GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκρηξη στο υπουργείο Τύπου...

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, δίπλα από το Πάντειο Πανεπιστήμι...

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, δίπλα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην Καλλιθέα. Η Αστυνομία είχε προλάβει να αποκλείσει την περιοχή, με αποτέλεσμα να μην προκληθούν τραυματισμοί παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε σακούλα και είχε ...

αφεθεί στην είσοδο του υπουργείου. Είχαν προηγηθεί δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALTER και ΑΝΤ1. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε έδωσε περιθώριο 12 λεπτών για την έκρηξη. Σημειώνεται ότι αυτή η υπηρεσία διαθέτει μόνιμο προσωπικό φύλαξης και προκαλεί ερωτηματικά ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες κατάφεραν να την προσεγγίσουν!

5 σχόλια

  1. Oι νεοταξίτες παρακρατικοί του ΓΑΠ βάζουν πυροτεχνήματα για να μας αποπροσανατολίσουν απο το μεγάλο εθνικό θέμα. Το θέμα αυτό είναι τα τρία εθνοκτόνα άθλια νομοσχέδια (νομιμοποίηση εισβολέων, ψήφο σε αυτούς και διοικητική διάλυση της χώρας) που θέλει να περάσει η παρέα του Μαξίμου αδιαφορώντας για την θέληση του Ελληνικού λαού. Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί με άλλες ομάδες στο παρελθόν!!

    ΚΑΤΩ Ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ. Η ΚΑΜΠΟΥΛ στα ποδια μας.

    Ο ΧΡΥΣΟ είπε ΚΑΙ λεει.. θα… θα,,,, θα…. θα ……. και
    οι μπόμπες πέφτουν βροχή ,
    οι ληστείες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο,
    τα κλεφτρόνια κάνουν πάρτυ,το κέντρο της Αθήνας σε λίγο θα ανακυρηχθεί σε ανεξάρτητο κρατίδιο και θα εισέρχεσαι με βίζα και διαβατήριο για να κάνεις ψώνια όπως ναρκωτικά,όπλα,πουτάνες,κλεμένα,κάθε λογίς κρατικά χαρτιά (διαβατήρια,διπλώματα,άδειες παραμονής κλπ)
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ…………….
    τώρα θα φύγει να πάει για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ………….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε την Πετρούλα ατόφια και καθαρά στον λαό, με το κορμί της, με το νάζι της, με το ταπεραμέντο της, κύριοι του STAR, και μην της βάζετε τρικλοποδιές με τις αχαραχτήριστες δεσποινίδες που ρίχνετε στο πλάι της όταν λέει τον ΚΑΙΡΟ, και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον από εσάς δεν έκατσε να πηδηχτεί να μην την πληρώσουμε εμείς. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,πες αλευρι?Σταματα επιτελους τις παπαρολογιες και το διωγμο των αστυνομικων για λογους εντυπωσιασμου,σοβαρεψου γιατι σε λιγι θα σου βαλουν το φυτιλι στον κωλο.Κανε επιτελους και καμμια δουλεια.δωσε αυθτοπεποιθηση σε αυτους που κυνηγουν το εγκλημα και οχι στους εγκληματιες.δειξε εργο,γιαυτο σας ψηφισε ο κοσμος,αλλα το μονο που θελατε ηταν η εξουσια.Βρικατε δυσκολιες,καμμια αντιρρηση,αλλα αντι να λυσετε τα θεματα της κοινωνιας τα κανετε καθε μερα και χειροτερα,ΕΣΥ ειδικα ΧΩΡΙΣ στην πραξη να προσφερεις ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ,φαινεσαι απο τους πληρωμενους δημοσκοπους αξιος.λυπαμαι κ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,αλλα η εντυπωση των πολλων για σας ειναι οτι ειστε ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΛΙΓΟς.ΦΑΝΦΑΡΕΣ-λουσια και δηλωσεις.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ,γιατι πολυ συντομα σε περιμενουν δυσαρεστες εκπληξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση