GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τ΄ανεπίτρεπτα τραγούδια...

Από τον Γιώργο Κανλή Τα μεγάλα τραγούδια σιγήσανε, τα ΄χουν κρύψει βαθιά στο συρτάρι, δεν περνάνε στο κόσμο μας είπανε και τα στείλαν για πά...

Από τον Γιώργο Κανλή

Τα μεγάλα τραγούδια σιγήσανε,
τα ΄χουν κρύψει βαθιά στο συρτάρι,
δεν περνάνε στο κόσμο μας είπανε
και τα στείλαν για πάντα στον Άδη.

Με τραγούδια αλλιώτικα άρχισα,
με αυτά τα τραγούδια θα κλείσω
κι αν σας πω μερικά ανεπίτρεπτα
μη το πείτε σε δαύτους θα σβύσω.

Τραγουδήστε λαθραία με μένανε,
σιγανά και...

με πρίμα σιγόντο,
γιατί όσοι στα ίσια τα είπαν
επαραβήκανε άβατο νόμο.

Μερικούς απ΄αυτούς τους ξοφλήσανε,
μερικούς απ΄τους άλλους τους κλαίμε,
προσοχή στο εξής στ΄ανεπίτρεπτα,
σιγανά στα κρυφά να τα λέμε.

5 σχόλια

  1. Όλος ο διάλογος που εκθέτει τον Δ.Ρέππα για το Lap Top

    Πόσο θράσος πρέπει να έχει ο Δ.Ρέππας για να διαμαρτύρεται για το lap top και την φάρσα όταν η γραμματέας του ΞΕΚΑΘΑΡΑ λέει να το στείλουν το δώρο στο πολιτικό γραφείο για να μην...τους πάρουν χαμπάρι;

    Πόσο ξεφτίλα πια; Και βγάζει ανακοίνωση και λέει ότι ήταν απλή αποδοχή της πρότασης αλλά δεν πήραν lap-top; Αφού δεν το έστειλαν πως θα το πάρεις;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ

    "Τα δώρα για τον υπουργό Μεταφορών τα παραλαμβάνει στο πολιτικό του γραφείο η ξαδέρφη του κυρία Μίτσα Λάλα, σύμφωνα με τον συνεργάτη του κ. Μπούζο Γιάννη.

    ΘΕΜΑ: Ενα δώρο για τον κύριο υπουργό θέλουμε να δώσουμε, είναι ένα laptop, να το στείλουμε στο υπουργείο;

    Μπούζος Γιάννης(συνεργάτης): Οχι, εδώ να το στείλετε, στο πολιτικό του γραφείο. Εδώ έρχονται όλα τα δώρα. Αλλωστε αν το στείλετε στο υπουργείο, ίσως μας δει κάποιος και
    αρχίσουν να λένε διάφορα.

    ΘΕΜΑ: Για να μη χαθεί, να το παραλάβει ο ίδιος.

    Συνεργάτης: Εδώ στείλτε το, και μάλιστα θα είναι και η ξαδέρφη του, η κυρία Μίτσα Λάλα, για να το πάρει η ίδια.

    ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΖΩΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μερικους :

    ΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
    ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

    ΟΡΙΣΜΟΙ

    Ιθαγένεια είναι ο νομικός δεσμός ενός προσώπου προς ένα συγκεκριμένο κράτος.

    Εθνικότητα είναι ο δεσμός ενός προσώπου προς ένα συγκεκριμένο έθνος.

    Αλλοδαπός είναι πρόσωπο που ανήκει στο λαό άλλου κράτους. Κάθε πρόσωπο που δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια, συνεπώς είναι κάθε πρόσωπο που ανήκει στο λαό άλλου κράτους.

    Ομογενής αλλοδαπός είναι το πρόσωπο που δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια, αλλά αντίθετα έχει την ελληνική εθνικότητα. Πρόκειται δηλαδή για αλλοδαπό που όμως συνδέεται με το ελληνικό έθνος με κοινή συνήθως ιστορία, γλώσσα και θρησκεία, με κοινές παραδόσεις, με κοινά ήθη και έθιμα. Όλα αυτά είναι στοιχεία που προσδιορίζουν την κοινή εθνική συνείδηση, η οποία και αποτελεί το κριτήριο για να χαρακτηρισθεί κάποιος ως ομογενής.

    Αλλογενής αλλοδαπός είναι το πρόσωπο που δεν έχει ελληνική ιθαγένεια αλλά ούτε και ελληνική εθνικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν η ροή της ιστορίας δεν γυρίσει προς τον Διεθνισμό, τότε η Εβραϊκή φυλή είναι χαμένη”. (George Marlen, Στάλιν, Λένιν ή Τρόσκυ, σελ. 414, Νέα Υόρκη 1937). “Το μεγάλο ιδανικό του Εβραϊσμού είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα εμποτιστεί με Εβραϊκές διδασκαλίες και ότι σε μια Παγκόσμια Αδελφότητα των εθνών – στην ουσία ενός μεγαλύτερος Εβραϊσμός – όλες οι ξεχωριστές φυλές και θρησκείες θα εξαφανιστούν”. (Εβραϊκός κόσμος, 9/2/1883).

    “Με το χρυσάφι μπορούμε να αγοράσουμε τις πιο ανεξάρτητες συνειδήσεις, μπορούμε να χορηγούμε όλα τα κρατικά δάνεια και μετέπειτα να κρατάμε κράτη στο έλεός μας. Ήδη οι κύριες τράπεζες, οι συναλλαγές ολόκληρου του κόσμου, οι πιστώσεις όλων των κυβερνήσεων είναι στα χέρια μας”. (Ραββίνος Reicham)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπιασαν δουλειά Νεοταξίτες, ΠΑΣΟΚοφρουροί, αριστερούληδες της πολυθρόνας και της μάσας ,γελοίοι χρηματοδοτούμενοι πουθενάδες και υποταγμένοι νενέκοι με χορηγούς σήμερα στο ραδιόφωνο φωνάζοντας "ναι στην ιθαγένεια, όλοι να πάρουν ιθαγένεια". Ποιοί; Αυτοί που ΔΕΝ καλέσαμε να έλθουν στην χώρα μας και ΔΕΝ τήρησαν κανέναν κανόνα από τους στοιχειώδεις της μετανάστευσης.
    Από Σκάι, Θέμα, Flash μέχρι και η κρατική ΝΕΤ σήκωσαν τα μανίκια και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά που ανέλαβαν:Να πείσουν τον Έλληνα ότι η ιθαγένεια και η ψήφος στους πρώην λαθρομετανάστες είναι κάτι που το δικαιούνται... όλοι αυτοί δηλαδή που κατάφεραν να την σκαπουλάρουν και να μείνουν στην Ελλάδα ΔΙΧΩΣ να συλληφθούν παρότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δικαιούνται και ΕΠΑΘΛΟ! Παραποιώντας συλλήβδην τον όρο "ιθαγένεια" που προϋποθέτει την καταγωγή από Έλληνες γονείς και έχοντας την εντύπωση πως απευθύνονται σε αποκτηνωμένο και αποχαυνωμένο κοινό που είναι δεκτικό στην πρωτοφανή προπαγάνδα που είναι σε εξέλιξη άρχισαν το Γκεμπελικό τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο φίλε Ανώνυμε,είπες αυτά που ήθελα να πω.Να προσθέσω την ασιατική και αφρικανική οπισθοδρομικότητα που κουβαλάνε όλοι αυτοί οι,όντως δυστυχείς,άνθρωποι.Να πάνε στις πατρίδες τους και να παλέψουν ν' ανατρέψουν τα ταλιμπανικά τους συστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση