GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τείχος των δακρύων...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/ . Βλέπω στα λαϊκίστικα κανάλια να κλαίνε εκφωνητές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι(;), και πολλά ...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/
.
Βλέπω στα λαϊκίστικα κανάλια να κλαίνε εκφωνητές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι(;), και πολλά νέα παιδιά επειδή σε λίγο θα διακοπεί μια άθλια εκμετάλλευση ανθρώπων από ανθρώπους μέσω των προγραμμάτων μαθητείας stage.
Βλέπω νέα παιδιά να παρακαλούν να διατηρηθεί ένα καθεστώς δουλείας, ανασφάλιστης εργασίας, χωρίς άδεια, χωρίς επίδομα Χριστουγέννων και Πάσχα, χωρίς νυχτερινά και αργίες, και να προτρέπουν τους τηλεοπτικούς καλοπληρωμένους «κηφήνες» να τους λυπηθούν και από πάνω.
Βλέπω Γιακουμάτους και...

άλλους πολιτικάντηδες να χύνουν ποταμούς δακρύων γιατί δεν θα μπορούν σε λίγο να πουλάνε φτηνή εξυπηρέτηση σε νέους, που το μόνο τους ιδανικό είναι το προσωπικό βόλεμα στο δημόσιο. Κλαίνε γιατί θα χάσουν τους πελάτες τους.
Βλέπω το ζενίθ της κατάντιας ή το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Το θύμα να εκλιπαρεί να υπερασπίζεται και να αγαπάει τους δυνάστες του.
Νταβατζήδες όλοι. Νταβατζήδες παντού.

15 σχόλια

  1. Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟ 1 ΧΑΖΟΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..."Νταβατζήδες όλοι. Νταβατζήδες παντού."

    Εν τελει οι πιο αξιοπρεπείς και σεβαστοί εκπρόσωποι του είδους αυτού είναι αυτοί που ασχολούνται με πουτάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνος ο ανεκδιήγητος βιντεοσυνομιλητής της πρωινής ζώνης πότε θα πάψει να εκμεταλεύται την αγωνία των νέων για δουλειά?Δέν αντιλαμβάνεται οτι με αυτή την συμπεριφορά απέναντι τους κάνει το ίδιο πού έκαναν και αυτοί που τους προσέλαβαν?Αλλά τί λέω εδώ με το βίντεο συνομιλούσε, τους ομήρους νέους θα λυπηθεί?Ηταν η δεν ήταν προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ η κατάργηση των stage?Πρός τί λοιπόν τα δάκρυα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φταίνε όμως και όσοι χιλοπαρακαλάνε τον εκάστοτε πολιτικό για το προσωπικό τους βόλεμα και δε στηρίζονται αξιοπρεπώς στις δικές τους δυνάμεις και ικανότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    kai kolopaida... ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ...
    Για ψάχτε αυτό:
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΚΙΑ...

    “Η SELECT διαλέγει τα βιογραφικά των Γενικών γραμματέων.
    Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου (http://papaioannou.wordpress.com/) Οκτωβρίου 25, 2009

    Στο έγγυρο ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε: Mε αφορμή τις, μάλλον άδικες καί υπερβολικές αντιδράσεις,γιά την επιλογή του κ.Δημήτραινα στην θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καλόν είναι να δημοσιοποιήσει η εταιρεία SELECT, τις δέκα ανά υπουργείο επιλογές που προτείνει. Η δημοσιοποίηση να γίνει με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

    Συμπληρώνω εδώ και την φράση του Πρωθυπουργού που ήταν απόλυτα σαφής στις οδηγίες του: «Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν τα λεφτά τους», ….” να μεριμνήσουν επιπλέον ώστε όλες οι υπογραφές τους να ανεβαίνουν αυτόματα στο Διαδίκτυο”.

    Πάμε λοιπόν Λογοδοσία:

    •Ποια είναι η SElECT;
    •Πως πήρε την δουλειά;
    •Πόσο κόστισε σε ευρώ;
    •Πόσα έδωσαν οι ανταγωνιστές;
    •Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα αυτού που υπόγραψε για την δουλειά αλλά ούτε καν η ειδηση; Κρυφό το έχουμε;”

    Και ένα σχόλιο από το ίδιο:
    “Μετά την επιτυχημένη πορεία των υποκαταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο,η Select Α.Ε. ανακοίνωσε την μεταφορά των Κεντρικών της γραφείων στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε ένα μεγαλύτερο και πιο άρτια δομημένο χώρο λόγω της επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Η νέα διεύθυνση των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας είναι Άγγελου Πυρρή 5, Αμπελόκηποι (πίσω από τον Πύργο Αθηνών) Τ.Κ. 115 27, Τηλ: +30 210 67.70.523, Fax: +30 210 67.70.526, website: http://www.selecthellas.gr. , e-mail: select@selecthellas.gr

    Σημ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι η εταρεία “ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ” ακριβώς ΜΕΤΑ τις 4/10/09 μετακόμισε στα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ και ΑΡΤΙΟΤΕΡΑ γραφεία της!!!”

    - Μάλιστα δίνει ο κόσμος τα βιογραφικά και τον φακελώνει μια ιδιωτική εταιρία. Ρε ΟΥΣΤ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ kolopaidi pasok.
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Επειγον

    ερχεται εσωτερικη διασπαση-οργανωση?

    αυτο που δεν τολμησε ο βενιζελος θα το κανει
    ο ανδρεοπαπανδρεικος
    Παναγιωτακοπουλος??

    Ο Γιωργος φανηκε αχαριστος προς το ιστορικο Πασοκ και προς αυτους που τον στηριξαν....

    και ο Παναγιωτακοπουλος θα βαλει τα πραγματα στην θεση τους??

    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!

    Υπαρχει κινηση σε ολη την Ελλαδα υπερ Παναγιωτακοπουλου!!

    Αηδιασε ο κοσμος απο τις κοπελιτσες και τα φλωρια
    υπουργους!!

    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ
    πισω εχει η χλαδα την ουρα!!

    Πασοκατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυβέρνηση γνωστοποίησε ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση η οποία θα προβλέπει μεταξύ άλλων, κατάργηση των συνεντεύξεων, με τις προσλήψεις στο δημόσιο αλλά και σε ΔΕΚΟ να προχωρούν μόνο μέσω του γραφειοκρατικού ΑΣΕΠ.

    Είναι οι λεγόμενες -από τους κεραμιδόγατους της δημοσιογραφίας και διαφόρους πολιτικάντηδες- ....«γαλάζιες» συνεντεύξεις. Βέβαια αυτό που δεν αναφέρουν είναι ότι πρόσληψη χωρίς συνέντευξη( στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ) δεν νοείται σε καμία χώρα του δυτικού κόσμου

    Οπισθοδρόμηση η κατάργηση της συνέντευξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΙΛΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ..ΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΑ STAGE.ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ;Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ "ΑΣΧΕΤΟ"ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η΄ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΤΕΛΟΣ,ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Κ.ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 1999(ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ),ΤΟ 2000(ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΥΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ -ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ... Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ !!!

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΜΑΚΗ-ΜΕΜΑ-ΓΕΡΑΣΙΜΕ...

    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΕΧΕΙ...ΛΗΞΕΙ ΠΛΕΟΝ !!!

    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ???

    ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΡΕ ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΣΟΓΑΝΑΚΙΑ ΠΙΠΑΤΖΟΥΔΕΝ ΣΑΣΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ
    ΣΤΑ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ press
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ 9.17 ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ? ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ.-ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΛΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 5 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

    ΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΙ , ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΒΛΑΨΑΝ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση