GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ δουλειά έχει ο Μαγκριώτης...

...ΤΩΡΑ στην εκπομπή του Ευαγγελάτου; . Από το http://aratepylas.blogspot.com . Ο κος Μαγκριώτης τιμήθηκε από τον Πρωθυπουργό με τη θέση το...

...ΤΩΡΑ στην εκπομπή του Ευαγγελάτου;
.
Από το http://aratepylas.blogspot.com
.
Ο κος Μαγκριώτης τιμήθηκε από τον Πρωθυπουργό με τη θέση του υφυπουργού Δ.Ε. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ τί δουλειά έχει σήμερα το βράδυ στην εκπομπή του Ευαγγελάτου, όπου μαλλιοτραβούνται η Παπακώστα και ο Μανώλης της ΝΔ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ δουλειά στο υφυπουργείο του; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μελετήσει φακέλους;
Και αν έπρεπε να μιλήσει στην εκπομπή και κάποιος από το Πασόκ, δεν μπορούσε να πάει ένας βουλευτής; Επρεπε να παρευρεθεί ένας υφυπουργός;
Κύριε Πάγκαλε, κύριε Παμπούκη, έχετε το λόγο!

22 σχόλια

  1. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου.Τέρμα οι μαϊντανοί στα κανάλια.Τώρα είναι ώρα γιά δουλειά.Σηκώνουμε τα μανίκια.Τέρμα οι δημόσιες σχέσεις.
    Και στο κάτω κάτω ας κάνουν τόπο τα επί πολλά χρόνια προβεβλημένα στελέχη να γνωρίσει ο κόσμος και τούς νέους βουλευτές.
    Όλοι θέλουμε να γνωρίσουμε τις νέες φάτσες στην πολιτική σκηνή.Μας κουράσατε εσείς οι παλιοί.Καλό θα σας κάνει να απέχετε κάποιο διάστημα από τα κανάλια.Δεν σας τα λένε αυτά οι επικοινωνιολόγοι? Είναι γνωστά αυτά.
    Μαγκριώτη ακούς?Σε ήξερα γιά σοβαρό και εργατικό.Μη μας το χαλάς τώρα.Τι γυρεύεις εσύ μέσα στις κοκκορομαχίες σε ξένο αχυρώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως, δεν ειθελε να παει αποψε σπιτι του να ηρεμησει και να συκωθει αυριο το πρωι να παει στο γραφειο του φρεσκος και να χεκινησει να δουλευει? Τι την ηθελε την λεζαντα αποψε? Δεν χορτασε λεζαντα και παρλα ενα μηνα τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηπως δεν καταλαβε οτι εχει αλλαηει κυβέρνηση?να τον στειλουμε σπιτι του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οντως η παρουσία του ξένισε.
    Οπως, είναι προφανές, ότι η εκπομπή είχε σχεδιαστεί πριν την υφυπουργοποίηση του κ. Μαγκριώτη, ως καλεσμένου από το ΠΑΣΟΚ (Παπανδρεϊκού) και Παπαντωνίου από το ΠΑΣΟΚ (Σημιτικό).

    Για μένα, σημαντικό είναι ότι σε λίγο θα αρχίσουν να αποδεικνύονται φρούδες οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΓΑΠ για "παροχές".
    Η αναδίπλωση φάνηκε και από τις τοποθετήσεις του Μαγκριώτη.
    "Μακεδονικό" και δημοψήφισμα σχεδίου επίλυσης του Κυπριακού (στο πρώτο εξάμηνο του 2010) θα είναι δύο ζητήματα, όπου θα δώσει εξετάσεις ο φιλο-αμερικάνος ΓΑΠ.
    Στα ζητήματα αυτά, ο ΓΑΠ θα έχει αμέριστη συναίνεση από την κυρά Ντόρα, όπως φάνηκε και από την παράδοση-παραλαβή του Υπεξ.
    Οι μεγαλοκαναλάρχες/μεγαλοεκδότες την προωθούν (από καιρό)στην ηγεσία της ΝΔ, με τον ίδιο ζήλο που προώθησαν τον ΓΑΠ στην πρωθυπουργία.
    Ζρυσή εφεδρία ο Βενιζέλος και ο Σουφλιάς (προτεινόμενος ως Πρόεδρος Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ το Μάρτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμος 04.00 πμ: μιας και είμαι ο ... συντάκτης της ανάρτησης, να σου πω ότι καμμία αναδίπλωση δεν υπήρξε από τον μαγκριώτη στο θέμα του επιδόματος. Ο Λοβέρδος προεκλογικά είχε πει ότι το επίδομα θα ήταν ΣΤΑ ΟΡΙΑ του αφορολόγητου (πάνω-κάτω 12.500 ευρώ), ο Μαγκριώτης είπε ότι θα είναι ΑΚΙΒΩΣ για τα 12.500 ευρώ. ΟΜΩΣ και οι 2 (Λοβέρδος, Μαγκριώτης) είναι αναρμόδιοι, αρμόδιο είναι το οικονομικό επιτελείο, που θα τσεκάρει και το ταμείο που θα βρει. Επομένως, μην προκαταλαμβάνεις τις εξελίξεις. Και τα μισά, από όσα είπε, να κάνει το πασόκ κέρδος θα είναι για τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ! ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΕΥΑΓΚΕΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΙΝΕ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ TON ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ- ΦΑΤΙΝE ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλιό λαμόγιο ο Μαγκριώτης, ξέρει πολύ καλά ότι: Η πολιτική του επιβίωση, εξαρτάται από τους νταβατζίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΕΕ... ΛΟΙΠΟΝ !

    Εγω και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες περιμένουμε να διαγραφούν τα χρέη,

    να πέσουν δισεκατομμύρια στην αγορά,
    να εκπληρώσει το κράτος τις υποχρεώσεις του στους προμηθευτές τους,
    να γίνουν προσλήψεις,
    να πέσουν χρήματα στην υγεία και την παιδεία,
    να αυξηθούν οι συντάξεις και οι μισθοί και ΄λα αυτά και άλλα ΑΜΕΣΑ σύμφωνα με τα προεκλογικά υποσχεθέντα του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε η ΝΔ. Ο Ελληνικός λαός εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ.

    και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα να γίνεουν αυτά που υποσχέθηκε, αφού ο ίδιος ο Παπανδρέου είπε ότι είναι θέμα 100 ημερών.

    Τώρα δεν υπάρχει καν αντιπολίτευση…τι περιμένετε δώστε τα ΛΕΦΤΑ στον ΛΑΟ!

    Υ.Γ Καταλάβατε αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ σε τι καιάδα σας οδηγεί ο πανέξυπνος προεδρό σας ?
    Τώρα είναι ακόμα καλοκαιράκι, αλλά το χειμώνα θα σαρωθεί η αγορά από κινητοπιήσεις και απεργείες και οι δικαιολογίες ότι δεν υπάρχουν λεφτά δεν πιάνει.
    Αφού ο ΓΚΑΠ και σήμερα πάλι είπε “Λεφτά υπάρχουν”!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκουσα σήμερα στις ειδήσεις ότι κατασχέθηκε μια πολύ μεγάλη ποσότητα αλλοιωμένων τροφίμων που προοριζόταν για το Τζανειο Νοσοκομείο, και αναρωτήθηκα πόσο ελεεινά καθάρματα πρέπει να είναι αυτοί οι υπάνθρωποι όχι μόνο οι έμποροι αλλά και οι Σιτιστές των Νοσοκομείων και Ιδρυμάτων και αν πρέπει αν ζουν ανάμεσα μας. αυτοί είναι χειρότεροι και από τους Εγκληματίες. είναι σιχαμένα ερπετά και ντροπή για τον Πολιτισμό. Π Ρ Ε Π Ε Ι τώρα η νέα κυβέρνηση να τους τιμωρήσει παραδειγματικά κάνοντας μια Γενναία αρχη
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ .

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ... ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !!!ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ;;;
    ΟΥΣΤ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΡΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Σ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛ ΟΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ κ.ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ BLOG ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ,ΑΛΛΙΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ.
    ΤΩΡΑ ?
    ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ
    ΜΕ ΠΑΡΑΘΑΛΛΑΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ
    ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΗ.

    - ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ.. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TOU TIN EFERE XIOTIKA O EVAGELATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και 'γώ πιστέυω οτι του την έφερε ο Ευαγγελάτος.

    Μάθαμε τώρα.. όλοι μόνιμοι στο δημόσιο θέλουν να γίνουν.

    Τους πήραν με τα stage και τώρα ονειρέυονται διορισμό.

    Κάλα τους είπε ο Μαγκριώτης. Τέρμα αυτά που ξέρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας μην είμαστε σκληροί διαιτητές.Γιά την ώρα του βγάζουμε απλώς κίτρινη κάρτα.
    Είναι βλέπετε και η αρχή του αγώνα οπότε ας είμαστε λίγο ελαστικοί.Έχουμε καιρό να κάνουμε κάποιους κώλους να σφίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Μαγκριώτης πήγε καλύερα από την άλλη φορά στις εκλογές, αφού εκτόπισε την "πριγκίπισα" Εύα από την τέταρτη στην πέμπτη θέση. Μένει να φανεί αν ο λαός που τον τίμησε θα δικαιωθεί ή όχι. Μια φορά είναι συμπαθής και προσηνής ο τυπάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Μαγκριώτης ήταν τόσα χρόνια αντίλογος του Σουφλιά για τα δημόσια έργα.
    Δεν χρειάζεται να μελετήσει γιατί τα ξέρει καλύτερα από τον Σουφλιά που ήταν υπουργός.
    Αν κάποιοι δεξιοί δεν μπορούν να χωνέψουν τη συντριβή τους, δεν χρειάζεται να βλέπουν φαντάσματα παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Μαγκριώτης έκανε το ίδιο με τον Πάγκαλο στη MEGA βραδυά των Ιμίων. Πώς λοιπόν να του γαυγίσει τώρα ο Θόδωρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αγαπητό Press-gr, αφού σε ευχαριστήσω για την αναδημοσίευση της ανάρτησης, να σε πληροφορήσω για τα εξής: για να μην είμαστε εντελώς άδικοι, σήμερα το πρωί (9/10), ο Μαγκριώτης μου έστειλε με mail μία ευγενέστατη απάντηση που, αν μη τι άλλο, δείχνει αμεσότητα: http://aratepylas.blogspot.com/2009/10/blog-post_2045.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναδημοσίευση ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ "..ΜΑΣ" .

    Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο

    ΕΠΕΙΓΟΝ—————–
    Προς τον Αξιότιμον Κυριον Πρωθυπουργον,
    Κοινοποιηση,
    -Αρχηγους των εν τη Βουλή Κομματων,
    -Αρτι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ελληνικου Κοινοβουλίου,[δυο εκ των οποίων εχω και σταυροδοτησει]
    -Προεδρον της Κυπριακής Δημοκρατιας,
    -Αρχηγους των Κυπριακων Κομματων,
    -ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλαδας- Κυπρου,

    Αθηνα 7η Οκτωβριου 2009,

    Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
    Κυριες και Κυριοι,

    1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

    2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου “Εθνικής” απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;

    3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;; )

    4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

    Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .

    Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,

    Δημητρης Αλευρομαγειρος,
    Αντιστρατηγος ε.α,
    Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση