GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

40 μέρες κι ούτε ένα νομοσχέδιο...

Από το http://politikiprotasi.blogspot.com . Αυτό που συμβαίνει με τη Βουλή των Ελλήνων είναι πραγματικά πρωτοφανές. Μετά τον Κ. Καραμανλή π...

Από το http://politikiprotasi.blogspot.com
.
Αυτό που συμβαίνει με τη Βουλή των Ελλήνων είναι πραγματικά πρωτοφανές. Μετά τον Κ. Καραμανλή που με το έτσι θέλω έκλεισε τη βουλή το καλοκαίρι ένα μήνα νωρίτερα, έρχεται τώρα ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ να αποδείξουν το πόσο περιφρονούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Συμπληρώσαμε 40 ημέρες κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
Όπως είναι γνωστό, ο ρόλος του...

Kοινοβουλίου είναι να νομοθετεί. Κάτι τέτοιο λοιπόν δε γίνεται εδώ και 40 μέρες και αυτό είναι πρωτοφανές για μια νέα κυβέρνηση που σε 100 μέρες θα τα άλλαζε όλα.
Αν συνυπολογίσουμε ότι το κράτος βρίσκεται σε αδράνεια και υπολειτουργεί καθώς δεν έχουν ορισθεί ακόμα οι Γενικοί Γραμματείς όλων των υπουργείων που αποτελούν τον κινητήριο μοχλό του κράτους, καταλαβαίνουμε τι οργάνωση και τι σχεδιασμός είχε γίνει από τη νέα κυβέρνηση.
Ελπίζω στις επόμενες 60 ημέρες να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να αποκατασταθεί το κύρος του κοινοβουλίου για να μην έχουμε και πάλι μια από τα ίδια.

14 σχόλια

  1. ΛΈΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
    ΓΑΠ η ΤΖΕΦΡΥ η ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΤΣΑΓΓΑΝΕΑΙΟΡΔΑΝΟΣΠΥΡΑΚΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ .
    ΚΑΛΑ ΔΕ ΜΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΨΗΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΥΦΙΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.
    ΝΤΙΠ ΜΥΑΛΟ ΡΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ..ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ._________

    ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
    ΜΕΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ.
    ΣΕ ΜΟΛΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ

    - ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ.ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε φιλε, εγω δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ και δεν θα γινω ποτέ. Ομως αυτο που λες οτι δεν ψηφιστηκε κανενα νομοσχεδιο εδω και 40 μερες, ειναι τουλαχιστον αφελες. Σου θυμιζω οτι ηδη υπαρχουν πεντε (5) νομοσχεδια στην ιστοσελιδα του πρωθυπουργου για δημοσια διαβουλευση, κατι που δεν ισχυε στο παρελθον. Και μονο οτι υπηρχαν ετοιμα νομοσχεδια την επομενη των εκλογων, ειναι μια προοδος. Το ζητουμενο δεν ειναι να ψηφιζονται νομοι βιαστικα, αυτο δεν λεει τιποτα. Το βασικο ειναι να γινεται η καταλληλη επεξεργασια αυτων, ωστε να μην ερχονται για ψηφιση διατρητοι και αοριστοι και να πρεπει μετα να αρχιζουν αμεσως οι τροποποιησεις. Ας ειμαστε δικαιοι. Αν θελουμε να καταλογισουμε πραγματα στο ΠΑΣΟΚ, εχουμε ηδη αρκετα, και θα βρουμε κι αλλα. Ας μην ασκουμε κριτικη για ανυποστατα θεματα, κατι που ουσιαστικα μειωνει την αξιοπιστια μας. Με εκτιμηση,
    Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα.
    Καταστρέψατε το κράτος και την Οικονομία με 5,5 διακυβέρνησης .
    Και τώρα μας ζητάτε και τα ρέστα!!!
    Και άλλα Νεοδημοκρατικά Σκάνδαλα
    βλέπε ΕΡΤ, Ολυμπιακή .... δεν έχουν τελιωμό η Παρέα που μας κυβέρνούσε έφαγε πολλά λεφτά.
    Είναι πολλά τα λεφτά φίλε Νέοδημοκράτη ...σου λέω πάρα πολλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημοσιογράφοι γιουχάρουν …υπουργούς .

    Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν πριν από λίγο στη Γενική Γραμματεία Τύπου, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

    Οι υπουργοί Λοβέρδος, Κατσέλη και Ξενογιαννακοπούλου φώναξαν από τις 10 το πρωί τους δημοσιογράφους για να τους ανακοινώσουν μέτρα για τον περιορισμό της σπατάλης στην αγορά φαρμάκου. Μόλις όμως έκαναν το… εφέ τους στις κάμερες, οι υπουργοί άρχισαν να αποχωρούν χωρίς να δεχθούν ερωτήσεις. Τότε έλαβε χώρα ένα απίστευτο σόου με γιουχαϊσματα, και έντονα φραστικά επεισόδια από δημοσιογράφους οι οποίοι ήθελαν καλύτερη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι υπουργοί… άφαντοι, αλλά μόλις κατάλαβαν τη γκάφα που έκαναν επέστρεψε ο Λοβέρδος και αργότερα η Κατσέλη για να κάνουν μια ενημέρωση στο πόδι. Εντονες και πάλι οι διαμαρτυρίες από τα Μέσα, το σκηνικό του γέλιου επεκτάθηκε σε όλη την αίθουσα και οι υπουργοί άκουσαν τον εξάψαλμο.

    Δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή είχαν κάτι να κρύψουν (άλλωστε τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων είναι τεράστια) ή η κυβέρνηση πάσχει από ενημέρωση.
    Πάντως, τα πρώτα γιουχαϊσματα δεν τα γλίτωσε…

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ..ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν ξερω τι γραφουν εδω διαφοροι εγω το μονο που ξερω πως μετα από τις εκλογές στο υπουργειο που ειμαι δεν κουνιεται τιποτα. Κανεις δεν εργαζεται, καμια πληροφορηση για το εαν θα γινει κατι και τι, κανενα νεο προσωπο, ιδιοι διευθυντες, καμμια εξέλιξη ολα παγωμενα και χιλιάδες υπαλληλοι δεν εχουν τιποτα να κανουν, απλα πηγαίνουν στις υπηρεσιες και φεύγουν. αυτη ειναι η πραγματικοτητα ολα σε μια απιστευτη αδρανεια. Εαν καποιοι πιστευουν πως ετσι η χωρα θα παει μπροστα οταν οι ωρες και οι ημερες εδω και δυο μηνες χανονται μαλλον ονειρευονται. συγνωμη που δεν εβρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ποιός σου είπε ανόητε ότι τα κοινοβούλια υπάρχουν μόνο για να ψηφίζουν νόμους. Στον πολιτισμένο κόσμο ψηφίζονται το πολύ 20 νομοσχέδια το έτος, όχι αυτό το πράγμα που κάθε εβδομάδα ψηφίζουμε από ένα (ίσως και παραπάνω) νομοσχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8,42 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕ!ΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ (ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ) ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΛΙΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ .-
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 12,14 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Η ΝΔ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    19 Νοε 2009 1:05:00 μμ"

    Γιαυτο βγηκε κυβερνηση το ΠΑΣΟΚ για να φτιαξει την οικονομια,δεν εχουμε υπομονη και δεν δεχομαστε δικαιολογιες απο κανεναν πλεον...Αρκετα με ολους, αν δεν μπορουν και αυτοι θα εχουν την τυχη της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλυτερα να μην ψηφιστει κανενας νεος νομος. Αρκετους εχουμε ήδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση