GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα...

3 σχόλια

  1. "Μας βάζουν εμάς να πιάσουμε τους φοροφυγάδες"

    "Παιδιά θα με πιάσει τρέλα..

    Ήρθαν τώρα αυτοί οι προοδευτικοί εκσυγχρονιστές η όπως αλλιώς αρέσκονται να τους λένε, και μας βάζουν να κάνουμε τους χωροφύλακες, να μαζεύουμε αποδείξεις, για να πιάσουν λέει τους φοροφυγάδες...

    Μωρέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ δεν είστε ικανοί για τίποτα;
    Πάλι εμείς θα μπούμε μπροστά;
    Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω ΒΟΥΛΙΑΖΟΜΕ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποτροπιασμός για τα βασανιστήρια
    Πέντε αστυνομικοί συνελήφθησαν για βασανισμό κρατουμένου

    Πρίσμα
    Ο 30χρονος Χιλιανός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
    Αθήνα




    Δύο αστυνομικοί και τρεις ειδικοί φρουροί του Αστυνομικού Τμήματος Ακρόπολης συνελήφθηκαν για κατάχρηση εξουσίας και βασανιστήρια σε βάρος κρατουμένου, ο οποίος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στον κορμό και στα άκρα του.


    Πρόκειται για έναν 24χρονο υπαστυνόμο β', ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας, δύο ειδικούς φρουρούς 28 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για βασανιστήρια σε βάρος κρατουμένου, καθώς και ένα αστυφύλακα και έναν ειδικό φρουρό, ηλικίας 23 και 27 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για απλή συνέργεια σε βασανιστήρια.


    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τα παραπάνω αδικήματα, ενώ ζητείται η ποινή της απόταξης.

    Είχε προηγηθεί εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Λευτέρη Οικονόμου για προανάκριση. Από την έρευνα προέκυψε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Χιλής, που εκρατείτο, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο σκοπό του κρατητηρίου για να τον διευκολύνει να τηλεφωνήσει.

    Ο σκοπός φέρεται να αντέδρασε βίαια και όταν ο αλλοδαπός απώθησε και ακινητοποίησε τον σκοπό, για να τον ρωτήσει για ποιον λόγο τον χτυπά, ένας ακόμη ειδικός φρουρός έσπευσε, χτυπώντας εκ νέου τον άτυχο Χιλιανό, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Οι άλλοι συλληφθέντες ήταν παρόντες, αλλά δεν αντέδρασαν, ούτε κατήγγειλαν τα γεγονότα.

    Ο δε υπαστυνόμος β', που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, σχημάτισε μεν δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού για απόπειρα απόδρασης, εξύβριση και σωματική βλάβη, παρέλειψε όμως να διερευνήσει την υπόθεση σε όλο το βάθος της, με αποτέλεσμα να μην κατηγορηθούν αρχικά οι αστυνομικοί για τον τραυματισμό του κρατουμένου.

    Οι ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν τον άτυχο αλλοδαπό επιμένουν ότι ο κρατούμενος πήγε να αποδράσει, τους επιτέθηκε και εκείνοι αντέδρασαν.



    ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΜE ΒΙΖΙΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ

    Ο ΓΑΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

    Η ΦΟΒΙΑ - ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!! ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!!

    ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΑΜΟΥΝΑΚΟ-ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΩΛΟΠΟΝΟ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ

    ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση