GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέλαβαν κράτος...

...παραδίδουν Κοινότητα Tου δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου http://vpapadopoulos.blogspot.com/ Όταν ζητήθηκε από τον Τάσο Παπαδόπουλο να ...

...παραδίδουν Κοινότητα

Tου δημοσιογράφου
Βαγγέλη Παπαδόπουλου
http://vpapadopoulos.blogspot.com/

Όταν ζητήθηκε από τον Τάσο Παπαδόπουλο να δεχτεί το σχέδιο Ανάν και να διοικείται η Κύπρος από πενταμελή επιτροπή ξένων Ευρωπαίων διπλωματών και δικαστικών, χωρίς σημαία, χωρίς εθνόσημο και χωρίς κρατική οντότητα, ο Τάσος Παπαδόπουλος απάντησε ευθαρσώς, με μια γνήσια ελληνική φωνή που ερχόταν από το βάθος των αιώνων της ελληνικής ιστορίας: «παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω κοινότητα χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα».
Από χθες, η πολιτική ηγεσία της χώρας, που στη σημερινή συγκυρία εκφράζεται επισήμως από τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, δήλωσε: «είναι καθαρό ότι...

έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αφαιρείται ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας». Από χθες λοιπόν η Ελλάδα και πρακτικώς, επιτηρείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως Κοινότητα – Νομαρχία των Βρυξελλών και μάλιστα χωρίς εθνόσημο, αφού αφαιρέθηκε από τις στολές της αστυνομίας. Παρέλαβαν μια Ελλάδα κράτος και την παραδίδουν κοινότητα…
Έτσι, επιβεβαιώνονται και στην πράξη τα όσα προηγήθηκαν στη Μαδρίτη, όταν παραχωρήσαμε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, όταν δεχτήκαμε στο Σύνταγμα της χώρας να περιορίζεται η κυριαρχία μας και όταν η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Μπενάκη προσφωνώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια του ανέφερε πως είναι ενδεχόμενο να περιοριστεί η εθνική μας κυριαρχία.
Η περίοδος αυτή είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη της Ρωμαιοκρατίας. Γιατί τα σκληρά οικονομικά μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση και τα σκληρότερα μέτρα που θα αναγκαστεί να πάρει σε λίγο, θα ολοκληρώσουν την εικόνα της χώρας υπό κατοχή.
Η συμπεριφορά της ελληνικής άρχουσας τάξης την περίοδο της ρωμαιοκρατίας υπήρξε διεφθαρμένη. Κύρια χαρακτηριστικά ήταν η ηθική σήψη, η δουλοπρέπεια και η αλλοτρίωση. Ενώ οι περισσότεροι Ρωμαίοι αυτοκράτορες και διανοούμενοι πίστευαν, ότι καίτοι κατακτητές κατακτήθηκαν από το ελληνικό πνεύμα και θεωρούσαν μεγάλη τιμή τον τίτλο του Έλληνα πολίτη και τον αγόραζαν έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών, η άρχουσα ελληνική τάξη έδινε τα πάντα για να πάρει τον τίτλο του Ρωμαίου πολίτη!
Παρόλα αυτά ο ελληνικός λαός έμεινε πιστός στις πατροπαράδοτες αρχές του, δεν έχασε την ψυχή του, δεν έχασε τις ελπίδες του για την απόκτηση της ελευθερίας του. Και όταν ξεσηκώθηκε εναντίον του κατακτητή στο πρόσωπο του Έλληνα βασιλιά του Πόντου Μιθριδάτη, σύμφωνα με τον Παυσανία οι αξιολογότεροι Αθηναίοι ‘‘εκπίπτουσι εθελονταί παρά τους Ρωμαίους!’’. Αυτή ήταν η τότε η άρχουσα τάξη! ‘’Εμήδισε’’ έναντι προνομίων, επιδοτήσεων, προγραμμάτων και ποικίλων απολαύσεων που προσέφερε τότε η high society της εποχής! Όπως, παλιότερα, οι περισσότεροι ηγέτες κατέφευγαν στην αυλή των Περσών για να ζητήσουν βοήθεια εναντίων των αντιπάλων τους στην Ελλάδα. Όσες φορές – λέει η ιστορία – οι ηγέτες της Ελλάδας ‘’εμήδισαν’’ η Ελλάς και οι έλληνες προδόθηκαν και υπέφεραν. Έτσι υπέφερε ο υπόδουλος απλός λαός μένοντας όμως πιστός στις παραδόσεις του.
Οι φοροεισπράκτορες και οι τοκογλύφοι καταδυνάστευαν τον κόσμο. Και οι περισσότεροι αναγκάζονταν να πουλάνε τα όμορφα αγόρια και τις παρθένες κοπέλες τους, τα ιερά αφιερώματα, τα αγάλματα και τα κοσμήματά τους. Όταν δεν μπορούσαν να ξεχρεώσουν, τότε γίνονταν δούλοι. Δεμένοι με αλυσίδες και βαρίδια. Στα κάτεργα και στις φυλακές. Στα στρατόπεδα. Η χειρότερη όμως από όλες τις δοκιμασίες, ήταν τα βασανιστήρια που υπέμειναν. Τους έδεναν με σχοινιά και τους εξάρθρωναν τα μέλη. Τους έβαζαν ορθοστασία στον ήλιο ή στα χιόνια. Τους έχωναν στη λάσπη και στον πάγο.
Αυτή ήταν με λίγα λόγια η παγκοσμιοποίηση εκείνης της εποχής! Βλέπετε ομοιότητες; Βλέπετε διαφορές; Ή δέχεστε ότι είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση με διαμερετικά εξωτερικά γνωρίσματα; Σε τι διαφέρει σήμερα η άρχουσα τάξη και η ηγεσία σε ότι αφορά τη στάση της απέναντι στη σύγχρονη παγκοσμιοποίηση; Σε τι διαφέρουν οι αλυσίδες και τα βαρίδια της δουλείας από τα καταναλωτικά δάνεια, τις πιστωτικές κάρτες, τα κινητά τηλέφωνα, τα συνεχώς αυξανόμενα επιτόκια, τα πανωτόκια και τους πλειστηριασμούς; Όσοι αντιστέκονταν τότε στου Ρωμαίους ήταν οι οπισθοδρομικοί, οι πατριώτες, οι γραφικοί, τα κορόιδα! Αυτή ήταν η Ελλάδα του χθες. Ποια είναι όμως η Ελλάδα του σήμερα;

26 σχόλια

  1. ΡΙΞΤΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ . ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΙ Ο ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΘΕΣ ΕΣΧΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚςΤΙΚΑ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδοπουλε εξηγησεις να ζητησεις απο τον κουρασμενο Καραμανλη και τον Αλογοσκουφη που δυαλυσανε την Ελλαδα και φυγανε για διακοπες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγέλη πολύ καλά τα λες.
    Κι αυτοί που μας... κυβερνούν??? σήμερα μου θυμίζουν την διορισμένη κυβέρνηση Τσακαλώτου (αν δεν κάνω λάθος) επι Γερμανικής κατοχής. Εκείνη η κυβέρνηση κρίθηκε στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ως προδοτική. Αυτοί που κυβερνούν σήμερα πώς θα κριθούν από τις μελοντικές γεννιές Ελλήνων?
    Αλλά τι τους νοιάζει αφού τέτοιες γεννιές δεν πρόκειται να υπάρξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε ρέ ΧΛΑΠΑ στά κωλομεσημεριανά κωλοtv-κους-κού-ςπρογράμματα,νά μιλήσης διά τίς καριολοπερσόνες πού συναναστρέφεσαι κι άφησε τά ηθικολογικο-πατριωτικά μαθήματα,δι΄όσους έχουν πραγματικό ήθος καί καθαρό εθνικό φρόνημα.
    Θά μάς παραδίδουν τώρα μαθήματα ηθικής κι εθνικής συνείδησης οί δημοσιογράφοι-μαιμούδες-μπουμπούκοι κι οί πόρνες τής ΤV???
    Άντε γαμ..... ΧΛΑΠΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκείνο που είναι εμφανές είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση σε κατάρρευση.

    ^ Γιατί πάει όλο ταξείδια,βρέ παιδιά; μήπως φοβάται ότι κάτι θά ξεσπάση καί θέλει νά είναι ήδη εκτός Ελλάδος ;
    Σού λέει ,μή τυχόν καί δέν προλάβω,γιατί θά γίνεται συνωστισμός στό αεροπλάνο,χειρότερος τού Ρεπούσιου;

    * Το αεροδρόμιο είναι το πρώτο που πρέπει να καταστραφεί.

    - Στο Περού έτσι δραπέτευσε ο Φουτζιμόρι, αφού κατέκλεψε τον λαό με λογιστικά τρικ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!!!!
    Για σκεφθειτε μια λυση του προβληματος:
    Ο Τζεφρυ παραιτειτε και αναλαμβανει ο μεγαλος τραγουδιστης.
    Τοτε θ’αναλαβει να μας σωσει η Τουρκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΩΡΙΣ ΝΑΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΧΩΝ ΑΞΙΩΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ .
    ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ.
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χέσε μέσα ..Νταλάραινα
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    Ο.Κ: -Γκιώργκος,έγινες και ‘πρωτυπουργκός’,
    χάρηκε η Μαργαρώ που τ’όδε κι αυτό,χάρηκε κι αναγαλλίασε η διαπλοκή,τράβαγε τα μαλλιά του
    ο Μπένυ( όμως, τώρα τελευταία, βλέποντας την κατάσταση,άρχισε να ξερογλείφεται πάλι),

    ο Προπό δεν έπαψε να την “βλέπει’ δελφίνος(φαντάζομαι ότι οποιοσδήποτε στη ‘θέση’του,θα σάλευε),

    τα δε κατσελομαζελομπίρμπιλα,υπνώττουν μακαρίως.
    Και το πλοίο φεύγει…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ
    είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
    κατά τα άλλα περιορισμό στις δαπάνες.

    Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύεται ότι:

    «Εγκρίνεται δαπάνη ύψους 330.000 ευρώ, η οποία θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προϋπολογισμού.
    Έχοντας υπόψη τις υπηρεσιακές ανάγκες των Πολιτικών Γραφείων του υπουργείου Υγείας, εγκρίνεται υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων που υπηρετούν στα γραφεία της υπουργού, της υφυπουργού και των γενικών γραμματέων του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι δεν καλύπτουν οργανικές θέσεις και θα απασχοληθούν μέχρι εξήντα ώρες ο καθένας το μήνα για υπερωριακή εργασία ως εξής:
    -Είκοσι υπάλληλοι στο Γραφείο της υπουργού Υγείας.
    -Είκοσι υπάλληλοι στο Γραφείο της υφυπουργού Υγείας.
    Από είκοσι υπάλληλοι στα Γραφεία των γενικών γραμματέων του υπουργείου Υγείας (σ.σ. οι γ.γ. είναι τρεις, ήτοι σύνολο υπαλλήλων 60)._______________________________
    Υπεύθυνοι για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της πραγματικής παροχής της υπερωριακής απασχόλησης των ανωτέρων υπαλλήλων ορίζονται οι διευθυντές των πολιτικών γραφείων».

    Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η απασχόληση 100(!) μετακλητών υπαλλήλων στα 5 γραφεία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O αλήτης Χρυσοχοίδης να σταματήσει να συζυτάει με το υπουργείο Δικαιοσύνης το θέμα των παράνομων όπλων γιατί τον περιμένει γαμήσι και γιαούρτια.
    Ένας παράνομος θα πάρει όπλο-και ξέρει που θα το βρεί- για να κάνει ληστεία ή άλλη κακουργηματική πράξη.
    ΕΓΩ αν πάρω όπλο για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου ,ΔΕΝ θα μου το κάνει κακούργημα , αφού τα σαίνια του τα αφοπλίζουν οι κακοποιοί στο δρόμο,οπότε δεν μπορούν να προστατεύσουν ούτε τον εαυτό τους.
    Ούτε λόγος για προστασία του πολίτη.
    Οπότε ας αφήσει τα παιχνίδια γιατί τον πήραμε χαμπάρι και θα τον γαμήσουμε χωρίς σάλιο.
    Έχουμε δικαίωμα στην οπλοφορία αφού το κράτος δεν μπορεί να μας προστατεύσει.
    Φοβούνται όμως ότι αν μας αφήσουν έστω και με νυχοκόπτες , με τις μαλακίες που κάνουν θα τους σκίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η χώρα δεν χρειάζεται συναίνεση ούτε φωνή Σαμαρά, αλλά φωτιά και τσεκούρι όπως έλεγε ο γέρος του Μοριά:
    -κάποιοι ενθυλάκωσαν 3 κοινοτικά πακέτα δεκάδων δισεκατομμυρίων €
    -έφαγαν τα αποθεματικά ασφαλιστικών εισφορών
    -ξεπούλησαν εθνικό πλούτο και χάθηκε το τίμημα
    -εμπαίζουν διαχρονικά τους πολίτες της χώρας
    -κοροϊδεύαμε τους εταίρους και όταν πιαστήκαμε σαν εταίρες βγάλαμε στη φόρα και τη συναίνεσή τους
    -υστερούμε του ΜΟ των μισθών και των συντάξεων
    -είμαστε σε χειρότερα επίπεδα (οικονομικά) από το 1981

    Αλλά δεν έχει ευθύνη κανένας.

    Μόνο εμείς που θα πληρώσουμε.
    Μόνο εμείς που θα δουλεύουμε και θα πεθαίνουμε στα ράντζα.
    Μόνο εμείς που θα ψάχνουμε μέσο για κλίνη στην εντατική.
    Και θα φταίμε από πάνω.
    Και θα κάνουμε εξεταστική…για το ποιός έφαγε περισσότερα ή λιγότερα;

    Μέσα θα πάει κανένας;
    Ενας;
    Θα βγει ένας πολιτικός και θα πει : αναλαμβάνω τις ευθύνες της παράταξης;
    Οχι κοίτα τι έφαγε ο άλλος οι άλλοι και οι λοιποί.
    Εγώ δεν δέχομαι και ας με λένε γραφικό το σύστημα ΠΑΣΟΚ.
    Δεν δέχομαι ότι όλοι είναι ίδιοι.
    Αλλά δεν δέχομαι και τον στρουθοκαμηλισμό.
    Ας πετάξει τα βαρίδια όσο βαρύ επίθετο και αν έχουν και ας κάνει τη δουλειά του.
    Βαρέθηκα το μότο της τελευταίας ελπίδας τους έθνους:
    -ήταν και ο Αντρέας το 1981
    -ήταν και ο επίτιμος το 1989
    -ήταν και ο Σημίτης το 1997
    -ήταν και ο ΚΚ ο Β το 2004
    -ήταν και ο ΓΑΠ 04/10/2009

    Φτάνει πια, ας καθαρίσει το κόμμα και μετά ας καθαρίσει τους μούτσους του Τιτανικού που νομίζουν ότι ….πλέουν

    ΥΓ
    Ποιά είναι η χώρα μας;
    Λένε ότι αυτοκτόνησε ο εφοριακός που …έχασε τα τιμολόγια ΜΜΕ.
    Σιγή στα ΜΜΕ και στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη
    Λένε ότι από το 1997 ήξεραν για το πανηγύρι της ΑΣΠΙΣ (Καθημερινή 14/02/2010)
    Σιγή στα ΜΜΕ και στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη
    Λένε ότι ο …βοήθειας χρωστά δεκάδες εκατομμύρια στο ΙΚΑ

    Σιγή στα ΜΜΕ και στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη
    Λένε ότι Υπηρεσιακοί παράγοντες (έστω και κατόπιν εντολών) έστελναν ψεύτικα στοιχεία
    Σιγή στα ΜΜΕ και στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη

    Αυτή είναι η χώρα μας: αυτοί και εμείς.
    Μόνο που εμείς έχουμε δίκαιο γιατί πληρώνουμε.
    Μόνο που αυτοί έχουν άδικο γιατί μόνο τρώνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας έπεισες ότι τώρα τον έπιασε ο πόνος τον αυτιστικό αμερικάνο τουρίστα-ποδηλάτη-φιλέλληνα...

    να σου θυμήσω ότι είχε πει ΝΑΙ στο σχέδιο ανάν που του υπαγόρευσαν οι συμπατριώτες-πάτρωνές του ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ο Τάσσος είχε κατέβει σε δημοψήφισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το καθε σκουπιδι τελικα γραφει εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΟΧΗΜΕΝΕ.ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΚΑΤΙΝΕΣ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ .ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν μπηκαμε στην τοτε ΕΟΚ , υπογραψαμε ότι"Οι διεθνεις συμβασεις που εχουμε υπογραψει υπερτερούν του Ελληνικού Συνταγματος."
    Το ιδιο υπέγραψαν και όλες οι άλλες χώρες..
    Εσυ κ. Βαγγελη τι ήθελες??Να μην μπούμε στην ΕΟΚ??Ολοι οι αλλοι Ευρωπαίοιπαρακαλούσαν και εμεις να φύγουμε για να κανουμε παρεα στον Κιμ-Γιογκ-Ιλ ή τη συμπάθειά σου, τον Μιλοσεβιτς??
    Πήραμε λοιπόν τα φραγκα για να εξυγχρονιστούμε και τα κάναμε Καγιέν και Μπέμπες. Σαν το Εθνικό μας πρότυπο, τον Καραγκιόζη-Φούρναρη , που ανοιξε φούρνο για να τρώει τα φαγια των πελατών..

    Και μας πήρανε χαμπάρι- Και μας κοψανε στην πράξη, τα δάνεια..

    Και αντι να λέμε "καλά να πάθουμε" και να κοιταξουμε τι να συμαζεψουμε , μας λένε απατεώνες (και είμαστε) και τους βγαζουμε γλώσσα...

    Δεν θα πάμε από πέσιμο.......αλλά από.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. vre sapsalo , vre apolithoma ths deksias... milas esy??? trava se kana mesimerianadiko na kaneis analish.... ade pappouli mou...

    nikos_ngr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΑΠ καταρρέει, οι βουλευτές του περπατάνε σκυφτοί και ντρέπονται να πάνε στις περιφέρειές τους.
    Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει όσο πολιτικό χρόνο νόμιζε ότι έχει.
    Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να βιαστεί στην συγκρότηση μιάς δυναμικής, νέας και άφθαρτης ηγετικής ομάδας, που σύντομα θα κληθεί να μαζέψει τα συντρίμμια που θα αφήσει ο άνθρωπος που έλεγε πολλά και δεν έκανε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επαναλαμβανόμενες απεργίες
    Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των τελωνειακών.......
    Μόνο όποιος έχει (κολλητό) τελωνειακό ή φίλο, ή τον είχε ΛΑΔΩΣΕΙ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΩΝΕ, ΤΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θελουν να κανουν εξεταστικη επιτροπη που να εξετασει απο το 1980 κει εδω!! μα γιατι??? η μεταπολιτευση δεν αρχισε απο το 1974??? γιατι δεν κανετε το αυτονοητο? γιατι δεν αρχιζετε απο εκει που πρπει? απο το 1974!! μηπως φοβοσαστε επειδη η κακια χουντα σας παρεδωσε μηδεν (0) εξωτερικο χρεος και μηδεν (0) ελειμα??? φοβαστε μηπως εκτεθειτε??? λεμε τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ετσι μπραβο μαλακες τσακωθειτε μεταξυ σας για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης!!! κατι τετοιους μαλακες βλεπουν και οι πολιτικαντηδες που ψηφιζετε και τριβουν τα χερια τους, μαλακες ε μαλακες που με τις ψηφους σας τοσες δεκαετιες βαλατα το μελλον των παιδιων σας υποθηκη, νουμερα....ρε σεις κονοματε τιποτα που τα γραφετε αυτα περι πασοκ (σοσια-ληστων) και δεξιων (σεμνοι και ταπεινοι) σας πετανε κανα ξεροκοματα βρε λυγουρια, η ειστε σταμπα μαλακες???? ξυπνηστε καραγκιοζηδες!!! εσεις φερατε τη χωρα στη θεση που ειναι σημερα, εσεις τους ψηφιζατε τοσα χρονια, ενω ξερατε οτι ειναι κλεφτες,οτι ειναι απατεωνες κοινου ποινικου δικαιου!!! ανθρωποι φτωχοι η μικρομεσαιοι φηφιζαν ζαμπλουτους πολιτικους για να.... τους σωσουν!!!!! αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια!!!
    καλη σας νυχτα....νεοελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. προς eyan
    σωστος!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κανε κατι γιωργακη τωρα, γιατι θα αναγκαστεις να το κανεις, θα συρθεις να το κανεις, καντο τωρα που ειναι η υστατη στιγμη, νομιμοποιησε το μαυρο χρημα, να βγει η χωρα απο το αδιεξοδο που το φερατε εσεις που τη κυβερνησατε τοσα χρονια, με τις κλεψιες σας και τις απατεωνιες σας, ριξε το χρημα στη αγορα, αστο βγαλουν απο τις θυριδες και απο τα ντουλαπια, αστους να χτισουν, να δουλεψει ο κοσμακης, αστους να επενδυσουν να φαει ψωμι ο κοσμος, στο χερι σου ειναι πλεον το μελλον του τοπου (τρομαρα σου) εσεις φερατε το τοπο εκει που ειναι σημερα, εσεις ως πασοκ που κανατε τη διαφθορα επιστημη και οι αλλοι οι κλεφτες που ακολουθησαν το δρομο που χαραξατε εσεις, υπαρχουν ακομα τροποι να σωθει η χωρα, εστω και τωρα, δυο τρεια πραγματακια να κανεις και μπορουμε να τα καταφερουμε, νομιμοποιησε το μαυρο χρημα, αφου ολοι γνωριζουμε οτι υπαρχει, νομιμοποιοησε τα εκκατομυρια αυθαιρετα με ενα ποσο που να μπορει να το δωσει ο εργαζομενος και θα μαζεψεις σε χρονο μηδεν χρημα που θα μας βγαλει απο το αδιεξοδο που επαναλαμβανω, εσεις μας φερατε εσεις τα δυο μεγαλα κομματα που σας εμπιστευθηκαμε τις τυχες μας στα χερια σας (τα μακρια)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @@@@ 18/09:51 π.μ.
    --------------------


    Ενώ εσύ ρέ αρχιμαλάκα,πού είσαι μέλος στό μπουρδέλο-ΛΑΟΣ,μέ αρχηγό τόν αρχιμαφιόζο καί ομάδα τίς τραβεστί σάν κι εσένα,είσαι ό γνήσιος εθνικόφρων!!!!!

    Άντε γαμ..... καί συνέχισε τίς μαλακομπουκομένες παρουσιάσεις σου στά κωλοπρογράμματα μέ τίς κωλοπερσόνες τύπου ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ κι εσένα.
    Θά μάς δώσης καί μαθήματα κύριε μηδέν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!ΞΕΥΤΙΛΑ! Ε ΞΕΥΤΙΛΑ!ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αποκαλυψη

    Να ποιοι γκρεμισαν και πως τη δεξια το αποκλυπτει ο εντιμος μπλογερ-πρασινοφρουρος Μακης:

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

    ΕΧΕΙ 10 ΔΕΚΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΚΗ

    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΤΟΝ ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΣ
    ΜΛΟΓΚΕΡ - ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ

    ΠΟΥ ΓΡΚΕΜΙΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!!

    ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ TΟΥΣ ΗΤΑΝ "Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΡΧΗ"... Η "ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ" Η "ΕΛΠΙΔΑ" ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗ..


    ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ "ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ" ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ...ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕ 11% ΔΙΑΦΟΡΑ....

    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ "ΠΑΣΟΚ"...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ "Η ΕΛΠΙΔΑ"..

    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ "ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ" ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ...

    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οποιος ενεχεται στην μεταπολιτευτικη 'δημοκρατια' με οποιανδηποτε ιδιοτητα,ειναι υποπτος.Αυτοι που εστησαν το μαγαζι 'δημοκρατια' του κωλου,διασπαθησαν το δημοσιο χρημα μηδενος εξαιρουμενου.36 χρονια τωρα τρωνε και φτιαχνουν δυναστειες και τζακια,και καταλαμβανουν τις πρωθυπουργιες και τα εδρανα ατομα που σε αλλη περιπτωση δεν θα εκαναν ουτε για θυρωροι της βουλης.Με το ονομα δεν γινεσαι αρχηγος,πρεπει να το γραφει στα αρχιδια σου για να εισαι.Και αυτοι εδω οχι μονον αρχιδια δεν εχουν,αλλα ειναι και ξεφτυλισμενοι θρασογιαπηδες,που επωφελουνται απο την απραξια και την μαλακια του νεοελληνα.Ομως ο κλοιος σφιγγει,και ολοι αναγκαστικα θα κανουν την μεγαλη εξοδο απο το σαλονι τους μολις γουργουρισει το στομαχι τους.Και τοτε να δουμε που θα αποδοθει και σε ποιον δικαιοσυνη.Φτανει πια με την κοροιδια.Αποτυχημενοι σαλτιμπαγκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση