GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί...

...νοτίου Αιγαίου θα πληρωθούν... το Πάσχα και βάλε‏ . Από την Κυριακη Κεχιδου Εργάζομαι ως ωρομίσθια σε γυμνάσιο της ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩ...

...νοτίου Αιγαίου θα πληρωθούν... το Πάσχα και βάλε‏
.

Από την Κυριακη Κεχιδου

Εργάζομαι ως ωρομίσθια σε γυμνάσιο της ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Από το αρμόδιο γραφείο της Σύρου με ενημέρωσαν ότι θα πληρωθούμε τον μήνα Δεκέμβριο και δώρο Χριστουγέννων (ούτε 400 Ε) το Πάσχα γιατί δεν υπάρχουν πιστώσεις. ΕΛΕΟΣ. Πώς θα ζήσουμε εμείς που ήρθαμε από την άλλη άκρη της Ελλάδας πληρώνουμε ενοίκιο δεή τρόφιμα καράβια τρένα; Κάντε κάτι κ. Πρωθυπουργέ! δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν τα ψίχουλα για μας και οι της ΕΡΤ, ΕΛΟΤ ,ΟΠΑΠ, ΕΛΓΑ, οι υπάλληλοι της Βουλής που οι περισσότεροι μπήκαν με μέσον χωρίς προσόντα να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς.

9 σχόλια

  1. Ενώ το Κοινοβούλιο το 2004 διέθετε 824 υπαλλήλους σήμερα ο αριθμός τους ξεπερνάει τους 1.600
    Ξέμειναν από καρέκλες στη Βουλή
    Οι υπερεξουσίες των προέδρων στις προσλήψεις και το διακομματικό «βόλεμα» των «ημετέρων»
    ΓΡΗΓ. ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ | Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΟΛΕΣ δαπανών που επιχείρησε να κάνει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος εν όψει της κατάρτισης του προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το 2010 «σκόνταψαν», μεταξύ άλλων, στο κονδύλι για την προμήθεια επίπλων, το οποίο δεν μπόρεσε να το μειώσει και παρέμεινε αμετάβλητο σε 240.000 ευρώ, όπως ήταν και τον προηγούμενο χρόνο. «Είναι ανελαστική δαπάνη, διότι χρειαζόμαστε καρέκλες...» φέρεται ότι του είπαν οι αρμόδιοι
    υπηρεσιακοί παράγοντες που είχαν γνώση του... «συνωστισμού» που επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε αρκετές από τις υπηρεσίες της Βουλής, στις οποίες παρατηρείται... έλλειψη καρεκλών για να καθήσουν οι υπάλληλοι που είναι «χρεωμένοι» σε αυτές.
    Την τελευταία πενταετία ο πληθυσμός των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο έχει διπλασιαστεί, ενώ σε σχέση με τις αρχές της δεκαετίας του 1990 το κάθε είδους προσωπικό που συνδέεται μισθολογικά με τη Βουλή είναι υπερτριπλάσιο. «Ευτυχώς που δουλεύουμε με βάρδιες, αλλά και δεν χτυπάμε κάρτα, οπότε κάποιοι μπορεί να έρχονται σπανίως στα γραφεία. Διότι αν κάποια μέρα έρθουμε όλοι μαζί, όχι μόνο θα μείνουμε πολλοί όρθιοι, αλλά θα δημιουργηθεί... μποτιλιάρισμα στο Σύνταγμα και η ουρά των αυτοκινήτων που θα περιμένουν να μπουν στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής θα φθάνει ως την Ομόνοια...» σχολιάζει συνδικαλιστής που δηλώνει έκπληκτος από την πληθώρα των συναδέλφων του που εμφανίστηκε μετά τις εκλογές. «Δεν είναι μόνον οι παλαιοί που είχαμε χρόνια να τους δούμε,είτε επειδή ήταν αποσπασμένοι ή εμφανίζονταν ως αποσπασμένοι, αλλά και πολλοί νέοι που δεν τους έχουμε ξαναδεί, επειδή όμως δηλώθηκαν ως μετακλητοί σε κόμματα ή γραφεία κοινοβουλευτικών αξιωματούχων προσέρχονται τώρα για να γίνουν μόνιμοι υπάλληλοι» εξηγεί ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Σεπτέμβρη oi "δημοσκόποι" των νταβατζήδων έφτασαν στο σημείο να μας λένε ότι οι οπαδοί τους πασόκ κάνουν περισσότερο σέξ από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς λόγω της αισιοδοξίας τους για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.
    Γατί οι εθνικοί μας νταβατζήδες δεν ξανατρέχουν πάλι τη δημοσκόπηση να δούμε πόσο σέξ κάνουν ΤΩΡΑ οι οπαδοί του Γiωργάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΟ ΔΟΝΤΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑ, ΕΝΩ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε λαϊκιστές αγράμματοι και αμετανόητοι. Αν υπάρχει μία κυβέρνηση που προσπαθεί να επαναφέρει την αξιοκρατία ως αρχή και βάση της Ελληνικής κοινωνίας αυτή είναι η κυβέρνηση του Γιώργου. Προσοχή κολλημένοι!!! Δε λέω κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο άθλιοι και αντιπαθητικοί μου είναι και τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ... και έχουν ξενερώσει που παίρνουν τα τρία μου. Κάτω τα χέρια σας καθίκια από τον Γιώργο και τους Έλληνες που βλέπουν και θέλουν μία διαφορετική Ελλάδα. Όσο για το σεξ δεν ξέρω για σένα μπλε στρουμφάκι αλλά αν δεν μπορείς μπορώ να σου καλύψω το κενό. Όσο για σένα 5.52 μάθε πρώτα να γράφεις με πεζά και όχι με κεφαλαία και μετά μίλα αγράμματε για μεταπτυχιακά. Πάρτε το χαμπάρι κάφροι ΝΔτες, ΠΑΣΟΚΟΙ, Ψευτοαριστεροί, Ακροδεξιοί και Κομμουνιστές. Σας έχουμε γραμμένους εσάς και τα κόμματά σας. Σας προσπεράσαμε και δεν το πήρατε χαμπάρι!!! Άντε γεια! Και εσείς διαχειριστάδες των Blogs. "Το λαϊκίζειν φυγείν αδύνατον" το έχετε αναγάγει σε εθνικό σας ύμνο! Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΕ,,,,,ΚΑΙ !!!

    Οι οδηγίες του Π.Γερουλάνου στους βουλευτές του

    Πρέπει να μας πείτε τι οδηγίες δίνει ο υπουργός πολιτισμού Παύλος Γεροουλάνος στους δύο βουλευτές
    του ΠΑΣΟΚ;

    Στον ...Γιάννη Βούρο του λέει πως να παίξει στην "Πολυκατοικίας"
    και στην Μάγια Τσόκλη
    πως μπορεί να πάρει ακόμα μεγαλύτερο μισθό από την ΕΡΤ με την δική του στήριξη.

    ΧΟΡΤΑΣΤΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ....ΖΩΑ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΥΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΖΩΑΑΑΑ ΠΛΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους με το ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ καραγκιόζη που μπλέξαμε!
    Το μόνο που δεν είχε υπολογίσει όμως είναι ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΥΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΟΙΔΟ.
    Όλη η Ελλάδα σκίζει φλέβες από την απόγνωση και κόβει χέρια ότι δεν θα ξαναπιστέψει "τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα".
    Μέχρι τότε θυμώνουμε, φτιαχνόμαστε και υπομένουμε αλλά την τελευταία κουβέντα τη λέει πάντα ο λαός, Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 6Q32

    ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ.
    ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΜΕ ΜΠΛΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG, ΜΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΕΛΠΙΖΩ) ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΘΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10 Φςβρ. 6:32 μ.μ.

    Εσύ μάλλον πρέπει να είσαι υπάλληλος της Βουλής και δεν σου αρέσουν αυτά που λέει ο κόσμος για εσάς.
    Θα σου περάσει, μην φοβάσαι.
    Πάντως θα πρέπει να είσαι πολύ μορφωμένος για να μας μιλάς για "τα τρία" σου.
    Πανεπιστημιακής μόρφωσης έκφραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5:52
    Η μεγάλη μάσα των προσκείμενων σε πολιτικούς, δεν κόβεται εύκολα φίλε.
    Αυτοί έφεραν την Ελλάδα στο χάλι αυτό.
    Από ότι βλέπεις η τάξη των ανθρώπων αυτών, μάχεται με νύχια και με δόντια για να μην χάσει τα κεκτημένα της,( παράδειγμα ο 6:32 μ.μ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *