GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκηνές ροκ στις εκλογές της ΝΔ στα Γιάννενα...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι κομματάρχες του Σαμαρά και της Ντόρας λίγο μετά τις 12 στα Λιθ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι κομματάρχες του Σαμαρά και της Ντόρας λίγο μετά τις 12 στα Λιθαρίτσια, ενώ σε επίπεδο νεολαίων τα πράγματα ήταν σαφώς πιο άγρια και έπεσαν και οι καθιερωμένες "ψιλές" μεταξύ των ΟΝΝΕΔιτών.Όλα ξεκίνησαν όταν η εφορευτική επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τη διαδικασία ψηφοφορίας για την εκλογή νέου αρχηγού της Ν.Δ. διαπίστωσε εκ των υστέρων, ότι δεκάδες οργανωμένα μέλη της τοπικής δεξιάς, βρέθηκαν να έχουν ψηφίσει τρεις και τέσσερις ακόμη φορές σε εκλογικά κέντρα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως...

για μια περίπου ώρα το σύστημα ήταν off-line και κανείς δεν μπορούσε να ελέγξει εάν προηγουμένως κάποιος είχε ψηφίσει γα παράδειγμα και στην Ανατολή, την Ελεούσα ή την Πεδινή. Μάλιστα, όπως μας ανέφερε πηγή εκ των έσω οι φωνές και τα μπενελίκια των Ντορικών κατά του Νομάρχη Ιωαννίνων κ. Αλέκου Καχριμάνη και του δημάρχου Τύμφης κ. Γιώργου Σουκουβέλου ακούγονταν μέχρι έξω από την αίθουσα. Πανταχού παρών ο Νομάρχης, αλλά σταθερά με αρνητικό πρόσιμο!

10 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΕΙ.ΣΑΜΜΑΡΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΡΗΓΜΕΝΟΙ.ΘΑ ΔΕΙΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΣΕ ΠΟΥ Η ΠΑΣΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΛΕΚΤ/ΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ!!!!
    ΣΤΟ ΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,Χ"ΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ(ΝΕΑΡΟΙ-ΔΑΠΙΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑΡΙΖΑΝ!!!!
    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ,ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΕΙΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ!!!!!
    ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΡΟΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΟ!!!
    ΣΙΟΥΦΑ,ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.
    ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ,ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ???
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ????
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.,ΘΆ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΔΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!!!!!
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΚΡΑ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΎ Η ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄50,ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΣΑΣ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟ ΖΩΑ.
    -------- -------- --
    Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί επεισοδίων στα Γιάννινα

    Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει δημοσίευμα τοπικού blog περί θερμού επεισοδίου στα Λιθαρίτσια με πρωταγωνιστές το Νομάρχη Ιωαννίνων Αλέκο Καχριμάνη και τον δήμαρχο Τύμφης Γιώργο Σουκουβέλο...
    Και πως θα μπορούσε να έχει όταν ο ένας βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην έδρα του Δήμου του, στο Τσεπέλοβο και ο άλλος από πολύ νωρίς το πρωί είναι στο Μέτσοβο.

    Όπως πολλοί αναφέρουν πρόκειται για μία προσπάθεια ορισμένων κύκλων να δυναμιτίσουν το κλίμα, όμως ο τρόπος που επέλεξαν ξεπερνά τα όρια της επιστημονικής φαντασίας αλλά και της δημοσιογραφικής που σε κάποιες περιπτώσεις διεκδικεί με αξιώσεις τα πρωτεία.
    Ο Δήμαρχος Τύμφης με τον οποίο επικοινωνήσαμε δεν έκρυψε την οργή και την αγανάκτησή του ενώ ο Νομάρχης Ιωαννίνων που βρίσκεται καθ΄ οδόν από το Μέτσοβο προς την πόλη, δεν μπορούσε πραγματικά να πιστέψει όσα γράφτηκαν, όταν ο ίδιος ήταν χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο των «θερμών» επεισοδίων.

    Πέραν αυτών, από νωρίς το πρωί μέχρι τη μία και μισή το μεσημέρι να είμαστε παρόντες στα Λιθαρίτσια και να έχουμε ιδίνα άποψη. Ούτε ο Νομάρχης λοιπόν ήταν παρών, ούτε ο Δήμαρχος Τύμφης. Αντιθέτως ήταν ένα πλήθος κόσμου, που περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να ψηφίσει, ο βουλευτής Κώστας Τασούλας, πολιτευτές και πολλά τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έκαναν τις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά τους.


    Στα Λιθαρίτσια υπήρξε μικροένταση νωρίς το πρωί, όταν μέσα στην αίθουσα όπου βρίσκονται στημένες οι κάλπες είχαν καταφτάσει μόνο προσκείμενοι στην Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι ήθελαν να επιβάλλουν την δική τους διαδικασία. Εκεί οι αψιμαχίες, με πρωταγωνιστές κυρίως μέλη της ΟΝΝΕΔ ήταν αναπόφευκτες, αλλά πέραν αυτών ουδέν!

    Τα υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα της παραπληροφόρησης ή απλά είναι ευσεβείς πόθοι ορισμένων, που άλλα περίμεναν.

    http://www.epiruspost.gr/epikairotita/2373-2009-11-29-15-12-46.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΤΡΕΜΕΙ Ο ΤΣΑΝΤ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
    1000000 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.
    ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΤΡΕΜΕΙ Ο ΤΣΑΝΤ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
    1000000 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤ.
    ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ τα λύνει αυτά τα θέματα από την αρχή...

    Κάνει εκλογές με ΜΟΝΟ έναν υποψήφιο.



    χεχε

    καημένοι ΠΑΣΟΚοι, βούρλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήταν κι ο Μίζας/Βίζας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση