GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κλείνει" ο δήμος Νίκαιας...

Από τον ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Τ...

Από τον ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Την Παρασκευή 12 Μάρτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας ενόψει και του κινδύνου μη πληρωμής της μισθοδοσίας και των δώρων το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι...
για πολλοστή φορά υπάρχει οικονομικό έλλειμμα στα ταμεία του Δήμου μας. Έλλειμμα το οποίο οφείλεται και στην καθυστέρηση καταβολής από την κυβέρνηση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ).
Υπενθύμισε, επίσης, ότι στο Δήμο οφείλονται περίπου 1 500 000 ευρώ: ΣΑΤΑ 420 000, ΘΗΣΕΑ 685 000, Τέλη Ζύθου και Διαφήμισης 450 000 τα οποία θα έπρεπε να έχουν μπει στα ταμεία του Δήμου το Δεκέμβρη 2009.
Έκανε γνωστή την πρόθεση της Δημοτικής αρχής να ξεκινήσει κινητοποιήσεις με κλείσιμο του Δήμου και συγκέντρωση στο Υπουργείο Εσωτερικών. Υπογράμμισε ότι ανάλογα με τις απαντήσεις του Υπουργείου οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.
Η Δημοτική Αρχή πρότεινε στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων τη συμμετοχή σε αυτές τις κινητοποιήσεις. Στόχος μας είναι από κοινού, εργαζόμενοι του Δήμου, κάτοικοι της πόλης και Δημοτική Αρχή να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Υπουργείο Εσωτερικών και να απαιτήσουν την άμεση και μόνιμη επίλυση του οικονομικού προβλήματος του Δήμου.
Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τους είναι προ πολλού γνωστές και δε μπορούν να τις αγνοούν. Αντί να απαντήσουν στις εκκλήσεις της Δημοτικής αρχής για πάγωμα των τοκοχρεολυσίων, για αύξηση σταθερά (κάθε μήνα) της επιχορήγησης για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν με το ΠΔ 164 και για απόδοση των «παράνομα» παρακρατηθέντων πόρων από την πόλη μας, η κυβέρνηση δεν αποδίδει ούτε καν τα θεσμοθετημένα έσοδα στο Δήμο μας.
ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 Μ.Μ.

2 σχόλια

  1. Γιώργο Παπαντρέου, ξέσκισέ μας ξερά χωρίς βαζελίνη.
    Κωλοέλληνες είμαστε.
    Μας αξίζει.
    Μην αφήνεις τίποτε όρθιο, κούκλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί στο το πασοκ είναι
    σαν τον παπαγιάννη με το καψαμπέλη.
    Πουτάνες μπάσταρδες με ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ γαμημένοι.
    Και νταβατζή ..εκπρόσωπο τον Αλήτη Καρατζαφέρη.

    Τους γαμάς με φόρους, Φπα, Βενζίνες
    και αυτούς τους αρέσει !

    ΟΙ ΜΑΖΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ.
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση