GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Eurostat καταλογίζει...

...ευθύνες στην Ε.Ε. για την κρίση στην Ελλάδα . Από το http://www.kentri.gr/ Ευθύνες στις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση σ...

...ευθύνες στην Ε.Ε. για την κρίση στην Ελλάδα
.
Από το http://www.kentri.gr/

Ευθύνες στις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση στην Ελλάδα επιρρίπτει ο Γενικός Διευθυντής της Eurostat, Walter Bademacher.
Ήδη από το 2004 – 2005 υπήρχε πρόβλημα με τα στοιχεία που έδινε η Αθήνα, τονίζει ο Walter Bademacher στην Süddeutsche Zeitung. Η Eurostat ήδη από τότε ζήτησε να της δοθούν περισσότερα δικαιώματα και αρμοδιότητες, προκειμένου να ελέγξει την ακρίβεια των στοιχείων. Όμως μια παρόμοια πρόταση της Κομισιόν δεν έγινε από όλες τις εθνικές κυβερνήσεις. Οι χώρες μέλη δεν μας έδωσαν τα εργαλεία, με τα οποία θα μπορούσαμε να εμποδίσουμε την κρίση.
Σύμφωνα με τον ανώτατο αξιωματούχο της Eurostat, αποκλειστικά υπεύθυνες για την...

ποιότητα των στοιχείων που μας έδωσε η Ελλάδα, είναι οι χώρες – μέλη της Ε.Ε. «Κατά περίπτωση και άλλες χώρες της Ε.Ε. δίνουν ανακριβή στοιχεία. Τόσο εξώφθαλμα, όμως πλαστογραφημένα στοιχεία καμία άλλη χώρα. «Η Ελλάδα αποτελεί μοναδική περίπτωση», τονίζει ο Walter Bademacher.
Ζητά να καταστεί η Eurostat μία ανεξάρτητη εποπτική υπηρεσία. «Δεν θα έχουμε μόνο την αρμοδιότητα να ελέγχονται τα στοιχεία που μας δίνουν, αλλά να παρακολουθούμε τα στοιχεία στο δρόμο από την πηγή τους μέχρι την κατάληξή τους σε εμάς», υπογραμμίζει ο αξιωματούχος της Eurostat.
Δεν κινδυνεύει το ευρώ
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, η Ομοσπονδιακή Ένωση γερμανικών Τραπεζών (ΒdB), δεν βλέπει οξύ κίνδυνο για το ευρώ. «Τα απειλητικά σενάρια που παρουσιάζονται αυτό τον καιρό εφημερίδα είναι εκτός πραγματικότητας», δήλωσε στην εφημερίδα „Rheinpfalz am Sonntag“, ο επικεφαλής της BdB Manfred Weber και προσέθεσε. Πολλών ανθρώπων ο φόβος είναι κατανοητός, αδικαιολόγητος όμως. Δεν υπάρχει κανένας να διαλυθεί η Ευρωζώνη. Το Ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα θα παραμείνει σταθερό, κατέληξε ο Manfred Weber.

5 σχόλια

  1. Υπάλληλε του Ιδιωτικού τομέα

    Γνωρίζεις πολύ καλά οτι οι ήδη πενιχρές αποδοχές σου δεν θα αυξηθούν ποτέ.
    Γνωρίζεις εξίσου καλά οτι κάποιοι απολαμβάνουν εδώ και πολλά χρόνια επιδόματα διπλάσια του μισθού σου , υπερωρίες - ακόμα και μισθούς χωρίς να δουλεύουν , επιδοτήσεις για ανύπαρκτες καλλιέργειες, συντάξεις απο τα 35 τους και αφορολόγητα έσοδα.

    Πέρα από τις κομματικές ιδεολογίες και πεποιθήσεις σου , όταν τα γνωστά επιδοτούμενα και κρατικοδίαιτα παράσιτα κατεβαίνουν στους δρόμους εσύ πρέπει να διαχωρίσεις την θέση σου.

    • Εσύ θα συνεχίζεις να αμείβεσαι με τους πενιχρούς μισθούς της συμφοράς .
    Αυτοί θα συνεχίσουν να εκβιάζουν για αφορολόγητα επιδόματα και επιδοτήσεις της αρπαχτής .

    • Εσύ απο αύριο θα μαζεύεις αποδείξεις .Αυτοί θα συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν και να ζητάνε μίζες στηριζόμενοι σε αντισυνταγματικούς νόμους έχοντας την πλήρη κάλυψη της εκάστοτε σκανδαλοκυβέρνησης..

    • Εσύ θα συλληφθείς – απολυθείς αν διανοηθείς να απεργήσεις , διαμαρτυρηθείς κλείνοντας δρόμους. Αυτοί θα συνεχίσουν να κλείνουν δρόμους , να απεργούν και καταστρέφουν δημόσια περιουσία .

    Απο οτι φαίνεται ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 – ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 του συντάγματος ο νόμος θα συνεχίσει να ισχύει μόνο για σένα.

    Αν πιστεύεις οτι σε τιμά η παραπάνω κατάσταση μπορείς να συνεχίσεις στον δρόμο της παρακμής (λόγιος όρος για την ξεφτίλα).

    Αν όχι διάβασε τα παρακάτω και κρίνε μόνος σου :


    Μέχρι να δεις τον νόμο να εφαρμόζεται –
    Πολιτικούς και δημόσιους καφρουπάλληλους στην φυλακή για τα σκάνδαλα ,
    Αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες να φορολογούνται ,
    Λουκέτο στις προβληματικές του δημοσίου όπως η ΕΡΤ ,
    Αμοιβές δημοσίου ΣΥΜΦΩΝΑ με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

    Μέχρι τότε θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου ως ντε φάκτο πολίτη Β’ κατηγορίας
    Και ως τέτοιος :
    • Δεν επενδύεις πουθενά και σε τίποτα πέραν των απολύτως απαραίτητων
    Ακυρώνεις συμβόλαια με ασφαλιστικές εταιρείες , πιστωτικές κάρτες , εταιρείες τηλεπικοινωνιών , κλείνεις τα δάνεια του παρελθόντος και δεν παίρνεις νέα .....
    Στην θεωρία ονομάζεται αποεπένδυση και αυτο κάνουν οι εταιρείες όταν το οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον γίνεται εχθρικό

    • Δεν καταναλώνεις παρά ξοδεύεις μόνο τα απαραίτητα για επιβίωση.

    • Δεν δηλώνεις έσοδα από ενοίκια και τόκους καταθέσεων

    • Διαπραγματεύεσαι μαύρη και αφορολόγητη εργασία με τον εργοδότη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ζούσε σήμερα ο Μεγάλος φιλόσοφος της Γερμανίας Φρειδερίκος Νίτσε, θα έλεγε άλλη μια φορά στους ομοεθνείς του Γερμανούς: ''Εύχομαι από Ελληνίζοντα φαντάσματα να γίνουν 'Eλληνες''.

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαλληλος ΔΕΗ αρρωσταινει Παρασκευη Σαββατο Κυριακη οι συναδελφοι του που θα καλυψουν το ποστο του θα αμειφθουν υπερωριακα για τις 3 αυτες ημερες με τις προσαυξησεισεις του Σαββατοκυριακου ΤΟ ΩΡΑΙΟ ο ασθενης θα πληρωθει κανονικοτατα με ολες τις προσαυξησεις του Σ_Κ οπως επισης αν εργαζοταν νυκτα κτλ ειδικοτερα αν εργαζοταν νυκτα Κυριακης 8ωρες + 0,75% + 0,40 νυκτας
    2,15 ημερομισθια απο το σπιτι του
    με τις υγειες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΗΜΑΤΙΖΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ FURERΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:39,
    γιατί παίζεις μέ τά νεύρα μας?
    1000 δίκαια έχεις,αλλά επειδή
    γράφεις γιά ΔΕΚΟ,συνδικαλισμένη
    προσκείμενα στό κυβερνών κόμα,δέν
    γίνεται τίποτα.
    Μάς ανεβάζεις τή πίεση καί σ¨αυτή
    τήν ηλικία,πράττεις γεροντοκτονία.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση