GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νέα Τάξη και το «τέλος της Ιστορίας»...

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Γράφτηκε τον Αύγουστο του 2000 «…Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος (δυσκολοκυβέρνητος)κ...

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/

Γράφτηκε τον Αύγουστο του 2000
«…Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος (δυσκολοκυβέρνητος)και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα,τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να
εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί,να επικρατήσει. Έτσι ώστε να πάψει να μας παρενοχλεί, στην περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολής, των τόσο σημαντικών για τα συμφέροντα των ΗΠΑ…»
Χένρυ Κίσσινγκερ
Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ανεπάρκεια και η πολιτική μιζέρια καλύπτονται κατά κανόνα με δογματικά σχήματα και γενικές αφαιρέσεις. Η πλειονότητα των αριστερών και κομμουνιστικών δυνάμεων πάσχει από θεωρητική και...

πολιτική αναιμία. Η πνευματική οξείδωση είναι ιδιαίτερα εμφανής στο σεχταριστικό μικρόκοσμο των ομάδων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ αγκυλώσεις και οι πνευματικές μας οξειδώσεις εμποδίζουν να συλλάβουμε συγκεκριμένα και σε όλες τις ποικιλίες και διαστάσεις του το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης. Αδυνατούμε να αντιληφτούμε το πολυεδρικό πρίσμα της Νέας Τάξης. Κραυγάζουμε επαναστατικά κατά της Νέας Τάξης, αναμασώντας αφηρημένες αντικαπιταλιστικές καταγγελίες. Ταμπουρωμένοι πίσω από επαναστατικές έννοιες και δόγματα του παρελθόντος καλύπτουμε τα τεράστια θεωρητικά κενά μας και δικαιολογούμε την ανικανότητά μας να αναλύσουμε σε βάθος τα νέα φαινόμενα. Με μια αυτάρεσκη στενοκεφαλιά πιστεύουμε ότι τα επιλεγμένα τσιτάτα δίνουν απάντηση σε όλα τα ζητήματα. Έτσι όχι μόνο δολοφονούμε τη διαλεκτική σκέψη των μαρξιστών επαναστατών, αλλά μετατρέπουμε και τα γραφτά τους σε μούμιες αιγυπτιακές.
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ σήμερα να οριοθετήσουμε απλώς την οικονομική διάσταση του φαινομένου της παγκοσμιοποίησης. Βεβαίως χωρίς τον οικονομικό προσδιορισμό του φαινομένου κάθε άλλη ανάλυση είναι αδύνατη και μετέωρη. Ωστόσο δεν φτάνει μόνο να πούμε ότι η βάση της παγκοσμιοποίησης είναι τα υπερεθνικά μονοπώλια και ότι η Νέα Τάξη είναι η υπερεθνική ή πλανητική ιμπεριαλιστική εξουσία. Πρέπει να αναλυθούν και οι ιδεολογικές, πολιτικές και πολιτισμικές μορφές αυτής της εξουσίας που απορρέει από το οικονομικό καθεστώς του υπερεθνικού ιμπεριαλισμού. Και αυτές οι μορφές εξουσίας είναι διαφορετικές, εντελώς μεταλλαγμένες από τις μορφές εξουσίας των εθνικών ιμπεριαλισμών.
Εθνικό και υπερεθνικό κράτος
ΣΤΟΥΣ εθνικούς ιμπεριαλισμούς την πρωτοκαθεδρία είχε το εθνικό κράτος. Σήμερα το κέντρο βάρος μετατοπίζεται στο πλανητικό κράτος, στο υπερεθνικό κράτος των ισχυρών του κόσμου. Τα εθνικά κράτη υπονομεύονται και προοδευτικά μετατρέπονται σε εκτελεστικά όργανα του πλανητικού κράτους με ηγέτιδα δύναμη το κράτος των ΗΠΑ. Μετατρέπονται δηλαδή σε προτεκτοράτα του παγκόσμιου κρατικού πλέγματος, της Νέας Τάξης.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ αυτή προκαλεί μια τεράστια ανατροπή στο ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο. Θέσεις παλιές ανατρέπονται και έννοιες αλλάζουν σημασία, γεμίζουν με άλλο ταξικό περιεχόμενο. Και όμως οι κομμουνιστές μένουν στα παλιά, σε παλιές, αμετακίνητες, «πάγιες» θέσεις. Και οι «επαναστάτες» συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τον εθνικισμό, το ρατσισμό, τη λαθρομετανάστευση, και πολλά άλλα με τα δεδομένα του εθνικού ιμπεριαλισμού. Τη δε Εκκλησία με τα δεδομένα της φεουδαρχίας. Και δεν προβληματίζονται καν από το γεγονός ότι η Νέα Τάξη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά του εθνικισμού και του ρατσισμού, στην πρώτη γραμμή υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, στην πρώτη γραμμή για την κατάργηση των εθνικών συνόρων, στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του θρησκευτικού συντηρητισμού και της Εκκλησίας…
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του πλανητικού κράτους διαφοροποιείται ουσιωδώς από τη φιλοσοφία του εθνικού κράτους. Το πλανητικό κράτος δεν αναγνωρίζει καμιά συλλογικότητα: Ούτε ταξική, ούτε εθνική, ούτε θρησκευτική. Ο ατομισμός που παραπέμπει κάθε άτομο στον εαυτό του και αποτελεί το προϊόν της καπιταλιστικής ανάπτυξης, στην παγκοσμιοποίηση παίρνει ολοκληρωτική μορφή, γίνεται απόλυτο φετίχ, θεότητα. Για το πλανητικό ιμπεριαλιστικό κράτος τα πάντα ανάγονται στη σφαίρα του ιδιωτικού. Δεν υπάρχουν σύνολα, δεν υπάρχουν συλλογικές υποθέσεις, ταξικές ή εθνικές, υπάρχουν μόνο ιδιωτικά ζητήματα, υποθέσεις των ιδιωτών. Η εργασία γίνεται υπόθεση ιδιωτική. Το ίδιο η Παιδεία, η Υγεία, κάθε συλλογική δραστηριότητα που ανάγεται στη σφαίρα του κοινωνικού κράτους.
ΓΙΝΕΤΑΙ φανερό ότι το πλανητικό κράτος, η Νέα Τάξη, αναγάγοντας τα πάντα στη σφαίρα του ιδιωτικού δεν θέλει καμιά ταυτότητα συλλογικότητας, καμιά ταυτότητα εθνική ή θρησκευτική, καμιά ταυτότητα ιστορικής μνήμης. Γι αυτό η Νέα Τάξη επιχειρεί να «καταργήσει» την Ιστορία, να αποσπάσει τον άνθρωπο από την ιστορικότητά του. Η Ιστορία είναι επικίνδυνη για τη Νέα Τάξη. Και είναι επικίνδυνη γιατί προϋποθέτει βίωμα και πραγμάτωση της συνοχής του γίγνεσθαι: είναι δηλαδή συλλογική διαδικασία. Αυτός που «έχει μια ιστορία» έχει σχέση με ένα γίγνεσθαι που σημαίνει ότι είναι και ικανός να «δημιουργήσει» ιστορία, δηλαδή να αλλάξει τον κόσμο…
Ο άνθρωπος είναι ιστορία
Η ΙΣΤΟΡΙΑ εγγράφει το άτομο σε ένα δίκτυο σχέσεων το οποίο κατασκευάζει τον κοινωνικό ιστό. Εγγράφει, δηλαδή το άτομο σε ένα δίκτυο αλληλεγγύης, σε μια κοινότητα, σε ένα σύνολο, που το «κοινωνονικοποιούν». Ο άνθρωπος είναι ιστορία με μια διπλή έννοια:
# Το άτομο παράγεται από την ιστορία. Η ταυτότητά του συγκροτείται αφενός από γεγονότα προσωπικά, τα οποία έζησε και τα οποία διαμορφώνουν το μίτο της βιογραφίας του και αφετέρου από στοιχεία που είναι κοινά στην οικογένειά του, στο περιβάλλον, στον ταξικό του χώρο, στο έθνος, τα οποία το τοποθετούν ως κοινωνικό-ιστορικό ον.
# Το άτομο είναι δρων παράγοντας της ιστορίας. Εάν το άτομο μπορεί να θεωρηθεί προϊόν της ιστορίας, είναι ταυτόχρονα και παραγωγός της. Είναι φορέας ιστορικότητας, της ικανότητας δηλαδή να παρεμβαίνει στη δική του ιστορία, λειτουργία η οποία τον θέτει ως υποκείμενο μιας διαλεκτικής κίνησης ανάμεσα σε αυτό που είναι και σε αυτό που μετεξελίσσεται: Το άτομο είναι προϊόν μιας ιστορίας της οποίας προσπαθεί να γίνει το υποκείμενο.
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ, συνεπώς, ορίζει την ικανότητα του ατόμου να προσοικειώνεται την ιστορία του και ταυτόχρονα την Ιστορία για να μπορεί:
Πρώτον: Να την κατανοεί, να την αναγνωρίζει, να έχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιεί, άρα και να μεταβάλλει, τον τρόπο με το οποίο η ιστορία αυτή δρα μέσα του.
Δεύτερον: Να θέτει σε εφαρμογή στρατηγικές κοινωνικά πρόσφορες σε σχέση με την εξέλιξη της κοινωνίας, στην προσπάθειά του να αλλάξει τις οικονομικό-κοινωνικές και πολιτιστικές συνθήκες.
ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ του ανθρώπου να γίνει ο συνειδητός παράγοντας της ιστορίας, να συνειδητοποιεί, δηλαδή και να αλλάζει ο ίδιος τον κόσμο, επιδιώκει να καταστρέψει η Νέα Τάξη. Τον ιστορικό μας ιστό θέλει να αποσαθρώσει και την ιστορική μας ταυτότητα να αφανίσει. Και βρίσκει συμμάχους σε αυτή τη διορατική και μακάβρια ιμπεριαλιστική «σύλληψη» του Χένρυ Κίσσινγκερ και πολλούς αριστερούς και κομμουνιστές…

19 σχόλια

  1. .
    .

    – O Κωνσταντίνoς μας έλλειπε - άντε και στο Τατόι !!!!

    ==Ποιάς κας, συζύγου Υπουργού, είναι συνεταίρος ο Philip Nielsen????

    “”"”Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι…”"”"

    http://www.philipnielsen.gr/2009/10/3-39-52.htmlΤετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………
    Υ.Γ.: όταν στη ζωή σου νομίζεις ότι είσαι μοναδικός κάνεις μεγάλο λάθος, όχι μόνο ήταν συμπαθητικός, όχι μόνο δουλεύει στην επικοινωνία, όχι μόνο είχε έρθει και αυτός οικογενειακώς με αυτοκινούμενο και iphone, αλλά είναι και πολύ καλός (καλύτερος) αθλητής. Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΟΠΩΣ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ.ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν ειναι να γίνει ο κόσμος συμφωνα με τα πρότυπα των ΗΠΑ, της Γερμανίας κτλ, τότε μακάρι να γίνει, να ξεφύγουμε από την αναξιοκρατία που μας τυραννα. Μπας και εξασφαλίστει το μέλλον των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 Ιαν.2010 12:38 π.μ.

    Μάλλον έχεις δίκιο φίλε.Τουλάχιστον τότε θα έχουμε κράτος με νόμους και οντότητα.
    Τώρα απλώς έχουμε το τσιφλίκι κάποιων που θεωρούν την Ελλάδα γονική κληρονομιά ( και δεν μιλώ μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά για όλα τα κόμματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μέχρι πότε θα βασίζετε την ανάλυσή σας σε ένα ψέμα? Γιατί είναι ψέμα ότι αυτά τα είπε και έγραψε ο Κίσινγκερ. Όπως και τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών που αποδεδειγμένα έγραψαν οι μυστικές υπηρεσίες του τσάρου και κάθε αντισημίτης τα αποδίδει στους Εβραίους. Πέστε και καμμιά αλήθεια επιτέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ16 Ιαν 2010, 10:43:00 π.μ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΠΟΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΥΜΝΙΟ Η ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ,ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ 100 ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ 500 .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ 100 ΚΑΙ 500 ΤΑ ΞΥΝΟΥΝΕ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ 100 ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ 500 .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 500 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.ΣΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΑΝΡΘΑΚΩΡΥΧΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΣΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ## Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ## ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΑΥΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Kissinger (ενα απο τα μεγαλυτερα καθικια που εχει γνωρισει ποτε η ανθρωποτητα, μακαρι να ειναι βαρυ το χωμα που θα τον σκεπασει), σαφως και δεν επιθυμει κοινωνιες και κρατη στα προτυπα των ΗΠΑ και Γερμανιας. Δεν επιθυμει την υπαρξη κρατων γενικοτερα, ουτε των ιδιων των ΗΠΑ ουτε καν του Ισραηλ.
    Επιθυμει μια κοινωνια προβατων χωρις κοινωνικη και ιστορικη συνειδηση, τα οποια θα ελεγχονται απολυτα απο μια "Πεφωτισμενη ελιτ".
    Φυσικα αυτο ειναι ενα σχεδιο που αν ποτε πραγματοποιηθει (γιατι θα υπαρξει κοινωνικη εξεγερση καθως φαινεται αρκετα νωριτερα), θα παρει πολλες δεκαετιες και τη θεση του Kissinger θα εχουν παρει οι συνεχιστες του μοχθηρου εργου του. Τα καθικια εχουν στρατηγικη και υπομονη, ελπιζω μονο οτι ο κοσμος θα χασει την υπομονη του αρκετα νωριτερα και θα τους στειλει στο διαολο....
    Ο κοσμος θα γινει καλυτερος μονο οταν αυτα τα καθικια χασουν το νημα της εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είπαμε και έχει αποδειχθεί:ο Κίσσινγκερ δεν τα είπε αυτά που αναπαράγεις κύριε αρθρογράφε τού πωπού!Έχει στην κεφάλα του χίλια-μύρια,αλλά αυτά δεν τα είπε,κύριε Διαστρεβλωτά.Δεν ντρέπεσαι να ψεύδεσαι ασυστόλως;Στο καθαρματάκι τού Λευκού Οίκου μπορούμε να καταμαρτυρήσουμε ένα σωρό άλλες αθλιότητες.Όχι αυτό όμως,κύριε Ψευταρά.
    Το άρθρο,κατά τα άλλλα, είναι ανατριχιαστικά φασίζον,για όποιον ξέρει να διαβάζει,οπισθοδρομικό,φοβικό,κουβαλάει όλες τις ψώρες τού νεοελληνικού κράτους,κουβαλάει ό,τι ηλιθιότητα κρατάει αυτήν τη χώρα καθηλωμένη.Για τη Δραγώνα και τη Ρεπούση ξέχασε να μάς πει ο κύριος αθρογράφος.Είναι τής μόδας να τις βρίζετε..Στο βάθος λοιπόν τού άρθρου,Καρατζαφύρερ,Χριστοδουλισμός,Γιανναρισμός και: "φοβού ποίμνιον"!(κοπάδι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟ"

    Γράφτηκε την άνοιξη του 1965.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από καιρό είχα τήν απορία, πώς θά ήταν δυνατόν, ο Κίσσιντζερ, ένας μεγάλος παράγων τής τότε παγκόσμιας υπερδύναμης, νά κάτση ν’ ασχοληθή μέ κάτι μπουρμπούτσαλους μισοπάλαβους σέ μιά μισοσκότεινη γωνιά τής γής, πού τό μόνο σπόρ, στό οποίο διακρίνονται αρχαιόθεν, είναι η αλληλοσφαγή.

    Τό μόνο πού μέ ανέστειλε νά αποφανθώ μετά βεβαιότητος ότι η όλη ιστορία ήταν μιά καλοστημένη απάτη, ήταν, τό ότι ίσως τόν Κίσσιντζερ τόν απασχολούσε τό θέμα τής οικονομικής αιμορραγίας τών ΗΠΑ, πρός έναν “συνέταιρο”, πού τού φόρτωσαν οι Εγγλέζοι, ο οποίος συνέταιρος μόνο λεφτά έτρωγε (7/10) καί τίποτα δέν προσέφερε, εκτός από κάτι χαζοδιαδηλώσεις. Κάτι σάν τσιμπούρι, δηλαδή.

    Η απορία μου λύθηκε λίαν προσφάτως, όταν απεκαλύφθη, ότι τήν όλη ιστορία τήν ξεκίνησε μιά δημοσίευση στό “νέμεσις”, τής γνωστής υστερικής θείτσας Κανελλί μέ βούλες.

    Αυτές τίς υστερίες περί δήθεν μεγάλης σκασίλας τών Αμερικάνων περί τού ποιός είναι ο πιό περιούσιος λαός τού κόσμου, οι Εβραίοι ή οι Έλληνες, μόνο ένα καπνοσκοτισμένο απ’ τό συνεχές τσιγάρο, μυαλό, θά μπορούσε νά τίς εφεύρει. (Κάτι σάν σέ κόντρα Βίσση – Βανδή, μού φέρνει η αντιπαράθεση αυτή).

    Ησυχάστε, “Έλληνες”. !! ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ !!!
    Καί ήσυχοι πλέον, ασχοληθείτε μέ τό νά παράξετε τίποτα χρήσιμο στή ζωή σας, εκτός από αλληλοσφαγές, Σάς προτείνω, π.χ., νά παράγετε μπαμπακόπιττα, γιά ζωοτροφή. Γιά νά πάψετε νά είσαστε, μακράν, οι πλέον πασίγνωστοι διεθνώς τρακαδόροι μπαταξήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί βρε Θύμιο γιατί μας τα κάνεις αυτά;
    Πρόσεξες ότι τα σχόλια των φίλων δείχνουν να έχουν πάθει διανοητικό κλονισμό; Σκέψου τώρα τους άλλους που έχουν μείνει ξεροί. Αλλά και συ δεν προσέχεις λιγάκι, τσουνάμι σκέτο είσαι! Άρχισες με τον... ελληνικό λαό (που δεν είναι καθόλου βεβαιωμένο ότι είπε ο Κίσσινγερ κάτι τέτοιο) και χάθηκες στο... άπειρο περί "Η ΙΣΤΟΡΙΑ εγγράφει το άτομο σε ένα δίκτυο σχέσεων το οποίο κατασκευάζει τον κοινωνικό ιστό. Εγγράφει, δηλαδή το άτομο σε ένα δίκτυο αλληλεγγύης, σε μια κοινότητα, σε ένα σύνολο, που το «κοινωνονικοποιούν»" και "...το πλανητικό...και...όχι, όχι δεν αντέχω άλλο, έλεος!! Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Γερμανοτσολιάδες ΠΑΣΟΚ.

    Η κουλτούρα του ΠΑΣΟΚ (και δεν εννοώ τον αγνό κόσμο που παραπλανείται χρόνια τώρα) “νόμιμα” διαχέεται στην κοινωνία για να την εμποτίσει μέχρι το μεδούλι.

    Όλη η σαπίλα, η καραξεφτίλα, η κουλτούρα του τίποτε, των εξαρτημένων, των ψωριλογιάπηδων, των βυσμάτων, των ζουρλόχαρτων, που θέλει να κάνει τους Έλληνες σαν τα μούτρα τους.

    Και αν νομίζουν ότι το χαφιεδιλίκι είναι ευρωπαϊκή συνείδηση απατώνται και κοροϊδεύουν συνάμα όλη την επικράτεια.
    Γιατί χαφιεδιλίκι είναι η συμπεριφορά κάποιων που μισούν τους άλλους.

    Μια παντιέρα μίσους σήκωσαν όλοι όσοι μισούν πρώτα από όλα τους Έλληνες. Από ανίκανους όμως δεν περιμένεις κάτι καλύτερο. Την δουλειά δεν την γνώρισαν αλλά την εχθρεύονται γιατί με αυτή γνωρίσαν προκοπή κάποιοι ενώ οι ίδιοι όχι.

    Μόνο εφαρμόζοντας την τακτική του Εφιάλτη χόρτασαν λίγο οι ψωρίλες.

    ΑΛΛΑ τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ τους ΚΡΕΜΑΝΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνεχίζει ο κάθε λοβοτομημένος να αναπαράγει το ίδιο παραμύθι για τον Κίσινγκερ, ο πόνος μου δεν είναι γι'αυτόν μα γιατί καλλιεργούμε το ίδιο μίζερο πνεύμα συνομωσιολογίας στα γιουσουφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΑΜΗΣΙ και χωρίς ΣΑΛΙΟ..
    θέλετε Αληταράδες Λοβέρδο και Παπακωνκατσέληδες του ΠΑΣΟΚ
    ----------------------------
    Εδωσαν το επίδομα αλληλεγγύης σε 22.000 λαθρομετανάστες «σκηνίτες»!

    18 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ» ΜΕ ΑΦΜ

    Επίδομα αλληλεγγύης πήραν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 22.000 «σκηνίτες» και «δενδρίτες»!
    Στην αγωνία της να δείξει κοινωνικό πρόσωπο, η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, αλλά θεώρησε ως δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ όλους τους χαμηλόμισθους που είχαν ΑΦΜ...

    Με τον τρόπο αυτό, όμως, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες -στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πράσινη κάρτα- είχαν νωρίτερα προχωρήσει σε έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Εφορίες να τους αναζητούν για να τους δώσουν την πρώτη δόση του επιδόματος (400 ευρώ) σε
    σκηνές ή και σε δέντρα! Με άλλα λόγια, την ώρα που η χώρα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση, μοιράζουμε 18 εκατ. ευρώ σε λαθρομετανάστες…

    που να υπαρχει ΣΑΛΙΟ μετά ..ΜΟΥΝΙΑ
    ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ


    Συνέλληνες, τους Γερμανούς πρέπει επιτέλους να τους αντιμετωπίσουμε σοβαρά σαν αυτούς που είναι πραγματικά: ως ΖΩΑ!

    θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι χωράφι τους. Άρπαξαν την εξουσία στα μουλωχτά, και πριν περάσουν 50 μέρες, έδειξαν τι εστι Γερμανός, τι έχουν στο κεφάλι τους, πόσο μίσος αισθάνονται για μας, πόσο υπάνθρωποι είναι όταν όχι μόνο επέτρεψαν επί Shmiti χιλιάδες αλβανούς, αλλά και τώρα... που επιθυμούν την ανομία τους εκείνη, να της δώσουν νομιμοφανή χαρακτήρα δίκην Επίσημου «Ελληνικού» (δηλαδή γερμανοπασοκικού )Νόμου Περί ελεύθερης εισβολής Λαθραίων Γερμανοαλβανών και λοιπών ξένων!

    Εμείς υπερασπιζόμαστε την ίδια μας την επιβίωση ως Έθνος,


    οι Πασόκοι μέσω τέτοιου άθλιου νόμου περί Αλώσεως
    τι ακριβώς «υπερασπίζονται»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχουμε αυτόν τον ηλίθιο αστικό μύθο, σύμφωνα με τον οποίο, ένας γερμανός σκατομαλάκας δήθεν είπε κάτι για τους Έλληνες...

    Δυστυχώς, η κυκλοφορία ενός τέτοιου μύθου, δίνει λαβή σε άλλα καθίκια να επιτίθενται στους Έλληνες με σκωπτικό τρόπο, ότι δήθεν «εσείς οι Έλληνες πάσχετε από συνομοσιολογικά παραληρήματα», με αποτέλεσμα οι νεότεροι κυρίως Έλληνες να μην τολμούν να σκεφτούν ούτε τόσο δα για εχθρούς που τους υπονομεύουν ΠΡΑΓΜΑΤΙ για οικονομικούς κυρίως λόγους, αλλά όχι μόνο γι αυτούς!

    Σας ξέρουμε καθίκια!
    Μπορεί αυτός ο γερμανομαλάκας να μην τόλμησε να πει κάτι τέτοιο, ούτε και να το διανοήθηκε ίσως, αλλά τα δείγματα ανθελληνισμού από μέρους γερμανών και αλβανών, είναι τόσα... βλέπε και πασοκικά νομοσχέδια κατά των Ελλήνων...
    ώστε να μην έχουμε καμια αμφιβολία για τι στ' αλήθεια συμβαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παλαιοπασόκοι, Νεοπασόκοι, Μηδαμινοπασόκοι, αλβανοπασόκοι σκατοπασόκοι και όλα τα είδη σας,
    αδειάστε μας τη γωνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ

    Η συμμορια ειναι πιο μεγαλη κ. Θεοδωρακη!!

    αργα ανακαλυψατε την Δραγωνα και την συμμορια αφελληνισμου!!!
    Εχουν κανει και αλλα που δεν τα φανταζεστε!!

    1. ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ


    2.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (!)

    ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ

    2. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΠΑΙΔΑ
    3. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
    4. Η ΕΚΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ
    5. ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΓΩΝΑ: ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ (ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΚΕΙ)!!

    2. ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    - ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ?
    - ΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ

    - ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!

    3. Ο ιδιος ο δρ Κουτσουκος πηγε με τον φακελο ασπαιτε στο γραφειο της Δραγωνα πριν ενα χρονο ....και ζητησε να τον δεχτει για να μιλησουν για το σκανδαλο Ασπαιτε κλπ...ακομα περιμεναι την συναντηση

    4. Η Δραγωνα ειναι φιλη της Δαμανακη, Βασιλη Κουλαιδη κλπ...ολοι μια παρεα ειναι και συνεργαζοντουσαν με την Ευη Μποτσαρη της ΝΔ !! Η συμμορια ειναι πιο μεγαλη κ. Θεοδωρακη!!

    6.Ο αφελληνισμος δεν είναι τίποτα μπροστα στην "σκοπιμη καταστροφη της συνεχειας των ελληνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    7. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ!!

    8. Το σχεδιο της "συγχρονης γεννοκτονιας των ελληνων" με την "μη υπαρξη απογονων" και ταχεια αντικατασταση αυτων με μεταναστες ειναι σε πληρη εξελιξη ...

    9. το καταστροφικο ανθελληνικο σχεδιο της "δημογραφικης υποχωρησης- εκμηδενησης" των ελληνων (μεσω διαζυγιων, επιορκων δικηγορων, σκοπιμης στερησης μητροτητας κλπ..)ειναι σε εφαρμογη αλλα δεν μπορειτε να το σκεφτειτε ...

    10. Αν δεν ηταν ο Θεοδωρακης οποισδηποτε τα εβαζε με την συμμορια θα τον βγαζαν τρελλο, παρανοικο κλπ... Τον Θεοδωρακη δεν μπορουν να τον αντιμετωπισουν ετσι και γιαυτο θα τον "περιποιηθουν μελλοντικα".

    11. Τον Τασσο Παπαδοπουλο των εβγαλαν απο τον ταφο του!! Σκεφτετε τι μπορουν να κανουν σε οπιον δεν θελει να υποχωρησει!!

    12. το ανθελληνικο σχεδιο της μεγαλης συμμοριας-μαφιας διακομματικου μεγεθους ειναι τοσο διοβολικο που μονο ανθελληνικοι εγκεφαλοι μπορουν να το επιβαλλουν !!


    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της διακκοματικης συμμοριας-μαφιας!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. " Ο που κερδιζει 29 και δαπανεί 30
    στη φυλακή ευρισκεται και δεν κατέχει γιάντα""λένε οι Κρητικοί...

    Και ΕΛΕΟΣ..Δεν ειπε ο Κισσιγκερ κατι τετοιο..αυτο το αναγνωρισε και ο Γιανναρλας αλλά και ο Γιάννης Μαρίνος...

    Σιγα το λαό πια, που θα χρειαστει να κοπιασουν για να του αλλάξουν την"πολιτιστική ταυτοτητα""

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση