GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβραμόπουλος και Σαμαράς...

Από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΝΙTAΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ Υπ. Βουλευτή Β’ Αθηνών ΝΔ . Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπέρ του Αντώνη Σαμαρά. Έχουν ...

Από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΝΙTAΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ
Υπ. Βουλευτή Β’ Αθηνών ΝΔ
.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπέρ του Αντώνη Σαμαρά.
Έχουν το ίδιο παρελθόν, κοινούς στόχους, κοινή πορεία, και ταυτίζονται μαζί στο μέλλον.
Ο κ. Α. Σαμαράς και Δ. Αβραμόπουλος, διαφώνησαν, έφυγαν, τόλμησαν με νέο κόμμα, απέτυχαν, και επανήλθαν στην Νέα Δημοκρατία.
"ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ"

24 σχόλια

  1. 'Eφυγαν από τη νέα δημοκρατία γιατί είχε χαλάσει και τώρα θα προσπαθήσουν να την επαναφέρουν στον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΟΥ κ.ΜΑΝΙΤΑΡΑ "ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ",ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ;
    ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.

    ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bre paidia είναι κρίμα για το blog σας. Μην αφήνετε τους αποτυχημένους να το χαλούν με τέτοιες δηλώσεις "νομιμοφροσύνης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μόνη ελπίδα μας είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Η βάση το γνωρίζει αυτό. Τέρμα τα τζάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ
    ΞΕΧΑΣΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΒΟΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΥΦΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΜΑΣΚΑ
    ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, Ο ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ. ΤΟΤΕ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΑΛΛΑΞΟΥΜΑΙ.ΜΕΛΛΟΝ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ.ΓΕΡΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΝΕΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "και ταυτίζονται μαζί στο μέλλον"
    ΓΙΑΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΕ ΜΟΥ....Να χαιρεσαι τα πτυχία σου...
    ΑΜΑ ταυτιστούν χωριστά , θα μας το πεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ειχαμε εναν κνησμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΣΤΙΨΙΜΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΑΓΟΡΑ.ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΙΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗ,ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ,ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΔΟΥΚΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΒΕΡΤ.ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ... βλάκα Μανιτάνθρωπε. Κανένας μας δεν ξεχνά ότι η Ντορίτσα είναι κορούλα του Δρακουμέλ Μητσοτάκη, έγινε βουλευτής με το επίθετο του συγχωρεμένου (και καλά για να τον τιμήσει…. εάν ήθελε ας κατέβαινε με το ‘Μητσοτάκης’ στο Καρπενήσι), ξαναπαντρεύτηκε …αλλά συνεχίζει να το κρατάει (μια και είναι σίγουρη… η εκλογή - ταυτόχρονα δείχνοντας στον τωρινό της σύζυγο … που τον έχει γραμμένο).
    Επιπλέον ασχολήθηκε με ένα υπουργείο σαν αυτό που ήταν ο Γιωργάκης … για να βγει και αυτή όπως και αυτός “ατσαλάκωτη”… μια και όλα τα άλλα υπουργεία ήταν “φωτιά” τα τελευταία χρόνια.
    Είμαι Νεοδημοκράτης …από “KOYNIA”…και σου εγγυούμαι ότι ούτε στο όνειρο της θα βγει η “κυρία”. Πόσο μάλλον εάν βγει σιγά μην δει ποτέ κυβέρνηση…Θα το ρίξω “ΚΚΕ”. Δύστυχος είναι από άτιμη ράτσα… και ας θυμηθούμε την “βρωμιά” που έκανε ο Πατερούλης της στον Στεφανόπουλο την δεκαετία του ’80 και διάλυσε το κόμμα μας. Αυτό θα πληρώσει η “κυρία” τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο κοσμος σας εχει φτισει καταμουτρα....
    και εσεις παριστανετε οτι ψιχαλιζει...
    ποσο θα επρεπε να χασετε για να καταλαβαιτε οτι δεν υπαρχει πιο αποτυχημενο κομμα απο την ΝΔ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι μας τσαμπουνάς ρε μανιταροκέφαλε? θα αφήσουμε το κόμμα και την Ελλάδα στην συμμορία του Μητσοτάκη? πήγαινε ψόφα ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗς ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
    ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΕΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΓΞΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΘΑΑΡΡΑΛΕΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟ.
    ΑΝΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΕ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ? ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΝΤΟ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΉ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕς ΠΡΟΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΦΗΣΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΦΙΚΗΤΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙΚΑΛΑ! ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕς ΣΤΙς ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ.ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντόρα Μανιταράς.

    με την ευγενική ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ χορηγία της Ζήμενς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΥΡ ΒΟΥΛΕΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.


    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΥΡ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;


    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τώρα με επηρέασες και έλεγα όλες τις μέρες αυτές, που οα πάει και ο μανιταράς για να πάω και εγώ.

    Άντε χάσου ρε πολιτευτάκια.

    ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τιποτα παει και τελειωσε, για ολα φταιει η χουντα οχι αυτη του μεταξα (γιατι και αυτη χουντα ηταν) η αλλη, η χουντα των συνταγματαρχων, που παρεδωσε το κρατος υπερχρεωμενο, που εκλεψε τα λεφτα της χωρας, που δεν χαρισε τα δανεια, που δεν εδωσε ατοκα δανεια στους αγροτες, που δεν χαρισε λεφτα να φτιαξουν ολοι οι ελληνες το δικο τους σπιτι, που τριπλασιασε το εξωτερικο χρεος, που δεν εχτισε σχολεια, που δεν εκτισε νοσοκομεια, που δεν εδωσε αδειες οικοδομης, που δεν πηγε ρευμα στο τελευταιο χωριο, που δεν εβαλε βρυση στη πιο απομακρυσμενη κουζινα, που αφηνε τους εμπορους ναρκωτικων να μπαινοβγαινουν στις φυλακες, που ξεπουλησε τη μακεδονια, που εκανε τοσα σκανδαλα, βατοπεδι, ζιμενς, χρηματηστιριο, που ενω ο κοσμακης πειναει αυτοι (η χουντικοι) εως σημερα ζουνε στην απολυτη χλιδη, κυκλοφορουν με πανακριβα αυτοκινητα, πηγαινουν διακοπες στη μυκονο και στην αραχωβα, ζουνε στην εκαλη, τη στιγμη που ο λαος και οι....αγωνιστες του πολυτεχνειου (ολοι σχεδον οι δημοσιογραφοι οι ηθοποιοι και γενικοτερα οι θαμωνες του κολονακιου) ζουνε σε φτοχωγειτονιες και μονο με τα βασικα προς επιβιωση τους, ασφαλως και φταιει η χουντα που ειχε το κοσμο να ζει σε ανασφαλεια, γεμιζοντας το τοπο με αλλοδαπους ληστες κατακρεουργωντας την ελευθερια του ελληνα πολιτη, που οποιος του καπνιζε πηγενε και εκλεινε το κεντρο της πολης, βεβαιως και φταιει η χουντα γιατι η ανεργια ηταν σε τεραστια επιπεδα, το εμποριο δεινοπαθουσε, τα μαγαζια, η αγορα ασφυκτιουσε, φταιει που εδινε ολα τα δημοσια εργα στους δικους της που ξεπουλησε δρομους, λιμανια, αεροδρομια, ναι φταει γιατι αφηνε τον ελληνα να πηγαινει να αγοραζει ενα πορτοκαλι με....κουπονι τη στιγμη που ολοι οι γειτονες λαοι ευδοκιμουσαν, οπως οι βουλγαροι, οι ρουμανοι, οι γιουγκοσλαβοι, οι αλβανοι οι τουρκοι...ασφαλως και φταιει η χουντα για ολα και τρεχουν οι σημερινες.... δημοκρατικες κυβερνησεις των δυο αυτων κομματων να σωσουν οτι μπορουν, αλλα ειναι δυσκολο να τα καταφερουν διοτι η χουντα αφησε τεραστια χρεη απο κομπινες απο επιδοτησεις που εφαγε, απο τα λεφτα που εστελνε η ευρωπαικη ενωση και απο την κατασπαταληση του δημοσιου πλουτου, φταιει η χουντα που εκανε απιστευτη επιδειξη πλουτισμου επι εφτα συναπτα ετη και τα χιλιαδες σκανδαλα που εκανε στην εφταετια και οι σεμνοι και ταπεινοι μαζι με τους....σοσιαληστες δεν μπορουν να συμαζεψουν το κρατος... για αυτο και δεν μπηκαν ποτε φυλακη ισοβεια (οι χουντικοι) εν αντιθεσει με τους σημερινους πολιτικους που μολις αντιληφθει η κυβερνηση οτι κλεβουν τους στελνει αμεσως στη δικαιωσυνη και αυτη αμεσως στη φυλακη....ισοβεια....αχ χουντα παλιοχουντα εσυ φταις για ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
    ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ, ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ;
    ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ".
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΠΙΣΩ;
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ;
    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΤΙΣ 30-11-09 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΦΗΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχετε χάσει κάθε αίσθηση με την πραγματικότητα. Ο άνθρωπος είπε απλά κάτι που είναι γεγονός - οι δύο αυτοί τύποι (ο κύριος Σαμαράς-πατριδοκάπηλος του αισχίστου είδους και ο κύριος Αμβραμόπουλος - ο κύριος τίποτα/τα πάντα όλα) έχουν μια κοινή πορεία. Αυτό είναι ίσως το μόνο κοίνο τους στοιχέιο πράγμα που κάνει κάθε νοήμοντα άνθρωπο να υποψιάζεται μια ευκαιριακή συμφωνία. Και στην τελική το μόνο που έχετε να σύρετε στην κυρία Μπακογιάννη είναι το ότι είναι κόρη του μπαμπά της! Ακράδαντο επιχείρημα, δεν λέω, αλλά so what? Όλοι εσέις οι ψευτο-πατριώτες, ανίδεοι και εύθικτοι φανατίλες είστε αυτοί που πάνε τη χώρα μας πίσω. Θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 13 Νοε 2009 2:58:00 πμ


    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙ ΣΟΥ ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση