GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ΕΡΤ και στα golden boys εισαγγελείς...

...και όχι στα σχολεία! . Απο τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ http://ppaspalas.blogspot.com/ . Την ώρα που είναι ελεύθεροι όλοι αυτοί που κατ έκλεψαν δι...

...και όχι στα σχολεία!
.
Απο τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ
.
Την ώρα που είναι ελεύθεροι όλοι αυτοί που κατ έκλεψαν διαχρονικά τον μόχθο του Ελληνικού λαού, (χρηματιστήριο, ομόλογα, Βατοπέδι, Ζίμενς), την ώρα που η επικαιρότητα φέρνει στην επιφάνεια συμβάσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και μισθούς -πρόκληση- έναντι των "απλών θνητών", την ώρα που αυτοί που εξαπάτησαν τα παιδιά των stage κάνουν βόλτες στα κανάλια οι εισαγγελείς αποφάσισαν να επέμβουν.... στα σχολεία!!!!!
Είναι απίστευτο πως έχουν καταφέρει οι βασικοί πυλώνες της Δημοκρατίας μας να χάνουν την εμπιστοσύνη και το κύρος τους στα μάτια των πολιτών.
Είναι δεδομένο ότι...

οι μαθητές πρέπει να περιφρουρούν το χώρο τους ιδίως όταν βρίσκονται σε καταλήψεις.
Επίσης θα πρέπει να καλύπτουν το κόστος τον όποιον φθορών προξενούνται κατά την διάρκεια τους(συνήθης πρακτική την δεκαετία του 90' η διοργάνωση εκδηλώσεων με αυτό τον σκοπό).
Τέτοιες παρεμβάσεις όμως δημιουργούν αντίστροφα αποτελέσματα, δημιουργούν θυμό, αίσθημα αδικίας.... και στο βάθος βια...
Πότε έλυσαν πρόβλημα οι εισαγγελικές παρεμβάσεις στην παιδεία?Πότε αυτό τα κράτος θα διδαχθεί απο τα λάθη του;
Είναι αυτονόητο οτι πρέπει άμεσα να γίνουν ανακοινώσεις και να σταματήσει κάθε ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση, και οι φορείς να πάνε να κουβεντιάσουν με τα παιδιά γιατι ...με ΜΑΤ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ....

21 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ

    ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ

    ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝ, ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ( ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΤ 105,8...)

    ΕΞΩ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ζητάμε πολλά;
    Εδώ η ίδιες η Ζήμενς, η MAYO και η Aegean έθεσαν υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ, και εμείς ακόμα μιλάμε για δικαιοσύνη;

    ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Δεν υπάρχει τέτοια πράγμα στην Ελλάδα.

    Κάτι αχρείοι κομματικοί αργυρώνητοι σφουγγοκωλάριοι υπάρχουν, που σε άλλη χώρα, θα εξέτιαν πολύχρονη κάθειρξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ".
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα διαβάζουνε αυτά τα ηλίθια κομματόσκυλα που μας είχαν βγάλει την ‘ψυχή’ προεκλογικά ότι αυτός ο μαλάκας το Αμερικανάκι είναι καλύτερος και διαφορετικός. Φάτε σκατά βλάκες τώρα να καταλάβετε ότι «Όλοι το ίδιο αλήτες είναι!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yπάρχουν golden boys σ' όλη την Ελλάδα.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xoris dr koutsouko
    mavra mantata sthn paideia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για ποια σχολεια μιλας.αυτα τα μπουρδελα οπως τα καταντησαν μερικοι μσαν και σενα με τις ιδεες τους.αγραμματα βγαινουν τα παιδια ,οι περισσο0τεροι δασκαλοι και καθηγητες του κ..λου,και φυσικα οταν και οι δυο γονεις ειναι εργαζομενοι τα παιδια θα βρισκονταε καπου κοντα στα εξαρχεια σε μαθηματα καθημερινοτητας για να παρουν εντολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΚ !
    Μέρα με την μέρα ξεβράκωνεται το ΠΑΣΟΚ"

    "Τον πρώτο μήνα:
    1) Κόβεται το επίδομα θέρμανσης των Φτωχών.
    2) Επίδομα της πλάκας στους φτωχούς
    3) Έστειλαν στην ανεργία 40000 stagers...
    4) Κατάργησαν την απόσυρση των παλαιών...ΙΧ.
    Υπολογίστε και κλεισίματα αντιπροσωπειών, απολυμένους εργαζόμενους, επιδόματα ανεργίας, σκασμένες επιταγές και βγάζετε το ισοζύγιο μόνοι σας.
    Και δεν κάνανε και το πιο προφανες:
    Αφού κόπτονται για το περιβάλλον να επιβάλλουν τέλη βάση ρύπων. Έτσι όπως γίνεται χαρατσώνονται όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα τα οποία πλέον δε μπορούν και να αποσύρουν.
    Αλήθεια εκείνο το “Λεφτά υπάρχουν” που πήγε?
    5) Κατάργησαν την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους...
    6) Κατάργησαν το νομοσχέδιο για την ανακαίνιση των παλαιών
    οικιών σε κουφώματα μονώσεις...
    7) Η απεργία στον ΟΛΠ ξαναρχίζει.
    8) Έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις.
    Δηλαδή μας φλόμωσαν στα "φιλολαϊκά" μέτρα οι λαμογιάριδες..."

    ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ
    ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΕΛΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ; Η Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ Τ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Κ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
    ΝΟΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
    ΣΚΟΥΠΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ερχεται διχασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΕΙΧΑΤΕ 3.002.531

    ΜΕΤΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΡΕΥΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ


    ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΥΡΙΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΗΓΑΙΝΕΤΕ... ΑΥΞΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ

    3.012.631'

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ 9 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1000000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΑΣ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ 43% ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΑΤΙΚΗ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΑΣ. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ. ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι καταλήψεις γινονται για τρεις λογους .
    1. οι μαθητές βαριούνται να κανουν μαθημα και με προσχημα την κακή εικόνα της τυροπιτας και επειδή σημαία κυματίζει προς τον νοτιά
    2. Οι καθηγητές των μαθητών επειδή δεν θέλουν να κουραστούν, άντε να περάσει η ημέρα να φύγουμε να μας δώσουν τον μισθό υπερωρίες, οδοιπορικά και τα συνεπακόλουθα.
    3.Τα κόμματα της αριστεράς για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους

    Δυστυχώς την πληρώνουν οι μαθητές που δεν μαθαίνουν γράμματα, οι γονείς που πληρώνουν τους καθε λογής φροντιστές για να μάθουν στα παιδιά τους όσα οι ασυνείδητοι δεν διδάσκουν, και το κράτος που επισκευάζει της κάθε λογής θηριωδείες.

    Σας βαρεθήκαμε το ίδιο έργο παίζεται για πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας λέει τώρα ξαφνικά ο κ. Παπακωνσταντίνου ότι δεν θα προχωρήσει το μέτρο της απόσυρσης αυτοκινήτων, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά (προεκλογικά έλεγαν ότι "λεφτά υπάρχουν") και ότι το περιβαλλοντικό όφελος δεν είναι σημαντικό.

    Κι εμείς ρωτάμε: 1) Αφού το κράτος δεν μπορεί να δώσει τα 1.500 ευρώ στους φτωχούς ανθρώπους για να αποσύρουν το αυτοκίνητό τους, άρα δεν μπορεί να δώσει και 20.000-25.000 ευρώ για κάθε νέο υβριδικό κρατικό αυτοκίνητο. Έτσι δεν είναι κύριε Παπακωνσταντίνου;

    2) Αφού λέτε ότι είναι ασήμαντο το περιβαλλοντικό όφελος από την απόσυρση περίπου δύο εκατομμυρίων αυτοκινήτων (αυτή είναι η εκτίμηση του συνολικού αριθμoύ που θα αποσυρόταν ως το 2012), άρα πολύ πιο ασήμαντο θα είναι το όφελος από την απόσυρση των μερικών χιλιάδων κρατικών. Ε κύριε Παπακωνσταντίνου;

    Άρα να θεωρήσουμε βέβαιο ότι θα ακυρώσετε και την απόσυρση των κρατικών και την αγορά υβριδικών που έχετε ανακοινώσει. Διαφορετικά, όχι μόνο θα σας κυνηγά η διπλή εξαπάτηση που κάνατε τώρα στους πολίτες (το ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι όχι μόνο θα συνέχιζε την απόσυρση αλλά θα την έκανε και συμφερότερη για τους πολίτες, με αποτέλεσμα πολλοί να περιμένουν και τώρα να χάσουν την ευκαιρία απόσυρσης) αλλά θα σας κυνηγά και ένα κολοσσιαίο σκάνδαλο. Αν ενώ κόψατε την απόσυρση των αμαξιών του λαού, τώρα συνεχίσετε την απόσυρση των κρατικών για να βολτάρετε με καινούρια υβριδικά, τότε θα είστε κατάπτυστοι στη συνείδηση ολόκληρου του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι καταλήψεις έχουν τρόπους δεν έχουν χαβαλέ και σκασιαρχείο. Έχουν πρόγραμμα που εκτελείται σύμφωνα με την πλειοψηφία των αντιπροσώπων και είναι πανελλαδικές. Έχουν αντιπροσώπους που γνωρίζουν τα θέματα και τα προβάλλουν, τα συζητούν με τους αρμόδιους και αν δε βρούνε ανταπόκριση σε όσα είναι εφικτά τότε αποφασίζονται πανελλαδικά. Πρέπει δε για να επιτύχουν να έχουν κάθε φορά ένα θέμα και όχι όλα. Π.Χ. το πρώτο θέμα είναι η πληρότητα σε προσωπικό ακόμα και στην Κολοπετινίτσα με ολοήμερο σχολείο και με δασκάλους καταρτισμένους και καλοπληρωμένους με πληρες ωράριο των 36 ωρών τη βδομάδα με μια ώρα τη μέρα ξένη γλώσσα. Άν αυτό που πάει πακέτο δεν είναι το πρώτο και αδιαπραγμάτευτο θέμα τότε να πάνε να κουρέυονται όλοι, μικροί και μεγάλοι.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @7.48

    κοίτα να ντύνεσαι καλά κι έρχεται κρύο.

    Αρλέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΣΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ
    Ή ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ?
    μαλάκες με περικεφαλαία ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ Ή ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΒΑΘΙΟΥ ΜΠΛΕ .....ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ??

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ....

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΖΕΧΝΕ ΤΟΣΟ....


    ΚΑΛΕ!!!! Ο κ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΫΣ....

    "ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ>>>>"


    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1)ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.2)ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΟ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 3)ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ 25000 STAZE ,TA 100000 ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? 4) ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 5)ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 2000 ε 6)ΕΚΤΟΣ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 0ΠΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 65ΧΡΟΝΙΑ 7)ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 5000 ε 8)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ 9) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 10)ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ KAI OFFSHORE ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ -ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΡΑΣΤΕΣ KAI ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια και οι του στρατοπέδου Ντόρας θυμούνται τι έκανε ο Σαμαράς το 93, ή και στην περίπτωση Στεφανόπουλου, που και στις δυο περιπτώσεις έκανε ότι έκανε με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, αλλά απλώς δεν τους βόλευε τους Νεοδημοκράτες, στο 93 επειδή έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη που ήθελε να κλείσει το Σκοπιανό όπως όπως, και στην περίπτωση Στεφανόπουλου που τον υποστήριξε, ο Σαμαράς την στιγμή που το κομματικό συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας , ένα τυφλό συμφέρον δεν τον ήθελε, και που όμως αργότερα ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία τον στήριξε στην ψηφοφορία στην Βουλή, και έγινε ξανά πρόεδρος της Δημοκρατίας.
    Θα πρέπει λοιπόν οι της Ντόρας και η ίδια να θυμηθούν τι έλεγε ο μπαμπάς Μητσοτάκης μεταδικτακτορικά, αλλά και τι έγραφε στον Κήρυκα Χανίων την εφημερίδα του, για τον « εθνάρχη» τους, Καραμανλή, αυτόν που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες νόμιμα και μόνιμα τελικά στην Κύπρο, αυτόν που τώρα κόπτονται και ευαγγελίζονται τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση