GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H κυριαρχία του "κανένα"...

....μοιάζει απλά ένας μακρινός εφιάλτης για τον Γιώργο . Aπό το http://espresonews.blogspot.com/ . Εκεί που ο Γιώργος Παπανδρέου πριν από με...

....μοιάζει απλά ένας μακρινός εφιάλτης για τον Γιώργο
.
Aπό το http://espresonews.blogspot.com/
.
Εκεί που ο Γιώργος Παπανδρέου πριν από μερικούς μήνες προκαλούσε το γέλωτα τόσο της κοινής γνώμης όσο και των τηλεθεατών του ο Λάκη Λαζόπουλου για τα τότε δημοσκοπικά ευρήματα περί καταλληλότητας του για την πρωθυπουργία(ούκ ολίγες φορές προηγούνταν ο κανένας έναντι αυτού), σήμερα, ο Γιωργάκης ως πρωθυπουργός ρίχνει στο πρόεδρο της Ν.Δ. 23 ολόκληρες μονάδες στο κεφάλι παρακαλώ και προηγείται φυσικά ως καταλληλότερος για την πρωθυπουργία.
Αυτό προκύπτει από...

τα ευρήματα δημοσκόπησης της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη. Το 51,3% της κοινής γνώμης θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και το 28,3% τον Αντώνη Σαμαρά. Και δεν ξέρουμε λοιπόν πώς να αισθανθούμε και πώς να αντιμετωπίσουμε αυτή την είδηση! Με χαρά και αισιοδοξία γιατί μας κυβερνά ο καταλληλότερος ή με φόβο και πανικό αφού οι Έλληνες δεν βλέπουν άλλον καλύτερο από το Γιώργο; Όπως και να έχει αυτή είναι η πραγματικότητα και η υπεροχή του Γιώργου φυσικά επιβεβαιώνεται και από την πρόθεση ψήφου αφού στην ίδια δημοσκόπηση με 11 μονάδες διαφορά εξακολουθεί να προηγείται το ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ!

26 σχόλια

  1. Μπορεί ο Παπανδρέου να φαινεται ηλιθιος αλλά

    ειναι πανέξυπνος
    ξέρει καλό ποδήλατο
    ειναι οραματιστής
    ειναι πολυπολιτισμικός
    εχει και δύο διαβατήρια σε περίπτωση που πρέπει να την κοπανήσει

    και το κυριότερο δεν παίρνει χαμπάρι οτι τον βρίζουν γιατί δεν καταλαβαίνει Ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΔ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ.
    ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ.
    ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΟΥΒΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ, ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

    ΜΠΡΑΒΟ Κε Πρωθυπουργέ.

    ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den ta krereis kala ta pragmata me tis dimoskopiseis mathe....kalitera kai tha katalaveis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποσο γρηγορα αλλαζουν αυτα το διαπιστωσαμε απο προπερσυ τον Σεπτεμβριο εως την περσυνη ανοιξη,οι καταλληλοτεροι πλεον ειναι ειδος προς καταναλωση,ηδη οι υποσχεσεις εγιναν κατασχεσεις,δεν περιμενουμε λιγο να δουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά πού γράφεις τά πιστεύεις;
    Γιατί ρέ παιδιά υποτιμάτε τήν νοημοσύνη μας;Ελεος πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φαντασου μαλακινση εγκεφαλου που επαθαν οι ελληνες απο τα ΜΜΕ που τον πανιλιθιο επιπολαιο και λαικιστη αμερικανο τον στηριζουν. γλυφουν εκει που εφτυναν. χαιρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι..μονοσ του ανεβηκε

    και οχο με ξενεσ πλατεσ


    αλλα αν ανεβηκε μονοσ του ασ παραμεινει

    Μαρτη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κυβέρνηση επείγεται να περάσει προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες. Άλλωστε, όπως έχουν εκμυστηρευτεί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για το Γιωργάκη σε δημοσιογράφους, "αυτό είναι το όνειρο της ζωής του".

    Η ελληνική κοινωνία δηλώνει αντίθετη σε αυτό το νομοσχέδιο, με ποσοστά που κυμαίνονται από 70% έως 85% σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έγιναν. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας αυτός αγκαλιάζει τους Έλληνες ανεξάρτητα από τον πολιτικό τους χώρο. Μας κάνει εντύπωση, όμως, το γεγονός ότι αρκετό μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ είτε βρίσκεται στους υποστηρικτές του νομοσχεδίου (αφού έτσι προστάζει το κόμμα...) είτε δηλώνει μεν την αντίθεσή του, δεν αγωνίζεται όμως ενεργά ώστε να πιέσει την κυβέρνηση να μην προχωρήσει άλλο αυτή την πρόθεσή της.

    Γιατί μας κάνει εντύπωση;

    Γιατί οι υπόλοιποι που αντιδρούμε, το κάνουμε για λόγους ιδεολογικούς, εθνικούς, πατριωτικούς. Γιατί πιστεύουμε ότι η παροχή ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες θα φέρει σταδιακά το θάνατο της πατρίδας και του ελληνικού έθνους. Θιγόμαστε, δηλαδή, ως σύνολο, ως μέλη της ολότητας. Θιγόμαστε ως Έλληνες αφού θίγεται η Ελλάδα.

    Οι ψηφοφόροι, όμως, του ΠΑΣΟΚ, που σε μεγάλο βαθμό στηρίζουν το κόμμα αυτό για λόγους βολέματος, δεν θα θιγούν απλώς ως μέλη του συνόλου, ως μέλη του έθνους. Αυτοί θα θιγούν και σε ατομικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί αν δοθεί ιθαγένεια και ψήφος στους λαθρομετανάστες, τότε οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θα έχουν πλέον ανάγκη το Γιάννη, τη Μαρία, το Γιώργο, την Κατερίνα, τον Κώστα, την Άννα, τον Ανδρέα, την Αναστασία, το Σπύρο και θα τους έχουν γραμμένους...

    Θα νοιάζονται πλέον για τον Μαγκντί, την Αϊσέ, τον Αχμέτ, την Μπαμπούλ, τον Χασάν, την Τανσού, τον Αμπντουλχαλίμ, την Γκιουλμπεγιάζ... Αυτούς θα βολεύουν, γι' αυτούς θα φροντίζουν...

    Αυτή την απορία, λοιπόν, έχουμε: Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, που δεν πρόκειται να ξαναδούν βόλεμα στη ζωή τους, αφού τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θα τους έχουν πλέον ανάγκη γιατί θα τους έχουν αντικαταστήσει με τους λαθρομετανάστες, θα αντιδράσουν; Ή θα αφήσουν την κυβέρνηση να περάσει το νομοσχέδιο και μετά θα βλέπουν τον Αμπντούλ να τους παίρνει τη θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MΠΑ! ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ( ΜΠΛΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλές φορές στο παρελθόν θεώρησα των Γιώργο Παπανδρέου, αφελή, τώρα θεωρώ ότι αν ο Ανδρέας ήταν σαν τον Γιώργο τώρα δεν θα είχαμε πρόβλημα σαν χώρα... Είναι σοβαρός και αξιοπρεπείς, (γιαυτό έβαλε και τον Πάγκαλο να κάνει ντά όποιον κουνιέται πολύ) ο κόσμος φένεται ότι το καταλαβαίνει... Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή... γιατί απλά είναι αγαθός... Δεν αντέχει το άδικο... Έλπίζω να μη με διαψέυσει στο μέλλον, και εγώ θα τον στηρίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ; ΚΑΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι φιλοι ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ αρχιδια ΤΟΥΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Γ΄του πασόκ.
    ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ Β
    ΟΠΩΣ΄
    __________________________
    100.000 ευρώ το μήνα κοστίζει η εκπομπή της στην ΕΡΤ.

    Η βουλευτής Μάγια Τσόκλη, που ξεκινά αύριο!

    ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    + ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΩΛΟ ...που θησαυρίζει ταξιδεύοντας

    Ο Γερουλάνος το έχει χάσει το παιχνίδι. Αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς ότι για τους επόμενους μήνες η κυρία Μάγια Τσόκλη, θα ξοδεύει για την εκπομπή της 100.000 ευρώ το μήνα.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    για αυτο !
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΣΤΟΥΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μολις ειχε εκλεγει το 2004 εριχνε στο ΓΙΩΡΓΑΚΗ 38 μοναδες.Υστερα απο το 4μηνο αρχισε η διαφορα να μειωνεται και εφτασε στα γνωστα.Μετα το πασχα σε π[εριμενω να μου ξαναγραψεις για διαφορα καταλληλοτητας.Θα ειναι λιγο μειωμενη-και ξερεις τι σημαινει αυτο?η κατηφορα σιγα-σιγα που σου ελεγα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ

    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΕΙΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ

    ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τον ανθρωπολόγο δρα Άρη Πουλιανό, ανασκαφέα τού ελέφαντα Περδίκκα Πτολεμαΐδας, που έχτισε και συντηρεί ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ το ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ από το 1979 κτίριο, όπου προστατεύεται εκεί που βρέθηκε το 3.000.000 ετών εύρημα, ...κατήγγειλε για την επισκευή της στέγης ενόψει χειμώνα ο ...Δήμος Πτολεμαΐδας, αντί να συγχαρεί τον κορυφαίο επιστήμονα για την ανιδιοτελή προβολή της ιστορίας της περιοχής, που ΔΕΝ φροντίζει ο δήμαρχος...
    Η δίκη γίνεται την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στην Πτολεμαΐδα.
    Άραγε έχουν το θάρρος οι επιτήδειοι να εξηγήσουν δημόσια τα πραγματικά κίνητρά τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρετεντέρης είπατε ?
    Αυτός ο ειλικρινής δημοσιογράφος ?
    Τα κανάλια είναι ιδιοκτησίας σκοτεινών συμφερόντων βλεπουμε την στάση που κρατάνε για τους λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ φοβαμαι ότι:
    " Σβυσμένες όλες οι φωτιές
    Οι πλάστρες μεσ' στη χώρα "( Παλαμάς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 19 Ιαν 2010 8:29:00 μ.μ.

    Ολα τα ξενοκινητα λαμογια.Οταν δεν μπορουν να μασησουν,αυτο κανουν τα σαρακια.Στην προκειμενη το εργο ειναι γνωστο.Αρχανθρωπος Πετραλωνων.Κλοπη και εξαφανιση του κρανιου,εμποδια του Δημου σε διευκολυνσεις και παροχες νερου,ηλεκτρικου κλπ.Καποιοι δεν θελουν ανθρωπους και πολιτισμους πιο παληους απο το ...5500 πχ.Αλλα δεν τους θελουν και οι δημαρχοι των περιοχων γιατι απειλειται η...κυριαρχια τους.Μετριοτητες.Η Ελληνικη Γαια θα ξερναει αποδειξεις οτι και να κανετε.Σε πεισμα των καιρων και των λαμογιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1.123.000 ευρώ, το κόστος της Αντιπροεδρίας
    για τον ΑΛΗΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ.

    ΕΕ...ΟΧΙ !
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΔΩ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΝΩΜΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με 100.000 ευρώ τον μήνα κάνει πρεμιέρα η βουλευτής Μ.Τσόκλη

    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    Σήμερα κάνει πρεμιέρα στην ΝΕΤ,
    η εκπομπή της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μάγιας Τσόκλη που πληρώνεται με 100.000 ευρώ τον μήνα από την ΕΡΤ για να κάνει 4 εκπομπές.

    Την παραγωγή την έχει αναλάβει ο σύζυγος της που είναι μέσα στο πακέτο των 100.000 ευρώ.
    Αντί να αφήσει τα χρήματα για να ταχθεί σε αυτό που την επέλεξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός,
    αυτή από σήμερα αρχίζει τις εκπομπές της.

    Τι να της ευχηθούμε;
    Κακή επιτυχία στην τηλεοπτική της πορεία.

    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 19 Ιαν. 5:45

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ;
    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ"
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ:"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ". .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Γιώργος εχει στόφα μεγάλου πολιτικού και ηγέτη .Ειναι αθλητικός και οπως ειδαμε και απο τις προεκλογικές διαφημήσεις φοράει μεγάλο νούμερο παπούτσι . Η ευφυία του αποτυπώνεται ( οπως λένε ολοι οι ψυχολόγοι - πλήν Δραγώνας) στον προφορικό του λόγο , ειναι τόσο μεστός και με τόσα βαριά και βαθιά νοήματα που κανείς απλός ανθρωπος δεν τον καταλαβαίνει .
    Τα παραπάνω χαρακτηριστικά του , ειδικά το μεγάλο νούμερο παπούτσι , τον κατατάσσουν , σύμφωνα με τους ειδικούς , στην κατηγορία των πολύ - πολύ ευφυών ατόμων .

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση