GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν ήταν άλλος...

Aπό το http://e-politico-gr.blogspot.com/ . Αν υπουργός της Ν.Δ, δύο μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασ...

Aπό το http://e-politico-gr.blogspot.com/
.
Αν υπουργός της Ν.Δ, δύο μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, τολμούσε να υπαινιχτεί ότι σκοπεύει να καταργήσει τις σκοπιές στα αστυνομικά τμήματα θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες…
Μάλιστα τα ΜΜΕ θα ζητούσαν την παραίτησή αφού πρώτα θα είχαν προεξοφλήσει ότι, με την κατάργηση των σκοπιών, την επόμενη φορά οι τρομοκράτες θα έμπαιναν μέσα στα αστυνομικά τμήματα!!!
Όμως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και η νέα κυβέρνηση έχουν την ανοχή της κοινής γνώμης και...

των ΜΜΕ και ένα πολιτικό κεφάλαιο που θα περάσει χρόνος μέχρι να εξαντλήσουν.
Ωστόσο περιμένουμε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να μιλάει λιγότερο και να αποφεύγει στις στομφώδεις διακηρύξεις. Γιατί τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθεί.
Την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως ο κ. Χρυσοχοϊδης ήταν περισσότερο σεμνός, δούλεψε συστηματικά, είχε σημαντική βοήθεια από ξένες μυστικές υπηρεσίες ( λόγω των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων) και υπήρξε τυχερός. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ( ούτε και αυτός) ότι η εξάρθρωση της 17Ν ήταν αποτέλεσμα του ατυχήματος του Θανάση Ξηρού στο λιμάνι του Πειραιά.
Τώρα οι συνθήκες δεν είναι ίδιες και είναι σχεδόν απίθανο να βοηθήσουν σωρευτικά το νέο υπουργό όλοι οι παραπάνω παράγοντες.
Λιγότερα λόγια και περισσότερη σεμνότερα λοιπόν.

29 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
    ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ !
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!
    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
    ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ.....
    Κ.Κ. ΞΕΝΙΤΙΔΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΤΟΝ β΄..........

    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΑΡΟ Ή ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ.
    ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα βρε ανθρωπε του Θεου τωρα καταλαβες οτι ετσι βγηκε κυβερνηση το ΠΑΣΟΚ? με την στηριξη των ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ !! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ???

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΡ...ΔΙΑ ΝΑ ΒΑΖΑΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΤΕ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΟΥΖΑ

    ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΕΙΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ "160 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,ΕΙΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΚΥΜΩΝΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ:"ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ OTI ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΑΠΛΩΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ.
    ΨΕΥΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, - ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ .ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ 30 ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aytos poy evgale to "alites royfianoi dimosiografoi " den eixe adiko, ean itan kyvernisi ND tha eixan anevei sta keramidia oloi toys!!!!!
    Ta kanalia den tha epezan tipote allo.
    Ai sto diaolo sixathika tin fara toys, glyftes einai oloi toys !!!!!!!!.
    kai eseis PRESS tin papia kanete, epi ND eixate skistei stis anartiseis, twra kanete diakopes?? den vlepete tipota?
    gia toys grammateis tipota??
    gia ta stage tipota??
    gia tin astynomia tipota??
    Ti kanete? pezete kai eseis to paixnidaki toy pasok??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Ομότιμο Καθηγητή του Α.Π.Θ., δημοτικιστή κ. Εμμανουήλ Κριαρά. Ο ηλικίας 104 ετών καθηγητής, επανέφερε την παλαιόθεν εκφρασθείσα άποψή του περί κατάργησης της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών από τα γυμνάσια και τον περιορισμό τους μόνο στα λύκεια.

    Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο Γιωργάκης έσπευσε να συμφωνήσει με την πρόταση αυτή. Και αναρωτιόμαστε: αφού ο Γιωργάκης δεν ξέρει ούτε νέα, ούτε αρχαία ελληνικά, πώς ήταν σε θέση να εκφράσει άποψη επί του θέματος; Προφανώς, αφού άκουσε ότι προτείνεται να καταργηθεί κάτι ελληνικό, θα σκέφτηκε "καλή η πρόταση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνεται πως έχει εμπιστοσύνη στο χειριστή . ότι δηλαδή δεν πρόκειται να το εκμεταλευτούν και ο νοών νοείτω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός έλεγε οτι όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει και μόλις ανέλαβε γίνεται το έλα να δείς.
    Αλλο να κοκορεύεσαι στα κανάλια και να κριτικάρεις εκ του ασφαλούς και άλλο να οδηγείς το σκάφος και έξω να έχει φουρτούνα.
    Αντε μάγκα μόλις σου κάνουν και τρίτο χτύπημα οι τύποι σε βλέπω να καταβαίνεις πρώτος από το τραίνο της αλλαγής............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οί βαρύγδουπες δηλώσεις τού Σερίφη τελικά,δέν κάνουν μόνον γιά συνθήματα στούς τοίχους,αλλά καί διά λεύκωμα μέ τά μαργαρητάρια,πού εκσφενδονίζει καθημερινώς!!
    Μάς εκσφενδόνισε καί τό τελευταίο μαργαρητάρι του,αναφερόμενος στούς ψυχανώμαλους δολοφόνους...ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ 19 ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ...!!!
    Ρέ ηλίθιε αυτοί είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΡΟΙ,
    ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!
    Τί ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ,ρέ ηλίθιε!!!!
    Σέ λίγο θά μάς ανακοινώσεις ότι θά τούς μοριοδοτήσεις στίς εισαγωγικές διά τά ΑΕΙ!!
    Άντε ΤΡΑΒΕΣΤΙ,ΗΛΙΘΙΕ,πού μάς έχεις γεμίσει τίς τελευταίες ήμερες,μέ τά ψωλοχύματα τής μαλακίας σου.
    ΣΚΑΣΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΟΒΑΡΑ!!
    Άντε γαμήσου στό φινάλε καί μάς τά έπρηξες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων που εξήγγειλε ο Χρυσοχοίδης...όταν θα συλλαμβάνεται κάποιος...θα οδηγείτε και θα κρατείτε στα αστυνομικά τμήματα ή στα ΚΕΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περισσότερη δημοκρατία σημαίνει διακομματικός έλεγχος της αστυνομίας, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ συνδιοικούν και συνελέγχουν. Και όπως έγραψε η ΑΥΡΙΑΝΗ με μια αμνηστία της 17Ν και πρόσληψη του Κουφοντίνα στην αντιτρομοκρατική να παύσει το φαινόμενο της τρομοκρατίας. Εξ άλλου Αμερικανοί και λοιποί Δυτικοί έχουν τελειώσει . Πλέον Ρώσσοι και Κινέζοι έχουν τον πρώτο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσο κάνει σωστές κινήσεις γιατί να μην έχει τα ΜΜΕ με το μέρος του; Τι δουλειά έχουν 22.000 αστυνομικοί να βαράνε σκοπιές και να αφήνουν τους τρομοκράτες να παίζουν "duck season" με τους αστυνομικούς; ΔΕΝ έχουν ανάγκη τις σκοπιές τα αστυνομικά τμήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΞΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΠΠΟΥΣ,ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΡΟ ΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ
    ΜΙΧΑΛΑΚΗΣΤΗΡΙ ΑΤΟΜΟ.

    Να παραδοθουν αμεσα καλεσε ο κ Χρυσοχοιδης τους εξι καταζητουμενους των Πυρινων της Φωτιας.
    Τιποτα αλλο;

    Μηπως να ερθει και ο Μπιν Λαντεν να παραδοθει ωστε να σας πιστωσουμε και την εξαρθρωση της παγκοσμιας τρομοκρατιας;

    Ο κ Χρυσοχοιδης απο τοτε που αναλαβε το υπουργειο δεν εχει σταματησει να κανει δηλωσεις.Ειναι φοβερο.Καθε μερα και μια δηλωση!

    Λες και δεν υπαρχουν αλλοι υπουργοι σε αυτη την κυβερνηση.Λες και αυτος ο τοπος τα εχει λυσει ολα εκτος απο την ανασφαλεια των πολιτων.

    Η μηπως τελικα αυτος ειναι ο στοχος.Να ασχολουμαστε ολη μερα με την αστυνομευση που σε τελικη αναλυση ειναι κατι το ανεξοδο και οχι με τα προβληματα που οδηγουν σε απογνωση χιλιαδες Ελληνες οπως ανεργεια,συρρικνωση του εισοδηματος ,ακριβεια και απαιτουν ολοκληρωμενες προτασεις, που εμπεριεχουν ομως και πολιτικο κοστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ σωστός ο Χρυσοχοίδης.
    Οι σκοπιές αποτελούν από μόνες τους στόχο.
    Μπορούν να είναι επανδρωμένα τα αστυνομικά τμήματα με οπλισμένους άνδρες εντός αυτών και όχι σε σκοπιές οπου μερικοί χωριάτες που έβαλαν κάποιο μέσο και προσλήφθηκαν στην αστυνομία ,δεν ξέρουν ούτε να μιλούν σε κυρίες και κυρίους που πηγαίνουν σε κάποιο τμήμα για προσωπική τους υπόθεση.

    Οι σκοπιές αποσκοπούν πλεόν μόνο στο να κάνουν παρατηρήσεις στους πολίτες να μην αφήνουν τα αυτοκίνητα τους μπροστά από το τμήμα ή με τρόπο ανακριτικό να ρωτούν τι θέλουμε και πάμε.

    Τι να θέλουμε ρε βλήματα και πηγαίνουμε στο τμήμα ;
    Να αγοράσουμε αγγούρια και μπρόκολα ή να κάνουμε μυστικό rendez-vous με τη παράνομη σχέση μας και τη γκόμενα της διπλανής πόρτας .Μήπως να ρίξουμε ένα κατούρημα ή ένα χέσιμο και να φύγουμε ;

    Για δουλειά πάμε στο τμήμα και αντί να μας μιλούν ωραία και να μας εξυπηρετούν στις άδειες θέσεις parking,μας μιλούν απότομα και απαξιωτικά λες και είμαστε σκουπίδια όλοι ενώ αυτοί που φυλούν τις σκοπιές είναι οι αρχηγοί,τρομάρα τους.

    Καλά κάνει λοιπόν ο Χρυσοχοϊδης και κάνει ενέργειες για να καταργήσει τις σκοπιές.
    Εμείς οι πολίτες δεν θέλουμε κοπρόσκυλα αστυνομικούς να φυλούν τους σκατοδημοσιογράφους και τους πολιτικούς αλλά τους θέλουμε στους δρόμους να περιπολούν και να χαιρόμαστε να τους βλέπουμε και να αισθανόμαστε ασφαλείς.
    Όσο για την κυρία Γιαννάκου που μυξόκλαιγε γιατί ένας αστυνομικός έφυγε έχω να πω τούτο.

    Πόσους θέλει η κυρία Γιαννάκου δηλαδή για να την φυλάνε και άρα για να θέλει προστασία κάτι ύποπτο έχει κάνει ,έτσι δεν είναι ;

    Πιστεύω ότι ήταν μια προβοκάτσια με ΚΕΦΑΛΑΙΟ και για να μην ρίξω το ανάθεμα στην αστυνομία λέω ότι μάλλον το έκανε κάποιος τρίτος ούτε αστυνομικός όπως τους γνωρίζουμε αλλά ούτε και τρομοκράτης.

    Να αποσπαστούν στα αστυνομικά τμήματα που φυτοζωούν, όλοι αυτοί γιατί τους βολεύει να είναι αποσπασμένοι σε φύλαξη προσώπων επειδή δεν αντιμετωπίζουν τους κινδύνους που αντμετωπίζουν οι άλλοι που καθημερινά μοχθούν στο δρόμο για να είμαστε εμείς προστατευμένοι στο βαθμό που είμαστε.

    Πού είναι ρε η αστυνομία στου Παπάγου,στο Χολαργό, στην Αγία Παρασκευή ;
    Περνά ένα περιπολικό κάθε δέκα ημέρες από το δρόμο μας και εμείς κάνουμε τους αστυνομικούς όταν δπύμε κάτι ύποπτο και παίρνουμε τηλέφωνα στο τμήμα μας και ξέρετε τι μας λένε ; Πάρτε το 100 και όχι εμάς αντί να τσακιστούν και να έρθουν σε τρία λεπτά μας λένε να πάρουμε τηλέφωνο το 100 που έρχεται σε μισή ώρα με τρία τέταρτα.

    Μέχρι να έρθει το 100 έφυγε το πουλάκι ρε μπαρούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν συνεχίσει έτσι το ΠΑΣΟΚ το βλέπω στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές να παίρνει 50 %.

    Εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα οι σκοποί (βέβαια δεν φταίνε αυτοί αλλά αυτοί που δίνουν διαταγές) για να μην παρκάρουμε έξω από το τμήμα με τη
    90χρονη μάνα μου η οποία έπρεπε να βάλει γνήσια υποφραφή σε ένα έγγραφο και δε φτάνει που σχεδόν με έβρισε ο σκοπός αλλά μου είπε και αυτός που έκανε το γνήσιο της υπογραφής ότι καλό είναι να πηγαίνουμε στο ΚΕΠ.

    Είπα από μέσα μου : "Άντε γαμήσου βλαχαδερό που θα μου πείς και που θα πάω ,λές και δε ξέρω ότι μπορώ να πάω και στο ΚΕΠ".
    Περίμενα τον μπάτσο να μου κάνει παρατήρηση και να μου υποδείξει που να πάω επειδή βαριούνται να κάνουν αυτοί τη γραφική δουλειά.

    Αφού με βλέπεις ρε βλαχοκόπανε με μια ηλικιωμένη 90 ετών να την υποβαστάζω,εξαντλείς όλη σου την αυστηρότητα στο να μην παρκάρω έξω από το τμήμα με 5 άδειες θέσεις ;

    Που θα πήγαινα ; Για ποτό με τη ηλικιωμένη μάνα μου στο αστυνομικό τμήμα ;

    Πρέπει να άλλάξουν όχι ένα και δύο πράγματα στην ελληνική αστυνομία άλλά όλα.
    Από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ μέχρι και τον τελευταίο καφετζή ή κλητήρα .

    Να βγούν οι αστυνομικοί στους δρόμους με διαταγή και να βάλετε κάμερες πέριξ των τμημάτων και όχι να ρωτώ αστυνομικό φίλο μου που υπηρετεί τώρα και αν μου λέει : Ευτυχώς είμαι σε γραφείο.

    Ευτυχώς γιατί ρε μεγάλε ; Γιατί ήθελες να μπείς στην ελληνική αστυνομία και να έχεις την εξέλιξη του υπαστυνόμου πίσω από ένα γραφείο ;

    Πίσω από τα γραφεία να κάθεται το πολιτικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ και γι αυτό πρέπει να προσληφθεί κόσμος.

    Οι Αστυνομικοί δεν είναι για τα γραφεία αλλά για τη πάταξη του εγκλήματος -οργανωμένου ή μη-.

    Το καταλάβατε ή όχι ;

    Αν δεν το καταλάβατε να ρωτήσετε το κόσμο, τους πολίτες που σας πληρώνει από τους φόρους του.

    Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν σκοπιές στα τμήματα.
    Τα τμήματα είναι σαν πολυκατοικίες ,οργανωμένα,με κάμερες και με τους αστυνομικούς να είναι στους δρόμους δυό-δυό ή τρεις-τρεις σε πεζές περιπολίες.

    Αγοράστε οχήματα ,βγάλτε τους αστυνομικούς στους δρόμους,επενδύστε στην εκπαίδευση τους και πιστέψτε με ,οι πολίτες θα σεβαστούν ξανά την αστυνομία και τους αστυνομικούς και το κυριότερο, θα περιθωριοποιούν με κοινωνική κριτική αυτούς που ενοχλούνται από την παρουσία τους.

    Η Δημοκρατία είναι εδώ από μόνη της αλλά βασική προϋπόθεση για την σωστή της λειτουργία είναι η οργάνωση του κράτους,των πολιτών και των σωμάτων ασφαλείας όλων των όπλων.

    Όταν έχουμε όλα τα παραπάνω τότε η πλειοψηφία του κόσμου δεν αφήνει περιθώρια στους λίγους για να ανατρέψουν την κατάσταση όταν είναι σωστή και αποτελεσματική.

    Η Δημοκρατία λειτουργεί άψογα όταν η πλειοψηφία του λαού είναι ευχαριστημένη από την ζωή της ,την καθημερινότητα της.
    Γι αυτό στις ημέρες μας η Δημοκρατία έχει πρόβλημα.
    Γι αυτό,επειδή οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι από τη ζωή που τους προσφέρει το κράτος μας.

    Αν ο πολίτης είναι ευχαριστημένος τότε και η στάση του απέναντι στο κράτος θα είναι διαφορετική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλα ξεφτιλες γραφουμε και τα θαβετε και βγαζετε μονο τα υπερ.
    πολυ ρόμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σωστός 6:51

    και εγώ ταξιδεύω πολύ και πουθενά σε όλο το δυτικό κόσμο δεν είδα τέτοιο θέαμα που βλέπω στην Ελλάδα.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου θα σαρώσει αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό.

    Πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα του παρελθόντος και να φτιάξουμε την Ελλάδα του μέλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΕΙΑ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 6.51
    E TU CHI SEI?
    LO SAI CHE TRA IL 1965 SINO IL 1975 , CI SONO STATI 500 VITIME TUTTI POLICIOTTI?
    LO SAI CHE DURANTE LE ATTIVITA' TRRORISTICHE DELLE ''BR'' CI SONO STATE ALTRETANTE VITIME ,SIA CIVILI CHE POLICIOTTI?

    QUI SIAMMO 40 ANNI IN DIETRO, COME HAI SCRITTO ,PERO' QUALQUNO DEVE FARE NA SENTINELLA, SE NO

    CI VORREBBE ALMENO UN MONITOR CON UN CIRCUITO CHIUSO PER OSSERVARE I DINTORNI...
    TANTI SALUTI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΘΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. H Damanaki htan kalyteri gia to Prostasias
    Giorgo gia ton Xryso....dioxton tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΠΡΟ ΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ
    ΜΙΧΑΛΑΚΗΣΤΗΡΙ ΑΤΟΜΟ.

    Να παραδοθουν αμεσα καλεσε ο κ Χρυσοχοιδης τους εξι καταζητουμενους των Πυρινων της Φωτιας.
    Τιποτα αλλο;

    Μηπως να ερθει και ο Μπιν Λαντεν να παραδοθει ωστε να σας πιστωσουμε και την εξαρθρωση της παγκοσμιας τρομοκρατιας;

    Ο κ Χρυσοχοιδης απο τοτε που αναλαβε το υπουργειο δεν εχει σταματησει να κανει δηλωσεις.Ειναι φοβερο.Καθε μερα και μια δηλωση!

    Λες και δεν υπαρχουν αλλοι υπουργοι σε αυτη την κυβερνηση.Λες και αυτος ο τοπος τα εχει λυσει ολα εκτος απο την ανασφαλεια των πολιτων.

    Η μηπως τελικα αυτος ειναι ο στοχος.Να ασχολουμαστε ολη μερα με την αστυνομευση που σε τελικη αναλυση ειναι κατι το ανεξοδο και οχι με τα προβληματα που οδηγουν σε απογνωση χιλιαδες Ελληνες οπως ανεργεια,συρρικνωση του εισοδηματος ,ακριβεια και απαιτουν ολοκληρωμενες προτασεις, που εμπεριεχουν ομως και πολιτικο κοστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 6.51 GRAZIE TANTO .AI RAGIONE .E VERO PER LE VITIME .PERO QUI IN GRECIA LO SANO TOYTO . SE UNO VUOLE CAMPIARE CUALCE COSA LO PRENDONO I ZIRO
    TANTI SALUTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οσα βλέπει η πεθερα παλι !!!

    Εδω κρατανε ανθρωπους στα κρατητηρια των τμηματων κανα τριμηνο οι σκοπιες τους μαραναν!!!

    να δω ποτε θα καταργηθουν τα νουμερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν ηταν ο Πακης ας πουμε ,δεν θα καταργουσε τις σκοπιες,αλλα θα κατηργουσε την ιδια την αστυνομια,αφου οι αστυνομικοι ειχαν κλειστει στα αστυνομικα τμηματα απο τους πιτσιρικαδες που τους πεταγαν μολοτωφ.Αντε ρε με τον αχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση