GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας θέλουν δούλους...

Από το http://apospasmenoi.blogspot.com/ Μας θέλουν καλοντυμένους και καλοντυμένες, ευγενικούς και ευγενικές, με γνώσεις, να παρακολουθούμε...

Από το http://apospasmenoi.blogspot.com/

Μας θέλουν καλοντυμένους και καλοντυμένες, ευγενικούς και ευγενικές, με γνώσεις, να παρακολουθούμε όλο το κοινοβουλευτικό έργο, εχέμυθους, έμπιστους, αλλά χωρίς κανένα προνόμιο που έχουν όσοι εργάζονται στη Βουλή και ως Σύμβουλοι ή Επιστημονικοί συνεργάτες. Έτσι, μας περικόπτουν το 50% πραγματικών υπερωριών (περίπου 150 ευρώ από 300).
Αυτοί που το αποφάσισαν μας θέλουν δούλους;

18 σχόλια

  1. καθολου SIC η λεξη...
    για την ΑΛΗΤ του πασοκ...
    τι αμόρφωτοι και αυτοί οι θνητοί.
    πουφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν σας καλύπτει και δεν θέλετε πραγματικά να κάνετε τους δούλους, τότε δεν έχετε παρά να διακόψετε την απόσπασή σας, διαφορετικά οπως λέει και ο λαός ΣΚΑΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,. ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ . ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ. ΟΥΣΤ ΡΕ.
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 4 ΜΗΝΕΣς ΤΟ ΧΡΟΝΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΟΡΙΣΤΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΟΝΙΑ, ΟΙ 2ΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ, ΟΙ 2ΠΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ !!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΙΓΑ ΨΩΡΟΕΥΡΩ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ, ΛΑΕ ΕΠΑΝΣΤΑΣΤΗΣΕ ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΜΥΘΟΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ - ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΛΠ

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ.

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΟ 40% ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ.

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Μας θέλουν καλοντυμένους και καλοντυμένες, ευγενικούς και ευγενικές, με γνώσεις,"

    Αν σε κάποιον/α δεν αρέσει ευχαρίστως να κάνουμε αμοιβαία μετάταξη.

    Είμαι υπάλληλος του ΥΕΘΑ.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες στο σωματείο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τότε γιατί δέχεστε να αποσπαστείτε και δεν καθεστε στις δουλειές σας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν δύο ειδών πολίτες, οι δούλοι και οι κλέφτες.
    Τι να τους κάνουν τους δούλους, αφού δεν τους χρειάζονται πάνω απο μία φορά; Στον Καιάδα όλοι λοιπόν.Είναι είδος για εξαφάνιση. Ποιός να τους συνταξιοδοτεί μετά;
    Οι κλέφτες ειναι πιό πολύτιμοι, όλο και κάτι σερβίρουν, κάτω απο το τραπέζι, απο τα κλεμένα.
    Είναι είδος προς διατήρηση και προστασία.
    Ηθικό δίδαγμα :
    Η στραβός είναι ο αιγιαλός η στραβά αρμενίζουμε.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί θα έχουν από πρώτο χέρι ενημέρωση για το τι παίζεται στην κυβέρνηση… και ακούω ότι οι ΠΑΣΟΚοι είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του εστιάτορα των Goody’s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άμα δεν σου αρέσει αγαπητέ δημόσιε υπάλληλε που είσαι εκεί αποσπασμένος, μέσα στα βύσματα, για να βολέψεις και τα παιδιά σου και όλο σου το σόϊ, μπορείς πολύ απλά να φύγεις...... Αλλιώς να λες κι ευχαριστώ που έχεις τη δουλειά σου,τα επιδόματά σου, τις γνωριμίες σου στα γραφεία αυτά....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? Σκασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν λες πόσα πηρες αναλυτικά(μισθοι,υπερωρίες κλπ) το 2009 μεικτά και καθαρά για να σου πούμε και μεις αν έχεις δίκηο ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ "ΔΟΥΛΟΙ", ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άσε ρε μεγάλε . Αν ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΈΣΕΙ ΦΥΓΕ.
    Ξέρεις πόσοι νέοι με πτυχία και μεταπτυχιακά στοιβιάζονται και ούτε καν μπορούν να διανοηθούν την θεσούλα σου , την υποβαθμισμένη και αδικημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έγινε βρε σεις ΠΑΣΟΚΟΙ ;
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ....

    Ανησύχησε ΚΑΙ η ολιγαρχία για την Πατρίδα ;;;
    Tς,τς,τς,..

    Να δω τον Ρισάρ και όλο το παγκοσμιοποιητικό συνονθύλευμα να γράφει Θούρειους για την συσπείρωση όλης της Χώρας κατά των «κερδοσκόπων» τού Εξωτερικού και τί στον κόσμο..
    Μέχρις πριν από 5 μέρες «φταίγαμε όλοι»…

    Τώρα «Ομπρός για την Ελλάδα»…
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚΙΑ
    και ...ουρλιάχτε στον Πράσινο Ήλιο
    σαν τα ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...Παλιο-Σκουπιδα Δημοσιοι Υπαλληλοι...Σκουπιδια και Βδελλες της Ελληνικης παραγωγικης κοινωνιας...ποτε θα σας ξεφορτωθουμε ρε σκουπιδια? Μια ζωη εσας πληρωνουμε, την αγνοια σας, την βαριεστημαρα σας, την αντιπαραγωγικοτητα σας,την αγενεια σας, το τουπε σας, τον βολεμενο κωλο σας...να ματωσετε...να ματωσετε...οπως εμεις τα εκατομμυρια φορολογουμενοι για να σας ταισουμε Βδελλες...αλλα τωρα στερεψαμε παλιοΒδελες...δεν εχουν να μας παρουν τιποτα αλλο για να σας ταισουν...αλλα εσεις επειμενετε εκει ακομη και απο το Πτωμα να πιειτε την τελευταια ρανιδα αιματος παλιο Βαμπιρ Βδελλες...σας ξερω καλα...ειχα περασει λιγα 8μηνα συμβασιουχος και σιχαθηκα να πινω ουζο στις 12:00 με σαρδελλες...ειχε γινει το μυαλο μου Χυλος...τα παρατησα και εφυγα να ανοιξω την δικη μου επιχειρηση...και παω καλα, και επιβιωνω μα αξιοπρεπεια και συμβαλλοντας σε αυτη την χωρα με τουε φορους μου και τις θεσεις εργασιας που προσφερω μεσα απο την δημιουργια της φαντασιας μου και την τολμη της ψυχης μου...να ματωσετε Ββελλες...να ματωσετε...Σκουπιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

    ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 50% ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΕΡΓΑΣΙΑ 8 ΩΡΩΝ
    Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Η !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση