΗΤΗΡΙΑ και να συνεχισουν ΕΤΣΙ. Προσωρινα "εχασαν" μη παιρνοντας καποια θεση απο αυτους που σκεφτηκαν την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ αυτη πραξη της ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ 10.58

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΑΣΚΕ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ-ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ(ΤΣΟΓΛΑΝΟ)ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΑΝΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ: ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ (ΤΣΟΓΛΑΝΟ)ΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕ, Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ ΠΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΠΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
    ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΔΙΚΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΥΠΕΤ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΕΛΕΙ ..ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ, ΤΟ 73,3% ( 11 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Κ. ΖΟΡΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΟΙΜΑΤΙΕΣ,
    ΕΝΩ ΤΟ 26,7% (4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ) ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ.
    ΟΝΤΩΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 11, ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΡΑΝΕΤ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ;
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑΣ. "Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1985...." ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΤΚΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Κ. ΖΟΡΜΠΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10 Νοε 2009 12.41 π.μ Απαντωντας στο σχολιο σου θελω να σου πωοτι εχεις διαβασει με δικο σου τροπο τα σχολια που απευθυνονται σε αυτους τους 11 "συντροφους" και τους χαρακτηρισμους που τους αποδιδονται. Υπενθυμιζω λοιπον οτι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΗΜΑ και τα διαφορα αλλα που λετε οτι τους αποδιδονται, ειναι προβοκατσια . Αυτοι οι 11 εγιναν ολα αυτα που λετε κατ εντολην της ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑΣ γιατι μαλλον δεν αντεξαν στην πιεση που τους ασκηθηκε απ αυτους. Δυστυχως ομως για τους 11 κανοντας αυτο το πραξικοπημα μαζι με τους 2 της ΔΕΞΙΑΣ (ΔΑΚΕ) που θυμιζει σαν πραξη τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του 1965 , εγιναν ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και ετσι θα μεινουν στην ΙΣΤΟΡΙΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΗΜΑ ομως εξοσων διαβασα , αφορα την ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ. Ετσι εχουν τα πραγματα ΑΝΩΝΥΜΕ συντροφε και εαν εισαι ενας απο τους 11 ή ενας εκ της ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ να μην σε ενοχλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση