GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να ψηφίσουν για πρόεδρο όλα τα μέλη της ΝΔ

...ζήτησε και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος: "Όχι σε συνέδριο με όρους πασαρέλας" . Την πρόταση να ψηφίσουν για την εκλογή του νέου αρχη...

...ζήτησε και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος: "Όχι σε συνέδριο με όρους πασαρέλας"
.
Την πρόταση να ψηφίσουν για την εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ όλα τα μέλη του κόμματος διατύπωσε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο βουλευτής πια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζήτησε το έκτακτο συνέδριο να μη γίνει με όρους πασαρέλας αλλά με πολιτικούς όρους. Μίλησε για υποψηφιότητα που να συνθέτει και να ενώνει, ενώ ερωτηθείς σχετικά, καυτηρίασε την εικόνα που δίδουν αποτυχόντες βουλευτές σε πάνελ τηλεοπτικών σταθμών, που όπως είπε ενοχλούν τη βάση της ΝΔ, περιφέροντας την πικρία τους με όρους πολιτικού ξεκατινιάσματος. Επίσης ζήτησε απ’ όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας υποψηφιότητας από τη νεότερη γενιά των σαραντάρηδων.
Στη συνέντευξή του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος είπε μεταξύ άλλων τα εξής:...


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Γιατί τα έχετε βάλει, όχι εσείς προσωπικά, με τον κ. Σουφλιά, με τον κ. Λούλη, με τον κ. Παυλόπουλο. Φταίνε μόνο αυτοί για την αποτυχία της ΝΔ; Ήταν θέμα προσώπων κατά την κρίση σας;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Για την εκλογική ήττα, αυτή τη συντριβή που υποστήκαμε, θα πρέπει να μιλήσουμε πολιτικά, να σταματήσει αυτό το δημόσιο ξεκατίνιασμα, η περιφερόμενη πικρία πολλών αποτυχόντων βουλευτών που ενοχλεί πολύ τον κόσμο της ΝΔ. Θα πρέπει η συζήτηση να γίνει με όρους πολιτικής, να δούμε τι έφταιξε πραγματικά. Θεωρώ πολύ ρηχή, επιδερμική την ανάλυση ότι βασικό αίτιο της ήττας ήταν ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών. Νομίζω ότι τις εκλογές τις χάσαμε για τα λάθη που κάναμε και για όσα εγκαίρως δεν πράξαμε. Έχουμε μπροστά μας το χρόνο για την διεξαγωγή του συνεδρίου και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερος, δεν νομίζω ότι αρκεί ο ένας μήνας.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Υπάρχουν σχόλια στελεχών σας που προτρέπουν σε αυτή την κατεύθυνση και άλλων παραιτήσεων.»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Λυπάμαι πάρα πολύ όταν ακούω, ιδιαίτερα από στελέχη, που με την συμπεριφορά τους και την διαδρομή τους όσο ήταν στη κυβέρνηση δημιούργησαν προβλήματα και έβλαψαν την εικόνα της ΝΔ, να εμφανίζονται σήμερα ως τιμητές, απευθύνοντας μομφή προς άλλα στελέχη και παράγοντες της ΝΔ.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Πόσο πραγματικά έφταιξε αυτή η συμπεριφορά κάποιων, που το έπαιζαν μικροί Ναπολέοντες;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας. Ήμουνα από αυτούς που πολλές φορές κατήγγειλα τέτοιες συμπεριφορές, καυτηρίασα λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες, μεταφέροντας ουσιαστικά την πικρία, τα εύλογα παράπονα, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς του κόσμου. Κατόπιν εορτής, το να εμφανίζονται τιμητές, διάφοροι που διατέλεσαν μάλιστα και υπουργοί και έχουν μερίδιο ευθύνης στη συνολική εικόνα της ΝΔ, νομίζω ότι προκαλούν τον κόσμο της ΝΔ, που περιμένει από όλους μας αυτοκριτική, γιατί το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ; «Έχετε καταλήξει σε ένα βασικό συμπέρασμα για το τι έφταιξε;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Νομίζω ότι ενόχλησαν πάρα πολύ την κοινωνία οι προκλητικές συμπεριφορές, οι υποθέσεις που είχαν οσμή σκανδάλων, καθώς επίσης και το ότι φάνηκε κάποιες στιγμές ότι υπάρχει ανοχή σε σκανδαλώδεις συμπεριφορές.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Μήπως ενόχλησαν και οι πολιτικές σας;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Αναμφίβολα υπήρξαν λάθη. Αλλά αν δείτε πότε αρχίζει η δημοσκοπική κατρακύλα της ΝΔ θα συμφωνήσετε νομίζω μαζί μου...»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Μετά τη ΔΕΘ.»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Εκείνο που έπληξε την παράταξη της ΝΔ ήταν η απώλεια του ηθικού πλεονεκτήματος που είχε. Μετά τη ΔΕΘ φάνηκε ότι ανεχόμαστε και συγκαλύπτουμε συμπεριφορές που προκαλούν την κοινωνία. Θα πρέπει λοιπόν, να προχωρήσουμε συντεταγμένα σε ένα συνέδριο που θα επιτρέψει την ανασύνταξη των δυνάμεων μας. Υπάρχει ένας προβληματισμός μεταξύ πολλών στελεχών, πολλών βουλευτών της ΝΔ για την πορεία που φαίνεται να δρομολογείται προς το συνέδριο. Νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Η εκλογή νέας ηγεσίας δεν πρέπει να γίνει με όρους απλά πασαρέλας, αλλά να ακούσουμε πολιτικές θέσεις, μια πλατφόρμα προτάσεων.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Μέχρι πότε πρέπει να κρατήσει η διαδικασία αυτή;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Νομίζω και δυο και τρεις μήνες είναι αρκετοί, αλλά μην μπούμε με τα στενά περιθώρια που ακούω των τεσσάρων εβδομάδων για να εκλέξουμε αρχηγό.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Αυτά που ακούγονται ως πρόταση από στελέχη σας, η εκλογή του προέδρου να γίνεται από τη βάση, θα το πράξετε;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να εμπιστευτούμε ακόμα περισσότερο τα στελέχη και την οργανωμένη βάση της ΝΔ. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του κόμματος, όσοι έχουν ταυτότητα μέλους της ΝΔ πιστεύω ότι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν γνώμη, να διατυπώσουν άποψη, να έχουν λόγο.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Και να ψηφίσουν;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Και να ψηφίσουν βέβαια.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Κατά την κρίση σας, μήπως θα πρέπει να υπάρξει πάντοτε κάτι το εντελώς νέο, με την έννοια ένας άνθρωπος από τη γενιά των σαραντάρηδων;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ; «Πιστεύω ότι σήμερα χρειαζόμαστε μια υποψηφιότητα που να μπορεί να ενώνει, να συνθέτει, όχι μια υποψηφιότητα που να διχάζει, όχι μια υποψηφιότητα που να έχει αναφορές στο παρελθόν που τραυμάτισαν, που πλήγωσαν την παράταξη.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Μια υποψηφιότητα από τη γενιά των σαραντάρηδων κατά συνέπεια;»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα ήταν ευχής έργο και υπάρχουν αρκετοί και αξιόλογοι συνάδελφοι από τη γενιά των σαραντάρηδων. Πιστεύω άτι θα πρέπει να αναληφθεί το ρίσκο μιας τέτοιας πρωτοβουλίας.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ; «Ακούγεται το όνομα του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Ένας άνθρωπος νέος. Θα ήθελα την γνώμη σας.»
Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Γιατί όχι, αλλά δεν είναι μόνο ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ανέφερα νωρίτερα. Θα μπορούσε να είναι και ο Κωστής Χατζηδάκης, θα μπορούσε να είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μπορούσε να είναι και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Το ζήτημα είναι να δούμε με τι χαρακτηριστικά θα πάμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.»

16 σχόλια

  1. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛ@@@ΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή η πρόταση του Χαρακόπουλου. Αλλά ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάλυση των πιθανών υποψηφίων:

    http://greekpolitics.pblogs.gr/2009/10/h-mellontikh-hgesia-ths-nd-syllogismoi-kai-sygkritikh-analysh-tw.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λόλα της λέω,
    μ' αρέσεις πολύ,
    θά' θελες να πάμε
    για κανα καβλί
    μωρή ψώλα;
    λα λα λα Λόλα...
    λα λα λα λα Λόλα!

    Λόλα φορ πρέζιντεντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο πότε η οπαδοποίηση, η ανεκτικότητα, η αδυναμία διευθέτησης των τοπικών και διεθνών προβλημάτων, αποτελούν "σωστή πολιτική" ;
    Όταν , για χρόνια, καυτά γεγονότα περνούσαν απο μπροστά μόνα τους και το μόνο ενδιαφέρον ήταν μη χαθεί η αρχηγία, αυτό θεωρείται τώρα επιτυχία;
    Η τυφλή προσωπική φιλοδοξία φέρει μεγάλη ευθύνη στη πρόσφατη αποτυχία της ΝΔ.
    Δυστυχώς μόνο παράταση κρίσης διαβλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaaxaxaxxaxaaxaxax
    θα πεθανουμε στο γελιο με το συνεδριο της ΝΔουλας.βαλτε και τον θεο τον ιδιο κυβερνηση δεν προκειτε να ξαναδειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρακόπουλε,τόσον εσύ όσον καί πολλοί άλλοι σάν εσένα,δέν είχατε/έχετε αντιληφθή,ότι ή ΝΔ ήτο κι είναι ακόμη ό ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!
    Οί πρισσότεροι από σάς καί χθές καί σήμερα,είσθε ένα ΤΙΠΟΤΕ/ΜΗΔΕΝ/
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ/ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ/ΗΛΙΘΙΟΙ/
    ΜΑΛΑΚΚΕΣ!!!
    Αφήστε λοιπόν τό ξέσκισμα καί νά πάτε νά γαμ...... ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! ΑΚΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!! ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ?? ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ? Η ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ?? ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΠΙΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ,ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pantos san tin kseftila tou pasok me enan mono ipopsifio ton giorgaki, den prokeitai na ksanaginei.

    gelase olo to voreio imisfairio me ekeino to skiniko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΑ ΑΥΤΗΝ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ.
    ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ [ΚΩΣΤΑΚΗΣ.ΝΤΟΡΑ, ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ]
    ΑΔΗΦΑΓΟΙ,ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΤΖΗΔΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ,ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαλάκα 12:42:00 μμ
    βλέπεις ότι ο "Γιωργάκης" προηγείται κάπου 7 χρόνια απο σας??? Τότε κοροιδεύατε, τώρα όλοι οι δελφίνοι σας ζητάνε ψήφο άμεσα από τον λαό!!!!
    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙΜ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ
    ΜΕΣΩ PRESS
    γαμησέ τα ψηφοφορίες
    OYTE στους ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ
    ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν πάς να τραβήξεις καμμιά παχειά να ... ξεθυμάνει και λίγο????
    Μας τάκανες τσουρέκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναδημοσίευση ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ "..ΜΑΣ" .

    Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο

    ΕΠΕΙΓΟΝ—————–
    Προς τον Αξιότιμον Κυριον Πρωθυπουργον,
    Κοινοποιηση,
    -Αρχηγους των εν τη Βουλή Κομματων,
    -Αρτι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ελληνικου Κοινοβουλίου,[δυο εκ των οποίων εχω και σταυροδοτησει]
    -Προεδρον της Κυπριακής Δημοκρατιας,
    -Αρχηγους των Κυπριακων Κομματων,
    -ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλαδας- Κυπρου,

    Αθηνα 7η Οκτωβριου 2009,

    Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
    Κυριες και Κυριοι,

    1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

    2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου “Εθνικής” απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;

    3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;; )

    4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

    Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .

    Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,

    Δημητρης Αλευρομαγειρος,
    Αντιστρατηγος ε.α,
    Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση