GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μιχ. Παντούλας γράφει στο Press-gr...

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που μηνύθηκε για "απόπειρα βιαιοπραγίας", απαντά με ένα κείμενο που σπάει κόκκαλα και θα προκαλέσει πολλέ...

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που μηνύθηκε για "απόπειρα βιαιοπραγίας", απαντά με ένα κείμενο που σπάει κόκκαλα και θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις...
Διαβάστε το, σε λίγο, αποκλειστικά στο Press-gr!

17 σχόλια

  1. Απευθύνομαι σε αυτούς που δεν τρώνε κουτόχορτο! Είναι δυνατόν ένας βουλευτής που πάει να ρωτήσει για υπόθεση ψηφοφόρου του και όχι ανιψιού του, και όχι για τον γιο του να ξεφτιλίσει τον εαυτό του έτσι απλά μπροστά σε τρεις τέσσερις ανθρώπους; Μήπως ο βουλευτής αντελήφθη από πρώτο χέρι την αηδία του ΔΙΚΑΤΣΑ; Μήπως υπάλληλοι του ΔΙΚΑΤΣΑ (ΔΟΑΤΑΠ) έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για χρηματισμούς και τεράστια σκάνδαλα; Μήπως όταν κατάλαβαν ότι ο Παντούλας θα φτάσει το θέμα ψηλά χέστηκαν επάνω τους και είπαν ας τον τελειώσουμε; Κύριε Παντούλα αντί να φοβάστε, ξεσκέπαστε τους όλους και στείλτε τους σπίτι τους η φυλακή. Δεν πιστεύω ότι ο Παντούλας και κάθε Παντούλας θα έπαιζε ξύλο για έναν ψηφοφόρο του με κανέναν. Αυτά τα κάνει μόνο ο Κούγιας με υψηλή αμοιβή. Εσείς οι υπόλοιποι πόσο εύκολα και αμέσως υιοθετήσατε την άποψη της υπαλλήλου μιας υπηρεσίας που οι υπάλληλοι της είναι υπόλογοι για τεράστια σκάνδαλα; Πληκτρολογήστε στο Google τις λέξεις "σκάνδαλο ΔΙΚΑΤΣΑ" και θα καταλάβετε με τι έμπλεξε ο Παντούλας. Παντούλα πες μας ακριβώς τι έγινε; Μίλα γιατί δεν πάει άλλο με τους θρασύτατους απατεώνες του ελληνικού κράτους. Όσοι από εσάς ψάξετε στο διαδίκτυο για ΔΙΚΑΤΣΑ και σκάνδαλα (ακόμα και διαρρήξεις για γραπτά έχουν γίνει με εμπλοκές ανώτατων διοικητικών υπάλληλων ενώ η μίζα πάει σύννεφο) θα πειστείτε ότι ο Παντούλας έμπλεξε και αυτός με τις συμμορίες του ΔΙΚΑΤΣΑ.
    Γιώργο Παπανδρέου απόλυσε τους όλους εκεί στο ΔΙΚΑΤΣΑ. Έχουν ταλαιπωρηθεί πολλά παιδάκια και έχουν πληρώσει πολλά λεφτά. Ανοίξτε τους λογαριασμούς τους στις τράπεζες.

    Για του λόγου το αληθές:

    http://archive.enet.gr/online/online_p1_text.jsp?c=112&id=1652328

    http://www.in.gr/innews/article.asp?lngEntityID=464178

    http://archive.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%25E4%25E9%25EA%25E1%25F4%25F3%25E1&a=&id=74373176

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους να δούμε τι έχει να πει ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μιχαλης Παντουλας ειναι ενας σοβαρος ανθρωπος και αποδεκτος απο την Ηπειρωτικη Κοινωνια,ανεξαρτητα απο πολιτικη τοποθετηση.
    Εξαλου δεν ειναι τυχαιο οτι ο Γιαννιωτικος λαος τον ανεδειξε τις δυο τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις για το Ελληνικο Κοινοβουλιο πρωτο βουλευτη Ιωαννινων.
    Δεν γνωριζω την καταγγελουσα,αλλα μου βρωμαει λιγο η καταγγελια,περι απειλης βιοπραγιας απο τον Βουλευτη.
    Κατι θελει να κρυψει η κυρια αυτη,που αβασανιστα θιγει την υποληψη ενος εκπροσωπου του Κοινοβουλιου.Εκτος και αν προκειται περι προβληματικου ατομου,οποτε το λογο εχει η Ιατρικη.
    Ειναι αδιανοητο,ενας εξαιρετος εκπαιδευτικος,οπως ο Παντουλας,που χαιρει εκτιμησης για τη προσφορα του στα σχολεια που διδαξε,να προσπαθησε να βιοπραγισει κατα μιας υπαλληλου.
    Ας γινει διοικητικη ερευνα απο το αρμοδιο Υπουργειο στο οποιο υπαγεται το ΔΙΚΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ βρωμαει αυτη η ιστορια.
    Τι παει να πει,την απειλησε οτι θα βιοπραγησει σε βαρος της υπαλληλου.Και αυτη ετρεξε στο Αστυνομικο Τμημα να τον μυνησει.
    Μηπως με αυτο τον τροπο ηθελε να κρυψει κατι αυτη η κυρια.
    Δεν μηνυεις ετσι ευκολα καποιο εκπροσωπο του Κοινοβουλιου,εστω και αν ειπε και μια κουβεντα παραπανω.
    Κυρια Λαινα δεν μας τα λες καλα.
    Βρωμαει,πολυ βρωμαει αυτη η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ.
    ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΣΥΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω τι έγινε...ξέρω όμως ότι η συμπεριφορά των υπαλλήλων του ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ) είναι απαράδεκτη, ανεύθυνη και απαξιωτική. Η στελέχωση αυτού του κρίσιμου οργανισμού γίνεται με ρουσφετολογικά κριτήρια με εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας και ίσως και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που καμία σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο που επεξεργάζονται. Έτσι αν ο Παντούλας εκνευρίστηκε μάλλον είχε δίκιο. Και ο άγιος φοβέρα θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ -ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ!
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ, ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ !
    ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ 2310379371.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι έχουν/είχαν πάρε-δώσε με το ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ καταλαβαίνουν ότι άνετα μπορεί να έχει δίκιο ο βουλευτής σε ότι αφορά τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, την απαξιωτική συμπεριφορά, και το ότι σε αγνοούν εκεί μέσα, λες και μπήκες στο μαγαζί του μπαμπά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατω τα χερια απο τον Παντουλα.
    Ειναι ανηθικο αυτο που πανε να του στησουν.
    Μακαρι ολοι οι Βουλευτες να εχουν τις Αξιες του Μιχαλη Παντουλα.
    Τα Γιαννενα και η Ηπειρος γνωριζουν τον Παντουλα.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ βρωμαει αυτη η ιστορια.
    Τι παει να πει,την απειλησε οτι θα βιοπραγησει σε βαρος της υπαλληλου.Και αυτη ετρεξε στο Αστυνομικο Τμημα να τον μυνησει.
    Μηπως με αυτο τον τροπο ηθελε να κρυψει κατι αυτη η κυρια.
    Δεν μηνυεις ετσι ευκολα καποιο εκπροσωπο του Κοινοβουλιου,εστω και αν ειπε και μια κουβεντα παραπανω.
    Κυρια Λαινα δεν μας τα λες καλα.
    Βρωμαει,πολυ βρωμαει αυτη η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ Ο κος ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ.

    ΊΔΩΜΕΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΠΙΛΑ ΚΑΙ ΆΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
    ΣΑΪΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΗΜΗ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΙΓΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.

    ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ:

    1ον. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ. (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ).

    2ον. Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑ ΔΕΞΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

    ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΑ "ΠΙΣΙΝΗ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΠΕΤΣΙ" ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΣΚΥΛΩΝ.

    ΤΟ ΞΑΝΑ-ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΙΣΙΝΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΠΡΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ,ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ,,,,ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΛΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ.
    ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΕΝ
    ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ. ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ
    ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ (ΔΟΑΤΑΠ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ; ΜΗΠΩς ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΗΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ; ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ; ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΚΑΤΣΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ. ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΩ Η ΜΙΖΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ) ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αραγε υπαρχει ενας, εστω ενας να εχει μια καλη κουβεντα για τονΔΟΑΤΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση