GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Zητούν νομική στήριξη και βοήθεια‏...

Aπό το http://www.papatzides.blogspot.com/ Επειδή παίζονται περίεργα παιχνίδια ...και υπάρχουν πολιτικές και άλλες διασυνδέσεις εκεί, επειδή...

Aπό το http://www.papatzides.blogspot.com/

Επειδή παίζονται περίεργα παιχνίδια ...και υπάρχουν πολιτικές και άλλες διασυνδέσεις εκεί, επειδή έχουμε να κάνουμε με πακτωλούς χρημάτων της ΓΣΕΕ και τον εκεί νομικών και υποστηρικτητικών μηχανισμών και επειδή εμείς είμαστε των 700 ευρώ ... και δεν έχουμε πίσω μας πολιτικούς ή άλλους μηχανισμούς αν υπάρχει κάποιος νομικός που ξέρει και μπορεί να συμβάλει (νομικά αν παραστεί ανάγκη) και όποιοι bloggers θέλουν να συνδράμουν...σε τεχνική και ηθική βοήθεια ας επικοινωνήσουν μαζί μας ( αχρείαστοι να είναι ) ας μας στείλουν κάποιο μήνυμα επαφής πέραν των mail που έχουμε. Εννοείται δεν μας ενδιαφέρει πιο blog εκπροσωπούν... ( bollywood.gr@gmail.com) και ούτε κάνουμε ταυτοποίηση bloggers.

11 σχόλια

  1. Οι καρεκλοκεκανροι της ΓΣΣΕ, πιστοί ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ καημένοι.
    Τον αλήτη τον ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΔΕΑΣΜΟ
    που αφού δεν αυτοκτόνησε φυσικά.
    ΚΗΝΥΓΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΛΗΚΙ ΤΟΥ.

    ΦΥΣΙΚΑ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟΥ ( του μιζαδόρου της Ζήμενς στα Δ.Σ. του ΟΤΕ ).

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΑΛΗΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΤΩΝ 130.ΟΟΟ ΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ 30.000 ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΑ ΕΔΕΟΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πραγματικό παρασκήνιο της επιλογής γενικών γραμματέων και τις άοκνες προσπάθειες ισχυρών επιχειρηματικών συγκροτημάτων με "πλοκάμια" και στα ΜΜΕ για "φύτεμα" εκλεκτών τους δίπλα σε υπουργούς αποκαλύπτει νέο αλλά ηδη γνωστό πολιτικό blog!
    Το πραγματικό παρασκήνιο της επιλογής γενικών γραμματέων και τις άοκνες προσπάθειες ισχυρών επιχειρηματικών συγκροτημάτων με "πλοκάμια" και στα ΜΜΕ για "φύτεμα" εκλεκτών τους δίπλα σε υπουργούς αποκαλύπτει νέο αλλά ηδη γνωστό πολιτικό blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαμω το .ιστο σου παρασανταλο καψαμπελη.

    Γαμιεσαι μπασταρδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΓΣΕΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΕΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ....ΠΗΓΑΝ ΣΩΜΑΤΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΙΚΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΕΙΧΑΤΕ 3.002.531

    ΜΕΤΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΡΕΥΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ


    ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΥΡΙΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΗΓΑΙΝΕΤΕ... ΑΥΞΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ

    3.012.631'

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ 9 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1000000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΑΣ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ 43% ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΑΤΙΚΗ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΑΣ. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ. ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΣΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ
    Ή ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ?
    μαλάκες με περικεφαλαία ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιο ειναι το προβλημα και τι νομικη βοήθεια θέλετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΣΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ
    Ή ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ?
    μαλάκες με περικεφαλαία ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια και οι του στρατοπέδου Ντόρας θυμούνται τι έκανε ο Σαμαράς το 93, ή και στην περίπτωση Στεφανόπουλου, που και στις δυο περιπτώσεις έκανε ότι έκανε με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, αλλά απλώς δεν τους βόλευε τους Νεοδημοκράτες, στο 93 επειδή έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη που ήθελε να κλείσει το Σκοπιανό όπως όπως, και στην περίπτωση Στεφανόπουλου που τον υποστήριξε, ο Σαμαράς την στιγμή που το κομματικό συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας , ένα τυφλό συμφέρον δεν τον ήθελε, και που όμως αργότερα ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία τον στήριξε στην ψηφοφορία στην Βουλή, και έγινε ξανά πρόεδρος της Δημοκρατίας.
    Θα πρέπει λοιπόν οι της Ντόρας και η ίδια να θυμηθούν τι έλεγε ο μπαμπάς Μητσοτάκης μεταδικτακτορικά, αλλά και τι έγραφε στον Κήρυκα Χανίων την εφημερίδα του, για τον « εθνάρχη» τους, Καραμανλή, αυτόν που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες νόμιμα και μόνιμα τελικά στην Κύπρο, αυτόν που τώρα κόπτονται και ευαγγελίζονται τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση