GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδικα τέλη κυκλοφορίας! Γιατί;...

Εχω ενα αυτοκινητο 20ετιας για να πηγαινω στη δουλεια μου. ΓΙΑΤΙ μου το χαρατσωνετε με τελη κυκλοφοριας τοσο υψηλα; Στην Αμερικη ΔΕΝ υπαρχου...

Εχω ενα αυτοκινητο 20ετιας για να πηγαινω στη δουλεια μου. ΓΙΑΤΙ μου το χαρατσωνετε με τελη κυκλοφοριας τοσο υψηλα;
Στην Αμερικη ΔΕΝ υπαρχουν τελη κυκλοφοριας και τα αυτοκινητα ειναι 2000, 4000, 5000 η και 6000 κυβικα! Εκει δεν μολυνουν;
ΓΙΑΤΙ με κλεβετε κυριοι της Βουλης; Για να ΚΛΕΨΩ και εγω, ωστε να βρω χρηματα και να ισοφαρισω; Ο κλεψας του κλεψαντος γιναμε; Ντροπη σας
ΤΙΜΟΣ

27 σχόλια

  1. Να πας να ζήσεις στην Αμερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας είπαν τελικά οι δυο μεγάλοι υποψήφιοι ,
    της Νέας Δημοκρατίας ,κ. Σαμαράς και κ. Μπακογιάννη – Μητσοτάκη ,
    αν συμφωνούν με το ΠΑΣΟΚ να δώσουν δικαίωμα ψήφου
    στα εκατομμύρια των μεταναστών που είναι Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πας στη δουλειά σου με το μετρό, η με το αστικό.
    Που κρατάς το σαράβαλο και μολύνεις το σύμπαν.
    Μωρε 500 ευρώ τέλη κυκλοφορίας λίγα θα σας ήταν.
    Πρέπει να ξεκολλήσετε από το σύνδρομο του νεοέλληνα που θεωρείται πετυχημένος επειδή έχει "κούρσα".

    Και άλλα 500 για τον κάθε κομπλεξικό μικροτσούτσονο νεοέλληνα που παίρνει τα θηριώδη τετρακίνητα για να καβαλάει πιο εύκολα τα πεζοδρόμια.
    Μωρέ καλα κάνουμε εμείς και τα γρατσουνάμε όπου τα βρούμε...

    rage@40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρθενία σου είναι το μεγάλο σου πρόβλημα και το μπουλιγλνγκ που έφαγες.

      Διαγραφή
  5. 27 Νοε 2009 10:01:00 πμ
    -------------
    ΕΔΩ θα μεινει και να αγωνιστει για το καλυτερο.
    Φασιστακο

    rage@40
    -------
    Τον ρωτησες τον ανθρωπο αν εχει λεφτα να αγορασει καινουργιο, ρε ουφο, που παραδεχεσαι οτι ΓΡΑΤΣΟΥΝΑΣ τα αυτοκινητα του κοσμου που ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!


    ΨΥΧΟΠΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. rage@40 εισαι καραγκιοζακος γιατι αυτος που κραταει το 20ετιας καρουλι του δεν το κραταει για να ζεσταίνεται/κρυωνει με το aircondition ουτε να παιζει με τους λεβιέδες στα μη ηλεκτρικά παράθυρα ουτε ακομα να πιανεται απο τα αβολα καθισματα. Λες

    Μαλλον ο ανθρωπος το χρειάζεται για να παει εκει που παει διοτι αν ειχε λεωφορειο ή μετρο θα πηγαινε μ'αυτο και δεν θα καθοταν καθε πρωι 10 λεπτα να παρει μπροστα και να ζεσταθει το καρμπυρατερ μεσα στο ψοφοκρυο.

    Γκεγκε βολεμενο ατομακι; Εσυ δε μας λες σε ποιο δημόσιο καρεκλακι καθεσαι και κραζεις παιζοντας πασιέντζα με το αλλο χερι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10:53,

    Είσαι πολύ μαλάκας δικέ μου.

    Δηλαδή πως θα μας κάτσουν αυξημένα τέλη, θα γίνει τίποτα καλό στο περιβάλλον?

    Και στο κάτω κάτω, όταν το αμάξι σου περνά από ΚΤΕΟ και δεν ρυπαίνει, γιατί να τα πληρώσεις τα γαμημένα?

    Αλλά κάτι κόπανοι σαν και σένα έχουν γαμήσει τον τόπο. Και σταμάτα να γρατζουνάς τα αυτοκίνητα των άλλων και βάρα καμμιά μαλακία μπας και ξεκουνήσει το κουρκούτι σου.

    ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή όποιος έχει ΙΧ του 2004, αλλάξει καταλύτη, ΚΤΕΟ, ΚΕΚ κλπ γιατί να πληρώνει το χαράτσι;
    Προφανώς θα ρυπαίνει λιγότερο από κάποιο ΙΧ του 2005 που έχει διανύσει τα ίδια χιλιόμετρα, δεν έχει αλλάξει καταλύτη, επομένως ρυπαίνει και πληρώνει μειωμένα τέλη!!!
    Το πρόβλημα είναι στο μυαλό αυτών που συνέλαβαν αυτόν τον τρόπο αύξησης των τελών. Ανύπαρκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε γι αυτό η ΗΠΑ είναι υπερδύναμη και η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα.
    Δεν δίνει στον πολίτη της την αίσθηση ότι η χωρα είναι δική του αλλά τον αντιμετωπίζει σαν ένοικο.
    Και όποιος έχει κανει ενοικιαστής καταλαβαίνει τι λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ....ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....ΝΑΙ ΣΙΓΑ...ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ Ο ΓΕΛΙΟΣ....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΘΡΓΙΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΜΗ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ 40 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ...ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ "ΔΟΥΛΙΤΣΑ" ΣΟΥ....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.....ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΟ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .


    ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 96 ΚΑΙ ΕΧΕΙ 50.000 ΧΛΜ.

    ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ .

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ .


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΙΣΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι γεγονός ότι παλαιά οχήματα συνήθως χρησιμοποιούνται από άτομα μη έχοντα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν καινούριο. Θα μπορούσε ίσως να εφαρμοστεί με περισσότερες ευνοικές ρυθμίσεις για τους μη έχοντες το μέτρο της απόσυρσης.

    Κάτι άλλο τώρα, για μπείτε λίγο εδώ και δείτε τιμές να καταλάβατε τι κοροιδία εξακολουθεί να επικρατεί στην Ελλάδα με τις τιμές των μεταχειρισμένων. Στη Ρουμανία πλέον δε χρειάζεται να πας στη Γερμάνία για να αγοράσεις μεταχειρισμένο γιατί οι τιμές σε πολλές περιπτώσεις είναι φτηνότερες!
    www.autovit.ro
    Κάποιες χώρες φαίνεται ακολουθούν τους νόμους τη αγοράς και προσαρμόστηκαν σε νορμάλ επίπεδα και φυσικά τέτοια χώρα δεν είναι η Ελλάδα.

    Όσον αφορά την Αμερική δεν αποτελεί και παράδειγμα προς μίμηση (μάλλον προς αποφυγή), με την καταναλωτική μανία και τη λογική Big Is Beautiful.

    Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατί στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να απαγορεύεται η πετρελαιοκίνηση. Και δεν είναι δυνατόν να απαντάει η κυβέρνηση διαμέσου του Κου Κουβέλη σε σχετική ερώτηση των 4 ΤΡΟΧΩΝ, ότι δεν το κανουν γιατί η ποιότητα του πετρελαίου στην Ελλάδα δεν είναι η κατάλληλη. Το επίσημο κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ και να χώνει αυστηρά πρόστιμα για την κακή ποιότητα καυσίμων και όχι απλώς να λέει ότι το πετρέλαιο νοθεύεται...
    Βέβαια γιατί εμένα μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει η διάθεση στην κυβέρνηση (και σε όλες τις προηγούμενες για να μην παρεξηγηθώ) εξαιτίας της (πολύ) χαμηλότερης κατανάλωσης των diesel αυτοκινήτων και κατά συνέπεια της πτώσης των κερδών των Ελληνικών Πετρελαίων και του Βαρδινογιάννη αλλά και των φόρων του κράτους?
    Αλλά φυσικά στην Ελλάδα πρέπει πάντα να την πληρώνουν τα κορόιδα οι καταναλωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι ευρωπαϊκό έδαφος και επομένως, το κοινοτικό δίκαιο επικρατεί του εθνικού. Αυτό ισχύει και για τα ντήζελ. Ουδείς τροχονόμος νομιμοποιείται να γράψει οδηγό ντήζελ οχήματος ή να αφαιρέσει πινακίδες. Υπάρχει δεδικασμένο έτσι κι αλλιώς. Να πα να γ...ούνε οι μ...ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να ήταν μόνο τα τέλη αδέρφια!

    Εχουν κλέψει τον Ελληνα απο παντού.Εφορία,πολεοδομία,υγεία,
    παιδεία,δικαιοσύνη,δημόσια τάξη.

    Η έλλειψη υπηρεσιών προς τον φορολογουμενο πολίτη ισοδυναμεί με κλεψιά.

    Οπως το ακούτε άχρηστα λαμόγια,

    ΝΑΙ,ΚΛΕΨΙΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Τίμο, να το πουλήσεις το αμαξάκι σου και να πηγαίνεις στη δουλειά με τα πόδια ή με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TOSO KOPANOI EINAI DEN EXOYN PARH XAMBARH OTI TO KATHAROTERO KAFSIMO GIA TA AFTOKINITA EINAI TO AERIO.OSO GIA TA EPIPLEON TELH AFTA HTAN GIA THN APOSIRSH .OXI APOSIRSH OXI TELH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το χαράτσι πιστεύω ότι μπήκε για να μαζευτούν τα κλεμ... χρηματιστηρίου κ.λ.π.. Ναι τα ξεκίνησαν οι προηγούμενοι και τα συνεχίζουν οι τωρινοί.
    Όλοι αυτοί πληρώνουν???
    Δεν είχουν τα κότσια να αυξήσουν τα τέλη μόνο στα αυτ/τα άνω των 2000 κ.ε.
    Όμως δεν μας είπαν τα τεκμήρια των άνω των 2000 κ.ε. πως θα τα πιάσουν, αφού οι μάντρες τα παραχωρούν με ιδιωτικό συμφωνητικό και δεν προκύπτει ιδιοκτήτης, επίσης και το άλλο ανήκει στην εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα τέλη κυκλοφορίας χρειάζονται για τον λόγο που ονομάζονται < κυκλοφορίας >.Δηλαδή να μπορούμε με το όχημα μας να κυκλοφορούμε άνετα.Χωρίς να πέφτουμε σε λακούβες,να βρίσκουμε χώρο για να παρκάρουμε [ χωρίς να ξανα-πληρώνουμε ] ιδιωτικά πάρκινγκ ούτε διόδια.Δεν είναι μόνο τα καυσαέρια όπως αναφέρει ο συγγραφέας του σχολίου.Τα 'πράσινα'αυτοκίνητα σίγουρα είναι χρήσιμα όμως δεν μπορούμε εύκολα να τ αγοράσουμε αλλά πες ότι το πήραμε.Ποιο συνεργείο θα το επισκευάσει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη:
    Τώρα για το κόστος των τελών είναι πολύ μεγάλο ζήτημα διότι πρέπει να συνυπολογιστούν πολλά.Δεν είναι μόνο οι εκπομπές των ρύπων.Έτσι κι αλλοιώς οικολογική συνείδηση δεν έχουμε πως να γίνει.Ξέρετε πόσοι ρύθμιζαν διαφορετικά τα καμπυρατέρ στα αυτοκίνητα τους για να μην βγάζουν ρύπους κατά την εξέταση στο ΚΤΕΟ,κι όταν έπαιρναν το ΟΚ τα κάνανε πάλι τσιμινιέρες[ το ξέρω από πρώτο χέρι κι αν μπορούν ας με διαψεύσουν οι μηχανικοί]ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Στη χώρα μας γίνονται όλα πρόχειρα και συχνά με δόλο.Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.
    Ευχαριστώ αν με διαβάσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ γραφουμε σε blog κλπ., κλπ;
    αφου τιποτα δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ Τίμο, να το πουλήσεις το αμαξάκι σου και να πηγαίνεις στη δουλειά με τα πόδια ή με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    27 Νοε 2009 5:18:00 μμ
    ---------
    Να παρει καλυτερα κανενα ΜΟΥΛΑΡΙ σαν εσενα
    που ειναι οικολογικο
    και δεν καιει βενζινα;
    Να γυρισουμε στο 1821;

    ουστ, ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΛΙΩΝΗ


    ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
    ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 40 ΔΙΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ 25 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ


    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 25 ΑΠΟ ΤΑ 29 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΝΔ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 15 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΩΝΟΝΤΑΙ!!

    ΤΑ 40 ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΝΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΣΗ 300 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ!!

    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ!!
    ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ!!

    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παρτε ποδηλατο
    σαν τον χαζογιωργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν παίρνω ποδήλατο γιατί φοβάμαι, μην σπάσω κάποιο χέρι και ύστερα δεν θα μπορώ να ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΠΡΕΠΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΩΜ 10.53 ΤΗΣ 27/11/09

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση