GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ερείπια της Ελλάδας‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Τα ερειπια της Ελλαδας‏ Με αυτον τον τιτλο η Γερμανικη εφημεριδα Die Zeit περιγραφει την οικον...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Τα ερειπια της Ελλαδας‏
Με αυτον τον τιτλο η Γερμανικη εφημεριδα Die Zeit περιγραφει την οικονομικη κατασταση της χωρας,και την περιγραφει με τα μελανοτερα χρωματα,μιλωντας για κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος,για τις παραπλανητικες εκθεσεις των υπουργων οικονομικων προς την ευρωπαικη ενωση,για το ελλειμα,για την πτωχευση που πιστευουν οτι ετοιμαζομαστε να βρεθουμε παρα τις υποσχεσεις και αυτης της κυβερνησης.
Καθε μερα και ακομη μια ξενη εφημεριδα μας ξεμπροστιαζει, μας λενε ψευτες, κλεφτες, μας λοιδωρουν στα σχολια τους οι πολιτες αποκαλωντας μας τεμπεληδες, και οτι...

αλλο μπορειτε να φανταστειτε.
Ερειπια πραγματικα,τα νεα ερειπια που θα μπορουν πλεον οι ξενοι ερχομενοι στην χωρα να βλεπουν,ερειπια ο λαος που περιμενε καλυτερες ημερες,καλυτερες συνθηκες ζωης,σε ενα ψεμμα μας αναθρεψαν πως τωρα να ξυπνησουμε και να αναρωτηθουμε ποιος φταιει?
Πικρη η γευση αυτης της ηττας,της ηττας της εμπιστοσυνης μας προς οσους μας κυβερνησαν και αντι να μας ανεβασουν"λιγο ψηλοτερα"μας κατακρημνησαν στο βαραθρο της χλευης των αλλων.
Μεγαλη η ηττα της χωρας,φανταστειτε ο καθενας μας τον γειτονα του να τον φωναζει κλεφτη, σκεφτειτε οτι η εμπιστοσυνη των αλλων προς εμας εχει χαθει,και οσο και να αντιδρασουμε με ενα δεν βαριεσε δεν ειναι πλεον το ιδιο.
Στα ερειπια αυτης της χωρας καλουμαστε εμεις παλι να κτισουμε απο την αρχη,το θεμα ειναι με τι κουραγιο και πιστη μπορει να συνεχισει να κτιζει καποιος οταν επι τοσα χρονια τα μεροκαματα του τα εφαγαν καποιοι πιο εξυπνοι απο αυτον και τωρα του ζητανε να πληρωσει και τα ενσημα του ικα;

19 σχόλια

  1. Κόφ'τη κλάψα, ξαναρχίζουμε!
    Κι'όποιον πάρει ο χάρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΝ.
    ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.
    TIMEO DANAOS A DONA FERENTIS ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΙΣΩΣ ΤΑΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ.
    ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΔΑΝΙΑ.
    ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΣΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝΚΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 5 ΚΑΙ 10 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΗΠΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΓΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ .
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
    *X/μας ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΕΙΠΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ.
    ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγείται η Ελλάδα στην πτώχευση.
    Μέσα από την τέφρα της ντροπής βγήκε ένας Βενιζέλος και ένας Ελληνικός λαός αποφασισμένος για όλα.

    Σήμερα με την κολοεκπαίδευση που έχουμε στην χώρα να δούμε τι θα μας (ξε)πηδήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ;ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΗΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ.
    ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (ΤΟΥ ΣΚΑΪ),
    ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΞΙΑΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
    ΑΡΑ Ο ΑΝΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ.
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΣΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 100.000 ευρώ το μήνα κοστίζει η εκπομπή της στην ΕΡΤ.

    Η βουλευτής Μάγια Τσόκλη, που ξεκινά αύριο!

    ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    + ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΩΛΟ ...που θησαυρίζει ταξιδεύοντας

    Ο Γερουλάνος το έχει χάσει το παιχνίδι. Αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς ότι για τους επόμενους μήνες η κυρία Μάγια Τσόκλη, θα ξοδεύει για την εκπομπή της 100.000 ευρώ το μήνα. Και όπως...

    αναφέρει και το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά είναι ηθικό;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    για αυτο !
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΣΤΟΥΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με Μπαλαματση και με Πουσαιο και με ολα τα αλλα πρασινα αριστα παιδια που εχουν πτυχιο με τη φαρδεια εννοια βαδιζουμε για τη νεα ελλαδα...αρε φραγγελιο που χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Ελληνες δεν είναι τεμπεληδες, τεμπεληδες ειναι αυτοι που κυβερνάνε την Ελλαδα ολα τα χρόνια απο τοτε που έγινε ανεξάρτητη.

    Επειδή έχω πολλούς γνωστούς Γερμανούς. Λένε οτι αν δούλευαν όπως οι Ελληνες, θα ήταν 1000 φορές καλύτερα απο οτι είναι τώρα.

    Ειναι γνωστό όμως οτι έδω γίνεται το ελα να δεις.

    Η ρεμούλα πάει στο φούλ απο τους εκάστοτε κυβερνώντες.

    Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι απο το ενα εκατομμύριο δουλεύουν περίπου εκατό χιλιάδες, είναι οι μαλάκες της παρέας.

    Οι άλλες εννιακόσιες χιλιάδες υπάλληλοι παίρνουν τον μισθό , την μίζα , καί χρησιμοποιούν την θέση τους στο Δημόσιο για να κάνουν άλλες δουλειές και μάλιστα χρησιμοποιούν τα γραφεία του δημοσίου τηλέφωνα κλπ για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

    Αν ολοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες - εμποροι ταυτόχρονα διακόψουν τις εργασίες τους να δούμε τι θα γίνει με το μπάχαλο που βρίσκεται η χώρα.

    Είμαι μικρομεσαίος επαγγελματίας και έχω φτάσει με την οικογένεια μου να εργαζόμαστε τουλάχιστον 16ώρες την ημέρα όλη την εβδομάδα.

    Βλέπω συγγενείς και φίλους δημόσιους υπαλλήλους που φευγουν απο την Πέμπτη για Σαββατοκύριακο στα εξοχικά τους και αναθεματίζω την ώρα που δεν εγινα δημόσιος υπάλληλος αν και μου είχε δοθεί ευκαιρία.

    Γι' αυτό δεν πάει τίποτα μπροστα στην χώρα μας
    ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ αν λειτουργει κάτι σωστό σε όλες τις βαθμίδες να μου το πείτε.
    Γίνεται κάτι στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
    Δεν γίνεται τίποτα στο Γυμνάσιο και Λύκειο
    και Γίνεται μπάχαλο στα Πανεπιστήμια.

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ βρωμάει η υπόθεση.
    εχει κοπεί η χώρα στην μέση , στα ΤΕΜΠΗ και δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι υπηρεσίες μεταξύ τους

    ΥΓΕΙΑ αν εχεις λεφτα ή γνωριμίες γίνονται τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψεύτες κλεφτές και απατεώνες πολίτικη κατάκλεψαν κατατρόμαξαν κατασώτεψαν την πατρίδα μου, την Ελλάδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγοραστε και αλλα αυτοκινητα απο την Γερμανια για να μας τα χωνει πιο χοντρα ειπαμε εχουμε το συνδρομο γκασταρμπαιτερ και του Γερμανοπληκτου εκθειαζοντας οτι μαλακια βγαινει και παραγεται απο αυτη την χωρα.
    Επειδη πολλων εξ υμων οι παπουδες η πατεραδες μας δουλεψαν στην Γερμανια δεν σημαινει οτι παραγεται εκει, ειναι και το καλυτερο αυτη ειναι μια καραμελα που πουληθηκε πολυ στην Ελλαδα.
    Για αγοραστε και κανενα αυτοκινητακι απο αλλες χωρες που ειναι και καλυτερα και φτυστε την καραμελα της mercedes bmw opel vw δεν θα γινουμε ολοι ταξιτζηδες με γερμανικο αυτοκινητο, για αυτους που βρονταει η τσεπη τους υπαρχει και η Ιταλια με Θηριωδεις αμαξαρες lamborgini Ferrari Bugatti Maseratti de tomaso pandera και οχι χρηματοκιβωτια υπαρχει και η Γαλλια, Σουηδια και η Ιαπωνια που εξισου εχουν καλα αυτοκινητα σε ολες τις κατηγοριες. Πηραν πολυ ψηλα τον αμανε οι φριτσιδες που η χωρα τους φτιαχθηκε απο κεφαλαια αλλων και εργατικα χερια αλλων μετα τον β παγκοσμιο πολεμο. Την παρα ειδαν πια ,σιγουρα ειναι μεγαλη οικονομικη δυναμη αλλο αυτο δεν της δινει το δικαιωμα να λεγονται και να γραφονται αυτα που αναφερει η εφημεριδα για μια χωρα που στηριζε και στηριξε την παραγωγη της.
    Ειμαστε απο τους καλυτερους πελατες τους παγκοσμιως αρπαζουν αρκετα δισεκατομμυρια απο αυτο τον τοπο που βριζουν λιγο σεβασμος δεν βλαπτει σε μια χωρα που βρισκεται σε δυσχερη οικονομικη κατασταση.
    Πονεστε τους εκει που μας πονανε αφηστε τα αυτοκινητακια τους στις αντιπροσωπειες να τα σκουπιζουν και να τα ξεσκονιζουν αγοραστε και απο κανενα αλλο μαγαζι πραγματα για το σπιτι εκτος των γερμανικων να δεις τι ωραια θα αλλαξουν τα λογακια τους. Τελικα δικαιωθηκαν οι οικονομικες Κασσανδρες που προεβλεπαν την ριξη μεταξυ των μεσογειακων και βορειων χωρων στην ΕΕ με κυρια αιτια την οικονομια. Για αυτους καλες χωρες ειναι ολες οσες εχουν υποταχθει πληρως οικονομικα στα συμφεροντα τους.Βλεπετε η Ισπανια η Γαλλια η Πορτογαλια η Ιταλια η Ελλαδα δεν ειναι butterland οπως η Αυστρια.
    Το καλυτερο χτυπημα ειναι στο ιδιο σημειο που σε χτυπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΛΙΩΝΗ

    Καλη παρεα ειχε σημερα στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος....
    και μιλαγαν για το δημογραφικο...κλπ..

    1. Το καταστροφικό ανθελληνικό σχέδιο της "δημογραφικής υποχώρησης- εκμηδένισης" των ελλήνων (μεσώ μη τεκνοποιίας, διαζυγίων, επίορκων δικηγορων, σκόπιμης στέρησης μητρότητας κλπ..) ειναι σε εξελιξη...καταστρεφουν τους ελληνες για να φερουν ξενους!!

    2. Δεν μπορούμε να κάνουμε ελληνες τα παιδια των ξενων αν αυτα δεν γινουν 18 ετων και να το ζητησουν τα ιδια και να μετεχουν του ελληνικου πολιτισμου με πτυχια, τεστ συνεντευξεις κλπ...!!

    3. Οι Ελληνες δεν μπορουν να κανουν ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ των ξενων παιδιων απο εκβιασμο ( για χαρτια κλπ...)για να παραμεινουν οι γονεις τους στην Ελλαδα!!

    4. Ειναι επικινδυνο και ρατσιστικο να πιεζουμε εκβιαζουμε τους μεταναστες σωνει και καλα να γινουν Ελληνες ...για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο και να μην διωχθουν και να εχουν δουλεια!!

    5. οποιος θελει την ελληνικη ταυτοτητα να ερθει να την παρει με την αξια του και την θεληση του, οχι απο αναγκη ή εκβιασμο!!!!

    6. δεν μπορουμε να συγχεουμε την νομιμη παραμονη ενος μεταναστη με αδειες νομιμης παραμονης....με την επιδοση ιθαγενειας!!

    7. Σημερα υπαρχει ΝΟΜΟΣ οποιος μεταναστης μενει νομιμα 9 χονια μπορει να ζητησει ελληνικη ταυτοτητα, αφου περασει εξετασεις γλωσσας, ιστοριας κλπ...

    8. Οι δημοκρατικοι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες, ουτε εκβιαστες να κανουν ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ τα παιδια των ξενων, αλλά ουτε και αδιαφοροι για τους μεταναστες (αφου μπορουν να παρουν αδειες παραμονης) αλλα ουτε και αφελης να ανοιξουν νεα κερκοπορτα!!

    9. Ραγκουση,
    δεν μπορεις να μπερδευεις την ιθαγενεια, την υπηκοοτητα, την προσωρινη αδεια παραμονης, την αδεια παραμονης αοριστου χρονου, τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, και την εννοια της κουλτουρας και της ταυτοτητας

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. \\\\\\\



    Ας δώσουν οι Γερμανοί τα χρήματα που μας χρωστούν (9.5 δισεκατομμύρια ευρώ από τις γερμανικές αποζημιώσεις) και ας μαζέψουν τις επιχειρήσεις τους πχ SIEMENS που είναι βουτηγμένες στην παρανομία και μετά ας κάνουν ότι σχόλιο θέλουν!!!

    Από την άλλη καλά θα κάνει ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου να απαντούν δεόντως σε τέτοιου είδους σχόλια που προσβάλλουν και τον τελευταίο Έλληνα και όχι να εμφανίζονται ηττοπαθείς και γονυπετείς σ'αυτούς που μας έχουν γδάρει (και μας γδέρνουν) τόσα χρόνια!!!
    - Καλά θα κάνει και ο κ. Σαμαράς να ξεφορτωθεί τα σημαντικά στελέχη του που είχαν σχέση με τη SIEMENS και ξεχνούσαν τα τιμολόγια, να μη τους παρακαλεί να τους δώσει κοματικά οφίτσια. Είναι ντροπή ειδικά για τους νεοδημοκράτες.


    \\\\\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ
    ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.123.000 ευρώ, το κόστος της Αντιπροεδρίας
    για τον ΑΛΗΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ.

    ΕΕ...ΟΧΙ !
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλλα'ντ αλλα της Παρασκευης το γαλα,δεν το ειπα εγω?Στο δεν βαριεσε θα μεινουμε,εμ καλα μας κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μοναδική λύση που βλέπω εγώ για την αποφυγή της φοροδιαφυγής είναι μία, επίπεδος φόρος στο 10% για όλες τις επιχειρήσεις. Οι Κύπριοι είναι μαλάκες τόσα χρόνια που η οικονομία τους είναι σε χαώδη (ανώτερη) ποιοτική διαφορά με τη δική μας?
    Μόνο έτσι θα σταματήσουν κάποιοι να στήνουν επιχειρήσεις μαιμούδες (και είναι ΠΑΡΑ πολλές) στην Κύπρο και στη Βουλγαρία, λόγω χαμηλότερης φορολόγησης. Πρέπει να ξαναδωθούν κίνητρα να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα που θα αυξήσει με τη σειρά της τις θέσεις εργασίας και τις εισφορές στο κράτος και στα ταμεία γλυτώνοντας ταυτόχρονα κάποιο μέρος από τα τεράστια ποσά που ξοδεύονται για το ταμείο ανεργίας.
    Μόνο η δημιουργία νέων επιχειρήσεων και η ανάπτυξη των ήδη υπάρχουσων θα δώσει μακροπρόθεσμα ανάπτυξη στην οικονομία.
    Επίσης χρειάζονται και άλλα μέτρα όπως πάγωμα προσλήψεων στο Δημόσιο για π.χ μια πενταετία (εκτός συγκεκριμένων τομέων όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη) και κάλυψη οργανικών θέσεων με ανακατατάξεις.
    Οι καιροί είναι δύσκολοι και αν και η καινούρια κυβέρνηση ακολουθήσει την ίδια πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και μια 30ετία, τότε η Ελληνική Οικονομία πάει για φούντο σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας θυμηθουνε οι γερμανοι την Ιστορια,ποιος τους καταχρεωσε,πριν τον πρωτο παγκ.πολεμο και με τις συνθηκες των Βερσαλλιων,καταχρεωθηκαν να αποζημιωνουν,οσπου εφτασαν και στον δευτερο παγκοσμιο!
    Ε λοιπον ειναι οι ιδιοι που καταχρεωσαν εδω και δεκαετιες την Ελλαδα μας!
    Ειναι πραγματικα ανιστοριτοι οι ανθρωποι!Δεν μαθαινουν.
    Δεν πειραζει,ας κρατησουν τα υλικα,εμεις τα χαλασματα,ποιο χρησιμα ειναι.Τουλαχιστον ξερουμε και τι μας γινεται.
    Ενω αυτοι,φοβαμε πως ακομα ΟΧΙ !

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Zu dem 08:46:00nm zum "Ruinen Griechenlands ".

    Die Deutschen sollen sich an die Geschichte erinnern!Wer sie am ersten Weltkrieg hoch verschultete und bei den Verträgen in Verseille,mußten sie ewig Reparationen zahlen,bis sie den 2. Weltkrieg starteten!
    Das sinds wieder die gleichen Leute,die auch dieses Land verschulteten,nähmmlich Griechenland.
    Es sind wirklich Leute,die nichts von der Weltgeschichte gelernt haben.Sie wollen nicht lernen!

    Macht nichts aus,sie sollen ihren materiellen Reichtum behalten,und wir unseren antikenruinen.Die zweiten sind wichiger,weil Sie weisen,wer wir sind!
    Sie selber wissen aber, immer noch nicht!

    Leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση