GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγώνουν...

8 σχόλια

  1. Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ..ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ._________

    ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
    ΜΕΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ.
    ΣΕ ΜΟΛΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ

    - ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απολαυστε ελληνες την πρασινη σοσιαλιστικη πουτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ.
    ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ 'Η ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΦΟΡΕΣΕΤΕ.
    ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΣΑΙΟ ΧΩΡΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΤΙΝΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ.ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ
    ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Βο(υ)λευτές πότε θα μιλήσουν για μείωση αποδοχών και ΚΛΕΙΣΙΜΟ των άνευ λόγου και ουσίας των "πολιτικών" τους Γραφείων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Βο(υ)λευτές πότε θα μιλήσουν για μείωση αποδοχών και ΚΛΕΙΣΙΜΟ των άνευ λόγου και ουσίας των "πολιτικών" τους Γραφείων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημοσιογράφοι γιουχάρουν …υπουργούς .

    Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν πριν από λίγο στη Γενική Γραμματεία Τύπου, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

    Οι υπουργοί Λοβέρδος, Κατσέλη και Ξενογιαννακοπούλου φώναξαν από τις 10 το πρωί τους δημοσιογράφους για να τους ανακοινώσουν μέτρα για τον περιορισμό της σπατάλης στην αγορά φαρμάκου. Μόλις όμως έκαναν το… εφέ τους στις κάμερες, οι υπουργοί άρχισαν να αποχωρούν χωρίς να δεχθούν ερωτήσεις. Τότε έλαβε χώρα ένα απίστευτο σόου με γιουχαϊσματα, και έντονα φραστικά επεισόδια από δημοσιογράφους οι οποίοι ήθελαν καλύτερη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι υπουργοί… άφαντοι, αλλά μόλις κατάλαβαν τη γκάφα που έκαναν επέστρεψε ο Λοβέρδος και αργότερα η Κατσέλη για να κάνουν μια ενημέρωση στο πόδι. Εντονες και πάλι οι διαμαρτυρίες από τα Μέσα, το σκηνικό του γέλιου επεκτάθηκε σε όλη την αίθουσα και οι υπουργοί άκουσαν τον εξάψαλμο.

    Δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή είχαν κάτι να κρύψουν (άλλωστε τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων είναι τεράστια) ή η κυβέρνηση πάσχει από ενημέρωση.
    Πάντως, τα πρώτα γιουχαϊσματα δεν τα γλίτωσε…

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ..ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση