GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλα παρασκήνια για την Τασία Κανελλοπούλου...

Αντίθετη και η Άντζελα Γκερέκου στην τοποθέτησή της ως περιφερειάρχη. Πώς αντέδρασε ο Χρ. Παπουτσής στην προειδοποίηση Βαρβαρίγου για παραί...

Αντίθετη και η Άντζελα Γκερέκου στην τοποθέτησή της ως περιφερειάρχη. Πώς αντέδρασε ο Χρ. Παπουτσής στην προειδοποίηση Βαρβαρίγου για παραίτηση. Ποια είναι η περιφερειάρχης που πήγε στη Θράκη

Από τον Χρήστο Μπουκάτη

Για το θέμα της Τασίας Κανελλοπούλου που "κόπηκε" από περιφερειάρχης, όπως είχαμε γράψει (διαβάστε εδώ και εδώ), φιλοξενεί ένα μεγάλο και αποκαλύπτικό ρεπορτάζ σήμερα και η εφημερίδα "Veto", στο οποίο περιγράφεται και η αντίθεση που εκφράστηκε, πέραν του Δ. Βαρβαρίγου, από την υφυπουρό Πολιτισμού και βουλευτή Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου απέναντι σε μια τέτοια πιθανή τοποθέτηση.
Σημειώνεται κατ' αρχάς ότι για την κ. Κανελλοπούλου, που υπήρξε ένα από τα φαβορί για τις θέσεις των περιφερειαρχών, "ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματά της στο χώρο του ΠΑΣΟΚ θεωρείται η πολύ καλή σχέση που διατηρεί επί δεκαετίες με τη μητέρα του πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου".
Στη συνέχεια αναφέρεται ότι...

"οι πιο έντονες αντιδράσεις για το ενδεχόμενο τοποθέτησής της προήλθαν από τον βουλευτή Ζακύνθου κ. Δημήτρη Βαρβαρίγο" ο οποίος "αν και χαμηλών τόνων άνθρωπος βγήκε εκτός εαυτού πληροφορούμενος ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Επισκέφθηκε λοιπόν στενούς συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, μεταξύ των οποίων και την Διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και δεξί χέρι του πρωθυπουργού Ρεγγίνα Βάρτζελη -ο σύζυγος της οποίας κατάγεται μάλιστα από τη Ζάκυνθο- για να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του. Ανάλογο διάβημα οργής έκανε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Παπουτσή. Στις συζητήσεις αυτές ο κ. Βαρβαρίγος φέρεται να είπε ευθέως στους συνομιλητές του ότι θα παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα αν η κ. Κανελλοπούλου γίνει περιφερειάρχης!".
Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ "ο βουλευτής, που εκλέγεται διαρκώς στη μονοεδρική της Ζακύνθου από το 2004 και ανήκει στους πιο αθόρυβους και πιστούς «παπανδρεϊκούς», κάθε άλλο παρά ότι μπλοφάρει έδειξε. «Ήταν αποφασισμένος να το κάνει» σύμφωνα με γνώστη του παρασκηνίου. Γι’ αυτό προφανώς και στη συνέχεια ο κ. Παπουτσής φέρεται να είπε «δεν μπορούμε να πάμε στη συζήτηση του προϋπολογισμού έχοντας εκτός των άλλων και μια παραίτηση βουλευτή μας…»"
Από πότε χρονολογείται η αντίθεση του κ. Βαρβαρίγου με την κ. Κανελλοπούλου; "Από την προ του 2004 περίοδο, όταν εκείνη ήταν περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων. Η μεγαλύτερη σύγκρουσή τους μάλιστα είχε σημειωθεί όταν ο κ. Βαρβαρίγος, ως νομαρχιακός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ τότε, είχε αντιδράσει έντονα στην αιφνιδιαστική απόφαση που η περιφερειάρχης είχε ανακοινώσει, μαζί με τον προσκείμενο στη ΝΔ νομάρχη κ. Διονύση Γάσπαρο, για την επιχωμάτωση του λιμανιού του νησιού και τη μετατροπή του σε πάργκινγκ. Ανάλογη αντίδραση είχε εκδηλωθεί και από τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Διονύση Γκούσκο και τοπικούς φορείς. Τελικά, το ΠΑΣΟΚ έχασε τις εκλογές εκείνης της χρονιάς και το περίφημο αυτό έργο στο λιμάνι δεν προχώρησε... ".
Για την κ. Γκερέκου μαθαίνουμε ότι "συγκαταλέγεται σ’ αυτούς που έχουν ανάλογη άποψη για την παρ’ ολίγον νέα περιφερειάρχη" και ότι "σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, δεν υπήρξε ανέφελη ούτε η δική τους «συγκατοίκηση» όταν η κ. Κανελλοπούλου είχε την έδρα της ως περιφερειάρχης στην Κέρκυρα και η κ. Γκερέκου ετοιμαζόταν, το 2004, για την κάθοδό της ως βουλευτής στο νησί των Φαιάκων. Όπως λέγεται, τα προβλήματα συνεννόησης μεταξύ τους ήταν τεράστια και η κ. Γκερέκου φέρεται να τα είχε μεταφέρει στην τότε κυβέρνηση αλλά και στον Γιώργο Παπανδρέου, όταν ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καταγράφοντας και την αρνητική εικόνα που κατ’ εκείνην υπήρχε στην περιοχή για την περιφερειάρχη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «κόψιμο» της κ. Κανελλοπούλου συνέβαλε τώρα και η άποψη της κ. Γκερέκου".
Τι άλλο ενδιαφέρον διαβάζουμε; "Αν πάντως η Μαργαρίτα Παπανδρέου είδε μια στενή φίλη της όπως η κ. Κανελλοπούλου να απογοητεύεται, έμεινε προφανώς ικανοποιημένη από την τοποθέτηση μιας άλλης στενής φίλης της σε θέση περιφερειάρχη και μάλιστα σε μια εθνικά ευαίσθητη περιοχή. Ο λόγος για την κυρία Θεοδώρα Κόκλα η οποία ορίστηκε γενική γραμματέας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η κ. Κόκλα είναι μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακά στη Διαχείριση Περιβάλλοντος, ταυτόχρονα όμως είναι και Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη, γνωστού του ΚΕΔΕ. Πρόκειται για μια ΜΚΟ της οποίας Επίτιμος Πρόεδρος είναι η ίδια η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου και όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της (http://www.kede.org/) «ιδιαίτεροι στόχοι» της είναι «η πρόληψη και η ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών ειδικά των δικαιωμάτων τους στην απασχόληση, την εκπαίδευση και την υγεία, η πρόληψη και η καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης και εμπορίας γυναικών και ο αγώνας κατά της εκμετάλλευσης, της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού»…"

21 σχόλια

  1. Ακουσα το βλακογιοργο να μας κατηγορει στην Ε.Ε ,οτι ειμαστε διεφθαρμενοι ,οτι ειμαστε αδιαφανεις,οτι ειμαστε φοροφυγαδες ,και .."εισφοροφυγαδες"!!

    Βεβαια δεν ειπε οι ..Ελληνες!!
    Ειπε η .."χωρα",(my country!)
    η Ελλαδα που κατα την δικη του αντιληψη κατοικειται απο πιγκουινους!!

    Για μαζεψτε το ρε πασοκοσκυλαιοι μην σας παρει και σας σηκωσει ,νουμερα ,ε! νουμερα!!!

    Κατ αρχας αυτο το βλημα διοριστηκε απο τον ελληνοπολωνο μπαμπα του απο το 1981 βουλευτης!!
    NAI H OXI??
    (με λιστα!)
    Διοριστηκε υπουργος παιδειας παλι απο τον ελληνοπολωνο αντρει μινεικο παπανδρεου,γιατι τον απειλησε η κ.Τσαντ ,οτι αν δεν κανεις υπουργο το μαι τζωρτζ δεν σου δινω διαζυγιο..
    ΝΑΙ Η ΟΧΙ????
    (εκτος των 150 εκατ δολλαρια που πηρε).

    Μετειχε εν ολιγοις ΣΕ ΟΛΕΣ τις κυβερνησεις της πασοκοσκυλιας...
    .."Υπηρετησε και τον σπυριαρη σημιτη ,που τον ειχε συνεχεια με μια βαλιτσα στο χερι!!
    Να παει στο αραφατ να παει στο ασσαντ της συριας ,ασε δηλαδη που .."συναντησε" και την κ.Ωλμπραιτ!!!
    Που του ειπε να υπογραψει .."κατι χαρτια"!..
    Για την νατοικη επιθεση στην Γιουγκοσλαβια!!!@

    Περιεργο!
    Πως δεν μπορεσε να μαζεψει την διαφθορα,την αδιαφανεια κλπ κλπ???
    Αυτος τα εβλεπε αλλα δεν μπορουσε να κανει τιποτα??

    Και γιατι δεν παραιτηθηκε???

    Και τωρα που το θυμηθηκα:
    Αυτα τα .."οικολογικα" τελη κυκλοφοριας ειναι .."διαφανη"??

    Η βενζινα που πουλιεται 1.13 το λιτρο αντι του κανονικου 0.63 αντε ο,65 το λιτρο ειναι διαφθορα των ..Ελληνων??

    Για συνελθε ρε βλημα για συνελθε

    12 Δεκ 2009 9:15:00 π.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    (χρηματιστήριο, ομόλογα, Ζήμενς, Βατοπέδι, κλπ),
    ==

    Το χρηματιστηριο??
    Εδω μιλαμε για ληστεια.
    Και ομως!
    ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Επαναλαμβανω ΚΑΝΕΙΣ δεν τιμωρηθηκε!
    ΠΟΙΟΣ θα τους τιμωρησει??
    Π Ο Ι Ο Σ ????

    Αυτοι εχουν την "πιττα αυτοι και το μαχαιρι"..
    Και δεν ειναι ΜΟΝΟΝ οι λεγομενοι πολιτικοι.
    Υποτιθεται οτι θα τους τιμωρουσε η..¨αδεκαστη" και ..¨ανεξαρτητη" ..δικαιοσυνη!!
    Οι μισοι απο δαυτους τα εχουν αρπαξει!

    Η Ζιεμενς !!
    Καποιο σκιουροειδες ονοματι "τσουκατος" ομολογει ΔΗΜΟΣΙΑ οτι πηρε 1.5 εκατ ευρω!
    Και ειναι ελευθερος!@!!

    Τα ομολογα??
    Αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ,τουλαχιστον οπως το εννοεις εσυ.

    Το Ελληνικο δημοσιο εχει ΑΝΕΝΕΡΓΑ δισ ευρω των ταμειων σε τραπεζες με ελαχιστο ισως ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ και δανειζεται απο τις ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ λεφτα για τις τρεχουσες αναγκες του ,με 6 και 7 τοις εκατο!!~!!!

    Το βατοπεδι?
    Αυτο δεν ειναι σκανδαλο.
    Η κατασταση βρισκεται στην προτεραια κατασταση.
    Η μουνι Βατοπεδιου(που ειναι αυτονομη και ανηκει στο "οικουμενικο" πατριαρχειο),ανακαλεσε τις ανταλλαγες ..

    Και τωρα ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ :
    Η λιμνοθαλασσα Βιστωνιδα και καμποσες χιλιαδες στρεμματα γης .."παραλιμνιως" !
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ και μπορει να παει στο Ευρωπαικο δικαστηριο και να ξεσπιτωσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ κατοικους της παραλιμνιας περιοχης!
    Η να τους βαλει ενοικιο!
    Η να τους ζητησει να πληρωσουν τα οικοπεδα που τους χαρισε!!

    Και αντε να μπλεξεις με τους παπαδες!
    Και το οικουμενικο ..πατριαρχη!
    Και το Βατικανο το αγνοεις??
    Πιστευεις οτι ο Παπας δεν θα παει για .."μαρτυρας"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή μας λέτε ότι ανήκει στις ΑΙΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΠΗ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ
    «Πόλεμος» για την... Κυρά του Κάμπου
    Η νέα γενική γραμματέας Θεσσαλίας Πόπη Γερακούδη, 48 ετών, είναι διοικητική υπάλληλος στο ΤΕΙ Καβάλας και απόφοιτος του ίδιου ΤΕΙ και το πλέον ουσιαστικό της προσόν θεωρείται η κομματική της στράτευση. Υπήρξε υποψήφια βουλευτής το 2004 και το 2007, ενώ είχε εκλεγεί με ποσόστωση μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ το 2000 και μέλος του εθνικού συμβουλίου το 2008. Η κ. Γερακούδη θεωρείται ότι προέρχεται από το λεγόμενο «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και ότι είναι ένα από τα κομματικά μέλη της επιρροής του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.
    Η επιλογή της ως γενική γραμματέας της κρίσιμης περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των εκσυγχρονιστών του κόμματος, οι οποίοι παρατηρούν ότι δεν διαθέτει καμία απολύτως εμπειρία διοίκησης και αναρωτιούνται με ποια εφόδια θα τρέξει τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. «Το βαρύ φορτίο μάλλον τρόμαξε και την ίδια» όπως έλεγαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα, προσθέτοντας ότι αντιμετώπισε μάλλον με αμηχανία το άκουσμα ότι επιλέχθηκε τελικά για τη θέση αυτή, ενώ όπως ακούγεται πρώην περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλία, που κατάγεται επίσης από την Καβάλα, θα αναλάβει ώστε να τη βοηθήσει το πρώτο διάστημα.

    από το σημερινό Έθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντονες είναι οι αντιδράσεις για την τοποθέτηση της κ. Θεοδώρας Κόκλα στη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι ενστάσεις αυτήν τη φορά είναι περισσότερο πολιτικές και προέρχονται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Η κ. Κόκλα είναι επίσης κομματικό στέλεχος και στο επάγγελμα ηλεκτρολόγος μηχανικός. Υπήρξε συνεργάτις της πρώην ευρωβουλευτού Αννας Καραμάνου και ειδική σύμβουλος της πρώην υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ροδούλας Ζήση.
    Τα στοιχεία του βιογραφικού της, όμως, που φαίνεται να έχουν εξοργίσει περισσότερο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι υπήρξε συνεργάτις της βουλευτού Επικρατείας Θάλειας Δραγώνα (και νυν γ.γ. στο υπ. Παιδείας) καθώς και πρόεδρος του Κέντρου Ερευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ), ενώ συμμετέχει και στην «αδελφή» οργάνωση της ΚΕΔΕ, Winpeace. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίτιμη πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι η μητέρα του πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου.
    Η κριτική
    Η Θάλεια Δραγώνα, καθηγήτρια πανεπιστημίου, έχει κατά καιρούς συγκεντρώσει τα βέλη της κοινής γνώμης λόγω των άκρως προωθημένων απόψεών της περί της ελληνικής ταυτότητας και των μειονοτήτων. Μάλιστα θεωρείται ότι οι απόψεις της είναι ακόμα πιο «ανατρεπτικές» και από εκείνες της ιστορικού Μαρίας Ρεπούση, που προκάλεσε πρόσφατα κύμα αντιδράσεων με το εγχειρίδιο ιστορίας του δημοτικού που συνέγραψε.
    Από την άλλη, η Winpeace ιδρύθηκε έναν χρόνο μετά το επεισόδιο των Ιμίων. Στόχος της οργάνωσης είναι η προαγωγή της ειρήνης μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας, ενώ στο παρελθόν έχει προτείνει την αλλαγή των συγγραμμάτων ιστορίας ώστε όλα τα παιδιά στα Βαλκάνια να διδάσκονται μια πιο ισόρροπη εκδοχή της.
    Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ λοιπόν θεωρεί ότι με βάση το παραπάνω βιογραφικό η τοποθέτηση της κ. Κόκλα στην ιδιαίτερη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης είναι τουλάχιστον προκλητική. Σημειώνεται ότι ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τη θέση του περιφερειάρχη ήταν και το όνομα του Θανάση Καραμπίνη, αντιπρύτανη του ΔΠΘ.
    Η επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων, όπως λένε, δεν δικαιολογεί με τίποτα τους δύο κρίσιμους μήνες που χάθηκαν αφήνοντας τις περιφέρειες χωρίς επικεφαλής. Πολλά κομματικά τοπικά στελέχη επισήμαναν ότι «θα ήταν προτιμότερο να αναλάβουν προσωρινά οι γραμματείς των περιφερειών του ΠΑΣΟΚ».

    από το σημερινό Έθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Πόπη Γερακούδη δεν είναι απλώς στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι και εύθυμη χήρα. Μ αυτά τα προσόντα την προωθεί ο κατά τα άλλα αδιάφθορος Παναγιωτακόπουλος. Έτσι εννοεί το κομματόσκυλο, ο συγκεντρωσιάρχης, το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Προωθώντας τις ερωμένες σε θέσεις με χρήμα και δόξα. Όσο για την κα κ. Θεοδώρα Κόκλα την περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές στη Θράκη. Ήδη έχουν οργανωθεί συναντήσεις από διάφορους χώρους και συγκλίνουν σε μια θερμή υποδοχή της κρατικοδίαιτης μαριονέτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ANTZELA EINAI ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΞΑΝΑΟΙΚΟΝΟΜΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ
    ΜΠΙΡΜΙΛΩ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ;

    Κάτι τρέχει με το κτηματολόγιο και – να μας το θυμηθείτε – δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα στην κυβέρνηση.
    Αφού τοποθέτησαν τον σύζυγο της Α. Διαμαντοπούλου στο Δ.Σ. και έβαλαν πρόεδρο τον κ. Αρβανίτη, κουμπάρο του υφυπουργού Γ. Μανιάτη, έχουν αρχίσει να βγαίνουν κι άλλα στη φόρα.
    Ο κ. Αρβανίτης είναι έτοιμος να παραιτηθεί διότι φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα και με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του η οποία εργάζεται σε εταιρεία που παίρνει έργα από το κτηματολόγιο.

    Επίσης, για τη θέση του διευθυντή έχει ακουστεί το όνομα κάποιου του οποίου όμως η μητέρα έχει πάρει δουλειές για το κτηματολόγιο στην Αθήνα.

    ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
    ΓΙΑ...........ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού είναι αντίθετη η Άντζελα, έκλεισε το θέμα.

    τρομάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ................
    Θα αυξήσουν το ΦΠΑ χωρίς να πειράξουν χαμηλόμισθους;
    Ο Παπανδρέου είναι ο ...Γιούρι Γκέλερ

    Ούτε ο Γιούρι Γκέλερ δεν κάνει τέτοια κόλπα. Να αυξηθεί δηλαδή το ΦΠΑ σε 20% και να μην πληγούν οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι.
    Ποιος θα πληρώσει το 20% και δεν το έχουμε καταλάβει; Προφανώς γίνεται κάποιο...αστείο και μας κάνουν πλάκα οι άνθρωποι.

    Ο Παπανδρέου έχει πολύ μεγάλο χιούμορ.
    Κωμικά είναι όσα λέει ο άνθρωπος. Άκου αύξηση του ΦΠΑ αλλά δεν θα πειραχτούν οι μη έχοντες.

    .......ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΛΟΟΥΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΡΕΠΠΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΓΗ ???

    ΡΩΤΑΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΤΟ 2009 .ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ? ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ?

    ΣΙΓΑ ΚΑΙ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.
    ΟΤΑΝ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΠΕΡΣΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ.

    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΠΑΖΕΙ.

    ΤΟ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΟΦΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΑΚΛΑΦΤΟ.

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΦΑΓΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ.

    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ?

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ......ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ?

    ΑΣΧΕΤΟ.
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ . ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ . ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΗ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
    ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚΙΑ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακούστε την πιο πρόσφατη εκπομπή των «Εγκάθετων». Συνέντευξη με Γ. Παπανικολάου, πρόεδρο ΟΝΝΕΔ, ευρωβουλευτή. Τι λέει για την εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ από τη βάση.
    egkathetoi τελεία blogspot τελεία com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κατασταση στο Γυθειο με τα σκουπιδια ειναι αποπνικτικη.
    Συμφωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο Ρεππας ρε φιλε βγαινει στην Αρκαδια. Στα παπαρια του , σιγα να μην τον νοιαξει τι θα κανετε εσεις εκει κατω.Τους φιλους του τους τακτοποιησε ολους. εσεις κοφτε το λαιμο σας χαμουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ.ΕΛΕΟΣ.ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΙΞΕΣ ΧΡΗΣΤΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ?

    ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ.. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΤΟΥΣ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΠΑΝΕΥΤΥΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΣΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. .........ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάλα έκαναν και την έκοψαν.Έλεος πια με την Αγία Οικογένεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Λακωνία,Κανελλοπούλου και ο σύζυγός της Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Καραμίχας.Έχει ξενοδοχεία στη Πάρο,τζίπ LEΧUS,MERCEDES,σπίτια,ακίνητα,χωράφια και πούρα.Να χαρώ εγώ σοσιαλισμό και εκπροσώπους των αγροτών. κ.Πρωθυπουργέ ξύπνα τους,σε λίγο με όλα αυτά τα λαμόγια,θα ξεφύγει εντελώς η κατάσταση από τα χέρια σου και δεν θα μαζεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

    Ρόμπα ο Ρόβλιας που κατήγγειλε σκάνδαλα και τελικά παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου

    Ρεζιλίκια.
    Αυτοί είναι οι ικανοί και οι άριστοι.
    Ο άνθρωπος που κατηγορούσε όλο τον κόσμο για το Βατοπαίδι έγινε ρόμπα και παραιτήθηκε από την θέση του υφυπουργού εσωτερικών.

    Έκανε ρουσφέτια που βρέθηκαν σε σκουπίδια και λόγω της απεργίας πήγαν οι ...γνωστοί που τα μαζεύουν και βρήκαν τα έγγραφα που έφεραν τα αιτήματα του Ρόβλια.
    Δεν άντεξε ούτε δύο μήνες στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και από το υπουργικό συμβούλιο παραιτήθηκε ο πρώτος. Και ακόμα δεν έφυγαν οι 100 ημέρες!

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ.........
    τα ακούς καψαμπέληηηηηηηηηηηηηηηη
    ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *