Αχχχ ΜΠΙΛΙΩ μου... ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ... ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ..ΜΟΥΡΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ. .. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΗΤΑΝ ..ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ.. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ.. Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΚΩΝ.. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ! .. αλλα δεν μπορω να καταλάβω.. αυτούς τους Ιθαγενείς αγρότες στο Ελλάντα .. γιατι φωνάζουν ? ______________________ ΞΕΡΩ ΟΤΙ. Λεφτά υπάρχουν. 28 δις για στήριξη τραπεζών, εκατομμύρια για κολλητούς και αργομισθίες στην ΕΡΤ, στις ΔΕΚΟ, σε συμβούλους, στο πρόγραμμα Καλλικράτης, σε χιλιάδες δημάρχους, αντιδημάρχους κλπ δημόσιους υπάλληλους που παίρνουν δυό μισθούς, στα κομματόσκυλα της Βουλής που παίρνουν 16 μισθούς και πλήθος επιδομάτων, στις μίζες υπουργών, βουλευτών και παρακατιανών και χίλια δυό άλλα που τα ξέρετε.
Δεν υπάρχουν λεφτά μόνο για τους εργαζόμενους και τους αγρότες. Πάντα εκεί τελειώνουν.
TI ATYXOI.. ΤΙ ατυχοι ... ΜΕ αγάπη ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ
Υ,Γ, και αυτοί οι ΟικονομημένοιΛυριτζήδες γιατί δεν τους δίνουν κάτι τις....
Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος…… Κάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ! Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ! Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ ! Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία….. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….
ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΥΤΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΣ ΗΣΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Εγω πιστευω οτι τα λυτρα τα μοιραζονται μερικοι..Ειναι σαν τις συναυλιες αγαπης του Νταλαρα, λεει ας πουμε, συναυλια για του κυπριους και μετα λεει, ξερεις εγω θα παρω μονο το κοστος της συναυλιας, δωσε 2.000.000 και κρατα τα υπολοιπα 5.000 ας πουμε!!Ετσι και οι αγροτοετσι, βγαζουν τους κατα κανονα αγραμματους αγροτες στην εθνικη, βουτανε 500 εκ, δινουν τα 200 ας πουμε στους αγροτες και τα αλλα στο κομμα!!!Αγροτες καταλαβετε το, η αγροτικη παραγωγη θελει ικανους επιχειρηματιες, εκπαιδευμενους, διορατικους, ευρηματικους, ενημερωμενους, εξυπνους..Ετσι οπως σας βλεπω στην τηλεοραση σας λυπαμαι, οχι γιατι εισαστε φτωχοι, κι'εγω φτωχος ειμαι, αλλα διοτι εισαστε ανικανοι. Δεν νομιζω να εχετε την παραμικρη πιθανοτητα να πετυχετε κατι..Ειστε απολυτα συμπαθεις, αλλα πολυ ανεπαρκεις..Δεν μπορειτε. Ετσι απλα.Δεν μπορειτε με αποτελεσμα να παραδινεστε στα φερεφωνα του ΚΚΕ και του συριζα..Τωρα που θα τελειωσουν οι οποιες επιδοτησεις , πολυ φοβαμαι οτι θα τελειωσετε και πολλοι απο εσας (σαν αγροτες)......
Να πάρετε 1 δις ευρώ από τα 28 δις που δώσατε στις τράπεζες και να τα δώσετε στους αγρότες». Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση; Μήπως ο Αντώνης Σαμαράς ή η Αλέκα Παπαρήγα; Μήπως ο Τσίπρας ή ακόμη και ο… Μπούτας;
Δυστυχώς για την κυβέρνηση την έκανε ένα χρόνο πριν ο σημερινός πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου. --------------------------- Η λήθη είναι ίδιον του ΠΑΣΟΚ και το έχει αποδείξει και αλλού.
Σήμερα όμως βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών και αντί να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ή έστω να μπορέσει να δώσει κάποιες λύσεις, επιλέγει άλλα κόλπα. Αυτή τη φορά το ξεφούσκωμα των λάστιχων γίνεται με πιο επικοινωνιακό και τεχνοκρατικό τρόπο. Η χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το αγροτικό ανέδειξε αυτή την τακτική.
1. Τηρούμε σκληρή γραμμή ξεχνώντας όσα λέγαμε πριν την 4η Οκτωβρίου. Προτάσσουμε το εθνικό καλό, την ανάγκη να σωθεί η οικονομία που καταρρέει, την αδυναμία να δοθεί νέο αγροτικό πακέτο, σαν αυτό που είχε δώσει ο Χατζηγάκης πέρυσι και ακόμη μας κυνηγάει η Κομισιόν.
ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.........ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.....ΔΡΟΜΟ. ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Ρε αγρότες κάθε χρόνο βγαίνετε στους δρόμους παίρνετε ένα ψιχουλάκι και του χρόνου πάλι τα ίδια. Τι γίνεται με τους εμπόρους-μεσάζοντες δεν το ψάχνετε. Μόνο επιδοτήσεις θέλετε κάθε χρόνο με την παλάμη ανοιχτή σαν ζητιάνοι. Άντε ξυπνήστε.
Ena pragma den boro na katalavo re paidia.Giati sto dialo xriazete Isaggeleas gia na dosei klisi o Astinomikos stous agrotes pou parakoloun tin synginonia.Parakolisi tis singinonias aftomatos se oles tis politismenes xores apanta aftomatos H astinomia.GIATI O ISAGGELEAS DEN KATALAVAINO pARTE FOTO APO TOUS AGROTES ME TO KINITO SAS PARTE TO ONOMA TOU KAI minisi GAMOTO.h tROXAIA?? EFKOLO PARE TA NUMERA APO TA TRAXTER KAI STEEILE MIA KLISI STO SPITI TOU KATHONOS 500 EUROULAKIA...TOTE NA DUME FEVGOUNE H OXI.APEFTIAS STI EFORIA....XAXAXA
Προς αγρότες των μπλόκων: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΛΙΑ ΔΙΚΙΟ. Αν είχατε λίγο φιλότιμο και μπέσα θα κοιτάζατε να βελτιωθείτε, να γίνετε ανταγωνιστικότεροι, να ψαχτείτε για νέες κερδοφόρες καλλιέργειες (νέες καλλιέργειες, βιολογικά προϊόντα κλπ), ή θα αλλάζατε επάγγελμα… πχ μπετατζήδες ή φορτηγατζήδες… Αλλά στα άλλα δεν έχει απόσυρση και επιδοτήσεις… Έτσι;
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
Από τήν εποχή τού Παπαδόπουλου (1968)πού τούς ""χάρισε"" κυριολεκτικά τά αγροτικά χρέη μέχρι σήμερα,μόνον διά νταβατζηλίδικες επιδοτήσεις κι επιχορηγήσεις ακούω,από όλες τίς κυβερνήσεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό πού παρατηρώ δέ είναι ότι στήν επαρχία,οί βίλλες νά έχουν πολλαπλασιασθή κι οί καταθέσεις στίς τράπεζες νά έχουν αυξηθή σημαντικά,από τούς αγρότες.
Αλλωστε πρόσφατο τό παράδειγμα,από τούς δήθεν αγρότες τής θεσσαλίας,πού είχαν καταθέσεις εκατομμύρια ευρώ σέ τοξικά ομόλογα καί κατά τήν κρίσιν-βόμβα,απαιτούσαν νά τούς αποζημιώση τό κράτος,δηλαδή εμείς!!!!!
Στήν Αθήνα τά περισσότερα διαμερίσματα κι όχι μόνον,είναι αγορασμένα από τούς δήθεν αγρότες τού κάμπου.
Φυσικά δέν συμπεριλαμβάνω στίς καταθέσεις τους πρός στίς τράπεζες κι εκείνες πού διαχρονικά υπήρξαν/κι υπάρχουν πρός τήν ""roussian mouna bank"".
Τά τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια,τά μόνα προϊόντα,πού καλλιεργούν,είναι επί τό πλείστον τά εισαγόμενα,πού τά βαφτίζουν δήθεν Ελληνικά,διατηρώντας έτσι τήν επαγγελμετική ιδιότητα τού αγρότη μέ ό,τι συνεπάγεται.
Σκόρδα,ντομάτες,πορτοκάλια,αχλάδια,καρρότα καί καθέ είδους λαχανικά είναι εισαγόμενα ακόμη κι απο τήν Κίνα.
Ακόμη καί τά σφάγια (βοειδή,αμνοερίφια κ.λ.π.) καθώς καί τά πασης μορφής αλιεύματα,είναι εισαγόμενα ή ιχθυοκαλλιέργειας,βαφτισμένα Ελληνικά.
Σήμερα διεκδικούν πάλι επιδοτήσεις-νταβατζηλίκι,ένω στήν ουσία,δέν προσφέρουν τό ελάχιστο,από αγροτικής παραγωγής,στόν Έλληνα καταναλωτή.
Ή αγορά τού Ρέντη δέ,κάθε ξημέρωμα γεμίζει από μαϊμούδες παραγωγούς,πού αγοράζουν από τούς μεσάζοντες εμπόρους,αγροτικά προϊόντα,επί τό πλείστον εισαγόμενα καί τά μοσχοπωλούν στίς λαϊκές,ώς γνήσια Ελληνικά,από τόν Μαραθώνα,Τρίπολη,Κρήτη,Θεσσαλία κ.λ.π.
Είναι μία φάρα αλητών,νταβατζήδων,μαιμούδων αγροτών καί απορώ πώς συνεχίζουμε νά τούς ανεχόμεθα,ώς Ελληνική κοινωνία,ώς καταναλωτές!!!
΄Οσοι έκ τών πολιτών,υφίστανται ταλαιπωρία,από τίς κινητοποιήσεις αυτών τών αλητών,νά προσφύγουν ομαδικά στήν δικαιοσύνη καί νά τούς ταράξουν στίς μηνύσεις, αποζημιώσεις καί κατασχέσεις.
Είναι οί διαχρονικά νταβατζήδες μας.
Μήν τούς λυπάσθε!!!!
Μηνύσεις καί αποζημιώσεις,αφού ή πολιτεία,διά μίαν φορά ακόμη είναι απούσα,από τά κοινωνικά δρώμενα!!!
Επί τέλους ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!
Αχχχ ΜΠΙΛΙΩ μου...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ... ΕΚΠΟΜΠΗ
ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ..ΜΟΥΡΛΙΑ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΑΓΙΚΑ
ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΗΤΑΝ ..ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
ΚΑΙ..
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ.. Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ
ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΚΩΝ.. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ !
.. αλλα δεν μπορω να καταλάβω.. αυτούς τους Ιθαγενείς αγρότες στο Ελλάντα .. γιατι φωνάζουν ?
______________________
ΞΕΡΩ ΟΤΙ.
Λεφτά υπάρχουν.
28 δις για στήριξη τραπεζών, εκατομμύρια για κολλητούς και αργομισθίες στην ΕΡΤ,
στις ΔΕΚΟ, σε συμβούλους,
στο πρόγραμμα Καλλικράτης,
σε χιλιάδες δημάρχους, αντιδημάρχους κλπ δημόσιους υπάλληλους που παίρνουν δυό μισθούς, στα κομματόσκυλα της Βουλής που παίρνουν 16 μισθούς και πλήθος επιδομάτων, στις μίζες υπουργών, βουλευτών και παρακατιανών και χίλια δυό άλλα που τα ξέρετε.
Δεν υπάρχουν λεφτά μόνο για τους εργαζόμενους και τους αγρότες. Πάντα εκεί τελειώνουν.
TI ATYXOI.. ΤΙ ατυχοι ...
ΜΕ αγάπη ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ
Υ,Γ, και αυτοί οι ΟικονομημένοιΛυριτζήδες γιατί δεν τους δίνουν κάτι τις....
Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος……
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος.
Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ !
Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία…..
Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….
ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΥΤΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΣ ΗΣΑΣΤΕ.
ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Εγω πιστευω οτι τα λυτρα τα μοιραζονται μερικοι..Ειναι σαν τις συναυλιες αγαπης του Νταλαρα, λεει ας πουμε, συναυλια για του κυπριους και μετα λεει, ξερεις εγω θα παρω μονο το κοστος της συναυλιας, δωσε 2.000.000 και κρατα τα υπολοιπα 5.000 ας πουμε!!Ετσι και οι αγροτοετσι, βγαζουν τους κατα κανονα αγραμματους αγροτες στην εθνικη, βουτανε 500 εκ, δινουν τα 200 ας πουμε στους αγροτες και τα αλλα στο κομμα!!!Αγροτες καταλαβετε το, η αγροτικη παραγωγη θελει ικανους επιχειρηματιες, εκπαιδευμενους, διορατικους, ευρηματικους, ενημερωμενους, εξυπνους..Ετσι οπως σας βλεπω στην τηλεοραση σας λυπαμαι, οχι γιατι εισαστε φτωχοι, κι'εγω φτωχος ειμαι, αλλα διοτι εισαστε ανικανοι. Δεν νομιζω να εχετε την παραμικρη πιθανοτητα να πετυχετε κατι..Ειστε απολυτα συμπαθεις, αλλα πολυ ανεπαρκεις..Δεν μπορειτε. Ετσι απλα.Δεν μπορειτε με αποτελεσμα να παραδινεστε στα φερεφωνα του ΚΚΕ και του συριζα..Τωρα που θα τελειωσουν οι οποιες επιδοτησεις , πολυ φοβαμαι οτι θα τελειωσετε και πολλοι απο εσας (σαν αγροτες)......
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα πάρετε 1 δις ευρώ από τα 28 δις που δώσατε στις τράπεζες και να τα δώσετε στους αγρότες». Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση; Μήπως ο Αντώνης Σαμαράς ή η Αλέκα Παπαρήγα; Μήπως ο Τσίπρας ή ακόμη και ο… Μπούτας;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχώς για την κυβέρνηση την έκανε ένα χρόνο πριν ο σημερινός πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.
---------------------------
Η λήθη είναι ίδιον του ΠΑΣΟΚ και το έχει αποδείξει και αλλού.
Σήμερα όμως βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών και αντί να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ή έστω να μπορέσει να δώσει κάποιες λύσεις, επιλέγει άλλα κόλπα. Αυτή τη φορά το ξεφούσκωμα των λάστιχων γίνεται με πιο επικοινωνιακό και τεχνοκρατικό τρόπο. Η χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το αγροτικό ανέδειξε αυτή την τακτική.
1. Τηρούμε σκληρή γραμμή ξεχνώντας όσα λέγαμε πριν την 4η Οκτωβρίου. Προτάσσουμε το εθνικό καλό, την ανάγκη να σωθεί η οικονομία που καταρρέει, την αδυναμία να δοθεί νέο αγροτικό πακέτο, σαν αυτό που είχε δώσει ο Χατζηγάκης πέρυσι και ακόμη μας κυνηγάει η Κομισιόν.
ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.........ΚΟΨΕ
ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΙΩΣ.....ΔΡΟΜΟ.
ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Ρε αγρότες κάθε χρόνο βγαίνετε στους δρόμους παίρνετε ένα ψιχουλάκι και του χρόνου πάλι τα ίδια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι γίνεται με τους εμπόρους-μεσάζοντες δεν το ψάχνετε. Μόνο επιδοτήσεις θέλετε κάθε χρόνο με την παλάμη ανοιχτή σαν ζητιάνοι.
Άντε ξυπνήστε.
Ena pragma den boro na katalavo re paidia.Giati sto dialo xriazete Isaggeleas gia na dosei klisi o Astinomikos stous agrotes pou parakoloun tin synginonia.Parakolisi tis singinonias aftomatos se oles tis politismenes xores apanta aftomatos H astinomia.GIATI O ISAGGELEAS DEN KATALAVAINO
ΑπάντησηΔιαγραφήpARTE FOTO APO TOUS AGROTES ME TO KINITO SAS PARTE TO ONOMA TOU KAI minisi GAMOTO.h tROXAIA?? EFKOLO PARE TA NUMERA APO TA TRAXTER KAI STEEILE MIA KLISI STO SPITI TOU KATHONOS 500 EUROULAKIA...TOTE NA DUME FEVGOUNE H OXI.APEFTIAS STI EFORIA....XAXAXA
Προς αγρότες των μπλόκων: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΛΙΑ ΔΙΚΙΟ. Αν είχατε λίγο φιλότιμο και μπέσα θα κοιτάζατε να βελτιωθείτε, να γίνετε ανταγωνιστικότεροι, να ψαχτείτε για νέες κερδοφόρες καλλιέργειες (νέες καλλιέργειες, βιολογικά προϊόντα κλπ), ή θα αλλάζατε επάγγελμα… πχ μπετατζήδες ή φορτηγατζήδες… Αλλά στα άλλα δεν έχει απόσυρση και επιδοτήσεις… Έτσι;
ΑπάντησηΔιαγραφή