GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μάσκες της υποκρισίας...

Από τον Παναγιώτη Μυστακίδη Πέφτουν οι μάσκες της υποκρισίας, διότι κανείς δεν νοιάζεται για την συνταγματικότητα, τη νομιμότητα, το περιβάλ...

Από τον Παναγιώτη Μυστακίδη

Πέφτουν οι μάσκες της υποκρισίας, διότι κανείς δεν νοιάζεται για την συνταγματικότητα, τη νομιμότητα, το περιβάλλον τα οποία δήθεν επικαλούνταν στην τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων. Εξακολουθεί να ισχύει η τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών σε ξενοδοχειακές μονάδες. Νόμος 3766/2009 ΦΕΚ 102/1-07-09.
Αρκεί να πληρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 1, από 30 έως 100 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο υπερβάλλουσας δόμησης ή το 50 % σε περίπτωση απλής αλλαγής χρήσης.
Μα εδώ καημένε ΛΑΕ δεν αφορά τα δέκα τετραγωνικά που χρειαζόσουν για ένα δωμάτιο επί πλέον, για τα παιδιά σου, αφορά τους ξενοδόχους, αφορά τα συμφέροντα.
Η ρητορική ότι...

δήθεν αφορά την λειτουργικότητα ας σταματήσει, διότι με τέτοια τεχνάσματα δημιουργούν δεσπόζουσα νοοτροπία αυθαιρεσίας.
Επίσης ισχύει ο Ν-3399/05 ΦΕΚ-255/Α/17-10-05, με τον οποίο τακτοποιούνται αυθαίρετα ανεξαρτήτως μεγέθους και χωρίς επιβολή προστίμων ακόμη και μέσα σε ΔΑΣΗ.
Υπάρχει μήπως διαφορά στην αυθαιρεσία και στη νομιμότητα ή μήπως οι νόμοι και το σύνταγμα όταν μιλούν για την ανέγερση αυθαιρέτων και τις συνέπειές τους βάζουν εξαιρέσεις ανάλογα με το αν τα κάμει ο απλός λαός ή ο Μεγαλοεπιχειρηματίας.

1 σχόλιο

  1. Δεν μας είπαν τελικά οι δυο μεγάλοι υποψήφιοι ,
    της Νέας Δημοκρατίας ,κ. Σαμαράς και κ. Μπακογιάννη – Μητσοτάκη ,
    αν συμφωνούν με το ΠΑΣΟΚ να δώσουν ,χαρτιά , δικαίωμα ψήφου ,
    Ελληνικά χαρτιά , στα εκατομμύρια των μεταναστών που είναι Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση