GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος φταίει για το μπάχαλο στη ΝΔ...

Από την Ιωάννα Παπανικολάου Δεν φταίει ο ΟΤΕ για το μπάχαλο στις εκλογές της ΝΔ! Ο server της εταιρείας έχει πέσει! Ποιούς μηχανισμούς κατηγ...

Από την Ιωάννα Παπανικολάου

Δεν φταίει ο ΟΤΕ για το μπάχαλο στις εκλογές της ΝΔ! Ο server της εταιρείας έχει πέσει! Ποιούς μηχανισμούς κατηγορείτε; Δασκαλάκης - Ζαγορίτης (υπεύθυνοι για τα οργανωτικά - διαδικαστικά) συνεχίζουν να διαλύουν τη Νέα Δημοκρατία!!!!!

6 σχόλια

  1. ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΝΑΡΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 60 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    Το αποτέλεσμα δεν αφορά το κτίσιμο μουσουλμανικων ναων αλλα την προσθηκη των μιναρέδων,ο οποιος θεωρείται κατα τους υποστηρικτές της απαγόρευσης συμβολο κατακτησης καιεπιβολης του Ισλαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ!!!!
    ΣΤΟ ΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,Χ"ΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ(ΝΕΑΡΟΙ-ΔΑΠΙΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑΡΙΖΑΝ!!!!
    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ,ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΕΙΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ!!!!!
    ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΡΟΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΟ!!!
    ΣΙΟΥΦΑ,ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.
    ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ,ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ???
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ????
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.,ΘΆ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΔΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!!!!!
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΚΡΑ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΎ Η ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄50,ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΣΑΣ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ .


    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ .

    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI MAFIOZOI TIS MPAKOGIANNH-MHTSOTAKH-KOYVELA EXOYN TROMOKRATHSH TON KOSMAKI

    ALLA KAI PALI SAMARA UA BGALOYN

    GIATI BAREUHKAN TA TZAKIA KAI TOYS NTABTZIDES O KOSMAKHS THS ND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή ήμουν χειριστής σε πολύ μεγάλο εκλογικό κέντρο, με δεκαετίες προϋπηρεσίας στο χώρο της Πληροφορικής, θα ήθελα να συνεισφέρω τη γνώμη μου, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν το τι πραγματικά συνέβη.

    Παρά τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας, η εντύπωση που αποκόμισα ήταν ότι, όντως, το μόνο που "έπεσε" ήταν ο κεντρικός υπολογιστής (server) της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των εκλογών. Ο ΟΤΕ μάλλον δεν είχε καμμία σοβαρή ευθύνη.

    Αυτό είναι προφανές επειδή, μετά τις 10:00 το πρωί, δεν υπήρχε πρόσβαση (παρά μόνο σποραδικά και για ελάχιστα λεπτά), από κανένα σημείο της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του call center της ίδιας της εταιρείας!

    Η ταλαιπωρία λόγω server συνέβη μόνο για 30' το πρωί, μέχρι να ληφθεί απόφαση να συνεχιστεί η διαδικασία με το "off-line" σύστημα.

    Όλη η άλλη ταλαιπωρία (ουρές) έγινε λόγω λανθασμένης χωροθεσίας των εκλογικών κέντρων (ήταν λίγα και λάθος κατανεμημένα), σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη συμμετοχή.

    Αυτά περί διπλοψηφιών δεν τα σχολιάζω και τα βρίσκω πραγματικά αστεία. Θεωρητικά υπήρχε η δυνατότητα, αλλά θεωρώ απίθανο, αν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις, να έγιναν πάνω από μερικές δεκάδες φορές και πάντως ούτε για το 0,1% των ψηφισάντων.

    Σημειώστε ότι κάθε ψηφοφόρος ανεξαιρέτως συμπλήρωνε ενυπόγραφη αίτηση, η οποία ανέγραφε και τον εκλογικό αριθμό του Υπουργείου Εσωτερικών (ο οποίςο συμπληρωνόταν από χειριστή).

    Οι αιτήσεις που επιβεβαιώθηκαν "off-line" υπάρχουν και, αν καταχωρηθούν όπως σχεδιάζεται, το σύστημα θα δείξει αμέσως τα ονοματεπώνυμα όσων διπλοψήφισαν.

    Πέραν αυτού του προφανέστατου αντικινήτρου, με δεδομένες τις ουρές, ακόμα και αν υπήρχαν κάποιοι που ήθελαν να ψηφίσουν πάνω από 1 φορές, πόσες θα κατάφερναν με δεδομένες τις ουρές και τις αποστάσεις; Ελάχιστοι και με το ζόρι!

    Αυτή είναι η αλήθεια, χωρίς υπερβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση